somic
|
[color=#000000 size=3]kar precej ste napisale te dni in tudi zanimive teme ste imele [color=#000000 size=3] [color=#000000 size=3]PLENICE- jaz sa sedaj uporabljam od pampersa in od baby love, bom pa verjetno sprobala tudi hoferjeve, ker jih mamice kar hvalijo. Je pa tako, da s pamperskami nisem najbolje zadovojna. Se je že zgodilo, da sem ga zjutraj dobila mokrega… [color=#000000 size=3]Ste imele govora tudi o ČRPALKAH, poopek, ti si imela problem, ne? Jaz sem bila tudi popolnoma nezadovoljna z aventovo, sem si pa potem sposodila od tommee tippe, pa je bilo malo boje, ampak še vedno. Na koncu sem ugotovila, da je za to škoda denarja. Jaz sem hvala bogu imela obe sposojene Cepljenje za ROTA VIRUS? Ne bom ga dala cepit [color=#000000 size=3]Imaste pa ene kar velik problem z VOZIČKI, ko greste na sprehod. Sem lahko med srečnicami, ker živim v hiši. Res je najlepše, ko se vrneva s sprehoda, ga zapeljem na vrtno stran hiše in ga potem parkiram in on lepo naprej na sončku spi. [color=#000000 size=3]JOKANJE smo pa tudi mi že poštudirali kako to gre… ni vedno enako in večkrat mu je le tako, da si želi pozornosti… [color=#000000 size=3]Mayčica… sožalje [color=#000000 size=3]Marijaa vsa čast tebi!!! [color=#000000 size=3]POTENJE ROKIC IN NOGIC sem tudi jaz zasledila že. In hladnejše je imel normalno. Tako, da sem mu jih obrisala z mokro gazico in osušila, pa je bilo bolje [color=#000000 size=3]CUNJICE jaz najraje kupujem v kiku. Veliko stvari za malo denarja! Ugotavljam pa tudi jaz, da je full več cunj za deklice kot dečke. Mi smo pa še kar na številki 56, kakšno stvar že ima 62, še kakšno pa mu oblečem 50. Ni kaj, smo še kar mini verzija [color=#000000 size=3]SOLZICE? Iz desnega učka mu večkrat kaj priteče, ampak da bi rekla da je to solzica pa verjetno ne [color=#000000 size=3]ZALA, super frizurco ima tvoj malček [color=#000000 size=3]ŽAŽI, super luštkana otročka! [color=#000000 size=3]Polho, drži se! [color=#000000 size=3]KOPAMO se 2x na teden, ostao se umivamo. Takrat ko se kopamo, to kar traja po kakšno uro vse skupaj, ker mali takoooo uživa. In itak, po kopanju je mrtvo zmatran [color=#000000 size=3]Glede GOSTE HRANE je meni patronažna rekla, da jo pokličem, ko bo patrik star 4 mesece. Pa ne vem zdaj kaj bom, ker bom točno takrat na morju. Verjetno jo pokličem prej [color=#000000 size=3]ŠPORTNEGA DELA misilim, da še ne bom dala kar tako kmlau gor, ker uživa v košari. Res je pa tudi to, da se da v košari naklon naslonjala kar precej dvigniti, skoraj tako, da lahko notri sedi. Glede na to, da je bolj mini moj patrik, mislim, da bomo imelli košaro še kar nekaj časa [color=#000000 size=3]PRANJE načeloma perem od patrika ločeno, sem pa začela uporabljati dash za vse cunje in silan za vse enako. Ni reakcije, itak pa je dash najbolj primeren za aergike. Ne vem kje sem to pobrala, ampak baje da je tako [color=#000000 size=3]DOPUST si bom pa kar privoščila čez celo poletje. V prvi polovici maja mesece grem dol in ostanem dol, dokler bo vreme. Imamo svojo hiško, tako da je to kar fino [color=#000000 size=3]ČEBLANJE. Danes se je naredil velik premik. Predno sem ga dala v banjico sva se malo igrala in mu je nekako ratalo, da se je začel naglas smejat. Je bilo prav zabavno [color=#000000 size=3] [color=#000000 size=3]imaste pa res cukrčke od otročkov vse ki ste naložile slikice! zdaj moram še jaz se potrudit in nalimat patrika gor. menda mi rata kaj