|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
29.3.2010 15:17:37   
poopek
živjo čvekice, včeri sem tuki pisala, pa me je vn vrgel, sem bla tuk jezna, pa se mi ni dal spet pisat. user posted image
midve sva se mal vozičkale, tako lep dan je danes :)

piknik: midve sva za. user posted image sem drugač iz zagorja, vendar mi nav problem pridit v Lj. seveda, če nav kej vmes pršlo. user posted image vi se kr zmente, jz itak nevem kje je ta mostec... vem za tivoli. user posted image

spanje:
naša spi še vedno na boku, včasih, ko jo prdeci matraju se prevali na hrbet, večinoma pa tko kot jo postavim, tako jo tudi najdem.

voziček:
jz sem jo pred 3 tedni začela vozit brez košare, včasih jo dam tud kr v lupinico če bom sm pol ure do uro uzuni, je zelo rada noter, pa lupinico namontiram na voziček. je pa tko, da čim se da v voziček ali pa v lupinico za par minutk zaspi, ker ve da gre ven. user posted image

GH: ma skos si neki sprot zmišljujejo prej niti slučajno pred 6 mesecem, zdej pa kr pri 3... user posted image se strinjam z žaži.

pranje cotik: vedno ločeno od naših, pa z mehčalcem.

čebljanje: naša neki probava, je prov zabavna! user posted image user posted image

pasenje kravic: tuki bi vas pa kr vprašala neki stvari. naša, ko jo damo na trebuh zeloooo protestira, parkrat glavico dvigne, potem pa jo položi na podlago in seveda dretje na polno. sicer, ko jo držim na trebuhu, jo ma skus dvignjeno, vendar pa niti slučajno je ne more držat sama, ko je v naročju pokonci. koliko so vaši stari da jo lahko že držijo?? kako jim pomagate pri pasenju kravic??? jz jo tiščim za ritko, vendar sam še huje protestira! je pa stara bla v petek 2 meseca.

dojenje: naša je tud za to prelena! user posted image ne samo za pasenje kravic:) ji že 4.dan dajem Aptamil po 90 ml dnevno, ostalo dojim, tudi ponoči. ko stisnem dojko, teče ven, kr šprica, z uno mučilno napravo za črpanje pa ne napumpam niti 20 ml! user posted image al nimam mleka, al pa sem preglupa za to.. drugače je zadovoljna, lula in kaka, vendar premalo poje, kar zaspi na zizi... katastrofa!!! pol jo pa zbujam, pa se krega, ziza pa skor cel ljubi dan, razen ko spi... kakšen nasvet kako naj vzpostavim spet normalno dojenje???

tko punčke moje, lepo se mejte, jz pa grem me že kliče, spi odkar sva prišle s sprehoda.

še to: kam greste na dopust letos?? kakšna dobra lokacija, apartma blizu morja??? pozna kakšna??

lp

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
29.3.2010 15:45:46   
ALEXI M.
poopek- pri nas je že drugič isto tko da si zdaj čez dan črpam z aventovo ( men gre super) črpalko in potem se še mal pocarta na zizi,sem zaradi lenuščka staknila mastitis in se ne grem več tega. Ponoči pa samo ziza.

Na morje najbrž Pag v juniju user posted image user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
29.3.2010 16:06:44   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M.

Na morje najbrž Pag v juniju user posted image user posted image

Pag konec avgusta ali začetek septembra user posted image

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
29.3.2010 16:35:59   
poopek
pag :) user posted image user posted image z možem sva že 3 poletja tam preživela, seveda zrče, novalja, juhuuu! user posted image sploh pa caska plaža mi je zelo všeč, ker ni take galame. vendar je pa katastrofa kar se sence tiče.. ni je niti za leka! user posted image kam pa greste to na pag??? midva bi šla tudi, saj sva zelo navdušena nad njim, vendar kar sva videla, ni za mecene bebike. no, nevem, morebiti kakšen del paga pa nisva odkrila :) bi pa zelo rada bila blizu novalje. 

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
29.3.2010 16:57:07   
alex17
poopek, naš pase kravice zdaj kak mesec bolj fajn, bo pa v nedeljo star 3 mesece. če je pri volji, drži glavico tudi po par minut gor in jo obrača levo in desno in še smejčka se zraven user posted image   če pa ni pri volji, se pa takoj, ko ga dam na trebuh, začne pritoževat.
glede dojenja pa ti žal ne vem kaj pametnega svetovat, naš bi itak skoz sesal na joški, zdaj celo že ve, ko začnem odpenjat modrc, kaj sledi in rata ves vznemirjen in hecne zvoke začne spuščat user posted image mali obsedenec z joško mu pravim hihi... user posted image   s črpalko pa tud sama nisem bla ne vem kok uspešna user posted image   zdaj jo sploh ne uporabljam več...

dopust-konec junija Fiesa (apartma s klimo), konec avgusta verjetno kak dalmatinski otok v prikolici (Cres, Lošinj,...). Pag pa men tud ne deluje tolk za dojenčke, me s kolegicami smo ga tam svoje čase na polno žurale v Zrćah, tko da zame je to še vedno otok za žuranje user posted image   res pa je, da smo bile samo v Gajacu, Novalji in Zrćah.
a gre katera letos že kampirat s šotorom z user posted image ??? moj bi že kar šel, men se pa zdi, da za to je še premajhen, ker ni vsega udobja ki ga rabiš pa tko-mogoče pa sam preveč kompliciram user posted image no drugo leto pa 100% šotor!!!

sta šla drugo rundo oči in Ian ven z vozičkom, mami je pa okna pomivala pa mal cajta zase.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
29.3.2010 18:06:41   
ellie
Mi smo pa bli z majčyco in Pio na prav prijetnem sprehodu po MBuser posted image  

Na dopust pa gremo konec junija na Vis...k tastu in tašči. Že komaj čakam. Tam imata eno hiško, 3 minute stran od plaže. Sva bila midva že lani in je bilo super.

Sem pa nabavila malemu eno lučko od chiccota...in mi je ful všeč. Na strop projecira zvezdice, ki spreminjajo barvo, pa glasba od bacha in rossinija je gor, pa različni zvoki (voda, ptički,...). Komaj čakam večer, da sprobamo v temiuser posted image

user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
29.3.2010 18:17:53   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

pag :) user posted image user posted image z možem sva že 3 poletja tam preživela, seveda zrče, novalja, juhuuu! user posted image sploh pa caska plaža mi je zelo všeč, ker ni take galame. vendar je pa katastrofa kar se sence tiče.. ni je niti za leka! user posted image kam pa greste to na pag??? midva bi šla tudi, saj sva zelo navdušena nad njim, vendar kar sva videla, ni za mecene bebike. no, nevem, morebiti kakšen del paga pa nisva odkrila :) bi pa zelo rada bila blizu novalje. 

midva že par le hodiva v Novaljo v apartmaje Trcol  http://www.hrvaska.net/pag/fotke/325/325.htm , mislim, da so letos naredili tudi bazen zraven apartmajev. Nama je všeč, ker nama grejo zelo na roko. Lansko leto ko sem bila še noseča so nama rekli da naj kar prdeva z otročkom da bojo dobro poskrbeli za nas user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
29.3.2010 18:36:07   
ugi
Mi smo bili tudi lani na Pagu, ful je luštn. Sicer smo bili v Novalji, kopat smo se pa vozili v Mandre. To je na drugem koncu otoka, gleda na odprto morje  in je tako luštno apartmajsko naselje in ima tudi dosti sence, pa fajn se je sprehajat ob morju. Je pa bl tko v izi, jaz sem bila tudi že tam na počitnicah s tastarejšim (ko je imel2,5 let), ko sta bila moja mami in ati tam na dopustu. Ma Pag bomo mi letos sigurno šli, vsaj za nekaj dni.
Drgač pa nameravamo s šotorom na Korziko. Smo bili že dvakrat in nam je ful všeč.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
29.3.2010 19:08:27   
Žaži
user posted image user posted image user posted image do 6 mesecev v košeku, to bi pa rada videla, vsaj na mojih otrocih, ko Živa že sedaj celo zobko napolni, kaj šele en košekuser posted image

Na morju bomo pa doma v Strunjanu, če se prodaja hiše prej ne premakne.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
29.3.2010 19:41:42   
nincrli
pasenje kravic: tuki bi vas pa kr vprašala neki stvari. naša, ko jo damo na trebuh zeloooo protestira, parkrat glavico dvigne, potem pa jo položi na podlago in seveda dretje na polno. sicer, ko jo držim na trebuhu, jo ma skus dvignjeno, vendar pa niti slučajno je ne more držat sama, ko je v naročju pokonci. koliko so vaši stari da jo lahko že držijo?? kako jim pomagate pri pasenju kravic??? jz jo tiščim za ritko, vendar sam še huje protestira! je pa stara bla v petek 2 meseca.

Naš bo v sredo 3 mesece user posted image pa jo drži že kak mesec skoraj sam... Kravice pase sam, mu nč ne pomagam pa tud mu včasih ni najbolj všeč, ponavadi takrat ko je utrujen.

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Mi smo pa bli z majčyco in Pio na prav prijetnem sprehodu po MB  

Na dopust pa gremo konec junija na Vis...k tastu in tašči. Že komaj čakam. Tam imata eno hiško, 3 minute stran od plaže. Sva bila midva že lani in je bilo super.

Sem pa nabavila malemu eno lučko od chiccota...in mi je ful všeč. Na strop projecira zvezdice, ki spreminjajo barvo, pa glasba od bacha in rossinija je gor, pa različni zvoki (voda, ptički,...). Komaj čakam večer, da sprobamo v temi

user posted image

Mi imamo pa ta rumeno zvezdico tomy, ki tudi projecira takšne lepe medvedke itd. Mu pa naštimam tak, da dam plenico čez ograjo kinderpeta in potem mu tja nastavim, ker leži na boku. Je super stvar, mu pomaga zaspati, če ne more.

to je to http://soncek.si/si/tomy-2008-lucka-zvezdica-zaspanka-i6789.shtml

Morem it, tamali lačen... potem pa gre tak spat, je čist hin, ker več kot 4 ure ni spal user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
29.3.2010 20:30:42   
grahek85
Mi smo pa med dnevnikom vsi trije zaspali na postelji zviti kot polhki, je blo tako fino user posted image Mali danes nekaj veliko spi in veliko ziza, tako da sem čisto zadovoljna user posted image Sem pa danes pogruntala foro, kako ga spravim v glasen smeh in mi je blo takoooooo fino user posted image user posted image user posted image Sklonim se k njemu, z njegovimi rokicami si drgnem po obrazu in spuščam neke hecne glasove in je čisto blažen. Sem večkrat probala in je vsakič vžgalo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Naš bo v sredo 3 mesece user posted image pa jo drži že kak mesec skoraj sam... Kravice pase sam, mu nč ne pomagam pa tud mu včasih ni najbolj všeč, ponavadi takrat ko je utrujen.

Pri nas je tudi tako (sam da bomo 3 mesece v soboto). Ma zelo rad, da si ga oči da na roko, roko pred sebe in potem "letita" po stanovanju, mali pa naokoli gleda. To mu je cel špas user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
29.3.2010 20:40:26   
Naty_ka
Čer user posted image
Uh, ve ste že pri dopustih? Mi o njem še ne razmišljamo. Ponavadi se začnemo pogovarjati tam junija user posted image

Kar se pa Pag-a tiče, pa je ogromno plaž za otroke. Mi smo ene pet let zaporedoma hodili v Povljano. Plaža je peščena in SUPER. Bili smo tudi v Mandrah a ker moj sin obožuje pesek in tega tam ni, smo hodili na Čisto plažo. Se mi zdi da imam v albumu še nekaj slik ravno te plaže.
Nekako razmišljam, da ima podnevi otrok veselje v pesku, ponoči pa mi v Zrćah user posted image

Drugače pa v petek sem dobila user posted image . Jao. Pa še kar traja.user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
29.3.2010 20:43:38   
Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Ugotovila sem, da mi Pia zunaj v vozičku dosti boljše spi, kot pa noter (seveda ko je lepo vreme) in je zdaj že 2. dan vse rudne spala zunaj (imam to možnost, ker živimo v hiši in imamo zunaj veliko dvorišče). Še mogoče katera to tako prakticira?

Jaz. Seveda ko se okoliški kmetje ne spomnijo in vozijo gnojnice user posted image Danes je bil tak lep dan in pet jih je vozilo. Si lahko predstavljate kake vonjave so user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
29.3.2010 22:08:51   
somic
[color=#000000 size=3]kar precej ste napisale te dni in tudi zanimive teme ste imele
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]PLENICE- jaz sa sedaj uporabljam od pampersa in od baby love, bom pa verjetno sprobala tudi hoferjeve, ker jih mamice kar hvalijo. Je pa tako, da s pamperskami nisem najbolje zadovojna. Se je že zgodilo, da sem ga zjutraj dobila mokrega…
[color=#000000 size=3]Ste imele govora tudi o ČRPALKAH, poopek, ti si imela problem, ne? Jaz sem bila tudi popolnoma nezadovoljna z aventovo, sem si pa potem  sposodila od tommee tippe, pa je bilo malo boje, ampak še vedno. Na koncu sem ugotovila, da je za to škoda denarja. Jaz sem hvala bogu imela obe sposojene
 Cepljenje za ROTA VIRUS? Ne bom ga dala cepit
[color=#000000 size=3]Imaste pa ene kar velik problem z VOZIČKI, ko greste na sprehod. Sem lahko med srečnicami, ker živim v hiši. Res je najlepše, ko se vrneva s sprehoda, ga zapeljem na vrtno stran hiše in ga potem parkiram in on lepo naprej na sončku spi.
[color=#000000 size=3]JOKANJE smo pa tudi mi že poštudirali kako to gre… ni vedno enako in večkrat mu je le tako, da si želi pozornosti…
[color=#000000 size=3]Mayčica… sožalje
[color=#000000 size=3]Marijaa vsa čast tebi!!!
[color=#000000 size=3]POTENJE ROKIC IN NOGIC sem tudi jaz zasledila že. In hladnejše je imel normalno. Tako, da sem mu jih obrisala z mokro gazico in osušila, pa je bilo bolje
[color=#000000 size=3]CUNJICE jaz najraje kupujem v kiku. Veliko stvari za malo denarja! Ugotavljam pa tudi jaz, da je full več cunj za deklice kot dečke. Mi smo pa še kar na številki 56, kakšno stvar že ima 62, še kakšno pa mu oblečem 50. Ni kaj, smo še kar mini verzija
[color=#000000 size=3]SOLZICE? Iz desnega učka  mu večkrat kaj priteče, ampak da bi rekla da je to solzica pa verjetno ne
[color=#000000 size=3]ZALA, super frizurco ima tvoj malček
[color=#000000 size=3]ŽAŽI, super luštkana otročka!
[color=#000000 size=3]Polho, drži se!
[color=#000000 size=3]KOPAMO se 2x na teden, ostao se umivamo. Takrat ko se kopamo, to kar traja po kakšno uro vse skupaj, ker mali takoooo uživa. In itak, po kopanju je mrtvo zmatran
[color=#000000 size=3]Glede GOSTE HRANE je meni patronažna rekla, da jo pokličem, ko bo patrik star 4 mesece. Pa ne vem zdaj kaj bom, ker bom točno takrat na morju. Verjetno jo pokličem prej
[color=#000000 size=3]ŠPORTNEGA DELA misilim, da še ne bom dala kar tako kmlau gor, ker uživa v košari. Res je pa tudi to, da se da v košari naklon naslonjala kar precej dvigniti, skoraj tako, da lahko notri sedi. Glede na to, da je bolj mini moj patrik, mislim, da bomo imelli košaro še kar nekaj časa
[color=#000000 size=3]PRANJE načeloma perem od patrika ločeno, sem pa začela uporabljati dash za vse cunje in silan za vse enako. Ni reakcije, itak pa je dash najbolj primeren za aergike. Ne vem kje sem to pobrala, ampak baje da je tako
[color=#000000 size=3]DOPUST si bom pa kar privoščila čez celo poletje. V prvi polovici maja mesece grem dol in ostanem dol, dokler bo vreme. Imamo svojo hiško, tako da je to kar fino
[color=#000000 size=3]ČEBLANJE. Danes se je naredil velik premik. Predno sem ga dala v banjico sva se malo igrala in mu je nekako ratalo, da se je začel naglas smejat. Je bilo prav zabavno
[color=#000000 size=3] 
[color=#000000 size=3]imaste pa res cukrčke od otročkov vse ki ste naložile slikice! zdaj moram še jaz se potrudit in nalimat patrika gor. menda mi rata kaj user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
29.3.2010 22:09:48   
somic
očitno sem napisala prevelik post, da je tako ratalo... nič mi ni jasno...user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
29.3.2010 22:21:39   
marijaa

še to: kam greste na dopust letos?? kakšna dobra lokacija, apartma blizu morja??? pozna kakšna??

lp

Da te jaz malo potolažim, naša Alina je ista, pa je stara že 2 meseca in pol. No včasih ji uspe kar visoko dvignit na trebuhu, vendar se začne razburjat in godrnjat, če jo dlje časa pustim. V naročju pa sploh še ne drži po koncu. Tian pa je v zadnjem tednu ful napredoval, jo na trebuhu drži kar dolgo v zrak radovedno opazuje okrog sebe in zelo uživa. Tudi pri podiranju kupčka jo že kar lepo nadzoruje, odčim Alini jo je treba obvezno podpirat. Ma eni pač prej nekaj drugi kasneje pa kaj drugega prej, vsi pa bojo. Moj prvi sin je pa res zelo hitro.
morje Konec julija na lopar na Rab, apartma oddaljen od plaže 100 m. Meni je tam čudovito.
Oba spita. Tisti, ki dajete na flašo koliko vam spijejo mleka? Meni žal zmankuje in po vskem obroku moram Alini dodat okrog 50 ml, od 30 do 50 še spije, očitno ona več rabi kot bratec user posted image , saj Tian pa ne rabi vedno dodatek še zmeraj mi pogosto na zizah zaspi, a se nič prej ne zbudi. Včasih pa še joče ali začne  15 minut po obroku jokat, spije pa od 20 -50, tako, da nekaj očitno še dobita. Mi pa noben čaj niti polenta ne proizvedeta več večje količine mleka.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
30.3.2010 7:13:32   
Zala01
Dobro jutro, super noč je za namiuser posted image , mali je spančkal od 20h do 5h zjutraj v enem kosu. Res fajn.

Še prejšnji teden sem stokala, da mo mleka zmanjkuje, ta vikend se mi je pa vrnil, mali čez dan dodatka sploh ne potrebuje več, zvečer je pa še vedno malo krize in mi spije tam okrog 60 ml dodatka. Ampak sem vesela, ker sem mislila, da je že konec z dojenjem. Marijaa jaz si pomogam, da spijem Eno ali dve Kneippovi kavi čez dan in brezalkoholno pivo.

Včeraj pa sem starejšega sinčka peljala k logopedu, pa je malega miška čuvala doma tašča 4 urice, mali je bil čisto iz sebe, 3 ure se ji je jokal, po steklenički sploh ni hotel piti in ko sem prišla jaz domov, je naenkrat utihnil in se čisto blaženo prisesal name. Kaj ima še katera podobno izkušnjo? Saj s starejšim sinčkom nisem imela nikoli težav, tudi ko je bil dojenček, sem ga komot pustila za par uric v varstvu.

Jok!!!

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
30.3.2010 8:22:10   
nincrli
Dobro jutro!

Smo spali do 6, potem pa nekak ni šlo več naprej. Sma pa oba s tamalim že par dni prehlajena, tak da ne vem, če bo jutr na pregledu cepljenuser posted image Hvala bogu za aspirator-sesalcuser posted image mu res velik ven potegne, joj so bogi ti mali z zamašnim noskomuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Pri nas je tudi tako (sam da bomo 3 mesece v soboto). Ma zelo rad, da si ga oči da na roko, roko pred sebe in potem "letita" po stanovanju, mali pa naokoli gleda. To mu je cel špas user posted image

user posted image Naša dva tak letalo vozita in moj ga zna fajn oponašat, sem enkrat bla v drugi sobi in sem študirala, če kakšno letalo tak nizko leti, te pa pol vidim, da se ta dva igrata user posted image user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
30.3.2010 8:30:30   
Žaži

lp

Živa ima še en teden do dveh mesecev in pase kravice že kak mesec najmanj tako vzorno, da bi jo lahko dala v knjigo za primer pravilnega pasenja kravic (rokico sklenjeni, na komolcih "stoji", glavico za 90 stopinj gor in ritko doluser posted image .)
Pa se čisto nič ne sekiraj, jaz imam doma sina na katerega komaj čakajo da bo 3 star, da bo lahko začel "resno" hodit k telovadbi tako je spreten in okreten, pa je bil taka neroda kot dojenček, da ni znal niti slučajno še pri 6m kravice pasti kot je treba, nikoli se ni znal prevreči iz hrbta na trebuh ali obratno, pa sem imela na srečo super P, ki ji na misel ni prišlo kaj komplicirat. Pa je ob pravem času sedel, shodil, govoril itd.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
30.3.2010 8:54:03   
egleria
morje: mi gremo letos na mali lošinj, v hotel. moji starši so bili tam dve leti zapored in je baje ful fajn poskrbljeno za otroke. plažo mamo pa tudi čisto blizu. komaj čakam.
za prvega maja pa gremo verjetno malo ob slovensko obalo na kak izletek za en dan user posted image
rotavirus: ne bom ga dala cepit..

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
30.3.2010 9:02:22   
sisi77
Sem mislila da je Anej prestavitev ure prestal brez težav pa temu ni takouser posted image . Se je danes ponoči in tudi že včeraj zbudil ob 2 in jedel, potem pa še enkrat ob 5-ih ob sedmih pa itak vsak dan. torej je obrok ob dveh dodal. ne vem zakaj pa že tako lepo je spal tudi po 9 ur skupaj. no glavno da ni nekega joka ponoči. zaspi takoj nazaj.

pasenje kravic: naš Anej je že star 3 mesece in 1 teden. dvakrat mu je uspelo se iz trebuha prevrnit na hrbet, glavico nekaj dviguje vendar ni šans da bi jo dlje časa držal pokonci in opazoval okolico, z rokicami se sploh ne dvigne. sme tako zaskrbljena user posted image . Tudi rokic si ne opazuje kaj preveč, samo vedno jih klači v usta in cmoka kot da so najboljši sladkorček. res je da se je 1 mesec prezgodaj rodil vendar tukaj berem da vaši otročki že pri 2 mesecih vse to obvladajo. user posted image user posted image sicer čeblja že kar nekaj, smeji se glasno tudi. A me naj skrbi??

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
30.3.2010 9:06:02   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Sem mislila da je Anej prestavitev ure prestal brez težav pa temu ni takouser posted image . Se je danes ponoči in tudi že včeraj zbudil ob 2 in jedel, potem pa še enkrat ob 5-ih ob sedmih pa itak vsak dan. torej je obrok ob dveh dodal. ne vem zakaj pa že tako lepo je spal tudi po 9 ur skupaj. no glavno da ni nekega joka ponoči. zaspi takoj nazaj.

pasenje kravic: naš Anej je že star 3 mesece in 1 teden. dvakrat mu je uspelo se iz trebuha prevrnit na hrbet, glavico nekaj dviguje vendar ni šans da bi jo dlje časa držal pokonci in opazoval okolico, z rokicami se sploh ne dvigne. sme tako zaskrbljena user posted image . Tudi rokic si ne opazuje kaj preveč, samo vedno jih klači v usta in cmoka kot da so najboljši sladkorček. res je da se je 1 mesec prezgodaj rodil vendar tukaj berem da vaši otročki že pri 2 mesecih vse to obvladajo. user posted image user posted image sicer čeblja že kar nekaj, smeji se glasno tudi. A me naj skrbi??

NE, naj te ne skrbi. Vsak otrok si vzame svoj čas, ko osvoji nekaj. V času nosečnosti nas je skrbelo, če niso naši user posted image imeli iste teže kot user posted image od katere od nas ... zdaj nas pa skrbi razvoj. Kot mi je 1x rekel Pušenjak ... vsak otrok je drugačen od drugega - pa to še ne pomeni, da je kaj narobe z njim.

Ti samo uživaj ob njemu in skupaj osvajajta svet user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
30.3.2010 9:24:46   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

NE, naj te ne skrbi. Vsak otrok si vzame svoj čas, ko osvoji nekaj. V času nosečnosti nas je skrbelo, če niso naši user posted image imeli iste teže kot user posted image od katere od nas ... zdaj nas pa skrbi razvoj. Kot mi je 1x rekel Pušenjak ... vsak otrok je drugačen od drugega - pa to še ne pomeni, da je kaj narobe z njim.

Ti samo uživaj ob njemu in skupaj osvajajta svet user posted image

se poplnoma strinjam z Enkico. Naš prvi fantek je shodil npr šele pri 14,5 mesecih in sem se zelo presekirala zaradi tega. In čisto brez veze, zdaj že 2. leto hodi k atletiki in je daleč bolj motorično razvit od svojih vrstnikov v vrtcu. Tako ,da brez skrbi...vsak otrok si vzame svoj čas za določeno stvar in prav je tako.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
30.3.2010 9:28:11   
nincrli
Moj se pa ne smeji na glas, to se je ene 2x, se nasmeji pa včasih zacvili zraven sam prav smeji se pa še ne. 

Optimism always works!!!

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
30.3.2010 9:38:14   
Žaži

NEEE, ne sekiraj se niti slučajno, še ekrat preberi kaj sem zgoraj napisala, moj sin ni znal nič od tega nikoli in verjemi, da mu čisto nič ne fali, meni je danes to vse skupaj samo še smešno ko se spomnim kako sem se sekirala. Resno, ne sekiraj se, tukaj bodo med otroci ves čas takšne razlike da glava boli in se bomo ene ali druge ves čas zaradi nečesa sekirale, boš še videla kakšno bo ko bo čas za sedeti, pa za plazit se, za shodit, za spregovoriti, za prvi zobek................to so razlike ko otroci v mesecih razlike različno napredujejo, zato ne panike delat, sigurno pa tvoj user posted image zna nekaj, česar drugi še ne znajo. In ko se bomo enkrat dobile na pikniku boš videla, da ko se jih v vrsto postavi so vsi skupaj glih istiuser posted image user posted image .

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?