|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
28.3.2010 21:46:36   
nikita*
Aninchy: za urejanje dokumentov na CSD ne rabiš potrdila, ampak je dovolj materinska knjižica. Meni je moja G rekla, da nja fotokopiram prvo stran in stran  kjer je napisan pdp. Tako, da greš lahko urejta pred pregledom. user posted image

Glede na to, da je do mojega pdp še 79 dni, bom šla na csd urejati konec aprila.

Mene pa tako zgaga peče user posted image user posted image user posted image , ne bi smela jesti štrudla,....jabolka in cimet user posted image , pa tako je bil dober.

Uživajte

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
28.3.2010 22:24:51   
bcljka

user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, user posted image , Že imamo user posted image , Pričakujemo user posted image /user posted image

24.05.2010
user posted image  Anadami, 2user posted image

01.06.2010
user posted image  Slovenka, 2user posted image ,user posted image
user posted image  krtkova, 34 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image
user posted image   bubica14 2user posted image , user posted image

02.06.2010
user posted image  Prfect, 35 let, 3user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  elizaa, 26let, 2user posted image , 1user posted image

03.06.2010
user posted image  anonimna
user posted image  RAKICA1, 30 let, Škofja loka, 4user posted image  user posted image , user posted image user posted image user posted image

04.06.2010
user posted image  Lyra, 29 let, 2user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  Mumu, 3user posted image ,
user posted image
user posted image  mkbk, 29.let, Ljubljana, user posted image
user posted image  innes4, 21 let, Jesenice, 1user posted image , user posted image
user posted image   Aninchy, 20let, Žalec(CE), 1user posted image user posted image

05.06.2010
user posted image  anonimna2, 3user posted image , user posted image user posted image
user posted image  mojculja

06.06.2010
user posted image  rea27, 28 let, Dolenjska, 3user posted image , user posted image ,user posted image
user posted image  Bubika26, 26 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image  Lilly_21, 25 let, 4user posted image ,user posted image  user posted image

user posted image  zoja83, 26 let, Litija, 1user posted image , user posted image
user posted image   ajdameti, 2user posted image , user posted image , user posted image (PDP po ZM 11.6.)

07.06.2010
user posted image markle, 29 let, LJ, 1 user posted image
user posted image mamimo, 2user posted image , user posted image
user posted image leeea, 5user posted image , user posted image , user posted image user posted image user posted image

08.06.2010
user posted image   Bam Bam, 2 user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  novakatja, 35 let, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  Bušika1, 27 let, 1user posted image

09.06.2010
user posted image  Kety, Ljubljana, 31 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image

user posted image  Stajerka26, 27 let, user posted image user posted image , user posted image user posted image
user posted image  meymey, Bistrica, 2  user posted image , user posted image

11.06.2010
user posted image  Prizma, 1user posted image
user posted image  dzanika, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  majkl, 31 let, Ljubljana user posted image
user posted image  Kiya, 26 let, Ljubljana, 1user posted image , user posted image - 19.3. JULIJA
user posted image  ajči, 32 let, Primorska, 2user posted image , 1user posted image

12.06.2010
user posted image  Maxica , 3user posted image , 2user posted image user posted image
user posted image   pik ipoki, 23 let, Logatec, 1 , user posted image
user posted image   *Špela*, 24let, Kamnik, 1user posted image , user posted image

13.06.2010
user posted image  Junijca
user posted image  SpeliG, 2user posted image , 1user posted image
user posted image   bim*bam
user posted image Majček28, 2user posted imageuser posted image , user posted image
user posted image  strelka81, 28 let, primorska, 3user posted imageuser posted image , user posted image

14.06.2010

user posted image  Naraščaj, 29 let,  Slovenske Konjice, 2user posted image
user posted image  dvojčica6, 27 let, Nova Gorica, 1user posted image

15.06.2010
user posted image  nikita*, 29 let, 2user posted image , user posted image
user posted image  soncnizarek25, 25 let, Adregas, 1user posted imageuser posted image
user posted image diksy

16.06.2010
user posted image  *Ella*, 23 let, 1user posted image
user posted image  čeb Maja, 1 user posted imageuser posted image

17.06.2010
user posted image  BonnieRR, 24 let, Slovenska Bistrica, 2 user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  ivy@, 24 let, 1user posted imageuser posted image
user posted image   top10, 1user posted image

18.06.2010
user posted image  marussa88
user posted image  bcljka, 24 let, Ljubljana 1user posted imageuser posted image
user posted image tejalea, 2user posted image , user posted image user posted image , user posted image

19.06.2010
user posted image  miki23, Nova Gorica, 2user posted image ,
user posted image  top10, 28 let,
user posted image  maxi74 (costella), 35let, LJ, 3 user posted image ,  user posted image user posted image
user posted image  uršulina
user posted image  Jessy_ce, 25 let, Celje

20. 06.2010
user posted image  scorpiogirll, 29 let, 2user posted imageuser posted image

21.06.2010
user posted image  misar , 28 let, Celje, 2 user posted imageuser posted image user posted image
user posted image  gajka, 30 let, Velenje 2user posted image , user posted imageuser posted image
user posted image  cipollina26, 26 let, 1user posted image
user posted image  bejbika81, 28 let, 1user posted image
user posted image  bridget3, 28 let, Maribor user posted image
user posted image  honey26, 26 let, Celje, 1user posted imageuser posted image

22.06.2010
user posted image  Sa5i, 1user posted image
user posted image  Anonimen, 28 let, Maribor, 1user posted image
user posted image  diksy, 28 let, 1user posted image
user posted image  1A, 28 let, 2user posted imageuser posted image

23.06.2010
user posted image  katrin30, 1user posted image
user posted image  primorka111
user posted image  amazonka3, 33 let, 3user posted imageuser posted image  user posted image , user posted image

24.06.2010
user posted image  ziva1, 31 let, Velenje, 1user posted image
user posted image  mamiica
user posted image  tinci 1
user posted image  annie, 27 let, Ruše, 2user posted image  
user posted image  Teenka, 26 let, 1user posted image
user posted image  honey*, 1user posted image , user posted image (nov PDP 23.6.2010)
user posted image  rendi, 2user posted imageuser posted image

25.06.2010
user posted image  nikri, 29 let, 1user posted image
user posted image  Inika84, 25 let, 1user posted image , user posted image

27.06.2010
user posted image  soncnica3, 32 let 2user posted image , 1user posted image , user posted image
user posted image  Mysterious, 28 let, Gorica, 1user posted image

28.06.2010
user posted image  nikicaa, 21 let, 1user posted image
user posted image  tina2806, 27 let, Ljubljana, 1user posted imageuser posted image

29.06.2010
user posted image  milabe, 27let, 1 user posted imageuser posted image
user posted image  tweetek, 29 let, 2 user posted image
user posted image  extra

30.06.2010
user posted image  veverica, 2user posted image , user posted image

02.07.2010
user posted image  tukaj, 25let, Radlje ob Dravi, 1user posted imageuser posted image

skupaj nas je 88 user posted image z 90 user posted image na poti

23x  user posted image
16x  user posted image
51x user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
28.3.2010 22:25:26   
bcljka

user posted image

user posted image  

29.03.2010
Bonnie_RR - pregled
diksy - pregled
miki23 - pregled

30.3.2010
misar - pregled
Zoja83 - pregled
Inika84 - pregled

31.3.2010
nikcaa - 3D
rendi - pregled
top10 - pregled

1.4.2010
amazonka3 - pregled

2.4.2010
dvojčica6 - pregled

6.4.2010

bubika26 - pregled
Maxica - pregled
nikri - 3D
strelka81 - pregled
soncnizarek25 - pregled
mkbk - pregled

7.4.2010
rendi - 3D
annie - pregled

8.4.2010
innes4 - pregled
tukaj - pregled

9.4.2010
nikri - pregled

12.4.2010
Aninchy - pregled
Kety - pregled

13.4.2010
nikcaa - pregled
mkbk - pregled

14.4.2010
gajka -pregled

15.4.2010
bcljka - pregled

16.4.2010
mamimo - pregled

21.4.2010
milabe - pregled
mkbk - okulist user posted image
nikita* - pregled
naraščaj - pregled

22.4.2010
ivy@ - pregled

29.4.2010
tina2806 - pregled

4.5.2010
milabe - pregled LJ - toxo/razvoj

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
28.3.2010 22:53:14   
Aninchy
nikita* - ja, sem slišala nekaj o tem, da velja kar MK. Sem pa vprašala kolegico, ki je pred parim mescim rodila, pa je rekla, da je uporabila potrdila... No, bom poklicala G, če mogoče oni vejo, ali lahko samo knjižico uporabim...

Zdaj grem pa spat, sem tako utrujena, ker sem danes malo pucala po hiši - je tako lepo, ko gresta tašča in tast od doma, se mi zdi čisto drug luft v bajti. user posted image No, saj imava svoj del hiše in me ne "kontrolirajo", kaj počnem, pa vseeno se ful bolje počutim, ko sem sama. user posted image

Lahko noč user posted image ! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
28.3.2010 22:57:05   
bubal
Javlja se nova junijčica user posted image , stara 29 in prva user posted image . Pričakujeva user posted image , sva fuuuul vesela, saj sva dolgo čakala.
bcljka:
PDP je 20.6., naslednji pregled imam pa 13.4., saj vidim da pridno pišete na seznamček.
počutje: razen zgage vse ok, na dan z našo psičko prehodim po 5km, pridno delam in se res fino počutim user posted image . Ravno obratno je bilo prve 3 mesece, ko sem dobesedno preležala vse dneve, objemala školjko...ufff, vse mi je smrdelo.
priprave: itak, vsa neučakana sem že vse oprala, zlikala, zložila v omaro, juhuu! Glede opreme imam res ogromno srečo, saj sem vso opremo dobila na posojo od prijateljce, tako da imava čisto vse cunje od 0-18 mes, pa košek, pa voziček, lupinco, res čist vse je posodila, lepo je biti prijazen user posted image . Edino posteljico sva kupila. Na porod se nič posebno ne pripravljam. Le toliko sem odločena, da bom šla v Postojno, epiduralno in moj možek bo z menoj.
Lep pozdravček od nosečke-norečke user posted image !

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
28.3.2010 23:07:08   
Aninchy
bubal - hehehe nosečka norečka user posted image Pozdravljena!! user posted image user posted image user posted image Tudi mene muči zgaga, mi pomaga radenska, ali pa kakšen rupurut, če je res hudo... pa user posted image za tvojo prijateljico!

Moj user posted image je pa trenutno kolcamož, čutim pa kolce direkt pri sramni kosti!! user posted image user posted image user posted image

Lahko noč! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bubal)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
29.3.2010 0:59:15   
bcljka
bubal - dobrodošla!! user posted image user posted image user posted image vsak dan nas je več, kok fajn user posted image user posted image te bom dodala na seznamček enkar sred tedna k ga bom dopolnjevala... nočm prevečkrat k pol so strani skos polne samih seznamov user posted image

joj joj, morm spat... sploh ne vem še kaj bluzim tok pozn... faks mam pa ob 7:00 groza!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
29.3.2010 8:31:03   
nikita*
kje ste punca, a že vse na sončku in v službi??

častim zajtrk

user posted image

Jaz sem svoj želodček že nahranila, še vitamine vzamem in sem pripravljena za dogodivščine, ki me čakajo danes. user posted image

Nas junijk je res vsak dan več user posted image user posted image , kakšna gužva bo porodnišnicahuser posted image user posted image .
bubal, dobrodošla med nami.

V  petek dobim torbo za k vozičku, sem jo naročila v baby centru.user posted image   Sicer ni original od quinny, ker imajo on nahrbtnike, meni pa to ni všeč. Sem vzela eno, ki ima vzorec take barve kot je voziček. Komaj čakam!

V drogeriji tuš imajo do 15.4 akcijo na vse aventove izdelke - 20% ob priložitvi kupona.

Nič grem jaz mojega user posted image zbudit, da greva za naju novo posteljo naročit. user posted image

< Sporočilo je popravil nikita* -- 29.3.2010 8:34:21 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
29.3.2010 10:12:53   
Maxica
Dobro jutro, jaz sem v službi, ampak uživam v sončku, vseeno. user posted image  Samo še 3x vstanem, pa basta, konec.
V soboto smo malo zapravljali, končno tudi za našega user posted image . Kupila sem mu en kompletek za iz porodnišnice, jebela, sem že pozabila, da je treba tako majhna oblačilca kupiti. user posted image  Pa par dud in stekleničk, pa novo podlogo za previjalno mizo. Tako da za začetek čist dovolj. Zdaj en dan, ko bom doma, bom pa mal pregledala, kaj vse imam, pa naredila spisek, kaj vse še sploh rabim, pol pa direkt v shoping. Pripravljala pa cunjic še ne bom, tam okrog 35. tedna bo po moje čist do časa.
Bubal, dobrodošla. user posted image
Priprava na porod - jaz sem to že čist odmislila, glede na to, da sem 2x imela EA, ampak zadnjič sem tako čist neuradno izvedela, da morebiti EA ne bom mogla imeti tokrat, ker sem si ravno v tem času dala en tatoo ravno tam, kjer se dobi EA. In baje potem tja nočejo dati igle. Se moram še malo pozanimati, ker če je to res, potem se bom pa morala lih malo v glavi pripraviti, pa dihanje malo obnoviti, kondicijsko sem pa nekak kar, se mi zdi.
UZ - a samo dva ti pripadata???? Ojej, potem imam res srečo, da moj G. vsakič naredi UZ. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
29.3.2010 10:15:35   
Bonnie_RR
Dan!user posted image

Pregled je za mano. Vse ok, mat. vrat zaprt, dost dolg, user posted image še vedno vztraja na ritki (naj bi imel že okrog 1200g), proti otrdevanju mi je priporočila magnezijeve tablete (moram potem še v lekarno), izvidi so ok. user posted image Kile pa +6.
Naslednji pregled: 28.04.

Drugače pa je za nami lep vikend, je kar prehitro minil... Mi pa drugače zadnje čase dnevi kar letijo in se mi zdi, da bo junij zdaj zdaj tu...user posted image

pranje cotk... Kar je novega, sem že oprala, ostalo bom počasi sproti.

papirji... Ja, po novem se gre samo z materinsko urejat zadeve in ni potrebnih nobenih potrdil več. Tud mi bomo te zadeve urejali nekje konec aprila verjetno...

bubal... Dobrodošla!user posted image

No, zdej grem pa še malo za knjige... Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
29.3.2010 10:55:26   
misar
dobro jutro čvekulje

sem že spet v delovni vnemiuser posted image user posted image

dobrodošle vse nove junijčice, zdaj pa hitro čvekat

jutri imam pregled, spet kar ne morem dočakatuser posted image .

včeraj smo imeli prekrasen dan. dopoldan smo frčafelco peljali na žegenj butaric, potem smo pa še dobri dve uri okoli dirkali po igralih, je bila tako utrujena, da je mojemu  user posted image  na rokah zaspala, ko jo je nesel v stanovanjeuser posted image .

popoldan smo šli pa na izlet z vlakom iz CE do Laškega, vožnja traja točno 10 minutk user posted image  tamala je bila pa čist navdušena, saj se še ni peljala z vlakom. tam smo šli na en špancir pa na tortico in spet z vlakom domov. ma je bil tako fajn dan, da je bilo že prav kičasto user posted image user posted image

kaj naj še napišem,

papirji za CSD in pranje cotk: ja bom že, se nič ne mudi, sem človek, ki take stvari dela vse zadnji momentuser posted image user posted image . papirje bom reševala šele po 15 maju, ker mi je v interesu, da gre noter 12 plač, čim bolj tazadnjih, ker prve mesece po porodniški sem imela ubitačno švoh plačo. o cotkah bom začela razmišljat, ko bom šla na dopust, do takrat je pa še en mesec, tako, da zaenkrat še vse čist po regulah v normaliuser posted image

lep dan, že komaj čakam, da gremo na malico

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
29.3.2010 11:16:57   
meymey
Dann!

Koncert včeraj je bil odličen, ugotovila sem, da sem v odlični formi, saj sem brez problema preživela in uživala med koncertom. user posted image

Danes pa sem malce zaspana, tale kombinacija prestavitve časa in ponočevanja me je malce izmozgala, po moje danes frčim iz službe prej, pa direkt na kavč kako urco nadoknadit user posted image .

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
29.3.2010 11:53:13   
innes4
ojla user posted image

dobrodošle nove user posted image user posted image
no tut mi smo preživeli en lep in pester vikend user posted image sem prov vesela, kadar se na ful dogaja, da mi ni dolgčas user posted image

user posted image mam eno vprašanje...ste že kaj razmišljale kakšno kozmetiko boste uporabljale za svoje user posted image ? Jest že kr nekej časa brskam po netu, pa je tolk enih različnih informacij pa izkušenj, da nič več ne vem. Sem pa bolj kompliciran človek glede kozmetike in škodljivih snovi v njej. Bi res rada za user posted image uporabljala čim manj kozmetike in tisto kar je nujno čim bolj naravno.

Papirji za CSD....jest mam 8.4. pregled, pa bom vidla, če mi bo moja gin.dala kakšno potrdilo (ker moji prijateljici, k je glih dobr tedn nazaj rodila in ma isto gin.je dala potrdilo) tko da bom urejala po pregledu.
Kaj pa glede očetovstva, a je najbolj kr istočasno to urejat, da se ne hodi brezveze večkrat na CSD?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
29.3.2010 11:53:32   
ziva1
Mene so pa pravkar obvestili, da imam povišan sladkor in moram k diabetiku user posted image . Ima še katera povišan sladkor in je morala na dodatne preiskave. Res je, da imam rada sladkarije in da se vsak dan pregrešim, sam sem se pred nosečnostjo tudi, pa ni bilo kaj narobe. Joj, bomo videli kaj bo rekel diabetik. Od danes naprej pa nič več sladkarij user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
29.3.2010 12:01:55   
nikcaa
en lep, lep pozdravcek........user posted image

učeraj sem pa res cel dan uzivala zunaj...
smo imeli cistilno akcijo in obrezovanje drevesc na najini parceli/vikendu....
pol pa se druzinski piknik...
supercaaaauser posted image user posted image user posted image krasna nedelja....
danes pa mal cistilne akcije v stanovanjcu... itd...

moje cotke so se vedno v predalih... za pranje bom se mal pocakalaa...
sicer morem se kaj kupiti, pa bom pol use skupaj prala...

za papirje bom pa uprasala G. ne naslednjem pregledu....

bubal- dobrodosla... pa mogoce bova skupaj počivale v porodnisnici z nasimi struckamiuser posted image
tud jst grem v postojno...user posted image - PDP 28.6

uzivajte... pa cuvajte bišije...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
29.3.2010 12:05:22   
nikcaa
mam eno vprašanje...ste že kaj razmišljale kakšno kozmetiko boste uporabljale za svoje user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: innes4

mam eno vprašanje...ste že kaj razmišljale kakšno kozmetiko boste uporabljale za svoje user posted image ?

...vem samo to da za ritko bom uporabljala kremo FISSAN- se jo pa pri nas ne dobi (tako sm slisala)
bom pa sla iskat v italijo...  (ker sm 2 km od meje).. baje da je krema super...

za drugo, kaj in kako pa se nism nc razmisljala....................

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
29.3.2010 12:05:55   
gajka
innes4 - za priznanje očetovstva mora tudi tvoj s tabo, ker morata oba podpisat papirje. Lahko pa najbrž to hkrati urejaš, če je na istem mestu oz. v isti stavbi.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
29.3.2010 12:22:58   
nikita*
mam eno vprašanje...ste že kaj razmišljale kakšno kozmetiko boste uporabljale za svoje user posted image ?

Jaz bom kupila v lekarni hladilno mazilo za ritko, njihovo mandljevo olje in riboderem. Ga bom občasno namazala z ribodermom po obrazu, preveč ne, ker maši pore in sem brala, da ne rabijo dojenčki kerem po obrazu. Bom pa vprašala v lekarni še za trdo milo za kopanje.
Tudi kasneje bom uporabljala naravno kozmetiko.

Kako sem se najedla,.... pizza je bila mnjami user posted image . Nič šibam po našo deklino v vrtec.

< Sporočilo je popravil nikita* -- 29.3.2010 12:23:31 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
29.3.2010 12:24:46   
bcljka
oj user posted image !

lep pozdrav s faksa user posted image

kozmetika - jst mam že vso nakupleno in sicer smo šle z ljubljanskimi nosečkami skupi v šoping in smo mele en spisek pa smo vse isto uzele... večina je iz lekarne... iz glave vem samo da mam BebiVal, Bebanthen, alkohol, fiziološko... več se pa ne spomnem... je blo že neki časa nazaj...

živa1 - majkl je bla na dodatnih preiskavah k je mela ful visok cukr...

papirji - a to se ti šteje 12 zadnjih plač od datuma k greš urejat papirje na CSD al 12 zadnjih plač od PDP... ker jst sm zaposlena od novembra in mi je valda v interesu da mam čim višjo porodniško... torej v tem primeru mi je najbolš da grem papirje urejat pol ure predn rodimuser posted image user posted image user posted image

sm šla dons po nalepke za MŠ... zdej sm pa v dilemi... morm poklicat... ker se nej bi MŠ začela v pondelk... v pondelk je pa praznik user posted image user posted image user posted image a mislte da je vseen al da ni?! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
29.3.2010 12:27:31   
Maxica
Kozmetiko sem jaz do zdaj vedno uporabljala od Nivee, pa ni bilo nikoli nobenih problemov. Hladilno mazilo Bepanthen in to je to, po moje. Sem pa dobila zdaj ene vzorčke od Welede, moram malo pregledati, kaj pa kako, pravijo, da je tudi fajn.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
29.3.2010 12:35:53   
tina2806
bcljka - jaz sem danes klicala v LJ porodnisnico in se prijavila za april (je slo tudi telefonsko user posted image ). prvo-uvodno predavanje je torek 6.4.! ravno zaradi praznika.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
29.3.2010 12:39:49   
bcljka
aaaaaaaaaa... hvala tina2806... sej bi poklicala... prej se sploh nisem spomnla da je v pondelk praznik user posted image

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
29.3.2010 12:52:16   
gajka
bcljka - šteje se ti 12 bruto plač do dne, ko daš izpolnjeno vlogo. Itak ti pa najprej šele obrazce tam dajo, pa jih pol prineseš nazaj izpolnjene od delodajalca. A se ti bolj izplača upoštevat npr. april 2009 ali april 2010 pa že sama veš. Če boš lahko pa še maj 2010 uturila zraven, pa ne vem (mogoče boš prepozna s papirji user posted image , čeprav mogoče lahko tudi po porodu urejaš user posted image ).

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.3.2010 12:55:50 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
29.3.2010 12:56:23   
top10
ziva1 glede sladkorja sem jaz imela prvi presejalni test s 50 mg glukoze povišan, so me klicali na ponovni pregled. Tam so mi naredili test 100 mg glukoze, ter mi vzeli kri vsako uro 3x, skupaj 4x, ker pred glukozo vzamejo kri. Pa so bili izvidi bp. Tako da ni rečeno, da imaš nosečniško sladkorno. Držim pesti, da nimaš! Je pa bolje, da odkrijejo zdaj, ker ima otrok lahko povišano težo --> težji porod. Za hrano, ti pa pove diabetik oz. osebna zdravnica, pa je kr veliko odrekanja od belega kruha do sadja... Javi kak boš zrihtala.

Kozmetika mi bomo uporabljali hladilno mazilo za ritko, navadno milo za kopanje, pa še to so v MŠ svetovali samo 1x tedensko.

Cot ne bom prala prej kot v začetku junija. Če jih operem zdaj, jih bom morala še 1x junija, ker ne prenesem, da stvari ležijo 2 meseca v omari...

bcljka tako kot si napisala se šteje 12 zadnjih plač od datuma ko greš urejat papirje, tak da greš 30 dni pred PDP-jem (oz. po majski plači, ker ti mora delodajalec izpolniti zadnjih 12 plač), da se ti bo štela še majska plača.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
29.3.2010 13:08:00   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: top10
bcljka tako kot si napisala se šteje 12 zadnjih plač od datuma ko greš urejat papirje, tak da greš 30 dni pred PDP-jem (oz. po majski plači, ker ti mora delodajalec izpolniti zadnjih 12 plač), da se ti bo štela še majska plača.

Problem je, ker je majska plača nakazana šele junija, s porodniško pa moraš nastopit 28 dni pred PDP, torej že maja, kar pomeni, da moraš do takrat že vse papirje zdavnaj oddat (da pač pravočasno dobiš odločbo). user posted image Mislim, da majske plače ni možno uveljavljat, ampak kvečjemu aprilsko (za katero so prispevki plačani maja), pa še to samo za tiste s PDPjem v 2. polovici junija. user posted image Zaradi tega pa naj bi sploh začel z urejanjem papirjev ca. 60 dni pred PDP, ker zadnjih 28 dni pred PDP si že itak na porodniški in takrat že moraš imeti odločbo o višini porodniškega nadomestila v rokah. Če prav razmišljam... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.3.2010 13:13:20 >

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?