bridget3
|
UZ: absolutno premalo se mi zdi 2 UZ na nosečnost. Zakaj? Če odštejem veselo pričakovanje in lep občutek, ko vidiš bitjece v sebi, se mi zdi zelo pomembno, da se preveri, pogleda, da kaj ne odstopa preveč od normalnih meritev ... Res mi ni všeč, da šparajo na tem področju. Moja mi je v začetku povedala, koliko jih priprada (ker sem radovedno vprašala, če bo naslednjič UZ), ampak da ona rada preveri še kaj vmes. In do zdaj je pregled rutinski, vedno po tem postopku: pogovor, na mizo, otip in merjenje trebuha s šiviljskim trakom, na kratko pregled nožnice/izcedka; poslušanje srčka. Potem pa na kratko na drugo mizo, kjer mi UZ naredi in pokomentira, preveri meritve. Je pa ta privat s koncesijo in ne vem, mogoče želi preveriti, da je vse ok, preventivno ... res je čudno, da nekatere ja, druge ne... Ko bi od privatne s koncesijo še bolj šparanje pričakoval (saj vse, kar prekorači dovoljeno mejo, verjetno sami poravnajo, ali kako je to...) COTIKE: A si je že katera cotike pripravila? Ali čakate še na zadnji mesec? Jaz sem veliko stvari oprala, zlikala in zložila, vse v en velik kovček dala, prekrila z brisačo in zdaj čakam, da se še sobica sprazni raznih pripomočkov od obnove stanovanja. pRIZNAM, da sem malce neučakana in bi rada vse pripravila, da nimam potem laufarije, tik pred zdajci joj, sem pretirani ziheraš Bcklja - kako je s to depilacijo med nosečnostjo??? Jaz sem že bila na brazilski, seveda boli, ampak ni bilo take hude panike ... Zdaj nekako ne bi šla, ker si sama sebe malce čudno predstavljam tam na mizi s takim trebuhom in potem še na vse štiri za okoli zadnjika ... , da ne bi še kje popadkov dobila od bolečine - edino, kar me malce motivira, da bi šla je to, da se sama komaj obrijem oz. zelo površno, ker težko dostopam do moje doline hahaha Brcanje: vse tiste, ki vas že dolgo konkretno brca vaš malček v bušiju: mene je zdaj konkretno začel, da včasih ne vem, ali se naj smejem, ker je le to znak, da je nekaj živega v meni in prijeten občutek, ali naj se jočem, ker me včasih kar konkretno, da se prestrašim oz me nekako "zaboli" Sine mamo pretepa hahaha Pozdravček in lep vikend vsem.
|