|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
25.3.2010 19:10:43   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Nekak pa planiramo, da bi šli za prvomajske praznike za par dni do Gardskega jezera, pa potem en dan v Gardaland, pa takole bolj izletniško ostale dni. Bomo videli sproti

Mi smo bili lani z avtodomom na tej relaciji - najprej Gardaland, potem proti Nici (to je bila sicer bedarija, ker se z avtodomom nismo imeli kam dat, razen bolj v notranjosti - drugič bomo šli tja raje z avtom), potem pa proti Gardskemu jezeru. Ful je bilo fajn, tamali še večkrat vpraša (še posebej, ko vidi slike iz Gardalanda na hladilniku), kdaj bomo spet šli.

Joj, joj, joj....

Berem in berem in in mi sploh ni jasno, kako sem lahko tole napisala.user posted image user posted image user posted image
Sem čist v naš "evrotrip"user posted image padla in nič razmišljala zraven.user posted image Nismo bili ob Gardskem jezeru, ampak ob Bodenskem. Bilo pa je res super. user posted image

annie... Si se pa kar fajn opekla... No, samo, da ni hujšega in da je z user posted image vse ok.

bcljka in stajerka... Super sta.user posted image Takšen trebuh kot ga ima štajerka sem js imela tik pred porodom, sedaj sem pa še bolj pri bcljkinih merah. user posted image No, ko smo ravno pri tem... Sem si danes dopoldne še enkrat izmerila obseg in je bilo 97cm.user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 25.3.2010 19:17:08 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
25.3.2010 20:59:07   
nikcaa
heh.. super slikicaaa... user posted image user posted image user posted image primerjava pa je res neverjetna....user posted image

jst sm se ravnkar vrnila iz pohajkovanja, pa sm bila pri starsih... in mojemu soncku-necakcuuser posted image
moji se nam sam smejijo, ker sva obe s sestro ze kot balonckiuser posted image .. s tem da ma ona maja rok...
user posted image
se mickinu, pa u posteljco gledat kaksen dobr filmcek.... spet samauser posted image ..moj dela....

fanj se mejte.....

Neposredna povezava do sporočila: 3377
25.3.2010 21:01:07   
amazonka3
Ojila čveke,

sem pa rabila, da sem se prebila čez....
Bcklja, luštna fotka, moj buš je še malo večji (tretji otrok, se pozna). Ampak Štajerka ima pa takega kot ga jaz nikoli nisem imela, to so pa dvojčki.
No, nekja razpravljate okoli obsega trebuha, btw a mi lahko razložite zakaj naj bi to že bilo važno??? No, moj je 102.

Pralne pleničke - imela, pa sem presedlala raje na bio. Zakaj - če sešteješ vodo, prašek, sušilca..... ja pri enem otroku (mi jih delamo na petletkeuser posted image ) se definitivno finančno ne izplača. Tudi okoljski vidik je nekje enak.

Počitnice - takoj ko dobi mali osebno, pičim na Krk in se ne premaknem od tam do Septembra. Lucky me.user posted image

Srečanje - sem za in tokrat definitivno pridem (upam)user posted image user posted image user posted image

Evo, toliko, saj ne vem več kaj naj komentiram. Aja, a še katero daje zgaga?????

Neposredna povezava do sporočila: 3378
25.3.2010 21:32:36   
nikita*
bcklja in štajerka obe imata lušna bušija, najbolj mi ja pa primerjava všeč.

amazonka3: ja mene zgaga peče, sicer po določeni hrani, ampak si zvečer kar z rutacitom pomagam, če je seveda prehudo. Drugače pravijo, da pomaga, če počasi poližeš žličko gorčice. Nisem še probala in tudi ne bom user posted image

to bi bilo iz moje strani za danes vse,

lepo noč in čimbolj se spočite

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
25.3.2010 22:21:25   
bridget3
Gorčica proti zgagi???user posted image
MMM, gorčica njami user posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
26.3.2010 7:01:12   
naraščaj
Jutro in ena user posted image za vse.

Mam občuzek, da sploh nisem ša iz službe. Sem bla včeri tukaj do skor šestih zdej pa sem že spet bla tle mal pred sedmo user posted image . Še mal, se tolažim. Morm še sam stvari predat pol pa mislim, da jih boom počpas kr zapustila, ker mi se res ne da več ubadat s sprejemi, svojci, pa še teren. Čeprav to zelo rada počnem mi je zdej že kr mal odveč.

I Kak lepi bušiji.

Pleničke: definetivno za 1x uporabo, sem prev lena za tok pranjauser posted image

Dopust: rezerviran mamo prvi tedn v septembru na Pagu (pr kolegu od mojga), čeprav se mi to zdi takkoo daleč, da razmišljam, da bi še kaj prej kam skočza kak vikend, če ne bo kakih hudih krčev.

Nč, šibam na predajo.

Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu bridget3)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
26.3.2010 8:29:35   
dvojčica6
Helou čveke trbušaste!
Najprej enuser posted image za slikco bcljka in štajerka26! Jeee kak sta fajnuser posted image user posted image

Sej druzga nimam kej dosti za dodat... dopust bomo vidli, ker mava oba tako delo - poročanje državnim inštitucijam, plače..., da v kosu sigurno ne bo ratalo več kot 10 dni... user posted image bomo šli pa večkrat za vikenduser posted image user posted image

neki ste se o epiduralni menilie... jaz sem zaenkrat 100% da ne bom vzela... se mi zdi, da mam kar visok prag bolečine pa tudi pri sebi bi bila rada ves čas... pa  tista igla v hrbet mi tudi ne diši... da pa ne bo kjira milsila da kritiziram epiduralno... vsaka ma svojo glavo za se odločit... Kdo pa pravi, da jo naslednjič ne bom hotela vzet - če bom sploh hotela ponovit postopekuser posted image user posted image user posted image

pralne plenice delam doktoratuser posted image si rada kompliciram življenje... vem da bo več dela... okoljski vidik je še vedno po moje boljši.... glavno pa mi je predvsem to, da ne bo plastike na riti, ker jo tudi jaz ne prenašam... pa če bomo meli več mulčkov, bom ziher prišla ceneje skozi... Za začetek bom kupila 20 kom in kake eko za enkratno uporabo če ne bo šlo drugače in bomo od tam naprej vidli... sej vam bom poročala kako se obneseuser posted image

zgaga
... mi da mir zadnje čase... zgleda da so vsi laski zrasliuser posted image user posted image če že je problem zvečer če se poskušam preveč v horizontalo poležt... dvignjen zgornji del pa res pomaga ful! Drgač pa svetujem, da vsaj eno urco po obroku vertikala! In če ne antiacidi zmagajouser posted image user posted image

Upam da ste vse OK... mejte lep dan!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
26.3.2010 8:56:36   
Maxica
Dobro jutro, še zadnji delovni petek za en daljši čas vas pozdravim. user posted image
Bcljka in Štajerka26, kolk sta pa simpatični nosečki, ej. user posted image  Luštni, prav res.user posted image
BonnieRR, user posted image , faca, glavno, da je bilo jezero, a ne. user posted image
Zgaga - ja, mene še daje tu pa tam, v prvih dveh nosečnostih sploh nisem imela teh problemov. user posted image  Izgleda da bo tokrat bolj en čupavi dojenček. user posted image
Lep petek, sicer je vreme bolj kislo, ampak petek je le petek. user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
26.3.2010 9:09:26   
Bubika26
Najprej slikca... res sta lepi user posted image , je pa razlika u trebuščkih.

Pralne pleničke-bomo uporabljali kar takšne za 1kratno uporabo, Pampers. Je kar nekaj forumov na to temo, prebereš pol se pa odločiš kaj ti je bolj pomembno. Po porodniški bom šla u službo in res ne vem komu se bo dala ukvarjat s temi eko plenicami, mojemu user posted image že ne user posted image .

Počitnice-smo se odločili, da letos ne gremo, ker na Hrvaško ne hodimo, drugo leto junija pa pade Barcelona-10 dni. Jupi!!!! Tak, da se bomo že učakali to leto user posted image .

Zgaga-me ne muči. So pa rekli, da pomaga dvignjena glava in Donat Mg.

Porodnišnica-odločena za Mb od vsega začetka.

Porodniška-nastopim z 8.5.2010. Prej pa koristim še 10 dni dopusta od 25.4.2010, sem tako doma. Jupi jej!!!

Obseg trebuha-še nisem merla.

Kiya - čestitke za hčerkico Julijo!!!

Lep dan in upam, da posije kaj sončka user posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
26.3.2010 9:16:48   
ivy@
jutro

evo jst pa že celo jutro kličem okol za enkratno denarno pomoč in take zadeve.naj povem da tukaj pri nas v škofji loki dobimo 200€ za rojstvo otrokauser posted image ...pa za paketek sm klicala ampak me kr neki okol pošilajo,ker mam stalno prebivališče v kranju in zdej moram baje v kranj na csd use urejat pa baje tud oče za očetovskega čeprou ma on stalno v škofji loki..kr neki..uglavnem same komplikacije....bomo že
a ste ve že kej urejale te zadeve??

bcljka in štajerka kok sta hude,res lepe primerjaveuser posted image

Učer smo meli pregled,injekcija je šla skoz mau je zapeklo in je blo koncuser posted image ...moram se pohvalit da sem se zredila za samo 2 kili..aaaaaaaaaaaaaa nism mogla vrjet,sm bla ziher da je šlo spet ene 4 kile gor,glede na to da na dan pojem najmanj eno čokolado da o mejhnih roladicah in sladoledu ne govorimuser posted image ..pa še kej tazga k sploh pozabim da sm pojedlauser posted image ,aja pa spet sm mela slabo kri in sm dobla tablete za železo,sam tokrat sm jih šla iskat v lekarno in mogla plačat 10€,haematopan tablete,če je keri kej znano,teh usaj ni treba žvečit kot unih prej..fuuuuuj

no naslednji pregled mam 22.4.,drgač pa bebito pridno brca pa srček lepo bije,tko da je use bpuser posted image

evo dost za zdej,morm v trgovino,neki za papat narest pa popoudne na šihtuser posted image

aja pa čestitke za prvega junijskega sončka,naj se čimprej vse uštima pa pride domov v svoj novi domekuser posted image

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
26.3.2010 10:04:12   
Mysterious
Ojla punce,  user posted image

vsem en lep spomladanski pozdrav!!! Zdi se mi da nisem pisala ze celo vecnost - enostavno je zivljenj postalo tako dinamicno, da nisem imela cas niti pokukat k vam.

Na kratko v tem casu sem postala žena, sla na medeni teden v Ligurio in Toscano in se tako spocila in nauzila lepih trenutkov, interakcij in obcutkov z mojim možem, da sem prisla nazaj polna energije in kot se spodobi spomladansko cvetoca user posted image user posted image user posted image user posted image ... Tistim, ki se niste porocene, sporoca da je poroka veliko vec kot show v kar sem bila prepricana preden sem iskusila porocni dan in zivljenje po nje.

Na delu mi sibajo mozgani 100 na uro, res sem super produktivna in posledicno zadovoljna sama s sabo. Sem pa postala bolj umirjena in skulirana v 2 tretini nosecnoti, celo prijatelji so opazili spremembno iz "bombe v bambino"... torej malo kaj me vrze iz tira, nic prevec se ne obremenjujem in jemljem zivljenje s veliko zlico a vseeno na easy. Prepricana sem da jso za to odgovorni hormonski kooktaili ki mi zalivajo mozgane in dejstvo da moje telo dobija obliko balona... ki lebdi. Od aktivnosti mi je poleg sexa ostal samo se biljard in lagani sprehodi s psom. Na aerobiko za nosecke nisem sla ze celo vecnost, ker ne utegnem - popoldan imam v tem terminu podiplomska predavanja na faxu.

Pri nas na Primorskem pticki pojejo in vceraj sem opazila, da ze cvetijo breskve... in japosnke cesnje! Danes je oblacno, vremenarji nas ustrahujejo z dezjem a jaz le verjamem, da bo Soncek premagal oblake in bo vikend spet spomladanski.

Kaya cestitke za deklico Julijo, naj vama aglecki pridnesejo SRECO & ZDRAVJE!

Nas baby user posted image je zelo zivahen, brca mamico in jo osrecuje s svojimi akrobatskimi skoki v trebuscku. Verjetno vadi za Gardaland, saj je tata navdusen nad tem, medtem ko je mami skoraj dobila zivcni zlom, ko jo je ocka pred 2 leti preprical, da le gre na eno od tistih groznih naprav, ki te vrtijo v zraku na random in nimas pojima kam te bo zazibalo v naslenjem trenutku. NEVER AGAIN!!! Sem ze napovedala da naslednjic ostanem ISKLJUCNO na zemlji s fotoaparatom. Ali pa vadi karate brce in se je vrgel po mami, ki ima crn pas - ceprav sedaj glede na mojo obliko, tega nihce ne bi verjel!

Ciao Mo

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
26.3.2010 10:21:59   
ajdameti
Ojla junijčice...

... pa naj se vam pridruži še ena mamica, ki pričakuje Junija. Upam, da ni prepozno! Do sedaj kar nisem zbrala korajže in časa, pa tudi kar nekaj časa bom rabila, da se prebijem med vsemi vami :)
V drugo pričakujemo po enem terminu 11.6. po nuhalni pa 6.6. Sama računam in stavim kar na 6.6. se lepše sliši, itak bo pa čas pokazal kako in kaj. Veselimo se druge punčke :) prve pa smo razveselili maja 2008.
Prvič rodila v LJ, sedaj pa bo verjetno Celje, saj smo se preselili na ta konec.
Toliko na hitro...

...lep dan želim vsem!

(odgovor članu Mysterious)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
26.3.2010 11:28:44   
Zoja83
Dan!
Včeraj sva ble pa z meymey na pohorski omleti-bila je odlična user posted image
ajdameti nič ni prepozno-pozdravljena!
dopust letos nič, mamo pa manjši bazen zunaj, tk da ne bo problema user posted image če se mi konc leta kaj zalušta, pa bo še čas...
ivy@ jst mam še tak problem, da si morm stalno prebivališče zamenjat, potem vse dokumente in šele potem vse ostalo...mi kr slabo postane, ko sam pomislim na to...
naslednji teden se mi začne materinska, komaj čakam user posted image
sanje dans ponoči sm sanjala, da morm nujno plenice kupit, čeprav sem bla še 2v1 user posted image mogoče mi hoče pa user posted image kaj povedati?
lep SONČEN dan!

(odgovor članu ajdameti)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
26.3.2010 11:48:47   
Kiya
Hvala za čestitke, sej zdaj sem se že pomirila. Prve dni sem bila pa čisto puf pa še v porodnišnica sama user posted image , počutje je sedaj ko sem doma veliko boljše user posted image

Šele zdele se zavedam kaj vse nama je v vodo padlo, ko je naša miška toliko pohitela. 3D pa shranjevanje popkovne krvi in materinska šola. HB je moj lahko bil vseeno pri porodu čeprav mu ni uspelo narediti niti hitrega tečaja za očete, ki je bil v ponedeljek, porod pa žal že v petek.

Danes smo stari 1 teden in lepo napredujemo, jaz imam pa itak veliko dela s črpanjem mleka, saj je treba na cca 3-4 ure user posted image

Naj vaši trebuščki pridno rastejo vse do junija user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
26.3.2010 11:52:03   
tukaj
Ja super, sam da je vajina mala princeska ok. Vse ostalo se bo že uredilo.

Uživajte. Želim vam čimveč zdravja in hitro napredovanje.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
26.3.2010 13:18:12   
Aninchy
Kiya - lepo, da se dobro počutiš pa vse bomo vesele, če boš še poročala, kaj se dogaja s tvojo Julijo!  Pa še user posted image user posted image da bi hitro rastla!

Zoja83 - hmm... mogoče ti pa res nekaj hoče s tem povedat! user posted image Meni se je zadnjič sanjalo,  da mi je neka "daljna teta" prinesla voziček, pa je bil takooooo grd user posted image user posted image in ko sem se zbudila, sem imela v glavi samo to, da moram čimprej kupit voziček, preden mi kdo kakega grdega privleče! user posted image user posted image Sem se komaj "zbrihtala".user posted image

dopust - planiramo nekaj na koncu avgusta ali začetku septembra... Verjetno bomo šli še z enimi kolegi, ki imajo tudi dojenčka, se mi zdi, da ne paše skupaj, če grejo eni z otrokom in eni, ki otrok nimajo... čisto druge stvari jim grejo takrat potem po glavi! user posted image

Jaz pa nimam nič novega za napisat, končala sem z delom, tako, da sem bolj aktivna na drugih področjih: ležanje, rejenje in šetanje. user posted image Aja, pa moj novi hobi: tekmujem, kolikokrat na dan grem na wc user posted image

Lep vikend! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
26.3.2010 13:45:08   
top10
ajdameti pozdravljena!

bcljka in štajerka lepe sta!
zgaga me daje ponavadi zvečer, pa mi kozarec Donata pomaga, zdaj že dva dni prakticiram, ker drugače je pa obup. user posted image

Drugače nič novega, še starga ni kaj prida, tak da vam želim lep sončen vikend!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
26.3.2010 13:48:37   
meymey
Parni valjak mode ON!

V nizkem štertu za koncert v LJ!!! user posted image user posted image user posted image
Odlične volje, čeprav zakopana z delom user posted image .

OVER AND OUT!

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
26.3.2010 13:53:03   
milabe
eno vprašanje...
ultrazvoki - koliko ti jih pripada po morfologiji? ali še sploh delajo kakšnega?
Pa ne zanimam me dobra volja Ginekologa, ampak če ti prav pripada še kakšen brezplačen?

drugače pa se ubijam z diplomo in sem od jutra na netu za podatki, pa nč ne najdem - pa ko sm glih voljo dobila ;)...

lp

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
26.3.2010 13:56:38   
nikcaa
en lep, lep čeprav malo oblačen pozdravcek vsem user posted image

tako, zelodcke smo napolniliuser posted image ... zdaj pa akcija dalje...

morem it v akcijo z oblekicami.... use neki nabavljam, na to pa sm mal pozabila user posted image
uff.. da ne bo nagec moj user posted image .. heh...
ne,ne... sej mam ze kr stvari.. sam vecinoma spodnje... (bodije in tako...)
pajacke morem nabavit.... in pol se oprat, zlikat in pripravit user posted image user posted image komaj cakam...
a za to je se cas....

zgaga- s tem pa je cist OK, čeprav (obcasno) me tud malo napade... bolj zvecer... user posted image

dopust- upam da usaj za kaksen dan...in sicer konec augusta zacetek septembra... kam...pa se še ne ve...

pleničke- za enkratno uporabo... kaksne pa se ne vem....

amm.. nic, to je touser posted image uzivajte in prezivite cim lepsi vikend....user posted image

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
26.3.2010 13:58:14   
nikcaa
.

< Sporočilo je popravil nikcaa -- 26.3.2010 13:59:46 >

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
26.3.2010 13:59:17   
nikcaa
IZVIRNO SPOROČILO: milabe

eno vprašanje...
ultrazvoki - koliko ti jih pripada po morfologiji? ali še sploh delajo kakšnega?
Pa ne zanimam me dobra volja Ginekologa, ampak če ti prav pripada še kakšen brezplačen?

drugače pa se ubijam z diplomo in sem od jutra na netu za podatki, pa nč ne najdem - pa ko sm glih voljo dobila ;)...

lp

jst ne vem kako je s temu UZ, ker meni naredi usakic ko imam pregled... razen nazadnje je sam srčka poslusal.... mislim da ti pripadajo trije..user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
26.3.2010 14:09:55   
meymey
Dva user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
26.3.2010 14:15:14   
milabe
no pr men bosta potem zgleda sam dva, ker zdaj sam še srček posluša.... user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
26.3.2010 14:20:39   
gajka
Pripadata ti samo 2 UZ - potrditveni na začetku user posted image in morfologija. Vse ostalo je odvisno od dobre volje tvojega G. Ja, toliko o šparanju v našem zdravstvu user posted image , očitno se lahko drugače UZ naprava preveč obrabi! user posted image Včasih je bila okrog 32t še kontrola rasti ploda, danes pa raje vse skupaj prepustijo naravi, pol pa paniko peljejo, če se rodi polno donošen otrok, ki pa ima mere za 1 mesec manj... Se pa človek vpraša, kako da nekateri G delajo UZ na vsakem pregledu (brez doplačila), drugi se pa kot pijanec plota držijo tega pravila o samo 2 UZ? user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 26.3.2010 14:26:10 >

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?