bridget3
|
Dobrodošla v našo družbo Ajdameti! Vidim, da že o papirjih čvekamo Jaz počakam na pregled 7.4., ko baje dobim papirje (čeprav pravite, da je z materinsko dovolj, bom počakala, ker mi je sestra rekla, da takrat dobim), potem pa v akcijo. Ena je pisala, da se denar (namesto zavitka), dobi 15. v mesecu, torej ga dobiš PRED rojstvom? Ker sem se o tem pogovarjala s kolegicami in si nimo bile enotne, ene so mislile, da se dobi po rojstvu (ker pač nikoli ne več kako poteka porod in ali bo vse ok); meni pa je čudno, da bi dobil šele takrat denar, saj je ta pomoč zato, da si urediš še zadnje stvari za dojenčka - ne boš valda PO PORODU tekal s tem denarjem po nakupu ... No, če je tako, kot je bilo tu rečeno, sem zelo vesela Že kozmetiko nabavljate? Pridne; jaz še nisem kaj veliko, samo nekaj blazinic iz vate za umivanje, termometer za vodo, ročni aspirator za začetek in glavniček ... Ostalo še bom. Tukaj, hvala za tvoj odg. Jaz bom pa samo upala, da dobim dobro babico, ko bom v porodnišnici, ker žal nimam vez. Pa mislim, da bodo v redu, ker sem slišala, da se zadnja leta bolj hvali porodnišnico Mb in se je osebje kar poboljšalo. Pred leti baje ni bilo tako lepo. Svojo izkušnjo pa bom ustvarila, ko bo čas. A ti greš na akupunkturo in tudi EA boš imela? Mogoče lahko posreduješ ceno? Tiste, ki ste ali boste imele EA - Se boste vseeno udeležile kakšnih "terapij" v smislu akupunkture ? Pozdravček vsem.
|