Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 21:45:09
|
|
|
|
Ksantipa77
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Jaz ful... Kamorkoli grem in so kake mamice z otročki prave starosti se potem nonstop sprašujem, če je bla to katera od vas Tud jaz sem danes v LJ videla eno punco z dojenčkom in psom pa sem se isto vprašala
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 21:47:11
|
|
|
|
Naty_ka
|
Helou čvekice. Ste pridne s čvekanjem, ni kaj. Meni pa velikokrat sploh več ne znese priti do računalnika. Nazaj nisem brala vsega, sem samo na brzino preletela. Se absolutno strinjam glede srečanja. In ja, januar je bil res poseben mesec. Koliko je videti po fotkah imamo same lepotce in lepotičke. Bom probala še jaz naštudirat in kako slikico prilepit Pri nas nekih večjih problemov zaradi prestavljanja ure do sedaj ni bilo, bomo pa videli če bo prišlo do kakšnih sprememb Prej sem študirala kaj vse moram pokomentirati, zdaj pa se ne spomnim niti ene stvari. Aja, smo pa tudi mi ugasnili vse luči. Samo rač in tv laufata . Pa ure sem že vse naprej potisnila
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 21:48:14
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77 IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Jaz ful... Kamorkoli grem in so kake mamice z otročki prave starosti se potem nonstop sprašujem, če je bla to katera od vas Tud jaz sem danes v LJ videla eno punco z dojenčkom in psom pa sem se isto vprašala se dogaja tudi meni
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 22:40:35
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Tako sem utrujena, žalsotna...nima več energije, volje, moči za...http://www.ringaraja.net/forum/m_5035566/mpage_1/tm.htm#5036826 Polho, punce so ti prav svetovale: čimprej pojdite na svoje. A preden greste, si vzemi čas zase in dodobra sprejmi dejstvo, da ti bo brez mame lepše in da je to edini način da boš lahko imela srečno življenje. Ker če ne boš razčistila sama s sabo, te bo mama vedno obračala z raznimi fintami, ker bo trkala na tvojo vest, ker čeprav nisi kriva, ve da ti ni vseeno. In drugega s tem nebo dosegla kot do da boš ti nesrečna in hkrati bo s tem ogrožen tudi tvoj zakon. Iz izkušenj ti povem da se ta manipuliranja in izsiljevanja ne nehajo dokler ne narediš črte in vse enkrat za vselej postaviš pred dejstvo. NE PUSTI SE! Pa bodi močna
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 0:09:25
|
|
|
|
ellie
|
Mi smo pa danes imeli prav uspešen dan Popoldne smo bili v šopingu...smo se kar dolgo potepali. Zdaj sva pa z lubijem bila v kinu...sva končno šla pogledat Avatarja 3D. Je prav pasalo Samo zdaj pa grem direkt v posteljo...še komaj gledam
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 8:39:28
|
|
|
|
egleria
|
polho upam da se ti porihta vse tole.. res najbolš na svoje it. za seznamček: pri dveh mesecih je imel naš Patrik 5060g in 56cm čaj: jaz mu dajem včasih toplega, včasih pa tudi ne pa lepo pije oboje.. vprašanje: meni je rekla sestra pri pediatrinji na drugi posvetovalnici da naslednji mesec se začnemo pogovarjat o GH ker majo nek drug sistem spet. a to pomeni da bom mogla že pred šestim mesecem dodajat GH?? a je še kateri drugi bilo to rečeno?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 8:46:40
|
|
|
|
nony
|
Dobro jutro....no mi smo včeraj prvič morali popoldne dodat mleko,ker ga je meni zmanjkalo...mala ga je pojedla z vsem veseljem:)..zdaj me pa nekaj zanima...kdaj bom opazila,da ji mleko ne paše?
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 9:21:38
|
|
|
|
ALEXI M.
|
egleria- meni je patronažna rekla da jo naj pokličem ko bo Marcel star 4,5 meseca da se pogovoriva o GH... na pediatriji pa da do 6 meseca samo dojimo oz. pijemo mleko tko da mogoče se bova pa samo pogovarjali kaj in kako ko bo prišel čas za uvod
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 9:29:47
|
|
|
|
egleria
|
meni je tudi patronažna rekla naj pokličem ko bo pet mesecev star. sam sestra pri P pa je dva tedna nazaj rekla da majo zdej nek nov sistem in da se začne uvajat GH prej. zdej ne vem a naj ravnam po svoji presoji al po njihovih navodilih?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 10:10:56
|
|
|
|
alex17
|
dan mamice in ! bo zgleda lep dan, samo ta ura nam je preprečila da bi šla z Ianom k žegnu butaric, ker je bla še megla in hladno no saj nam bo mami prinesla... za piknik mam en predlog, pa sploh ni nujno, da se strinjate-glede na to, da smo skoraj iz cele Slovenije bo verjetno nekje v sredini najbolj primerno za večino, tako da je ena opcija Mostec v LJ. smo imeli pred leti geografi tam piknik in je res fajn plac, velik in v naravi, kolkr se spomnim. če katera ve še kaj boljšega, pa itak naj pove! upam, da se nam res rata dobit da se spoznamo!!!! sem pa bolj neprespana, ker je mali včer pozneje kot ponavadi zaspal (okrog 21.30), potem smo pa še čvekal dolgo z mojim in taščo, pa še ponoči se je nekaj zvijal in ni mirno spal. no ja, upam da se bom dons ponoči naspala. uživajte!
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 10:12:45
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: nony Dobro jutro....no mi smo včeraj prvič morali popoldne dodat mleko,ker ga je meni zmanjkalo...mala ga je pojedla z vsem veseljem:)..zdaj me pa nekaj zanima...kdaj bom opazila,da ji mleko ne paše? men se je tud včeraj zvečer zdelo, da nimam dovolj mleka, ker je mali kar vleku in vleku, zaspal pa ni. sem potem spila še pol piva in ponoči je blo dovolj, pa zdajle tud, tko da ne vem...
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 11:00:27
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 za piknik mam en predlog, pa sploh ni nujno, da se strinjate-glede na to, da smo skoraj iz cele Slovenije bo verjetno nekje v sredini najbolj primerno za večino, tako da je ena opcija Mostec v LJ. smo imeli pred leti geografi tam piknik in je res fajn plac, velik in v naravi, kolkr se spomnim. če katera ve še kaj boljšega, pa itak naj pove! upam, da se nam res rata dobit da se spoznamo!!!! Meni je super, živim v bližini in rabim 15 min hoje z vozičkom do Mosteca . Je pa res super lokacija.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 11:25:12
|
|
|
|
ellie
|
Jaz sem danes tud čisto neprespana že tak sem šla prepozno spat...malega je pa celo noč nekaj zvijalo. Zdaj pa oba moja moška še spita. Mene je pa lahkota pregnala iz postelje Zdaj pa bom šla pod tuš, potem pa z malim čimprej ven, da izkoristiva dan, ko je tako lep Meni lokacija piknika tud odgovarja...mi je vseeno, če se že peljem, al se do celja, lj, al pa do novega mesta
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 12:43:39
|
|
|
|
nony
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 IZVIRNO SPOROČILO: nony Dobro jutro....no mi smo včeraj prvič morali popoldne dodat mleko,ker ga je meni zmanjkalo...mala ga je pojedla z vsem veseljem:)..zdaj me pa nekaj zanima...kdaj bom opazila,da ji mleko ne paše? men se je tud včeraj zvečer zdelo, da nimam dovolj mleka, ker je mali kar vleku in vleku, zaspal pa ni. sem potem spila še pol piva in ponoči je blo dovolj, pa zdajle tud, tko da ne vem... Jaz sem ugotovila da se mi čez dan ne uspe naresti dosti mleka ker je premalo ur vmes...ponoči pa ni problema ker tamala spi tok časa skupaj....tko,da popoldne bom verjetno morala dodat..
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 12:55:10
|
|
|
|
ALEXI M.
|
kjerkoli bo piknik važn je da bo
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 13:05:44
|
|
|
|
ugi
|
Jaz sem tudi za piknik. Pa v Mostecu že nisem bila 100 let, včasih sem bila pa vsak dan v letu, ko sva se s psom sprehajala. Sicer mi je pa vseeno kam, ker se moram tako ali tako pripeljat. Tako da če bo večina za Mostec, pridemo v Mostec (edin sončka je tam bolj malo). Sej to bi se verjetno dobile v času, ko so tastarejši otroc v vrtcu, a ne? Res so luštne naše snežinke. Moram še jaz kakšno sliko prilepit. Naša ima tudi ful čupo, hihi, pa temna je ful, napram Luku. Jaz sem tudi mislila, da imam premalo mleka, pa sva ji včeraj naredila flaško, pa ni hotla pit. Pa tudi čaja noče po flaški, sam grize cucelj in se smeje. Ne vem če je 2x potegnla iz flaške, k da ne bi znala sesat. Na joški pa vleče, kt da ji zadnja ura bije. In pol k se naje, se smeje od enga do druzga uha. Mogoče bi mogla zamenjat cucelj. Zdej imam od aventa. Bom kupla zdej za 3+ mesece, pa bom vidla, če bo kej drugače.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 13:28:28
|
|
|
|
alex17
|
ja super, če smo večina za piknik, pol se bomo že zmenile! smo šli prejle vsi trije ven, Ian in oči sta vozičkala, mami pa odlaufala drugi tek po porodu, slaba 2,5km in je šlo že veliko lažje kot prvič, tako da mislim, da bom za DM tek konec maja nared! a gre še kera januarka slučajno??? zdele greva z malim z avtom na en hrib kjer bomo mal vozičkale s kolegico, oči je šel pa s kolesom, bo ca 3 ure kolesaru, je cel psiho haha lep dan!
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 14:16:02
|
|
|
|
Zala01
|
uau ugi, enaka čupica kot pri nas ...lepotec mali...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 15:05:18
|
|
|
|
Kika99
|
Živijo čvekice Midve sva pravkar ušle dežju . Drugače je danes lep dan za vozičkanje. Moja Anja se v vozičku hoče kar dvigniti da bi bolje videla kaj se dogaja okrog nje. Kdaj lahko začnem uporabljati športni del vozička? (zdaj smo še v košari, pa ji ravno ne ustreza najbolj)
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 15:53:36
|
|
|
|
ALEXI M.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ugi Jaz sem tudi mislila, da imam premalo mleka, pa sva ji včeraj naredila flaško, pa ni hotla pit. Pa tudi čaja noče po flaški, sam grize cucelj in se smeje. Ne vem če je 2x potegnla iz flaške, k da ne bi znala sesat. Na joški pa vleče, kt da ji zadnja ura bije. pri nas je isto
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 28.3.2010 19:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ZA Mostec! Mi smo bli pa danes v Tivoliju in je blo mega! Me je kar malo sonček dobil na kavici Dugače pa našemu so že skoraj vse cotke premajhne, bom morala v nabavo. Komaj čakam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......