|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
27.3.2010 9:50:48   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: ellie
Danes pa imamo namen it v šoping. Si je moja mami zaželela, da bi ga pazila...ampak razmišljam, da bi ga vzela zraven v trgovine...pa bi ga potem peljala k njej. Tako mi manjka eno popoldne, da bi si v miru pogledala kak film oz. samo pač počivala...sama s sabouser posted image

Mi pa smo zdaj dobili za krče, ki jih ima samo, če jaz pojem kaj mlečnega...kapsule erce flora. Ampak mi še ni jasno, kako bi celo kapsulo spravila v njega. V ovoju je ful veliko tega praška...in včeraj sem dala gor mal čaja...in se mi je mali skoraj zadavil zraven...in je vse zbruhal. Potem sem pa zamešala v 15ml čaja...ampak kaj, ko čaja sploh noče pit.

Kaj ko recimo tvoja mama pazi Aneja, si mleko načrpaš ali mu da am? Ker jaz tudi razmišljam, da zdaj ko pride lubi domov, bi šla malo v šoping in bi Pio pustila pri moji mami ali pa pri tašči, samo ne vem kako s hranjenjem, ker se mi zdi da nimam toliko mleka, da bi si še lahko črpala za take primere user posted image
Kaj daješ Aneju sobno temperaturo čaja ali mu ga segreješ na 37 stopinj? Ker jaz ko sem probala dat Pii sobno temperaturo, je flaško pljuvala ven in nisem niti kapljice dobila v njo, potem pa sem ga segrela in ga komot pije.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
27.3.2010 9:53:49   
majčyca
kopanje - mi pa se kopamo vsak dan in bomo tako tudi nadaljevali

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
27.3.2010 10:07:49   
nony
Dobro jutro.....naša pumčka je začela redno spat po osem ur upam,da tako ostaneuser posted image   imam pa eno vprašanje opažam,da imam popoldan manj mleka in jo moram podojit iz obeh,da je sita...a je možno,da mi ga zmankuje...kako bom vedela da mi ga je zmanjkalo...user posted image drugače gremo pa jutri na počitnice k moji mami za cel tedn komaj čakamuser posted image

Aja mi se kopamo vsak drugi dan...

Upanje ostaja....

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
27.3.2010 10:20:22   
alex17
čaubau!

sami krasni sončki so tlele ja! user posted image

mi se kopamo na dva dni, se  mi zdi ravno prav, vmes pa umivanje na previjalni podlogi. so pa tud našemu že podplatki malo po kislem dišali, tako da jih zdaj fajn namilim user posted image

se nama pa kar redno dogaja, da ponoči po dojenju oba zaspiva kot polhka in se potem zbudim čez kako uro ali še pozneje, pa ga samo nesem v postlco. pa včasih sploh ne vem, a sva se glih podojila ali sva tudi zaspala, potem pa najdem nastavek nekje na postelji in vem user posted image   še kar ga uporabljava, včasih kar noče vlečt brez njega, pa ga tok hecam user posted image

gremo zdele k mojmu fotru na parcelo, morm kamenje s travnika pograbt ker se je čez zimo usulo s ceste, mami bo pa tamalga vozičkala.  oči bo pa seveda na hiški delu, da se bomo čim pej vselili... user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
27.3.2010 10:22:31   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: nony

Dobro jutro.....naša pumčka je začela redno spat po osem ur upam,da tako ostaneuser posted image   imam pa eno vprašanje opažam,da imam popoldan manj mleka in jo moram podojit iz obeh,da je sita...a je možno,da mi ga zmankuje...kako bom vedela da mi ga je zmanjkalo...user posted image

se včasih enako sprašujem, pa se mi zdi, da dokler je dosti pokakanih pleničk, je to v redu, pa če je mali zadovoljen.
uh, naš ni šans da bi zdržal 8 ur brez papanja, je pravi lakotnik, več kot 3 ure redko znese user posted image
pa meni preverjeno zelo pomaga za nastajanje mleka pivo in polenta! user posted image

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
27.3.2010 10:23:40   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Kaj pravite na to, da bi se pomladi, ko bo že res fino toplo, dogovorile in si organizirale piknik z našimi malčki? Tako bi se lahko še v živo spoznale user posted image

Lep večer vsem in lep vikend!

super ideja, sem sama podobno razmišljala, tako da sem ZA! user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
27.3.2010 10:28:31   
ALEXI M.
grahek85- greš na slikomat, pritisneš naloži in si izbereš sliko iz računalnika nato izpolniš tisto kar zahtevajo in ti vrže ven neke kode -jaz sem kopirala prvo ki je za forume in jo potem prilepila sem... upam da si kaj razumela user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
27.3.2010 10:49:09   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

Kaj pravite na to, da bi se pomladi, ko bo že res fino toplo, dogovorile in si organizirale piknik z našimi malčki? Tako bi se lahko še v živo spoznale user posted image

Sem ZA user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M.

grahek85- greš na slikomat, pritisneš naloži in si izbereš sliko iz računalnika nato izpolniš tisto kar zahtevajo in ti vrže ven neke kode -jaz sem kopirala prvo ki je za forume in jo potem prilepila sem... upam da si kaj razumela user posted image

Hvala user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
27.3.2010 11:51:51   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1

Punce, ki dajate za krče Antiflat - kako dolgo se lahko daje? Mi zdaj dodajamo kak slab mesec in kmalu bomo tri mesece, pa ne vem, če lahko še dodajamo?

Hvala; bom probala tudi jaz prilepit slikce našega Jakoba

A še ima krče, ker če nima je bzv dajat, jaz sem mu nehala dajat, ko so se krči nehali, dajala pa sem kakšen mesec.

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

ojla

Jaz sem pa danes Anji zamenjala dude in culje (narisane 2 kapljice za 3+ mesece) na flaški. Moram jo pohvaliti , saj se ji ni niti enkrat zaletelo ko je jedla. Zdaj mi je sprejela tudi dudo od tomee tipiee.

A ve vsaki dan kopate vaše sončke?

Moj ima že kakšen teden to 2ko pa lepo pije. Kopam 3x na teden, včasih večkrat, če bolj švica...

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Tako sem utrujena, žalsotna...nima več energije, volje, moči

za...http://www.ringaraja.net/forum/m_5035566/mpage_1/tm.htm#5036826

user posted image se pa strinjam z ostalimi, da je najboljša selitev, čeprav vem da ni tako lahko kot pa reči...

kika super čeveljčki, naš ima dvojne, sam ful brca in jih vedno dol zbrca pa mu jih sploh ne dajem več gor...

IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M.

user posted image

iiii   Moj je skoraj enako danes oblečenuser posted image Ga bom pol slikala pa prilepla, ko zdaj spi...

Moj user posted image in ata sta v ikei, sta že skoraj vse nabavila, sma včeraj z mojim vse po netu prečekirala, si izpisala cifre in koliko bo stalo pa je danes šel s tistim listkom... Mal pa bosta itak še okrog šla pogled... Je pa v akciji to kar je tam na linku pa en dvosed je bil bolj poceni... Tak da super...

Včeraj pa smo tud preživeli dolgo pot, mali je bil ful priden, sam v lesnini je hotel jestuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
27.3.2010 12:56:39   
nincrli
  user posted image

Evo ga

< Sporočilo je popravil nincrli -- 27.3.2010 12:57:17 >

Optimism always works!!!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
27.3.2010 13:38:26   
ALEXI M.
sami lepotci & lepotičke user posted image user posted image   če so pa tko cart če jih tko oblačimouser posted image bom prilepila slikco k se je kolegica fotografinja mal z njim poigrala :)

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
27.3.2010 13:43:15   
ALEXI M.
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
27.3.2010 14:58:16   
somic
mamičke ciao, ciao!!!

mi smo nazaj iz dopusta!!! smo prišli dopoldan, zdaj je patrik zaspal, tako, da lahko nadaljujem z opravili ki jih imam, popoldan pa imamo priprave na krst

skratka, bili smo na hrvaški obali, vreme super, vozičkanje non stop, patrik je tako užival, in vožnjo do dol je super prenesel, nazaj pa ravno tako.

ste pa načvekale poštenih 10 strani, tako da si moram kar čas vzet, da vas preberem, da vidim kaj sem zamudila

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
27.3.2010 15:31:04   
nony

IZVIRNO SPOROČILO: nony

Dobro jutro.....naša pumčka je začela redno spat po osem ur upam,da tako ostaneuser posted image   imam pa eno vprašanje opažam,da imam popoldan manj mleka in jo moram podojit iz obeh,da je sita...a je možno,da mi ga zmankuje...kako bom vedela da mi ga je zmanjkalo...user posted image

se včasih enako sprašujem, pa se mi zdi, da dokler je dosti pokakanih pleničk, je to v redu, pa če je mali zadovoljen.
uh, naš ni šans da bi zdržal 8 ur brez papanja, je pravi lakotnik, več kot 3 ure redko znese user posted image
pa meni preverjeno zelo pomaga za nastajanje mleka pivo in polenta! user posted image

Sama pijem čaj za dojenje in vsak dan eno pivo...polento sem pa mal opustila ,ker sem se je že prenajedla....

Upanje ostaja....

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
27.3.2010 15:37:12   
nincrli
Tak naša dva sta nazaj iz ikee, sta dobila vse in še več za manj denarja kot pa sma izračunala tak da jeeeeiiiuser posted image user posted image
I user posted image ikeauser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
27.3.2010 17:57:20   
Zala01

ja, jaz sem tudi za!user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
27.3.2010 18:08:45   
ellie
majčyca mi se ponavadi tak dogovorimo, da me pokličejo, ko mali postane lačen. Sem si pa parkrat tud že načrpala...ampak mu ni blo treba dat...je zdržal, da sem prišla domov. Čaj pa mu dam vedno topel, caa 37 stopinj ja.

Jaz sem tud ZA piknikuser posted image

Kopava ga midva na 2 dni.

alex17 men se tud dogaja, da zaspim zraven dojenjauser posted image Mali pa tudi...in potem sploh ne vem, al je kaj pojedel al ne.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
27.3.2010 18:13:14   
naja6
user posted image

to pa je naš zakladek,ko je dobre volje

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
27.3.2010 18:45:24   
alex17
joj kaki srčki, tale januar je bil pa fajn mesec! user posted image

mi smo bili od 12h ko se je zrihtu vreme pa skoraj do 17h na najini parceli oz. pri mojem atku, mami je vozičkala Iana, jaz sem pobirala kamenje po travniku, oči je pa na hiški delu, pa z mojim stricem, ki je vodovodni inštalater, sta se dobila in risala načrt za kopalnico user posted image    sem pol tamalga zrihtala v atkovi brunarici in mu je blo vse ful zanimivo, je pozorno opazoval luči in predmete, pa vsakemu ki ga je ogovoril, se je tko lepo nasmejčkal, cel cukrček je bil user posted image
jutri bova pa majhno butarico nesla k naši cerkvi če bo lepo vreme, če ne jo bo pa mami. user posted image

piknik je pa res fajn ideja-samo en datum in lokacijo mormo izbrat, pa magar vsaka nekaj dobrega pripravi in prinese, pa seveda naše user posted image s sabo pa bo prav luštn user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
27.3.2010 19:06:41   
naja6
user posted image

user posted image

Slika pove vse

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
27.3.2010 19:49:02   
ALEXI M.
ja piknikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
27.3.2010 20:33:42   
majčyca
Piknik - če pozna katera kakšno fajn lokacijo (da bo tudi dovolj prostora), lahko kar predlaga user posted image ja potem pa samo probamo uskladit datum in se zmenimo, katera kaj pripravi in prinese user posted image user posted image

Tiste, ki že imate starejše otročke - kakšne imate izkušnje s prestavljanjem ure? Se user posted image fejst zmeša ritem ali ni hudo?

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
27.3.2010 20:42:08   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

ja, jaz sem tudi za!user posted image

Jaz ful... user posted image Kamorkoli grem in so kake mamice z otročki prave starosti se potem nonstop sprašujem, če je bla to katera od vas user posted image

Uf naja, je tut tvoj čisti cukerček, res user posted image user posted image user posted image

Za prestavljanje ure pa ne vem, kako bomo... Mic po mic se bomo premikali proti novemu času, se mi zdi. Čeprav ne vem kako bo v pon., ko gre moj v službo. Se vedno zbudim, tako da verjetno bo ta ura bolj mene zmatrala kot malega princa user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
27.3.2010 20:43:25   
grahek85
Uf zdej pa grem hiter luči pogasit, že zamujam user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
27.3.2010 20:45:44   
Zala01

Tiste, ki že imate starejše otročke - kakšne imate izkušnje s prestavljanjem ure? Se user posted image fejst zmeša ritem ali ni hudo?

Dan ali dva je malo prilagajanja, pol pa normalno naprej. Pri nas ni bilo nikoli večjih problemov.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?