Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 9:50:48
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ellie Danes pa imamo namen it v šoping. Si je moja mami zaželela, da bi ga pazila...ampak razmišljam, da bi ga vzela zraven v trgovine...pa bi ga potem peljala k njej. Tako mi manjka eno popoldne, da bi si v miru pogledala kak film oz. samo pač počivala...sama s sabo Mi pa smo zdaj dobili za krče, ki jih ima samo, če jaz pojem kaj mlečnega...kapsule erce flora. Ampak mi še ni jasno, kako bi celo kapsulo spravila v njega. V ovoju je ful veliko tega praška...in včeraj sem dala gor mal čaja...in se mi je mali skoraj zadavil zraven...in je vse zbruhal. Potem sem pa zamešala v 15ml čaja...ampak kaj, ko čaja sploh noče pit. Kaj ko recimo tvoja mama pazi Aneja, si mleko načrpaš ali mu da am? Ker jaz tudi razmišljam, da zdaj ko pride lubi domov, bi šla malo v šoping in bi Pio pustila pri moji mami ali pa pri tašči, samo ne vem kako s hranjenjem, ker se mi zdi da nimam toliko mleka, da bi si še lahko črpala za take primere Kaj daješ Aneju sobno temperaturo čaja ali mu ga segreješ na 37 stopinj? Ker jaz ko sem probala dat Pii sobno temperaturo, je flaško pljuvala ven in nisem niti kapljice dobila v njo, potem pa sem ga segrela in ga komot pije.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 9:53:49
|
|
|
|
majčyca
|
kopanje - mi pa se kopamo vsak dan in bomo tako tudi nadaljevali
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 10:07:49
|
|
|
|
nony
|
Dobro jutro.....naša pumčka je začela redno spat po osem ur upam,da tako ostane imam pa eno vprašanje opažam,da imam popoldan manj mleka in jo moram podojit iz obeh,da je sita...a je možno,da mi ga zmankuje...kako bom vedela da mi ga je zmanjkalo... drugače gremo pa jutri na počitnice k moji mami za cel tedn komaj čakam Aja mi se kopamo vsak drugi dan...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 10:20:22
|
|
|
|
alex17
|
čaubau! sami krasni sončki so tlele ja! mi se kopamo na dva dni, se mi zdi ravno prav, vmes pa umivanje na previjalni podlogi. so pa tud našemu že podplatki malo po kislem dišali, tako da jih zdaj fajn namilim se nama pa kar redno dogaja, da ponoči po dojenju oba zaspiva kot polhka in se potem zbudim čez kako uro ali še pozneje, pa ga samo nesem v postlco. pa včasih sploh ne vem, a sva se glih podojila ali sva tudi zaspala, potem pa najdem nastavek nekje na postelji in vem še kar ga uporabljava, včasih kar noče vlečt brez njega, pa ga tok hecam gremo zdele k mojmu fotru na parcelo, morm kamenje s travnika pograbt ker se je čez zimo usulo s ceste, mami bo pa tamalga vozičkala. oči bo pa seveda na hiški delu, da se bomo čim pej vselili...
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 10:22:31
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: nony Dobro jutro.....naša pumčka je začela redno spat po osem ur upam,da tako ostane imam pa eno vprašanje opažam,da imam popoldan manj mleka in jo moram podojit iz obeh,da je sita...a je možno,da mi ga zmankuje...kako bom vedela da mi ga je zmanjkalo... se včasih enako sprašujem, pa se mi zdi, da dokler je dosti pokakanih pleničk, je to v redu, pa če je mali zadovoljen. uh, naš ni šans da bi zdržal 8 ur brez papanja, je pravi lakotnik, več kot 3 ure redko znese pa meni preverjeno zelo pomaga za nastajanje mleka pivo in polenta!
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 10:23:40
|
|
|
|
alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Kaj pravite na to, da bi se pomladi, ko bo že res fino toplo, dogovorile in si organizirale piknik z našimi malčki? Tako bi se lahko še v živo spoznale Lep večer vsem in lep vikend! super ideja, sem sama podobno razmišljala, tako da sem ZA!
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 10:28:31
|
|
|
|
ALEXI M.
|
grahek85- greš na slikomat, pritisneš naloži in si izbereš sliko iz računalnika nato izpolniš tisto kar zahtevajo in ti vrže ven neke kode -jaz sem kopirala prvo ki je za forume in jo potem prilepila sem... upam da si kaj razumela
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 10:49:09
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Kaj pravite na to, da bi se pomladi, ko bo že res fino toplo, dogovorile in si organizirale piknik z našimi malčki? Tako bi se lahko še v živo spoznale Lep večer vsem in lep vikend! super ideja, sem sama podobno razmišljala, tako da sem ZA! Sem ZA IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M. grahek85- greš na slikomat, pritisneš naloži in si izbereš sliko iz računalnika nato izpolniš tisto kar zahtevajo in ti vrže ven neke kode -jaz sem kopirala prvo ki je za forume in jo potem prilepila sem... upam da si kaj razumela Hvala
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 11:51:51
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1 Punce, ki dajate za krče Antiflat - kako dolgo se lahko daje? Mi zdaj dodajamo kak slab mesec in kmalu bomo tri mesece, pa ne vem, če lahko še dodajamo? Hvala; bom probala tudi jaz prilepit slikce našega Jakoba A še ima krče, ker če nima je bzv dajat, jaz sem mu nehala dajat, ko so se krči nehali, dajala pa sem kakšen mesec. IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 ojla Jaz sem pa danes Anji zamenjala dude in culje (narisane 2 kapljice za 3+ mesece) na flaški. Moram jo pohvaliti , saj se ji ni niti enkrat zaletelo ko je jedla. Zdaj mi je sprejela tudi dudo od tomee tipiee. A ve vsaki dan kopate vaše sončke? Moj ima že kakšen teden to 2ko pa lepo pije. Kopam 3x na teden, včasih večkrat, če bolj švica... IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Tako sem utrujena, žalsotna...nima več energije, volje, moči za...http://www.ringaraja.net/forum/m_5035566/mpage_1/tm.htm#5036826 se pa strinjam z ostalimi, da je najboljša selitev, čeprav vem da ni tako lahko kot pa reči... kika super čeveljčki, naš ima dvojne, sam ful brca in jih vedno dol zbrca pa mu jih sploh ne dajem več gor... IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M. iiii Moj je skoraj enako danes oblečen Ga bom pol slikala pa prilepla, ko zdaj spi... Moj in ata sta v ikei, sta že skoraj vse nabavila, sma včeraj z mojim vse po netu prečekirala, si izpisala cifre in koliko bo stalo pa je danes šel s tistim listkom... Mal pa bosta itak še okrog šla pogled... Je pa v akciji to kar je tam na linku pa en dvosed je bil bolj poceni... Tak da super... Včeraj pa smo tud preživeli dolgo pot, mali je bil ful priden, sam v lesnini je hotel jest
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 12:56:39
|
|
|
|
nincrli
|
Evo ga
< Sporočilo je popravil nincrli -- 27.3.2010 12:57:17 >
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 13:38:26
|
|
|
|
ALEXI M.
|
sami lepotci & lepotičke če so pa tko cart če jih tko oblačimo bom prilepila slikco k se je kolegica fotografinja mal z njim poigrala :)
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 13:43:15
|
|
|
|
ALEXI M.
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 14:58:16
|
|
|
|
somic
|
mamičke ciao, ciao!!! mi smo nazaj iz dopusta!!! smo prišli dopoldan, zdaj je patrik zaspal, tako, da lahko nadaljujem z opravili ki jih imam, popoldan pa imamo priprave na krst skratka, bili smo na hrvaški obali, vreme super, vozičkanje non stop, patrik je tako užival, in vožnjo do dol je super prenesel, nazaj pa ravno tako. ste pa načvekale poštenih 10 strani, tako da si moram kar čas vzet, da vas preberem, da vidim kaj sem zamudila
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 15:31:04
|
|
|
|
nony
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 IZVIRNO SPOROČILO: nony Dobro jutro.....naša pumčka je začela redno spat po osem ur upam,da tako ostane imam pa eno vprašanje opažam,da imam popoldan manj mleka in jo moram podojit iz obeh,da je sita...a je možno,da mi ga zmankuje...kako bom vedela da mi ga je zmanjkalo... se včasih enako sprašujem, pa se mi zdi, da dokler je dosti pokakanih pleničk, je to v redu, pa če je mali zadovoljen. uh, naš ni šans da bi zdržal 8 ur brez papanja, je pravi lakotnik, več kot 3 ure redko znese pa meni preverjeno zelo pomaga za nastajanje mleka pivo in polenta! Sama pijem čaj za dojenje in vsak dan eno pivo...polento sem pa mal opustila ,ker sem se je že prenajedla....
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 15:37:12
|
|
|
|
nincrli
|
Tak naša dva sta nazaj iz ikee, sta dobila vse in še več za manj denarja kot pa sma izračunala tak da jeeeeiii I ikea
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 17:57:20
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Kaj pravite na to, da bi se pomladi, ko bo že res fino toplo, dogovorile in si organizirale piknik z našimi malčki? Tako bi se lahko še v živo spoznale Lep večer vsem in lep vikend! super ideja, sem sama podobno razmišljala, tako da sem ZA! ja, jaz sem tudi za!
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 18:08:45
|
|
|
|
ellie
|
majčyca mi se ponavadi tak dogovorimo, da me pokličejo, ko mali postane lačen. Sem si pa parkrat tud že načrpala...ampak mu ni blo treba dat...je zdržal, da sem prišla domov. Čaj pa mu dam vedno topel, caa 37 stopinj ja. Jaz sem tud ZA piknik Kopava ga midva na 2 dni. alex17 men se tud dogaja, da zaspim zraven dojenja Mali pa tudi...in potem sploh ne vem, al je kaj pojedel al ne.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 18:13:14
|
|
|
|
naja6
|
to pa je naš zakladek,ko je dobre volje
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 18:45:24
|
|
|
|
alex17
|
joj kaki srčki, tale januar je bil pa fajn mesec! mi smo bili od 12h ko se je zrihtu vreme pa skoraj do 17h na najini parceli oz. pri mojem atku, mami je vozičkala Iana, jaz sem pobirala kamenje po travniku, oči je pa na hiški delu, pa z mojim stricem, ki je vodovodni inštalater, sta se dobila in risala načrt za kopalnico sem pol tamalga zrihtala v atkovi brunarici in mu je blo vse ful zanimivo, je pozorno opazoval luči in predmete, pa vsakemu ki ga je ogovoril, se je tko lepo nasmejčkal, cel cukrček je bil jutri bova pa majhno butarico nesla k naši cerkvi če bo lepo vreme, če ne jo bo pa mami. piknik je pa res fajn ideja-samo en datum in lokacijo mormo izbrat, pa magar vsaka nekaj dobrega pripravi in prinese, pa seveda naše s sabo pa bo prav luštn
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 19:06:41
|
|
|
|
naja6
|
Slika pove vse
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 19:49:02
|
|
|
|
ALEXI M.
|
ja piknik
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 20:33:42
|
|
|
|
majčyca
|
Piknik - če pozna katera kakšno fajn lokacijo (da bo tudi dovolj prostora), lahko kar predlaga ja potem pa samo probamo uskladit datum in se zmenimo, katera kaj pripravi in prinese Tiste, ki že imate starejše otročke - kakšne imate izkušnje s prestavljanjem ure? Se fejst zmeša ritem ali ni hudo?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 20:42:08
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 IZVIRNO SPOROČILO: alex17 IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Kaj pravite na to, da bi se pomladi, ko bo že res fino toplo, dogovorile in si organizirale piknik z našimi malčki? Tako bi se lahko še v živo spoznale Lep večer vsem in lep vikend! super ideja, sem sama podobno razmišljala, tako da sem ZA! ja, jaz sem tudi za! Jaz ful... Kamorkoli grem in so kake mamice z otročki prave starosti se potem nonstop sprašujem, če je bla to katera od vas Uf naja, je tut tvoj čisti cukerček, res Za prestavljanje ure pa ne vem, kako bomo... Mic po mic se bomo premikali proti novemu času, se mi zdi. Čeprav ne vem kako bo v pon., ko gre moj v službo. Se vedno zbudim, tako da verjetno bo ta ura bolj mene zmatrala kot malega princa
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 20:43:25
|
|
|
|
grahek85
|
Uf zdej pa grem hiter luči pogasit, že zamujam
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 27.3.2010 20:45:44
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Tiste, ki že imate starejše otročke - kakšne imate izkušnje s prestavljanjem ure? Se fejst zmeša ritem ali ni hudo? Dan ali dva je malo prilagajanja, pol pa normalno naprej. Pri nas ni bilo nikoli večjih problemov.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?