|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
26.3.2010 10:34:56   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
V soboto pa še ikea, ker imajo mize ful znižane, tak da res pravi šoping partyuser posted image Sam to bom pa še vidla, če bom šla zraven al bom same moške poslalauser posted image

ooooo, sem ti fouš!!!!! Jaz se samo za rač. slinim nad robo, ko gledam po netu user posted image Majo ful lepo novo otroško linijo, Stuva. Mi je zelo zelo všeč user posted image Ka so znižane sam mize al še kej? Ker na netu piše Spring Sale, sam ne vem kaj zajema user posted image

A ne dobiš po mailu? Moj dobi vedno mail, ko je kakšna akcija, mislim, da zato ker ma ikea family kartico.
No to je dobil  http://www.ikea.com/at/de/store/klagenfurt/offers

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
26.3.2010 10:45:36   
sisi77
Ne vem kaj naj zdaj. Naš Anej tako spi kot top. Sem ga ob 7.30 preoblekla in podojila pa še kar spi praktično od 19.30. se je vmes samo enkrat prebudil ob 5 -ih. Bi mogla it k moji mamici nest rožico za mat. dan pa mi ga je tako škoda budit. Upam da ni kaj bolan user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
26.3.2010 10:49:54   
Zala01
Ja, Grahek sem vidla tudi jaz te akcije. Samo da ta gugalnik, ki je v akciji, je ful velik, sem ga vidla v BC in ful prostora v stanovanju zavzame. Mislim, da se zato nihče ne odloči zanj in so ga dali v akcijo, da se zalog rešijo. Za vozičke pa so si tud ceno orng nabili, jaz imam tud Muro 2010 pa sem dala preko E-Baya res ful ugodno, pa še ful dodatkov so mi poslali zraven.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
26.3.2010 10:51:13   
Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Joj Žaži kakšna srčka, pa Žan ima enake laske kot moj starejši sinčekuser posted image . Ful sta luštna,res.

Jaa, moja otroka sta kot dan in noč različna, ene poteze nimata skupne, tudi karakterja se kažeta kot popolnoma različna, Žan je čisto po meni, medtem ko ni Živa po nikomer, sploh ne moremo najti ničesar da bi rekli da to je pa nekomu podobna, tudi sorodniki ne najdejo ničesar. Prav hecno vse skupaj, sploh ker sem vedno sanjala o punčki s svilenimi blond laski in očitno dobila takšnega sinauser posted image user posted image user posted image

Sisi, kake fletne jamice ima, pa vsi otroci so itak ful fletniuser posted image Ni pa Anej sigurno nič bolan, pridejo taki dnevi, resnično velja da nas mamice bolj kot to da otrok ne spi skrbi, ko otrok preveč spiuser posted image . Je tudi Živa danes za dve uri potegnila nočni spanec, sem jo tudi vmes že enkrat šla pogledat če še res spi ali samo leži v zibki in čaka nameuser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
26.3.2010 11:22:17   
Isabelle
Žaži, tvoj sinček je pa res pravi cuker user posted image , pa hčerkica tudi, seveda, sam meni so blond fantki za pojest. user posted image

Sisi77, ne se sekirat, naša je tudi en dan prespala, sam pazi da ti ne spi preveč ur skupi ker je blo to pri nas in smo pristali v bolnici ker na konc dneva je že bla mal dehidrirana ker je spustila ena 2 obroka in pol je bla že preveč švoh in se sploh ni zbudila.Ni blo pa nič drugega narobe, so ji naredili vse preiskave in je zdrava ku riba.Sam je preveč spala.Tko da če ti bo kr spal ga kr fajn zbudi da ti bo jedel.Sej če nimajo vročine ni nič narobe če dolgo spijo, pride pač tak dan.

Mi smo pa rezervirali podaljšan vikend v Moravskih toplicah v sredini maja user posted image , pa ne nameravamo na bazenih bit, ampak bomo bolj pohajali okoli ker je baje dost za videt in je gor zelo lepo.Bomo videli.Js se že veselim.

Mala mi je danes bolj po vremenu, prej je bla sitna, sem ji dala dudo, jo malo pocrtala in zdej spi.Zgleda da ne bo danes nič s sprehodom ker je kislo. user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
26.3.2010 12:16:24   
naja6
Dobro jutro!
Jaz sem se kar fajn naspala. Pia je včeraj zaspala že ob 19h in sma ponoči 2x jedle, ostalo pa spale.
Pia še tudi nima solzic. Bom tudi jaz pediatrinjo na naslednjem pregledu malo povprašal o tem.
Je pa se začela ful krampat po obrazu, pa sem ji pred 10 dnevi porezala nohte, bolj noter pa ji jih ne upam porezat. Vaši se tudi kaj krampajo, ali jim bolj porežete nohtke?

Ja,tudi naš se nonstop krampa,po glavici,po obrazu,je prav grozno za videt no

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
26.3.2010 13:01:58   
Oren
Jaz sem pa danes dobila Sleepywrap po pošti in ga ne morem prehvalit, super zadeva. Lepo naredim vse po hiši mala pa uživa sto na uro. Pa še super udobno.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
26.3.2010 13:02:15   
grahek85

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

V soboto pa še ikea, ker imajo mize ful znižane, tak da res pravi šoping partyuser posted image Sam to bom pa še vidla, če bom šla zraven al bom same moške poslalauser posted image

ooooo, sem ti fouš!!!!! Jaz se samo za rač. slinim nad robo, ko gledam po netu user posted image Majo ful lepo novo otroško linijo, Stuva. Mi je zelo zelo všeč user posted image Ka so znižane sam mize al še kej? Ker na netu piše Spring Sale, sam ne vem kaj zajema user posted image

A ne dobiš po mailu? Moj dobi vedno mail, ko je kakšna akcija, mislim, da zato ker ma ikea family kartico.
No to je dobil  http://www.ikea.com/at/de/store/klagenfurt/offers

Uf sem spregledala, ful več ne gledam mailov user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
26.3.2010 13:16:05   
sassy0
IZVIRNO SPOROČILO: Oren

Jaz sem pa danes dobila Sleepywrap po pošti in ga ne morem prehvalit, super zadeva. Lepo naredim vse po hiši mala pa uživa sto na uro. Pa še super udobno.

Oren a si slučajno s Ptuja user posted image  

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
26.3.2010 13:22:44   
sassy0
Drugače smo pa mi spet vsi bolani. Sedaj se mi je še tamali nalezel. Jaz sem že skoraj ok, malo še kašljam, ta večji še kar ornk kašlja, pa na antibijotikih je, ker se mu je uho vnelo, zdaj je pa še mali začel s kašlanjem in tudi nos smo že pucali user posted image  Vročine za enkrat še nima, upam, da tako ostane. Ma sem prav žalostna.

Kia naš ima tudi danes tak kakec kot si ti opisovala, no pa smo bolani, tako, da upam, da pri vas ne bo kaka viroza.

Solzice že tudi mi točimo, ampak zelo malo, ker res skoraj nikoli ne joka tako na polno, da bi solze tekle. Naš bolj stoka in jamrauser posted image

Cunje: meni so pa ful dobre te dojenčkaste stvari in vem, da sem bila pri starejšem ful slabe volje, ker nisem pri 5 mesecih dobila nič več dojenčkastega, ker je bil velik  za 8-9 mesecev. Še sedaj se včasih s hrepenenjem oziram po cunjah za punčke, ker je vsega toliko, za fantke pa skoraj nič ali pa nič pametnega. In upam, da mi tega uspe čim dlje obdržat v dojenčkastih cunjah, čeprav slabo kaže user posted image

Žaži tvoj mali je pa res luškan, tudi jaz padam na blondince, hehe user posted image

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
26.3.2010 13:39:27   
Oren
IZVIRNO SPOROČILO: sassy0

Sem ja :)

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
26.3.2010 13:54:10   
ALEXI M.
Oren-preko katere strani si naročila Sleepywrap

ZA SEZNAM:

2 meseca, 5650g in 60 cm
Smo ugotovili da imamo lenuščka in si moram črpati tko da ziza je samo še za po flaški pocartat user posted image
ker v prvem mesecu smo pridobili skoraj 1,5 kg zdaj pa samo 550g user posted image je rekla da to je še ok sam naj dodajam ampak zakaj dodajat če imam dosti mleka tko da sem se odločila za črpanje in sedaj naš malček spi kot topek user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
26.3.2010 13:59:07   
sassy0

No potem pa še tukaj, lepo ga nositauser posted image  Upam, da vama bo dolgo služiluser posted image

Če maš pa kako vprašanje, me pa lahko tukaj prašaš.

LP

< Sporočilo je popravil sassy0 -- 26.3.2010 14:00:30 >

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
26.3.2010 13:59:20   
Anonimen
Sassy, kako pa veš, da je tvoj user posted image  bolan in da ima virozo? Po čem? In kaj boš naredila? Zdravnik?

No upam, da se kmalu pocajtate!

(odgovor članu ALEXI M.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
26.3.2010 14:02:15   
Kika99

sem že mislila da sem slikco prilepila pa spet nič, nevem kaj me to zeza user posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 26.3.2010 14:05:01 >

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
26.3.2010 14:04:12   
sassy0
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Sassy, kako pa veš, da je tvoj user posted image  bolan in da ima virozo? Po čem? In kaj boš naredila? Zdravnik?

No upam, da se kmalu pocajtate!

Jah vem po temu, ker smo bili vsi bolani in starejši sin še sedaj kašlja in dober in se je sigurno od njega nalezel. Pa ker mi kašlja, pa iz noska mu teče.
Zdravnika upam, da ne bomo rabilil, vročine za enkrat še ni, diha tudi še normalno. Če se bo kaj zakompliciralo, potem gremo pa sigurno k zdravniku. Itak pa nimajo kaj narest, če ni nič kritičnega. Pač pucaš nos, delaš inhalacije in to je to. Več že ne moreš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
26.3.2010 14:40:42   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Ja, Grahek sem vidla tudi jaz te akcije. Samo da ta gugalnik, ki je v akciji, je ful velik, sem ga vidla v BC in ful prostora v stanovanju zavzame. Mislim, da se zato nihče ne odloči zanj in so ga dali v akcijo, da se zalog rešijo. Za vozičke pa so si tud ceno orng nabili, jaz imam tud Muro 2010 pa sem dala preko E-Baya res ful ugodno, pa še ful dodatkov so mi poslali zraven.

Ma ja, sej se mi je zdelo, da bo tale gugalnik verjetno ogromen user posted image Za voziček se pa strinjam. Ful se pozna, da je BC edini v Slo, ki prodaja Maxi Cosi vozičke in ma lahko take cene... Sam se da tudi ceneje, sam znajdt se je treba (kot sva se mi2, a ne user posted image )

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
26.3.2010 14:41:02   
Oren

No potem pa še tukaj, lepo ga nositauser posted image  Upam, da vama bo dolgo služiluser posted image

Če maš pa kako vprašanje, me pa lahko tukaj prašaš.

LP

Hvala:) Kak zanimivo da je svet tako mali :)
Kaj bi lahko katera razložla kak se slikica prilepi. Sama se nimam za nekoga ki je skregan s tehnologijo ampak mi enostavno je ne uspe prilepit:)

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
26.3.2010 14:42:58   
poopek
helow drage moje! user posted image

danes je brezvezen dan, sam smo šli vseeno ven :) če ktera ne ve, pa uporablja pamperske premium care, majo akcijo v merkatorju 9,99 eu. sam majo št. 3 pa naprej. vsaj tle v zagorju. pa sem kr kupila dva pakelca.

še tole, v kiku majo bombažne pleničke, 3 v paketu za 3,19eu in jih morem zelo pohvalt!! najboljše kar sem jih kupila! user posted image user posted image pa take v barvah in z vzorci! majo pa rumene, oranžne, plave in seveda rozaaa! :) odlične so.
alexi m nevem kaj se gre ta tvoj dr. user posted image tvoj dojenček je čisto dober! user posted image naj bi se do 2. meseca zredili za 600g, tvoj pa se je 550! s tem da v prvem mesecu je minimalac 450, tvoj pa kar 1.5kg! user posted image user posted image tako da se nič ne obremenjuj, sam bul opazuj če požira. user posted image moja zraven spi! user posted image   teli dr neki forsirajo dojenje, pol pa kr za brezveze bi kar da se otrokom daje dodatek user posted image . sama mam tud težavo, kupila sem črpalko od aventa, skrajno neumna zadeva, ali pa sem jz glupa za te stvari. včeri sem kupila tehnico, čist sem že mim... user posted image ko si z roko stiskam, mleko kr šprica, vendar moja mala ziza minutko ali dve, pol pa se sam carta in spi. in so cele muke, jo zbujat, pustit mal da joka, pa naprej.. katastrofa! user posted image user posted image user posted image bol lene sorte je. user posted image ampak sem mal boljše volje, ker vidim da mleko je, sam morem jo skos drmat naj je! upam, da se hitro popravi. user posted image

kaj pa je v ikei jutri na razprodaji? sam tisto ko je na linku? midva sva 1,5 leto nazaj kupila vrtljivi stol, pa bi še enega, pa en mali predalnik za pod mizo.. pa bi tud šla, ufff, pa mal baby staf pogledat seveda.  user posted image sem čist zmešana :)

sassy
upam da se čimprej pocartate! user posted image je pa res, da otrok nemoremo zaščitit pred vsem. prej ko slej fašejo svojo prvo virozo.. user posted image al pa kaj drugega.

a je ktera tle iz zagorja???

lep pozdravček, pa čuvite se!

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
26.3.2010 14:46:11   
poopek
koliko pa košta ta sleepywrap? link prosim :) user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
26.3.2010 15:06:24   
sassy0
Evo punce link za pripomočke za nošenje, se pa splača malo tudi za rabljenimi pogledat, ker te stvari so načeloma kar ohranjene. Nove so pa kar precej drage.

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=271&ime=Pripomocki_za_nosenje_

Poopek hvala za želje, upam, da pomagajo in ne bo nič hujšega. Prej mi je kako minuto tako kašljal, da je komaj do sape prišel, bogi revček. Upam, da bo do ponedeljka bolje, drugače pa k zdravnikuuser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
26.3.2010 15:23:25   
ellie
Midva sva pa danes zaspanca...sva oba zdaj spala 2 uri. Uf je pasalouser posted image  Ker nisva šla danes nič ven, ker tak piha, kot da bi bil vihar. Zdaj pa se mali igra in na veliko pogovarja v ležalniku, jaz pa za računalnikom. Je pa prav smešen s temi svojimi aauuji in aooojiuser posted image

Ponoči se mi je tak pokakal, da sem ga kompletno mogla preobleč...pa še rjuho moram dat prat...je vse šlo skoziuser posted image

Mene pa zanima, tiste ki imate ta sleepywrap...kako imate malčke noter namontirane? Kje imajo nogice? Meni se še vedno zdi, da bom malega polomila, če ga bom v karkoli temu podobnega tlačilauser posted image  Še zdaj mi ga ni uspelo dat v sling...ker kar čakam, da bo sam konkretno glavo držal.

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
26.3.2010 16:29:34   
alex17
hoj hoj!
midva sva bila pa po kosilu za eno uro zunaj, je nful toplo, čeprav tud oblačno, samo ni še začel padat, pa sva izkoristla. sam je pol zažel neki tečnart in jokat, ponavadi mi pa skoz spi v vozičku.

žaži in zala, luštne strčke mate, bom probala jst tud slkico gor dat, če bo ratal!

sem pa zdaj res vesela, da se več ne obremenjujem s tem, na koliko časa se ponoči zbuja za jest, ker sem dala uro stran-enostavno ko se zbudi, da vzamem k sebi, podojhim in dam nazaj spat, pa skor zmer takoj zaspi nazaj. se nama pa kdaj pa kdaj zgodi, da po dojenju oba zaspiva skupaj in se potem zbudim čez nekaj časa, mali pa pri meni kot angelček in ga samo prestavim v postlco. user posted image   pa zjutraj se rada skup pocrkljava...

zdaj pa šibam, se dobiva z mami za mater. dan, greva na kako tortico pa pijačko! user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
26.3.2010 17:21:38   
Kika99
ojla

Jaz sem pa danes Anji zamenjala dude in culje (narisane 2 kapljice za 3+ mesece) na flaški. Moram jo pohvalitiuser posted image , saj se ji ni niti enkrat zaletelo ko je jedla. Zdaj mi je sprejela tudi dudo od tomee tipiee.

A ve vsaki dan kopate vaše sončke?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
26.3.2010 17:48:01   
polho3006
Tako sem utrujena, žalsotna...nima več energije, volje, moči

za...http://www.ringaraja.net/forum/m_5035566/mpage_1/tm.htm#5036826

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?