poopek
|
helow drage moje! danes je brezvezen dan, sam smo šli vseeno ven :) če ktera ne ve, pa uporablja pamperske premium care, majo akcijo v merkatorju 9,99 eu. sam majo št. 3 pa naprej. vsaj tle v zagorju. pa sem kr kupila dva pakelca. še tole, v kiku majo bombažne pleničke, 3 v paketu za 3,19eu in jih morem zelo pohvalt!! najboljše kar sem jih kupila! pa take v barvah in z vzorci! majo pa rumene, oranžne, plave in seveda rozaaa! :) odlične so. alexi m nevem kaj se gre ta tvoj dr. tvoj dojenček je čisto dober! naj bi se do 2. meseca zredili za 600g, tvoj pa se je 550! s tem da v prvem mesecu je minimalac 450, tvoj pa kar 1.5kg! tako da se nič ne obremenjuj, sam bul opazuj če požira. moja zraven spi! teli dr neki forsirajo dojenje, pol pa kr za brezveze bi kar da se otrokom daje dodatek . sama mam tud težavo, kupila sem črpalko od aventa, skrajno neumna zadeva, ali pa sem jz glupa za te stvari. včeri sem kupila tehnico, čist sem že mim... ko si z roko stiskam, mleko kr šprica, vendar moja mala ziza minutko ali dve, pol pa se sam carta in spi. in so cele muke, jo zbujat, pustit mal da joka, pa naprej.. katastrofa! bol lene sorte je. ampak sem mal boljše volje, ker vidim da mleko je, sam morem jo skos drmat naj je! upam, da se hitro popravi. kaj pa je v ikei jutri na razprodaji? sam tisto ko je na linku? midva sva 1,5 leto nazaj kupila vrtljivi stol, pa bi še enega, pa en mali predalnik za pod mizo.. pa bi tud šla, ufff, pa mal baby staf pogledat seveda. sem čist zmešana :) sassy upam da se čimprej pocartate! je pa res, da otrok nemoremo zaščitit pred vsem. prej ko slej fašejo svojo prvo virozo.. al pa kaj drugega. a je ktera tle iz zagorja??? lep pozdravček, pa čuvite se!
|