|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
26.3.2010 10:20:39   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

HOJLA

Tako je. Imamo en user posted image , plod je velik 7 mm. Drugi plod je žal umrluser posted image , in se še vidi v maternici. Ker imam krvavitve je nevarno za drugi plod, da ga ne izloči, zato moram strogo počivati in čez en teden kontrolo.

Za vse ki delate teste danes držim pestiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
26.3.2010 10:22:19   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mojškra-tebi pa želim čimveč optimizma, da se dobro vse konča, čuvaj nase in na pikico, za drugo mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj vse misli in optimizem preusmeri v to pikico in bo uspelo, še malo se cartaj, navijam zate, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image , je že moglo biti tako. čez en teden pa imam še en ultrazvok.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
26.3.2010 10:29:42   
Teta M
TETAM

Sem že prej hotela napisati, glej zlomka pa sem čisto še v šoku. Ja z teto M sva se srečali, in enako tebi nazaj. Ful sem vesela da sem te spoznala. Upam, da ti do ponedeljka foliklički zrastejo user posted image user posted image user posted image . Kako je hecno ko si tako dopisujemo, potem pa se v živo vidimo, ko imamo lahko čisto drugačne predstave. Zate, ki si si dala tak vzdevek- no sem se te predstavljala čisto drugače, potem pa mi prikima ena manekenka, res no.

Skratka super nouser posted image

Heheheheh...manekenka pa ja...po višini še mogoče, po drugim merah pa še zdaleeeeč ne....user posted image user posted image user posted image , ja vzdevek je  pa izpeljanka iz mojega imena, in vsi otroci mojih prijateljic me kličejo teta +zraven še moje ljubkovalno ime....
Ja sej bodo zrastli, sej druge ni...tudi v prvem postopku sem jih na prvem UZ imela nekaj malega,oz.vse bolj drobne, pa so na koncu nastali 4 pravi....
Buska:hvala za tolažbo, sej bodo zrastli, očitno mene ta kemija zeza....user posted image , pa je moje telo ne mara kaj  preveč...
Spominčica:to bo od suprefacta sigurno, tako da bo že pritekla (ali pa tudi ne- to je možnost), se bo pa res podaljšalo obdobje špikanja, ampak sej smo borke, boš že zdržala...user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
26.3.2010 10:35:48   
špica84
ja sedaj se zihr en teden oz malo vec v nedeljo zacnem z menopurjem tko da bo pocas user posted image .

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
26.3.2010 10:40:35   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

TETAM

Sem že prej hotela napisati, glej zlomka pa sem čisto še v šoku. Ja z teto M sva se srečali, in enako tebi nazaj. Ful sem vesela da sem te spoznala. Upam, da ti do ponedeljka foliklički zrastejo user posted image user posted image user posted image . Kako je hecno ko si tako dopisujemo, potem pa se v živo vidimo, ko imamo lahko čisto drugačne predstave. Zate, ki si si dala tak vzdevek- no sem se te predstavljala čisto drugače, potem pa mi prikima ena manekenka, res no.

Heheheheh...manekenka pa ja...po višini še mogoče, po drugim merah pa še zdaleeeeč ne....user posted image user posted image user posted image , ja vzdevek je  pa izpeljanka iz mojega imena, in vsi otroci mojih prijateljic me kličejo teta +zraven še moje ljubkovalno ime....
Ja sej bodo zrastli, sej druge ni...tudi v prvem postopku sem jih na prvem UZ imela nekaj malega,oz.vse bolj drobne, pa so na koncu nastali 4 pravi....
Buska:hvala za tolažbo, sej bodo zrastli, očitno mene ta kemija zeza....user posted image , pa je moje telo ne mara kaj  preveč...
Spominčica:to bo od suprefacta sigurno, tako da bo že pritekla (ali pa tudi ne- to je možnost), se bo pa res podaljšalo obdobje špikanja, ampak sej smo borke, boš že zdržala...user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
26.3.2010 10:44:32   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

TETAM

Maaaa.......men se tok mudi bit noseča da.....user posted image user posted image . Se šele 8 dan špikam pa se mi zdi da traja že celo večnost. Prejšnjič ko sem se pikala s Suprefactom je bilo vse tko kot zmeraj, nič ni zamujalo. Mogoče se je zdaj malo zmešalo zaradi splava ali kaj?!! Drugo kot da zdržim pa mi itak ne preostane. meni in vsem ostalim. Bo pa potem toliko slajše, ane!!!!!!

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
26.3.2010 11:32:11   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Daaaaanuser posted image
Se vas prišla mal pogledat, samo na hitro, da vam sporočim, da nisem bila včeraj na razgovoru, sem imela zelo visoko vročino, tako da so mi datum zamaknili na 14.04user posted image

Ojla srce, a si še kaj boljš??? Evo tole je za zdravje... user posted image user posted image user posted image Tole pa za čim boljši razgovor 14.04. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oglasi se kaj, ker te misam...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
26.3.2010 16:50:17   
Rakica_80
Aqua77, hello, kako si mi pa ti povej? Jaz in ti smo res zgubljene s tem telefonomuser posted image user posted image user posted image  Veš da te bom poklicalauser posted image Lepo grej in božaj bušijauser posted image

Mojškra, žal mi je za eno pikicouser posted image , ampak bodi sedaj pozitivna, ker imaš zato drugega, ki lepo raste v tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem v k...., me je napadla alergija, drugače sem zelo močen alergik, zato sem imela tudi vročino, ampak bo žeuser posted image , sem že navajena tega!
Za posvet, pa itak da bo hitro, ampak spet razmišljam, da bi šla po poletju v akcijo, no bomo še videli...sedaj se začenjajo pri nas same fešte in nevem kako se tega rešituser posted image

Rielka, kako je situacija pri tebi???
Lep vikend želim vsemuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
26.3.2010 17:14:56   
Rielka
BEBIII ma boga ti,upam da bos kmalu bolse.
Sem dobila postouser posted image ,moram pocakat naslednjo M in nato poklicat za naprej.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
26.3.2010 19:50:21   
Teta M
Drage punce, lep weekend vam želim....
Jona: srečno v nedeljo in čimlepše sprejmi svoje pikcie....

(odgovor članu Rielka)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
26.3.2010 20:09:05   
špica84
cer moj danasnji delovnik dan v sluzbi se je zelo predcasno koncal,se mi je tko vrtel pa slabo mi je bilo da so me domov poslal.rielka fajn da si posto dobla

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
26.3.2010 20:19:20   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

cer moj danasnji delovnik dan v sluzbi se je zelo predcasno koncal,se mi je tko vrtel pa slabo mi je bilo da so me domov poslal.rielka fajn da si posto dobla

Možno da so stranski učinki Suprefacta....kar počivaj, pa če se ne motim boš šla na dopust? Če ja, potem kar počivaj in se ne naprezaj po nepotrebnem....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
26.3.2010 20:25:35   
špica84
cist mozno pa lacna sem za znort.drgac sm pa celo popoldan prespala blo prav fajn

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
26.3.2010 21:15:35   
aja12

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: aja12

baguska,

kako pa je to možno , da imaš že test? a si na gklj? a to boš šla na krvni test a boš sama doma delala?
zdaj vem kakšen je občutek sredi dneva ko misliš, da se je ulilo, letiš na wc, potem je pa "le" izcedek zaradi tablet...noro.

lp,aja12

aja, ne vem kako to... on je sicer reku naj ga delam v petek 2.4. - takrat je ravno 14 dni od ET... ampak sem se odlocla da ga bom delala ze dan prej, ker je 1.4. MOJ datum... user posted image

ne, jaz bom kar doma sama nardila test... in potem poklicala svojga zdravnika, da mu povem veselo novico in se narocila na pregled... user posted image

ne, jaz nisem na GKLJ, sem pri Dr.Rešu... sm pa vidla, da je tvoj zdravnik moj osebni ginekolog... user posted image user posted image

pravis da ze pricakujes M??? kdaj pa naj bi jo drugace dobila?

baguska,

aha , torej boš doma test naredila 12.dan po et. to pa razumem, pa verjetno pri rešu je drugač.
glede moje m je pa tko; mam redne na 31 dni, in bi jo morala dobiti 23.3., torej zamuja 5 dni. Lahk da je od vseh hormonov , lahk da je ratal (ko bi vsaj)....
zdej pač samo upam in sem pridna :) borbam do 6.4., ko naj bi prišla na gklj na krvni test. seveda pa verjetno bom par dni prej, najbrž proti koncu naslednjega tedna ko bo 12 dan po et tut sama na palčko lulala kot pravjo punce tukaj...user posted image ....sem že po naravi firbčna in kar dost močen karakteruser posted image

no za vse upam in držim pesti, da se nam sezide. ostanmo pozitivne user posted image

lp, aja12

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
26.3.2010 22:05:16   
aja12
baguska,

no moja matematka, sem bla na napačnem datumu, 3 dan zamuja m...upam, da bo tudi dokončno zamudila :)

lp aja

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
27.3.2010 9:00:46   
spominčica
Dobro jutro!

No pa je končno prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tečkauser posted image namreč. Tako nestrpno kot sem jo čakala tokrat jo nisem še nikoliuser posted image . Mogoče pa bo vendarle šlo vse po načrtu in se špikanje ne bo podaljšalo. Upam.

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
27.3.2010 9:04:32   
špica84
spomincica super da je prisla no upam da se prevec ne podaljsa to spikanje

Neposredna povezava do sporočila: 1892
27.3.2010 9:07:11   
jona klara

user posted image  

AKTUALNO

Nedelja,28.03.

Jona klara- et

Ponedeljek, 29.03.

Teta m - uz

Sreda, 06.04,

Špica 84- uz

OBJEMČKI

user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi,

Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII ,MP30 ,Miklarom
user posted image

šopka, vrtnica m, buska,pupe, suzy 74user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

aja 12 grejeuser posted image user posted image test 06.04

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • športnica ( MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • WP ( MB- razgovor )
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Rielka ( 1.IVF, GK LJ)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • cukica ( zamrznjenčki, LJ)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ)
  • Buska (2. ISCI, PO, dr.Reš)
  • šopka (2. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (1. IVF, dr.Reš)
  • mausikaa (dr. Res)
  • Krashi (1. IVF, GKLJ)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr. Ban)

• Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • jona klara(1.IVF,GKLJ,dr.Tomaževič)
  • špica 84(1.ivf,gklj,dr.Bokal)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE FEBRUAR   user posted image

user posted image  S* ( PO )
user posted image   Urshy78 ( LJ )

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra ( LJ )
user posted image  mateja33 (MB )

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.
sem popravila, če je kakšna pomota, se opravičujem!če sem katero pozabila, naj prosim pove in bom dodala, nimam vsega v glavi, sem že napeta za jutri.....

< Sporočilo je popravil jona klara -- 27.3.2010 9:13:47 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 1893
27.3.2010 9:08:47   
jona klara
baguska- kdaj imaš pa ti test, napiši, da še to dodam

Neposredna povezava do sporočila: 1894
27.3.2010 9:11:29   
špica84
dobro jutro user posted image
jona a lahko poprabvis datum na 6.4
mislim da v sluzbo pa resnicno vec ne bom sla

Neposredna povezava do sporočila: 1895
27.3.2010 9:18:52   
jona klara
špica- upam, da si bolje, joj tile hormončki niso ravno nedolžni, moj je še pokasiral full tur ima 38 vročino, full se adijo počuti, upam, da bo lahko šel jutri z mano, kaj ko greš na et mora biti zraven in spet kaj podpisati?vse je na kupu....noro, upam, če se mu je ta infekcija začela že dogajati par dni prej, da ni to imačlo kaj vpliva na semenčice, seme je dal v torek, da se nama ne bi tam  in vitro kaj oplodilo, in bi jutri ostla praznih rok, namesto et, upam, da je vse okej.....ker jutri želim domov pripeljati vsaj eno pikico, če ne dve, se mi že sanja od njihuser posted image user posted image , mislite name, jaz bom pa na vas, špica drži se , saj ko se enkrat začne gre kr hitro, če pa ne boš šla v službo, pa še tulk boljše aneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
27.3.2010 10:30:13   
Rakica_80
user posted image  

AKTUALNO

Nedelja,28.03.
Jona klara- ET

Ponedeljek, 29.03.
Teta m - UZ

Sreda, 06.04. 
Špica 84- UZ

Četrtek, 14.04.
BEBIII - razgovor

OBJEMČKI
user posted image user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII ,MP30 ,Miklarom ,šopka, vrtnica m, buska,pupe, suzy 74user posted image  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

BaguSka grejeuser posted image user posted image  test 01.04.
Aqua77 grejeuser posted image user posted image  test 04.04.
aja12 grejeuser posted image user posted image  test 06.04.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • športnica ( MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • WP ( MB- razgovor )
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Rielka ( 1.IVF, GK LJ)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • cukica ( zamrznjenčki, LJ)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ)
  • Buska (2. ISCI, PO, dr.Reš)
  • šopka (2. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (1. IVF, dr.Reš)
  • mausikaa (dr. Res)
  • Krashi (1. IVF, GKLJ)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr. Ban)

• Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • jona klara(1.IVF,GKLJ,dr.Tomaževič)
  • špica 84(1.ivf,gklj,dr.Bokal)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE FEBRUAR   user posted image

user posted image  S* ( PO )
user posted image   Urshy78 ( LJ )

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra ( LJ )
user posted image  mateja33 (MB )

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 27.3.2010 10:46:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1897
27.3.2010 10:44:27   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jutro. user posted image

bebiii, upam, da si danes že kaj boljše. Jaz bi lahko šla v postopek 19.4. ail pa 15.5. Najverjetneje bom šla kar 15.5. user posted image   Pa ti?

Se mi pa poraja eno vprašanje - sedaj jem KT (da ne bo kake ciste, da se jajčniki spočijejo in da mam redne M) - a ni tko, da KT tanjšanjo sluznico? Matr, da ne bo potem pretanek endometrij? user posted image user posted image user posted image

Js pa močno pogrešam naše stare borke.. Vidim, da se čezdalje več novih oglaša, starih pa ni nikjer. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi, ti kr jemlji KT, nič nebo narobe s sluznico, ko boš šla v postopek, boš itak nehala jemat, pa še čaj Krvomočnico bomo pili a ne?user posted image
Jaz tudi mislim, da bom prišla v ta krog- maja meseca, ali pa po poletju, bomo videli kako se bom odločilauser posted image user posted image
Jaz tudi pogrešam te naše stare borke, pravilno, da so na nosečkah in da so že nekatere mamice, ampak tudi tiste, ki se še borijo z nami, jih ni nikjeruser posted image
Suzi, zato je cajt, da se preselimo tudi mi čim prej na drugo stran papirjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mismiiiiiiiis, pridi rihtat seznam deeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še kako slikico boš dobila od meneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
27.3.2010 11:18:29   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

špica- upam, da si bolje, joj tile hormončki niso ravno nedolžni, moj je še pokasiral full tur ima 38 vročino, full se adijo počuti, upam, da bo lahko šel jutri z mano, kaj ko greš na et mora biti zraven in spet kaj podpisati?vse je na kupu....noro, upam, če se mu je ta infekcija začela že dogajati par dni prej, da ni to imačlo kaj vpliva na semenčice, seme je dal v torek, da se nama ne bi tam  in vitro kaj oplodilo, in bi jutri ostla praznih rok, namesto et, upam, da je vse okej.....ker jutri želim domov pripeljati vsaj eno pikico, če ne dve, se mi že sanja od njihuser posted image user posted image , mislite name, jaz bom pa na vas, špica drži se , saj ko se enkrat začne gre kr hitro, če pa ne boš šla v službo, pa še tulk boljše aneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da mu ni treba iti  s tabo, saj sta že na dan punkcije podpisala vse, ane. Če je tako bolan se ga usmiliuser posted image . Za jutri pa seveda držim pesti, navijam.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1899
27.3.2010 13:39:47   
športnica
punce živjo,

imam eno vprašanje. danes je že 6. dan ko si dajem injekcije. ponavadi si dajem zjutraj. popoldne pa me vsak dan začne mal špikat v jajčnikih, tak čuden filing. najbolj mi paše da sem stegnjena in počivam. sem v trenirki ali pajkicah da me čimmanj veže tja čez trebuh.

ali ve podobno čutite? sej verjetno je to za pričkovat, telo ni navajeno, gre za velike doze in vsaka odreagira drugače. jutri neham s femodenom. potem pa v četrtek 1.4. ultrazvok. kaj točno ti že kaj povejo na prvem ultrazvoku? kaj gledajo? če injekcije delujejo?

hvala za odgovore, želim vam lep in brezskrben vikend. počivajte in uživajte.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......