Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 8:42:15
|
|
|
|
mojškra
|
HOJLA Tako je. Imamo en , plod je velik 7 mm. Drugi plod je žal umrl , in se še vidi v maternici. Ker imam krvavitve je nevarno za drugi plod, da ga ne izloči, zato moram strogo počivati in čez en teden kontrolo. Za vse ki delate teste danes držim pesti
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 8:42:37
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro punce! Evo z Mojškro sva se srečali na GKLJ,me veseli da sva se spoznali, super punca si Mojškra in seveda srečno naprej! šPICA 84: Katera si pa ti bila tam? Drugače pa jaz počasi reagiram na menopur, v D jajčniku drobni folikli, v L jajčniku 2 po 10, endomterij 7. V ponedeljek imam zopet UZ in se seveda veselo naprej špikam.... Punce srečno danes vsem ki imate UZ, preglede,......ostalim pa enako!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 8:46:20
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra HOJLA Tako je. Imamo en , plod je velik 7 mm. Drugi plod je žal umrl , in se še vidi v maternici. Ker imam krvavitve je nevarno za drugi plod, da ga ne izloči, zato moram strogo počivati in čez en teden kontrolo. Za vse ki delate teste danes držim pesti čestike za 1 , sedjaj pa res počivaj in se čuvaj, držim pesti da bo vse uredu, pa itak da bo , kdo pa je bil na uz?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 8:48:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. bebiii, upam, da si danes že kaj boljše. Jaz bi lahko šla v postopek 19.4. ail pa 15.5. Najverjetneje bom šla kar 15.5. Pa ti? Se mi pa poraja eno vprašanje - sedaj jem KT (da ne bo kake ciste, da se jajčniki spočijejo in da mam redne M) - a ni tko, da KT tanjšanjo sluznico? Matr, da ne bo potem pretanek endometrij? mojška, čestitke za srčka!! Sedaj pa res lepo počivaj. Js pa močno pogrešam naše stare borke.. Vidim, da se čezdalje več novih oglaša, starih pa ni nikjer.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 8:49:01
|
|
|
|
jona klara
|
teta m- tudi jaz sem imel aprvič na uz take velikosti, pa samo 3 folikle, potem pa 5 celic, upam, da me jih čimveč čaka v nedeljo seveda oplojenih, da začnem greti vsaj , eno ali 2,komaj čakam, samo da me čakajo blastociste oplojene!!!¨!!tako, da nič ne skrbi za prvi uz je uredu.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 8:51:48
|
|
|
|
špica84
|
zivjo no jst sm bila pa tista ki je sla tkoj koker so zacel delat noter.kratki viola lasje,pa plav pulover. no per men je stanje ok(endometrij tanek).v nedeljo se zacnem spikat se z menopurjem v torek 6.4 mam uz
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 8:53:09
|
|
|
|
jona klara
|
Js pa močno pogrešam naše stare borke.. Vidim, da se čezdalje več novih oglaša, starih pa ni nikjer. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz jih pogrešam, večini je verjetno že uspelo zato jih ni, naj še kaj pokukajo k nam ki se borimo in trepatamo., suzi-srečno v novem postopku, to bo pa hitro kako ti je uspelo dobiti ta datum? pri kateremu dr., pa boš? srečno tri želim
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 8:54:06
|
|
|
|
mateja33
|
vo.gif]vo.gif]vo.gif]vo.gif]kra
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 8:54:33
|
|
|
|
jona klara
|
zivjo no jst sm bila pa tista ki je sla tkoj koker so zacel delat noter.kratki viola lasje,pa plav pulover. no per men je stanje ok(endometrij tanek).v nedeljo se zacnem spikat se z menopurjem v torek 6.4 mam uz kaj pomeni tanek? kaj pa mere? kdo je delal?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 8:54:52
|
|
|
|
mateja33
|
tiskarski škrat je bil mojškra
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 8:55:27
|
|
|
|
špica84
|
za mere mi ni povedala.delala mi ga je pa dr.šalamon rekla sam da je vredu
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 8:56:55
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 zivjo no jst sm bila pa tista ki je sla tkoj koker so zacel delat noter.kratki viola lasje,pa plav pulover. no per men je stanje ok(endometrij tanek).v nedeljo se zacnem spikat se z menopurjem v torek 6.4 mam uz Aaaa...potem sva se pa midve pogovarjali ko si prišla ven iz ordinacije kako nama gre...no me veseli da smo se spoznale, pa srečno naprej. Mojškra: ti pa jih samo ubogaj in počivaj, ne pretiravaj pri ničemer, pa bo vse ok, boš videla! Bo pa ta toliko močnejši, ker se ne bo dal!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 9:02:47
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 za mere mi ni povedala.delala mi ga je pa dr.šalamon rekla sam da je vredu sam, da je uredu držim pesti
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 9:04:15
|
|
|
|
jona klara
|
a bo katera v nedeljo v stari porodnišnici
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 9:21:26
|
|
|
|
špica84
|
jona kako se pa ti kj pocutis.jst te lahko sicer pridem mim grede pogledat.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 9:33:31
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Jutro punce! Evo z Mojškro sva se srečali na GKLJ,me veseli da sva se spoznali, super punca si Mojškra in seveda srečno naprej! šPICA 84: Katera si pa ti bila tam? Drugače pa jaz počasi reagiram na menopur, v D jajčniku drobni folikli, v L jajčniku 2 po 10, endomterij 7. V ponedeljek imam zopet UZ in se seveda veselo naprej špikam.... Punce srečno danes vsem ki imate UZ, preglede,......ostalim pa enako! TETAM Sem že prej hotela napisati, glej zlomka pa sem čisto še v šoku. Ja z teto M sva se srečali, in enako tebi nazaj. Ful sem vesela da sem te spoznala. Upam, da ti do ponedeljka foliklički zrastejo . Kako je hecno ko si tako dopisujemo, potem pa se v živo vidimo, ko imamo lahko čisto drugačne predstave. Zate, ki si si dala tak vzdevek- no sem se te predstavljala čisto drugače, potem pa mi prikima ena manekenka, res no. Skratka super no
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 9:36:18
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 zivjo no jst sm bila pa tista ki je sla tkoj koker so zacel delat noter.kratki viola lasje,pa plav pulover. no per men je stanje ok(endometrij tanek).v nedeljo se zacnem spikat se z menopurjem v torek 6.4 mam uz O zakaj pa nisi rekla? Jaz pa nisem vedla katera me pozdravlja . Škoda da nsii rekla, ti si me dvakrat pozdravila a ne?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 9:52:25
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 jona kako se pa ti kj pocutis.jst te lahko sicer pridem mim grede pogledat. [/ jaz bom tam že ob po 8 imam uro
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 9:55:07
|
|
|
|
jona klara
|
špica-počutim se uredu, razen, da imam napihnjen trebuh in prsa full, boli me nč kaj, nestrpna sem že upam, da dobim 2 v nedeljo in ju odpeljem domov, kjer jim bo prijetno , tebi pa želim, da se ti špikanje čimprej konča, kako dolgo pa se še boš mogla
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 9:57:11
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra-tebi pa želim čimveč optimizma, da se dobro vse konča, čuvaj nase in na pikico, za drugo mi je žal , sedaj vse misli in optimizem preusmeri v to pikico in bo uspelo, še malo se cartaj, navijam zate,
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 10:02:16
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja12 baguska, kako pa je to možno , da imaš že test? a si na gklj? a to boš šla na krvni test a boš sama doma delala? zdaj vem kakšen je občutek sredi dneva ko misliš, da se je ulilo, letiš na wc, potem je pa "le" izcedek zaradi tablet...noro. lp,aja12 aja, ne vem kako to... on je sicer reku naj ga delam v petek 2.4. - takrat je ravno 14 dni od ET... ampak sem se odlocla da ga bom delala ze dan prej, ker je 1.4. MOJ datum... ne, jaz bom kar doma sama nardila test... in potem poklicala svojga zdravnika, da mu povem veselo novico in se narocila na pregled... ne, jaz nisem na GKLJ, sem pri Dr.Rešu... sm pa vidla, da je tvoj zdravnik moj osebni ginekolog... pravis da ze pricakujes M??? kdaj pa naj bi jo drugace dobila?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 10:03:34
|
|
|
|
špica84
|
mah pozaabla sem,mi je cist uslo z glave.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 10:04:31
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra HOJLA Tako je. Imamo en , plod je velik 7 mm. Drugi plod je žal umrl , in se še vidi v maternici. Ker imam krvavitve je nevarno za drugi plod, da ga ne izloči, zato moram strogo počivati in čez en teden kontrolo. Za vse ki delate teste danes držim pesti za !!!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 10:08:42
|
|
|
|
spominčica
|
Mene pa precej mori tale moja , ker je ni od nikoder. Do sedaj sem jo vedno imela na 26 dni, zdaj pa že 5 dni zamuja. Sicer jemljem Suprefact in so mi rekli da bodo lahko spremembe, ampak vseeno...špikanje se bo podaljšalo.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 26.3.2010 10:16:37
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Jutro punce! Evo z Mojškro sva se srečali na GKLJ,me veseli da sva se spoznali, super punca si Mojškra in seveda srečno naprej! šPICA 84: Katera si pa ti bila tam? Drugače pa jaz počasi reagiram na menopur, v D jajčniku drobni folikli, v L jajčniku 2 po 10, endomterij 7. V ponedeljek imam zopet UZ in se seveda veselo naprej špikam.... Punce srečno danes vsem ki imate UZ, preglede,......ostalim pa enako! ne sekiraj se, tudi jaz sem pocasi reagirala in na koncu pridelal 6 foliklov .... in to v 11 dneh :) (zadnje 3 dni pikanja so se kar razcveteli )
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......