|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
26.3.2010 8:42:15   
mojškra
HOJLA

Tako je. Imamo en user posted image , plod je velik 7 mm. Drugi plod je žal umrluser posted image , in se še vidi v maternici. Ker imam krvavitve je nevarno za drugi plod, da ga ne izloči, zato moram strogo počivati in čez en teden kontrolo.

Za vse ki delate teste danes držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
26.3.2010 8:42:37   
Teta M
Jutro punce!

Evo z Mojškro sva se srečali na GKLJ,me veseli da sva se spoznali, super punca si Mojškra in seveda srečno naprej!
šPICA 84: Katera si pa ti bila tam?
Drugače pa jaz počasi reagiram na menopur, v D jajčniku drobni folikli, v L jajčniku 2 po 10, endomterij 7. V ponedeljek  imam zopet UZ in se seveda veselo naprej špikam....

Punce srečno danes vsem ki imate UZ, preglede,......ostalim pa enako!

Neposredna povezava do sporočila: 1852
26.3.2010 8:46:20   
jona klara
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

HOJLA

Tako je. Imamo en user posted image , plod je velik 7 mm. Drugi plod je žal umrluser posted image , in se še vidi v maternici. Ker imam krvavitve je nevarno za drugi plod, da ga ne izloči, zato moram strogo počivati in čez en teden kontrolo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestike za 1 user posted image , sedjaj pa res počivaj in se čuvaj, držim pesti da bo vse uredu, pa itak da bouser posted image user posted image user posted image user posted image , kdo pa je bil na uz?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
26.3.2010 8:48:05   
Anonimen
Jutro. user posted image

bebiii, upam, da si danes že kaj boljše. Jaz bi lahko šla v postopek 19.4. ail pa 15.5. Najverjetneje bom šla kar 15.5. user posted image   Pa ti?

Se mi pa poraja eno vprašanje - sedaj jem KT (da ne bo kake ciste, da se jajčniki spočijejo in da mam redne M) - a ni tko, da KT tanjšanjo sluznico? Matr, da ne bo potem pretanek endometrij? user posted image user posted image user posted image

mojška, čestitke za srčka!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa res lepo počivaj.

Js pa močno pogrešam naše stare borke.. Vidim, da se čezdalje več novih oglaša, starih pa ni nikjer. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1854
26.3.2010 8:49:01   
jona klara
teta m- tudi jaz sem imel aprvič na uz take velikosti, pa samo 3 folikle, potem pa 5 celic, upam, da me jih čimveč čaka v nedeljo seveda oplojenih, da začnem greti vsaj , eno ali 2,komaj čakam, samo da me čakajo blastociste oplojene!!!¨!!tako, da nič ne skrbi za prvi uz je uredu.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
26.3.2010 8:51:48   
špica84
zivjo no jst sm bila pa tista ki je sla tkoj koker so zacel delat noter.kratki viola lasje,pa plav pulover.
no per men je stanje ok(endometrij tanek).v nedeljo se zacnem spikat se z menopurjem
v torek 6.4 mam uz

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
26.3.2010 8:53:09   
jona klara

Js pa močno pogrešam naše stare borke.. Vidim, da se čezdalje več novih oglaša, starih pa ni nikjer. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz jih pogrešam, večini je verjetno že uspelo zato jih ni, naj še kaj pokukajo k nam ki se borimo in trepatamo.,

suzi-srečno v novem postopku, to bo pa hitro kako ti je uspelo dobiti ta datum? pri kateremu dr., pa boš? srečno tri želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
26.3.2010 8:54:06   
mateja33
user posted image vo.gif]vo.gif]vo.gif]vo.gif]kra

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
26.3.2010 8:54:33   
jona klara

zivjo no jst sm bila pa tista ki je sla tkoj koker so zacel delat noter.kratki viola lasje,pa plav pulover.
no per men je stanje ok(endometrij tanek).v nedeljo se zacnem spikat se z menopurjem
v torek 6.4 mam uz

kaj pomeni tanek? kaj pa mere? kdo je delal?user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
26.3.2010 8:54:52   
mateja33
tiskarski škrat je biluser posted image

mojškrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
26.3.2010 8:55:27   
špica84
za mere mi ni povedala.delala mi ga je pa dr.šalamon rekla sam da je vredu

Neposredna povezava do sporočila: 1861
26.3.2010 8:56:55   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

v torek 6.4 mam uz

Aaaa...potem sva se pa midve pogovarjali ko si prišla ven iz ordinacije kako nama gre...no me veseli da smo se spoznale, pa srečno naprej.
Mojškra: ti pa jih samo ubogaj in počivaj, ne pretiravaj pri ničemer, pa bo vse ok, boš videla! Bo pa ta user posted image toliko močnejši, ker se ne bo dal!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
26.3.2010 9:02:47   
jona klara

za mere mi ni povedala.delala mi ga je pa dr.šalamon rekla sam da je vredu

sam,  da je ureduuser posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
26.3.2010 9:04:15   
jona klara
a bo katera v nedeljo v stari porodnišnici

Neposredna povezava do sporočila: 1864
26.3.2010 9:21:26   
špica84
jona kako se pa ti kj pocutis.jst te lahko sicer pridem mim grede pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 1865
26.3.2010 9:33:31   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Jutro punce!

Evo z Mojškro sva se srečali na GKLJ,me veseli da sva se spoznali, super punca si Mojškra in seveda srečno naprej!
Drugače pa jaz počasi reagiram na menopur, v D jajčniku drobni folikli, v L jajčniku 2 po 10, endomterij 7. V ponedeljek  imam zopet UZ in se seveda veselo naprej špikam....

TETAM

Sem že prej hotela napisati, glej zlomka pa sem čisto še v šoku. Ja z teto M sva se srečali, in enako tebi nazaj. Ful sem vesela da sem te spoznala. Upam, da ti do ponedeljka foliklički zrastejo user posted image user posted image user posted image .  Kako je hecno ko si tako dopisujemo, potem pa se v živo vidimo, ko imamo lahko čisto drugačne predstave. Zate, ki si si dala tak vzdevek- no sem se te predstavljala čisto drugače, potem pa mi prikima ena manekenka, res no.

Skratka super nouser posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
26.3.2010 9:36:18   
mojškra

v torek 6.4 mam uz

O zakaj pa nisi rekla? Jaz pa nisem vedla katera me pozdravljauser posted image user posted image user posted image . Škoda da nsii rekla, ti si me dvakrat pozdravila a ne?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
26.3.2010 9:52:25   
jona klara

jona kako se pa ti kj pocutis.jst te lahko sicer pridem mim grede pogledat.
[/

jaz bom tam že ob po 8 imam uro

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
26.3.2010 9:55:07   
jona klara
špica-počutim se uredu, razen, da imam napihnjen trebuh in prsa full, boli me nč kaj, nestrpna sem že upam, da dobim 2 v nedeljo in ju odpeljem domov, kjer jim bo prijetnouser posted image user posted image user posted image , tebi pa želim, da se ti špikanje čimprej konča, kako dolgo pa se še boš mogla

Neposredna povezava do sporočila: 1869
26.3.2010 9:57:11   
jona klara
mojškra-tebi pa želim čimveč optimizma, da se dobro vse konča, čuvaj nase in na pikico, za drugo mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj vse misli in optimizem preusmeri v to pikico in bo uspelo, še malo se cartaj, navijam zate, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
26.3.2010 10:02:16   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: aja12

baguska,

kako pa je to možno , da imaš že test? a si na gklj? a to boš šla na krvni test a boš sama doma delala?
zdaj vem kakšen je občutek sredi dneva ko misliš, da se je ulilo, letiš na wc, potem je pa "le" izcedek zaradi tablet...noro.

lp,aja12

aja, ne vem kako to... on je sicer reku naj ga delam v petek 2.4. - takrat je ravno 14 dni od ET... ampak sem se odlocla da ga bom delala ze dan prej, ker je 1.4. MOJ datum... user posted image

ne, jaz bom kar doma sama nardila test... in potem poklicala svojga zdravnika, da mu povem veselo novico in se narocila na pregled... user posted image

ne, jaz nisem na GKLJ, sem pri Dr.Rešu... sm pa vidla, da je tvoj zdravnik moj osebni ginekolog... user posted image user posted image

pravis da ze pricakujes M??? kdaj pa naj bi jo drugace dobila?

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
26.3.2010 10:03:34   
špica84
mah pozaabla sem,mi je cist uslo z glave.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
26.3.2010 10:04:31   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

HOJLA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image !!!!!!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
26.3.2010 10:08:42   
spominčica
Mene pa precej mori tale mojauser posted image , ker je ni od nikoder. Do sedaj sem jo vedno imela na 26 dni, zdaj pa že 5 dni zamuja. Sicer jemljem Suprefact in so mi rekli da bodo lahko spremembe, ampak vseeno...špikanje se bo podaljšalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1874
26.3.2010 10:16:37   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Jutro punce!

ne sekiraj se, tudi jaz sem pocasi reagirala in na koncu pridelal 6 foliklov .... in to v 11 dneh :) (zadnje 3 dni pikanja so se kar razcveteli )

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......