Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 9:17:11
|
|
|
|
mojškra
|
Nedelja,28.03. Jona klara- et Držim pesti in javi potlej
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 9:17:32
|
|
|
|
Teta M
|
Jona:držim pesti in čakam lepih novic.... Aja, dobro jutro punce...jaz sem spala samo 4 ure(žurirala sem) ,danes pa 10 ljudi dobim na koslilo....upam da skuham brez problemov, da ne bom kaj prismodila,ker me bo vmes zagrabila zaspanost.... Pa lepo nededljo vsem.....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 9:20:47
|
|
|
|
špica84
|
dohbro jutro vsem skupaj jona dobro opravi danes mislim nate sportnica ce imas dolgi postopek ti povedo kaksno je stanje enodometrija in ti dajo se druge inekcije za pikat
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 9:43:37
|
|
|
|
upanje81
|
jona klara držim pesti naj se pikice lepo naselijo vate
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 13:46:09
|
|
|
|
aja12
|
jona klara, drzim pesti, zdaj ste najbrž že v dvojini ali množini. javi se. lp, aja12
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 18:08:07
|
|
|
|
jona klara
|
čao punce- mojškra,aja,upamje,špica, teta, urshy.... et za mano, grejem 1 blastocisto,to je vse kar je bilo od 5 celic, želela sem si full 2, ampak bolje vrabec v roki kot golob na strehi v metafori rečeno, upam da ostane v meni in z mano naslednih 9 mesecev, ker je več ne dam!!! hvala vam za vso podporo in dobre želje, tudi jaz mislim na vas in na vsako posebej!!!!!sedaj se bom pa res čuvala, da si ne bi kaj očitala, mi je pa bil et bolj zoprn kot punkcija....12.04. krvni test, upam da preguramo do tja in še naprej, saj se enostavno ne dam. upajmo še naprej skupaj in za vsako posebaj, da se pomlad resnično razcveti
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 18:11:06
|
|
|
|
jona klara
|
a maca tablete še lahko jem po et?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 18:19:36
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara a maca tablete še lahko jem po et? Bravo za blastocisto . Vesela sem in ti želim da ti v naslednijh 9 mesecih trebušček raste in raste in raste.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 18:23:45
|
|
|
|
špica84
|
bravo jona zdaj jo pa lepo grej in da docakas 12.4 ;). sory zjutraj me je ura zafrknla ku so jo premaknili.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 18:31:49
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara čao punce- mojškra,aja,upamje,špica, teta, urshy.... et za mano, grejem 1 blastocisto,to je vse kar je bilo od 5 celic, želela sem si full 2, ampak bolje vrabec v roki kot golob na strehi v metafori rečeno, upam da ostane v meni in z mano naslednih 9 mesecev, ker je več ne dam!!! hvala vam za vso podporo in dobre želje, tudi jaz mislim na vas in na vsako posebej!!!!!sedaj se bom pa res čuvala, da si ne bi kaj očitala, mi je pa bil et bolj zoprn kot punkcija....12.04. krvni test, upam da preguramo do tja in še naprej, saj se enostavno ne dam. upajmo še naprej skupaj in za vsako posebaj, da se pomlad resnično razcveti
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 18:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
samo da se javim (čeprav nisem stara z vami, vas pa berem redno precej časa, saj imam že nekaj let težave z zanositvijo, predvsem pa z donositvijo) srčno upam da se bo tokrat odvilo v mojo srečo.... v petek je Beta potrdila + prav tako so na UZju potrdili hiperstimulacijo, vendar še nisem kritična. gre na bolje, počivam, malo sprehodov in predvsem veliko na wc-ju jutri pokličem za prvi UZ, saj so me v petek zadržal do poznega pop in tega nisem uredila. držim pesti za ki jih grejete, za vse ki se pridno špikate in tiste, ki še čakate na postopek... V
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 18:41:51
|
|
|
|
jona klara
|
buska,spominčica, špica- hvala sem se pa danes res načakala, ker sem čakala prof., tako da sem bila zadnja na vrsti
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 18:42:56
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara čao punce- mojškra,aja,upamje,špica, teta, urshy.... et za mano, grejem 1 blastocisto,to je vse kar je bilo od 5 celic, želela sem si full 2, ampak bolje vrabec v roki kot golob na strehi v metafori rečeno, upam da ostane v meni in z mano naslednih 9 mesecev, ker je več ne dam!!! hvala vam za vso podporo in dobre želje, tudi jaz mislim na vas in na vsako posebej!!!!!sedaj se bom pa res čuvala, da si ne bi kaj očitala, mi je pa bil et bolj zoprn kot punkcija....12.04. krvni test, upam da preguramo do tja in še naprej, saj se enostavno ne dam. upajmo še naprej skupaj in za vsako posebaj, da se pomlad resnično razcveti iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......čestitke! Sedaj pa jo čuvaj in seveda razmišljaj pozitivno in naj bo april tvoj mesec!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 18:44:58
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen samo da se javim (čeprav nisem stara z vami, vas pa berem redno precej časa, saj imam že nekaj let težave z zanositvijo, predvsem pa z donositvijo) srčno upam da se bo tokrat odvilo v mojo srečo.... v petek je Beta potrdila + prav tako so na UZju potrdili hiperstimulacijo, vendar še nisem kritična. gre na bolje, počivam, malo sprehodov in predvsem veliko na wc-ju jutri pokličem za prvi UZ, saj so me v petek zadržal do poznega pop in tega nisem uredila. držim pesti za ki jih grejete, za vse ki se pridno špikate in tiste, ki še čakate na postopek... V in naj se uspešno izteče tudi zate!Srečno naprej!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 19:14:52
|
|
|
|
aja12
|
jona klara, super čestitke. jaz se žal pridružujem negativni statistiki, saj sem ravnokar opazila rjav izcedek in to po mojem pomeni konec, saj so tudi ostali znaki razen malenkostno boleče prsi nični. sem žalostna in sem potočila par solz. nisem mislila, da me bo takole... no ja, jutri takoj kličem na S III in v nov boj za čimprej sestanek pri Drobniču za nov postopek. a katera ve kako in kaj moram narest, da se zmenim za naslednjič - sestanek pri zdravniku , torej drobniču na gklj ki me vodi na nepolodnostni, dobim napotnico pri njem za 2. postopek in nato datum ali kako? hvala vam in držim pesti za vse, da čimprej zagledate , zagleamo pluske. lp, aja12
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 19:23:35
|
|
|
|
špica84
|
aja ne obupaj prehitro mogoce pa ni tko
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 19:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja12 jona klara, super čestitke. jaz se žal pridružujem negativni statistiki, saj sem ravnokar opazila rjav izcedek in to po mojem pomeni konec, saj so tudi ostali znaki razen malenkostno boleče prsi nični. sem žalostna in sem potočila par solz. nisem mislila, da me bo takole... no ja, jutri takoj kličem na S III in v nov boj za čimprej sestanek pri Drobniču za nov postopek. a katera ve kako in kaj moram narest, da se zmenim za naslednjič - sestanek pri zdravniku , torej drobniču na gklj ki me vodi na nepolodnostni, dobim napotnico pri njem za 2. postopek in nato datum ali kako? hvala vam in držim pesti za vse, da čimprej zagledate , zagleamo pluske. lp, aja12 tudi jaz upam, da še ni konec...drži se, misli pozitivno in velik V
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 19:36:10
|
|
|
|
aja12
|
anonimen in špica84, hvala obema za misli. bom probala sam na prihodnost mislit, pozitivno. lp, aja12
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 19:38:22
|
|
|
|
jona klara
|
aja 12- ne obupaj, ni rečeno, da je že konec, kateri dan pa si po et?, to je mogoče po utrogestanu, bodi še mal pozitivka, mogoče ne bo zaman
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 19:47:22
|
|
|
|
aja12
|
jona klara, ET 19.3.. (transfer je bil pa 5. dan po punkciji, 2 zarodka vstavljena, niti ne vem kako kvalitetno razvita, saj nisem vprašala, mogoče so povedal, pa sem v tistem trenutku pozabila ) bom probala ne obupat. evo glava gor in da vidmo kaj bo. hvala za misli in spodbudo. aja12
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 19:59:15
|
|
|
|
športnica
|
šit, mene pa mal skrbi, ker sem dons vzela zadnji femoden in sm že kr menstruacijo dobila. v bistvu sem že včeraj več krvavela kot ponavadi, ampak sem mislila da bo danes kul.... zdej me pa skrbi a je to sploh kul? vse pravte da dobite kak 4. dan po nehanju jemanja femodena. je katere dobila mestro takoj ali v zadnjih dnevih k ste jemale femoden? je to kul? normalno? se s tem kej postopek zamakne, spremeni? sicer bom jutri poklicala sestro in vprašala. ampak vseeno me zanima. tnx punce in želim vam vso srečo.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 20:24:23
|
|
|
|
miklarom
|
BEBIII - Ojla pupika, kje se skrivaš OH revica moja si mi zbubala , pa saj 14.4. bo hitro za razgovor, kak si mi kaj, se zna zgodit, da boma kakšno nedeljo zdaj v kratkem malo priletela dol v Koper, da te mal pozdravim , ej na ZS ti pošljem še moj e-mail, da boma lahko malo več v kontaktu, držim pestke zate, pa pozrav i Nikolo in Li SS - hej, tudi jaz pogrešam stare borke, ki smo toliko časa klepetale skupaj, pa saj se še bo katera javila. Kkako si mi kaj?, Jaz pa po dolgem dopustu spet jutri na šiht , mi nič kaj ne diši, ker sem že fullllllllllllll naveličana tega mojega šihta, najraje bi ga zamenjala če bi kje kaj našla ali dobila
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 20:26:05
|
|
|
|
n74
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara a maca tablete še lahko jem po et? Maca tablete so samo za rast foliklov oz.kvalitetnejših celic, tako se jemljejo samo do punkcije.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 20:37:27
|
|
|
|
jona klara
|
aja 12-počakaj do vsaj 12. dne, mislim nate, srečno, tudi mene skrbi, ker vedno dobim m zelo hitro 25 dan, tako, da upam, da je tokrat ne bo, strah je pa prisoten, da že ne bi za veliko noč bilo konec upov, ker mora uspeti , tudi tebi tako želim
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 28.3.2010 20:48:39
|
|
|
|
špica84
|
pri men je pa dons padla prva spikica menopurja.nic lepo se mejte.mirno noc in lepe sanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......