|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
24.3.2010 8:21:52   
jona klara
buska, suzi 74-vama pa že danes držim pesti za jutri, da vaju preseneti +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
24.3.2010 8:58:45   
Teta M
Jona Klara: imaš ZS
Bebiii:uspešno danes opravi

Neposredna povezava do sporočila: 1702
24.3.2010 9:05:00   
miklarom
user posted image
kavica....

user posted image

in malo vitaminčkov.....

BEBIII - OOOO, DANES IMAŠ RAZGOVOR, SREČNO IN LEPO SE ZMENI, DA TOKRAT RATA, NAVIJAM ZATE, DRAGA

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
24.3.2010 9:14:11   
CLAUDY11
hoj punce se še jaz spet mal pridružim!!!
sem 11 dan po et in naredila test in so se pokazaleuser posted image
ful sem vesela s!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
sam neke ne zanima za tiste ki imate pingvinčke kako dolgo ste še morale jemati estrofem????? a to ne škodi plodu???
lp
baguska držim pesti zate!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
24.3.2010 9:22:33   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11

ful sem vesela s!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
sam neke ne zanima za tiste ki imate pingvinčke kako dolgo ste še morale jemati estrofem????? a to ne škodi plodu???
lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bravo!

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
24.3.2010 10:11:29   
suzi74

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vesela zate-bravo -naj tvoj trebušček pridno rste 9 mesecev

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
24.3.2010 10:17:09   
suzi74
meni se je danes  pojavila krvavitev-ni se še ulilo--mogoče pa vseeno kaj bo-lahko se eden še kaj bori glede na to da sem dva grela....pustimo se presenetiti-zdej pa me prav matra da bi test delala že kar danes...še ne jokam....upam še na user posted image
in upam da če ne bo jutri + da ne bom preveč jokala ker je ravno materinski dan

bodite vse pridne, tiste ki morate počivat, pa ležat pa se špikat.....vsem držim pesti

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
24.3.2010 10:27:27   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74

meni se je danes  pojavila krvavitev-ni se še ulilo--mogoče pa vseeno kaj bo-lahko se eden še kaj bori glede na to da sem dva grela....pustimo se presenetiti-zdej pa me prav matra da bi test delala že kar danes...še ne jokam....upam še na user posted image

bodite vse pridne, tiste ki morate počivat, pa ležat pa se špikat.....vsem držim pesti

drzim pesti, da ugledas +

no, jaz sem vceraj zvecer prenehala jemati vsa zdravila, sem danes ob 5. naredila se 1x test in je bil spet -, ker se je kolicina krvi vceraj tekom dneva povecala (nc se bat, ne lije, mam izcedke ... to je pri meni M - sam je vec, kakor ponavadi) in sem rekla, da brez veze, da telo filam s hormoni ...

tako, me prestavite na seznam nazaj med KANDIDATKE ZA  POSTOPEK Buska (3. ISCI, PO, dr.Reš)

verjetno bom sla v postopek avg, sept ... more se prej Resa poklicat in mu javi, da je neuspesno - to bom verjetno storila jutri

se naprej bom navijala za vas - vsake toliko casa vas bom prisla nazaj pokukat in drzim pesti za veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Buska -- 24.3.2010 10:28:21 >

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
24.3.2010 10:35:50   
suzi74
user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

drzim pesti, da ugledas +

no, jaz sem vceraj zvecer prenehala jemati vsa zdravila, sem danes ob 5. naredila se 1x test in je bil spet -, ker se je kolicina krvi vceraj tekom dneva povecala (nc se bat, ne lije, mam izcedke ... to je pri meni M - sam je vec, kakor ponavadi) in sem rekla, da brez veze, da telo filam s hormoni ...

tako, me prestavite na seznam nazaj med KANDIDATKE ZA  POSTOPEK Buska (3. ISCI, PO, dr.Reš)

verjetno bom sla v postopek avg, sept ... more se prej Resa poklicat in mu javi, da je neuspesno - to bom verjetno storila jutri

se naprej bom navijala za vas - vsake toliko casa vas bom prisla nazaj pokukat in drzim pesti za veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mi je zelo žaluser posted image user posted image user posted image

drži se bodi močna

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
24.3.2010 10:35:59   
S*

lp

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image Iskrene čestitke!

Pri Rešu se jemlje estrofem do 12 tedna oz. do nuhalne, tako da jaz ga še vedno pijem.

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
24.3.2010 10:36:56   
S*
Buska user posted image user posted image user posted image  
Naj ti 3. postopek prinese srečo!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
24.3.2010 11:21:42   
Teta M
Buska:o hudiča no!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzy74:tako je prav, bodi optimistična do konca....boš videla kako se bodo zadeve odvijale...ne obupaj še....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
24.3.2010 11:24:45   
spominčica

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
24.3.2010 11:26:48   
spominčica

Jestuser posted image zauser posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
24.3.2010 11:28:34   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Jestuser posted image zauser posted image

...kar pomeni da navijam...da ne bo pomote

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
24.3.2010 12:20:02   
jona klara

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke zauser posted image ,superca

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
24.3.2010 12:23:46   
jona klara
buska-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne noooo, ne morem verjeti, zakaj se to dogaja, res mi je full hudo zate, bodi močnauser posted image user posted image user posted image user posted image ,mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pred poletjem ni več možno?

Neposredna povezava do sporočila: 1717
24.3.2010 13:09:29   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

buska-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne noooo, ne morem verjeti, zakaj se to dogaja, res mi je full hudo zate, bodi močnauser posted image user posted image user posted image user posted image ,mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pred poletjem ni več možno?

sej boma se verjetno jutri o tem z Resem pogovarjala ... sam, ce morjo bit vmes 3 user posted image , pride to glih konec junija ... julija ima dopust ... tako, da bom se jst odlocla kr za avg/sept ... predvsem pa se more telo spucat teh hormonov - ze dec. sm se pikala 17 dni, pa ni blo (tut celic ne) ... pol sm mela prvo user posted image in pol 2 user posted image s KT, da smo jajcnike spodbudil (pa po moji oceni se ne cist ok, sej je tut Res reku, da sluznica se ni cist, ok, da pa bi probal, da se je ze dost pobrala)

zdej pa sm se odlocla, da damo to prvo user posted image mimo ... in bom sla verjetno nazaj na KT in dokler ne bojo jajcniki zaceli normalno delovat - ker s KT sm dosegla, da sem mela user posted image 7 dni in to sm se kr dost prepucala ... da ne bom sla prej v postopek ... ker imam skoz 5 dni rjave izscedke pol mogoce 2 dni en malo rdece krvi in pol spet ene 5 -7 dni rjave izcedke

...............

Neposredna povezava do sporočila: 1718
24.3.2010 13:12:32   
honey
Nisem si zapomnila vseh imen, katerim je uspelo, da ste ugledale user posted image user posted image , ampak v glavnem vsem čestitke user posted image user posted image user posted image . Tistim pa, ki vam v tej rundi ni uspelo pa pošiljam en velik user posted image in user posted image za srečo v prihodnjem postopku.

Zdaj pa me zanima, kako je s tem, koliko zarodkov ti vstavijo? Se to odločijo zdravniki, se sam odločiš, kdaj se odločiš? Ja, sej vem, da je bilo najbrž o tem že veliko govora in pisanja, ampak je res tako obsežna tema, da se mi ne da iskat user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Neposredna povezava do sporočila: 1719
24.3.2010 13:24:01   
Buska
ce imas 2 ali vec zarodkov, se sama odlocita ali bosta vstavila 1 ali 2, za ostale se tudi sama odlocita ali jih zamrznejo ali ne 

...............

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
24.3.2010 13:42:41   
jona klara
loremi-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
24.3.2010 14:21:03   
MP30
Po dolgem času se vam malo oglašam.
Vsem, ki vam je uspelo čestitam in držim pestiuser posted image !
Vsem tistim, ki ste na istem kot jaz, pa res želim veliko sreče v naslednjem postopku.
Nekaj strani vmes nisem prebrala, pa ne vem, kaj je narobe z našo loremi?
Buska, javi kaj ti bo rekel Reš, sva na istem glede datumov, jaz se bom probala zmenit za junij, češrav dvomim, da mi bo šloskozi.

Neposredna povezava do sporočila: 1722
24.3.2010 15:31:58   
Buska
Buska, javi kaj ti bo rekel Reš, sva na istem glede datumov, jaz se bom probala zmenit za junij, češrav dvomim, da mi bo šloskozi.

javim vse, kar mi bo povedal, tako, da nas beri jutri user posted image user posted image

...............

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
24.3.2010 15:38:46   
jona klara
bebiii-kako je bilo

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
24.3.2010 16:00:02   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Baguska- kdaj pa ti delaš test? Greješ eno ali dve user posted image ?

jaz ga delam 1.4. in grejem dve pikice... user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......