Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 18:15:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
Spet vročina jaka se pa tut samo dere danes. Kaj je to težko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 18:21:59
|
|
|
|
ivanamdb
|
juhuuuuu punce bla v LJ po opravkih...opravke nisem naredila, bila na kofe z eno prijatlco in se potem na hitr vrnila domov ker sem morala se koncat prevod.... a ja, pa se se ustavla spet tam v lumpi coni v merkatorju, pojedla tortico, dala D. jest, a ja medtem ko sem ji pripravljala za jest se lepo sama igrala tam, in je en fantek, tam okrog 2 l. star bil non-stop okrog nje, zogice ji nosil, ona se smejila in hodila naprej...ta ne bo butasta kot mami...hahahah jutr pridem na kofe! tam okrog 12? ali kaj prej? ce nas ni veliko lahk pridete men na kosilo...stanovanje je majhno in je stala.....lahk naredim hitro pasto in solato, pa tud za malcke imam nekaj. sam povejte. a ja, lepo presenecenje v postnem predalu - 50 eur bon od BCja pa se popust od DMa za mother's day yupiiiiii
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 18:25:45
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Spet vročina jaka se pa tut samo dere danes. Kaj je to težko uffiiiii
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 18:33:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Spet vročina jaka se pa tut samo dere danes. Kaj je to težko pa še za tebe
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 18:40:17
|
|
|
|
koala.cek
|
čer, uhhh smo spet laufali naokrog. bila v službi. začuda me ne boli glava. je sineta sam direktor okoli nosil . mu izgleda družba uprave paše . popoldan smo se potepali na igralih, pa k eni ''sošolki'' iz vrtca smo šli - je bilo luštno. zdaj pa otroke spat in žurat. whoooo o noči pa ne bom razmišljala. naj me presenetijo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 18:41:46
|
|
|
|
ivanamdb
|
ah poganjalci/trikolesniki - glih zdaj sem enega vidla v direndaju, v bistvu je trikolesnik z to plastiko odspodaj za noge, pa se dolg rocaj ima, edino kaj mi ni vsec je sedez, nima veliko naslonjalo, drugac mi se zdi najboljsi, sem nekaj brskala tam po bc strani, bom se pogledala pikapolonco. pa cena je tam okrog 40-50 eur....mozgane so off, ze sm pozabla....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 19:15:29
|
|
|
|
Anonimen
|
sem dala lepotni spanec mimo... kaj lepotni, nisem mogla več in sem šla ležat_HB je bil moj doma. in kdo me je zbudil? U. se mi je prisesal na jošk! FLASK_A
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 19:24:37
|
|
|
|
Dudica1
|
ivana a e že bonitetno obdobje mimo da so boni od BC ali ti je to kdo podaril? Jaz zdaj gledam tisto kolo k sm dala link...hoferjevo me je motilo to ker ne morem jaz s tisto palico zavijat ampak bi ga morala celga prestavljat,tako da odpade.Zdaj bova pa kar tega naročila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 19:50:14
|
|
|
|
majana79
|
Čer! Ne morem verjet, prvič danes sem tukaj... Najprej smo zjutraj spali, skoraj 2 uri, potem smo šli v SN, ker J. nima nobenih tankih hlač... itak je dobil še par drugih stvari (samo še za njega kupujem ) potem sva naredila krog po Tivolah, šla na kofe s puncami , popoldne pa smo zapravili bon iz DM... zdej me pa boli glava in slabo mi je, nimam pojma kaj me matra dudi, iz BC je prišel bon par dni nazaj... za konec bonitetnega obdobja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 19:50:42
|
|
|
|
šivilja
|
Flaska ste pa res reveži naša se je tzdi cel popoldam jokala - tako nenavadno zanjo, da sem jo skor k dohterju peljala, samo na trenutke v naročju je pa ok. tudi jedla je slabo popoldan, pa nos se ji je popolnoma zamašil. upam, da hitro mine. danes sem se pa ekonomično obnašala: - sem kupila meso v trgovini od Perutnine (piščanca in purana) - za približno 12 kosil za 2-4 osebe in dala 25€ (je ful ceneje kot pri mesarju ali v trgovini) - pa kupila sem ribe za 11 kosil za 2-4 osebe in dala 70€, kar se mi tudi ne zdi pretirano, ker je to manj kot 7€ za kosilo Merkatorja mi jasno pri vsem tem joku ni uspelo naročit, tako da ni nič pametnega za jest, pa še malo šparamo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 19:50:51
|
|
|
|
majana79
|
maja, nimam pojma, ampak po moje ene 160 ne gine pri teh hlačah... bom probala izbrskat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 19:51:25
|
|
|
|
majana79
|
flaska
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 19:54:14
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, nimam pojma, ampak po moje ene 160 ne gine pri teh hlačah... bom probala izbrskat Pri katerih hlačah to?Mene tudi zanima. šivilja jaz tud, ko se mi de, hodim po meso v BTC v trgovino od Perutnine-je res ceneje, kot v trgovini.Za ribe si mi pa čist lušte nardila-bom jih kupla konec tedna. Al me bo pa moj peljal na večerjo-še bolš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 19:57:10
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, nimam pojma, ampak po moje ene 160 ne gine pri teh hlačah... bom probala izbrskat Pri katerih hlačah to?Mene tudi zanima. od Dehe, tiste k so v zadnjem City magazinu, take harem stil
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 19:59:06
|
|
|
|
Dudica1
|
majana potem je ivana najbrž dobila ta bon...jaz še nisem nič...če mal preračunam kolk tam pustim bi moralo kaj pridit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 20:06:33
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ivana a e že bonitetno obdobje mimo da so boni od BC ali ti je to kdo podaril? Jaz zdaj gledam tisto kolo k sm dala link...hoferjevo me je motilo to ker ne morem jaz s tisto palico zavijat ampak bi ga morala celga prestavljat,tako da odpade.Zdaj bova pa kar tega naročila ne ne moj bon je. ah konc bonitetnega obdobja naj bi bil 31.122009.... men itak vse od BCja pride bolj pocasi...kartico sem cakala eno pol leta.... ja tisto kolo k si dala link mi se zdi podobno tem k sam ga vidla v direndaju, sam mi se ta spodnji del za noge zdi vecji, jutr bolj pogledam. super cena je taj na linku!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 20:08:58
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana potem je ivana najbrž dobila ta bon...jaz še nisem nič...če mal preračunam kolk tam pustim bi moralo kaj pridit ja ja saj res! a ves jaz sem tam v prodajalni vprasala ze tam februarja kdaj bo bon, in mi je rekla da so ze zaceli posiljat, tko da ce nisem se nic dobila potem da nimam nc za na bon...mislim...a ne ga s...... tko da ga ziher dobijes, sam ne vem kdaj....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 20:09:17
|
|
|
|
Dudica1
|
majana a si na moje testerje pozabila.al še nisi šla nič tam mimo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 20:09:19
|
|
|
|
Tanja_
|
Uf,Deha ma hude stvari in hude cene.Ponavadi so hlače okrog 100€.Če so mal manj na trenirko pa več. Ampak do 160 po mojem niso še šli.Al pa tud.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 20:12:02
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja naša se je tzdi cel popoldam jokala - tako nenavadno zanjo, da sem jo skor k dohterju peljala, samo na trenutke v naročju je pa ok. tudi jedla je slabo popoldan, pa nos se ji je popolnoma zamašil. upam, da hitro mine. ja men se zdi da je dons bil mednarodni dan kricanja... v centru LJ so vsi malcki v vozickih kricali..... ma vsi! mozno so se zmenili za kak koncert??? kot live aid ali kaj....vozikec aid.......mozno za mother's day....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 20:19:41
|
|
|
|
Leela
|
maja kdaj bi ti jutri prišla? a druge nobene ne bo ??? Ivana lahko gremo tudi k tebi, naj maja pove. F. je tudi danes jokajoč. Mogoče čutijo spremembo vremena? dudi znak za sladkorno je prekomerno pitje. Samo to psihologa ne zanima, v bistvu ne vem zakaj ga to zanima. jaz bi 1-ko obkrožila. od BC sem tudi jaz bon dobila ampak samo za 8€. za mother's day pa nič, nesramneži. Sem bila s sodelavko na kavi. Rabijo v službi vedit točen datum kdaj pridem, da me sprejmejo po protokolu. Kako to zgleda ne vem. 3,5 let nazaj ni bilo tega.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 20:20:45
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: šivilja naša se je tzdi cel popoldam jokala - tako nenavadno zanjo, da sem jo skor k dohterju peljala, samo na trenutke v naročju je pa ok. tudi jedla je slabo popoldan, pa nos se ji je popolnoma zamašil. upam, da hitro mine. ja men se zdi da je dons bil mednarodni dan kricanja... v centru LJ so vsi malcki v vozickih kricali..... ma vsi! mozno so se zmenili za kak koncert??? kot live aid ali kaj....vozikec aid.......mozno za mother's day.... flaska najbrž ima oslabljen imunski sistem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 20:21:55
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana a si na moje testerje pozabila.al še nisi šla nič tam mimo... nisem pozabila, samo res nisem bila v centru že ene 2 tedna... ne bom pozabila, brez skrbi Tanja, te izgledajo neke fensi šmensi, samo če so 100 eur, bi pa še bile za pogledat pa to ne moreš verjet ej... kako lahko ljudje non stop loputajo z vrati od stanovanja se vidi da jih niso sami kupil, če ne bi sigurno drgač delal z njimi za pop****
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 20:23:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana a si na moje testerje pozabila.al še nisi šla nič tam mimo... nisem pozabila, samo res nisem bila v centru že ene 2 tedna... ne bom pozabila, brez skrbi Ne ne sej me nč ne skrbi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 24.3.2010 20:23:08
|
|
|
|
majana79
|
joj, pri meni v službi bi tudi radi vedeli kdaj pridem... da vejo podaljšat tisti, ki me menja... samo če ne vem še točno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......