|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
24.3.2010 14:27:12   
Kiwa
Naomi1, počutim se kot ti :S Jaz sem že na +7. Kaj šele bo? Poleti..kratki rokavi..jaz pa bunka, da večje ni.
Ampak se nekako prepričujem, da se sedaj ne smem obremenjevati s tem. Se bom po porodu pač športala in pazila na hrano, pa bo.

O porodu pa jaz še ne razmišljam, ker itak nimam kaj premišljevat, saj si ne predstavljam kako to izgleda. Verjetno boljše, da si ne user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
24.3.2010 14:29:39   
Naomi1
kiwa:
malo se tolažim s tem ko pravijo, da za vsak mesec ena kilca gor. Sam tiste taglavne kile šele pridejouser posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
24.3.2010 14:30:35   
petrca2507
Kilogrami....jaz sem v začetku tega meseca že tretjič poslušala ginekologinjo, da se hujšam. Z otročkom je vse OK, velikost in teža sta normalni, samo kilogramov sem dobila gor manj, kot ostale (govorim o povprečju). Pri 20t 2d sem imela +3,3 kg. Bomo vidl, kaj bo čez 14 dni. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
24.3.2010 14:40:45   
Kiwa
Petrca, midve z Naomi rabiva tolažbo! user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
24.3.2010 14:42:55   
Naomi1
In en dober izgovor!user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
24.3.2010 14:43:35   
.tojeto.
Hmmm, kilogrami - jaz sem tudi na približno + 7. Se mi pa zdi, da raste več ali manj samo trebuh. Moja ginekologinja mi ni nič rekla, da bi bilo preveč.
Upam samo, da ne bo v prihodnje skokovito naraslo... ampak bomo pa po porodu z vozički toliko bolj veselo nabirale kilometre in vse bo šlo stran - glavno da bodo otročki zdravi, drugo bomo pa že.

Neposredna povezava do sporočila: 2581
24.3.2010 14:54:43   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa
Petrca, midve z Naomi rabiva tolažbo! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi1
In en dober izgovor!user posted image

Dokler sta zadovoljni sami s sabo, se dobro počutita in nimata težav, uživajta v nosečnosti. user posted image  Kilogrami gor ali dol. user posted image

Pa še en dober izgovor: sej je vse samo voda. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
24.3.2010 15:04:54   
Martinčka
ja itak je vse samo voda...
pa en kilogram je bojde povečan krvni obtok ter en kilogram je bojde v oprsju - ampak to čisto zaresuser posted image
nekaj otrok in nekaj plodovnica.. nekaj zaloge maščobe za mleko in smo že tam... mislim da nam še ni hudo... kaj bo šele pri 9mescih ko se bomo pogovarjale o +15 ali +25kguser posted image  važno da so naši palčki zdravi.. me bomo že poštem težo uštimale k ne bomo nič spaleuser posted image

kiwa a sem prav razumela da imaš danes rojstni dan? ali ima tvoj dragi? kakorkoli vse naj naj najuser posted image user posted image user posted image

no jaz sem danes pojedla dve ogromni kepici sladoleda.. po kosilu sem šla pa še na en sladoled v mcdonalds z dvojnim karamelnim prelivomuser posted image user posted image user posted image ... njami... danes sem si privoščila izhod iz hiše ker sem mela poln kufr ležanja in sem na polno grešilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2583
24.3.2010 15:12:30   
candy24
Zakaj se toliko sekirate glede kg - mene zagotovo nobena ne dohaja user posted image ; imam jih že točno +10. In se prav nič ne sekiram! Dokler je počutje in z user posted image v redu, se ne bom sekirala. Telo si pač dela zaloge... user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
24.3.2010 15:15:22   
petrca2507
candy...pri tebi se pa teh +10 tud slučajno ne vidi.

Martinčka...po ne vem katerih raziskavah, naj bi človek hujšal med spanjem. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
24.3.2010 15:20:08   
candy24
petrca: a res se ne vidi? kako si ti prijazna! user posted image včeraj smo te pogrešale na srečanju, ampak to že itak veš. 

Neposredna povezava do sporočila: 2586
24.3.2010 15:32:35   
petrca2507
Jst sm imela včeraj službeno kosilo v Cantini. Ker nas je bilo 13, se je zavleklo od 16.30 do skoraj 20h.

www.petrca.net

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
24.3.2010 16:17:14   
Kiwa
Ja, jaz imam rd. Martinčka hvala! Lahko popravite moja leta, sedaj sem stara 26 let :)

Kg..meni tudi G pravi, da je +7 ok, nekaterim pa težijo.. Eh.. Saj ni važno!

Neposredna povezava do sporočila: 2588
24.3.2010 16:27:56   
arruba
Živjo,

najprej naj povem, da je blo tudi meni včer ful fajn v Zvezdi, vse ste super in komaj čakam na naslednji "zbor"!
Pa tud izbor lokacije je odličen, ker ima Zvezda ene najboljših tortic v LJ.. no, Galerija Grad jih mogoče poseka. Višnjevo čokoladna na primer.

O kilcah pa jaz raje ne bi user posted image  sem tudi na dobrih 7+ pa kar ne vem, od kje so se nabrale! Se mi zdi, da ne jem kaj bistveno več kot prej.. no saj mogoče imam kake 3 kg viška že samo na račun oteklih nog.

Joj kako bomo športale poleti, da to dol spravmo..

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
24.3.2010 17:03:23   
cebelica_
Hojla, punce!

Sem vam kar malo fouš glede vaših zmenkov v Zvezdi (njami.. sem že večkrat razmišljala, da bi morali odpreti tudi eno na obali).
Glede +kg se raje nebi niti oglašala, ker me je tako ali tako sram vsakič, ko vidim vaše številke. Kiwa in Naomi, brez sekirancije, jaz vaju še vedno fajn prekašam user posted image pa candy 24 tudi. Danes, ko sem stopila na tehtnico pri G, me je skor kap zadela. Mislim, da ne dela prav. user posted image No, sej je res, da sem se poredila, ampak +13 user posted image v 24ih tednih.. no comment. Se nikoli v življenju niti približno nism imela toooliko kil in se počutim kot slon user posted image . No, ampak se bomo s tem obremenjevale po porodu, kajne?

Drugače smo pa danes imeli pregled (moj datum je sicer ušel iz seznamčka, ampak nič hudega, se hitro kaj spregleda, ko nas je pa toliko user posted image ). Naredil je eno bolj ekspresno morfologijo in jaz itak (spet) nism videla nič. Zato sem se odločila, da se bom tudi jaz prijavila na 3D. Razmišljam o Dravljah, a je bila katera tam? Sicer naj bi bilo z našim user posted image vse OK, kar je glavno.

Tudi jaz bi prosila za geslo albumčka. Zaenkrat nimam še nobene slikice, ampak obljubim, da bom v prihodnosti tudi sama kaj prispevala.

Toliko zaenkrat,
pozdravček

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
24.3.2010 17:07:23   
cebelica_
aja, še nekaj mi je ušlo:

kiwa, vse naj naj!!  user posted image

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
24.3.2010 17:44:46   
Naomi1
Martinčka a ti si na bolniški. Ker si pisala o nekih pregrehahuser posted image

Drugač pa jzt vem, da kile gredo gor samo zato,ker počivam zaradi težav, ki jih imam. Pa seveda kešen sladkorček sem pa tja me uniči. Da ne govorim o moji koži....groza, kot da bi bila spet v puberteti. Hormoni so me čist uničili.

Neposredna povezava do sporočila: 2592
24.3.2010 17:44:51   
soncekray
Kiwa vse najboljse.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2593
24.3.2010 17:49:20   
Bina 83
Kiwa vse najboljše, lepo praznuj!user posted image user posted image user posted image

Porodniški dopust: PDP imam 12.7., po mojih izračunih bm delala še dva tedna v maju (glede na to da grem zadnji teden v aprilu na morje in da pokoristim ves letošnji dopust). Ampak imam v petek razgovor in se bom poskusila dogovorit da bi delala še cel maj (če se bom tako dobro počutila še naprej) pa da bi si dopust pršparala za nasledne leto, tako da bi potem 2011 prišla v službo avgusta! Upam da mi bodo odobrili!user posted image

Kg tudi jaz sem med tistimi ki jim grejo kile nenormalno goruser posted image ! Prejšnji teden sem jih imela +9, od tega sem pridelala 4 kg v zadnjem mesecu!user posted image Je pa res da zlo veliko jem in če ne bi imela tako dobre prebave, bi jih imela še veliko večuser posted image ! Tako da zdaj pa res pazim da se maximalno zadržim pri sladkarijah!
Itak je pa zdaj moja največja sladkarija ogromna skleda z regradom, krompirjem in jajci (hvala mami da mi ga vsak dan nabereš in očistišuser posted image user posted image user posted image )

Porod nimam časa razmišljati o njem, ker smo zelo zaposleni z gradnjo stanovanja in samo na to mislim, da se nam bo ratal do poletja vselit! Zaenkrat dobro kaže!
Sem se pa odločila, da ne bom takoj šibala v porodnišnico ko bom zaćutila popadke. Bom rajš doma še mal počakala, da se mi tisto čakanje v porodnišnici ne bo preveč vleklo. No, tako pravim danes, kaj bo pa na dan D, bomo pa videliuser posted image !

Album je super, upam da mi bo ratal še danes dat kakšno fotko gor, sem se slikala prav za to priložnost, ko sem v H&m kupila ene full dobre nosečniške hlače za 30€!user posted image
Močno upam da se bom naslednjega srečanja julik udeležila, ste vse fuuulll luštne!

Neposredna povezava do sporočila: 2594
24.3.2010 17:59:55   
balem
Joj punce, tud jst sem na +9... Pa zdej res ni čas, da se sekiramo, samo da so bejbiji zdravi... Telo samo že ve kaj počne, stradam se ne, prenažiram pa tudi ne (jem 5x na dan,meni pa zgleda nekot tkole; zajtrk kosmiči, malica sadje ali jogurt, kosilo je najbolj konkretno in večerja, ki je ali solata ali pa kakšno sadje... občasni prigrizki ene 2x na tedn neki sladkega). Pač jem kar mi paše. Sem pa pred nosečnostjo jedla vsej 2x na tedn pizzo, kakšen kebap in hamburger aja pa pomfit ziht vsak tedn vsej 1x user posted image
Se pravi, da zdej ful bol pravilno in zdravo jem, kilce pa gor... user posted image
Sicer je res, da še nisem bla na takšnih kilah, ampak sem se psihično prpravla na to, da bo pač šlo gor mal več, bo pa zato šlo tud dol user posted image
Moja mami je šla z mano gor 30 kg, tko da zame vse kar je pod 30 je okuser posted image

Celjanke, kaj pravte na center Celja drug tedn en dan okol 18h. Jst edin v ponedeljek ne morem...

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
24.3.2010 18:00:55   
balem
Ajoj.... Kiwa vse naj naj!!!user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
24.3.2010 19:03:31   
Zveezdica
Kiwa najprej vse naj naj user posted image !! Drugače pa za 3D nisi prepozna, mene je naročila šele, ko bom 26t3dni, res pa je, da je malo manj možnosti, da vidimo obrazek, ampak to je itak odvisno od sreče, tako da držimo pesti, da bo na ta dan na naši straniuser posted image user posted image !

Kilce: jaz sem drugače tud na +10kg, pa kaj potem, se bom že potem ukvarjala s tem, zdaj pa pridno papcam za oba, pol bom pa pridno hodila na doooolge sprehode-tud za oba, pa bouser posted image user posted image !

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
24.3.2010 19:37:15   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi1

kiwa:
malo se tolažim s tem ko pravijo, da za vsak mesec ena kilca gor. Sam tiste taglavne kile šele pridejouser posted image

Naomi1 da te popravimuser posted image user posted image user posted image : sem brala pri Pušenjaku da od nekje 21t tedna dalje bi naj bilo normalno da se pridobi 0,5kg NA TEDEN! Ampak načeloma se nekje pri 37t preneha pridobivanje teže tako da si lahko okvirno zračunamo koliko dodatnih kilogramčkov nas še čaka... mene še okoli 7-8kg če bo šlo res tako dalje...
user posted image user posted image user posted image ... jah no tako piše v koledarčku od Pušenjaka. in sedaj mi gre res vsak teden pol kile gor...

sicer pa Naomi1, ja jaz sme na bolniški že od 1.1.2010 in sem skooooos doma... ampak zdaj sem se odločila da če se bom kakšen dan počutila dobro da grem na sladoled do mesta... sicer me full hitro zmatra... danes ko sme prišla domov sem bila čist zbita... tako da očitno sem res kr za doma za v posteljouser posted image ... ampak se mi zdi da če se lahko malo uredim in grem med ljudi da se takoj bolje počutim in bom kdaj morala malo grešiti... pretiravati pa pač ne gre ker počivat morem z razlogom a neuser posted image ...  ah sej bo.. še malo pa bodo naši črvički zunaj in bomo najsrečnejše ko jih bomo stiskale k sebi!

Celjanke ve se kr zmenite za datum in uro... jaz tako verjetno ne bom mogla priti, če pa se bom dobro počutila se vam bom pa prilagodila... ampak po moje se vam bom pridružila šele kakšnega junija ko ne bo panike če prej rodimuser posted image ... jah na vse morem mislit.. si predstavljate da dobim popadke na srečanju pa me spremlja v porodnišnico en kup nosečk iz forumauser posted image user posted image user posted image  haha...

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
24.3.2010 19:52:51   
extra
hehe martinčka jaz tud računam na zadnji mesec ko bom lahko malo bolj hodila naokrog. Zdaj si še ne upam. Razen ko imam pregled, takrat se lepo uredim in izkoristim dan na polno. Grem do sestre, v šoping...
Kaj počneš ko ne moreš nikamor? Jaz sem velik na računalniku (dobr da mam prenosnega) in iščem stvari za bejbiko....pomojem vse te strani znam že na pamet. Pol gledam tv, včasih berem itak samo nosečniške stvari. No drugače perem, obešam normalno in skuham tudi kaj, drugače bi pa čisto zakrnela. Včasih peljem tudi na kratek sprehod mojega kužka. Malo me skrbi moja kondicija za porod....ampak bomo že nekako kaj ne??lp

Neposredna povezava do sporočila: 2599
24.3.2010 19:55:37   
Srecka010
Kiwa vse najboljše user posted image

Jaz sem s kilami tudi na +7 pa mi je G rekla, da je to ok. Sam grem pa zdaj vsak teden 1 kg gor, tko da ne vem kaj še bo.

Vidim, da ste uživale na srečanju. Mi je žal, da nisem mogla prit, ampak nisem bila v Lj in sem trenutno brez avta. Pa drugič user posted image

Bina 83 - dopust za leto 2010 moraš uradno porabiti do 30.6.2011, tako da pazi, da ti ne propade.

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.