Špelka
|
Ojla! Evo tudi mene s pregleda! Sem ga mela že ob 7.30h! Odkar sem na bolniški, sploh nisem navajena tako zgodaj vstajat. No, ginekologija me je razsvetlila z novico, da je moja posteljica baje "samo" do ustja MV in ne čez, kar je dobr, in da misli, da bom lahko vaginalno rodila. MAl sem ji pojamrala, da me je strah kkašnih krvavitev in bog ne daj prezgodnjega poroda, pa me je potolažla, da misli, da bo vse okej! No, ne tolk dobr je pa to, da sem fasala eno okužbo v bakterijo v nožnici. Sicer ne vem od kje, ker spolnih odnosov po cerklaži ne smeva met. Tko da sem dobila eno kremo - antibiotik. No, sam da bo nucal. Vidm, da mata dons tud Bina in Myaa pregleda - SREČNO!!! Jest dons današnjega dneva ne bom prou posebej izkoristila, ker mi je osebna zdravnica že dala potrdilo, dami dovoli krajše sprehode. Je rekla, da če dobim obisk (komisija ZZZS), naj samo pokličem tja in povem, da imam njeno potrdilo, in da to zadostuje. Upam, da res! Tako si jaz vsak dan privoščim pol do ene ure sprehoda, več pa tko al tko ne morem. Še dobr, da je začelo bit malo topleje, da sem lahko na balkonu! MA ja, sej gre cajt tko hitr, da bo en-dva-tri pa bomo pastvale naše štručke! DRGAČ PA TUDI JAZ VSEM TUKI GOR ŽELIM EN LEP MATERINSKI DAN, ŠE POSEBEJ KAKŠNO SRČNO PRESENEČENJE! Aja - pa še mal firbca - extra in martinčka - kakšno diagnozo pa mata vidve? PA še za seznam: naslendji pregled: 21.4.2010 Lepo se mejte!