|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
24.3.2010 9:59:32   
mala biba
user posted image

Punce uživanje ob gledanju vaših črvekovuser posted image ....pa da bo vse kot mora biti, pa saj bo!user posted image

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
24.3.2010 10:02:09   
Fargesia
mala biba, kje si ti našla ta taspodnji tickerček? je z rongaraje? jst ne vem kje ga najdt...pomagaj mi, prosim...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
24.3.2010 10:02:58   
candy24
tix: poslala sem ti ZS user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
24.3.2010 10:05:56   
mala biba
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

mala biba, kje si ti našla ta taspodnji tickerček? je z rongaraje? jst ne vem kje ga najdt...pomagaj mi, prosim...user posted image

user posted image Fargesia....počakaj, da še jaz pogledam:):)....ti sporočim!

EVO NA TEMLE NASLOVU
:http://www.ringaraja.net/ticker.asp

Nekateri trakci so tako da seštevajo dneve, ta na RR pa odšteva....upam, da sem ti pomagalauser posted image

< Sporočilo je popravil mala biba -- 24.3.2010 10:10:01 >

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
24.3.2010 10:09:19   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: mala biba

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image Fargesia....počakaj, da še jaz pogledam:):)....ti sporočim!

user posted image user posted image user posted image hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 2555
24.3.2010 10:10:43   
mala biba
Evo sem kar uredila prejšni post, tako da imaš zgorajuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
24.3.2010 10:13:30   
Fargesia
mala biba, hvala ti!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2557
24.3.2010 10:18:08   
mala biba
Punce, še jaz sem pogledala v album kako ste uživale včeraj...prave mamiceuser posted image ....pa tak lepe trebuščke imateuser posted image ...
Bom tudi jaz naštimala kak svoj obraz, da boste vidle katera se skriva za tem nickomuser posted image ....ko se pa na štajerskem dobimo, pa še me pošljemo kakšno slikco....Celjanke in okoličanke a bi kak datum in kraj določile, da ne bo ostalo samo pri pisanjuuser posted image ....Jaz sem za kjerkoli, tam ko bo večini ustrezalo tam se pa dobimo....lp

Neposredna povezava do sporočila: 2558
24.3.2010 10:28:26   
Kat09
Živijo,

včeraj v Zvezdi je bilo res fajn. Je super spoznati punce v živo, da daš kakšnemu nicku še obraz zraven. In pa se seveda naklepetati in snesti dobro tortico.user posted image

Zveezdica...a to si se k Tofovi naročila? Boš videla, kako je fajn potem filmčke pogledat. Pa če te bo kaj zanimalo jo kar vprašaj, ker meni se je zdela res prijazna. user posted image

Jaz nobene noči ne prespim več v kosu, že vadim za naprej očitno. Večkrat obiščem wc, kar nisem prej nikoli počela. Danes pa sem se zbudila, ker me je tako močno špikalo, me je že prav bolelo. In potem sem se dala na hrbet, čeprav naj ne bi bilo dobro, ampak ni bilo variante, da bi še ležala na boku. Na srečo je bilo do jutra le še par ur.

Album mi je zelo všeč, samo za enkrat nimam kaj za dodati, ker trebuščka še nismo slikali, stvari za user posted image  pa še nimamo. Bom pa kasneje kaj dodala, obljubim.

Neposredna povezava do sporočila: 2559
24.3.2010 10:41:07   
nagaja28
uf koliko je spet za prebrat user posted image , kaj bo šele potem, ko bomo že na porodniški user posted image user posted image .

ja, včeraj je bilo fino v zvezdi, tortice super, punce pa še bolj user posted image .

candy24 sem se spomnila, da ti še nisem poslala paparice, evo obljubim, danes dobiš.

arruba, ko smo se včeraj pogovarjale o zatekanju nog in tudi druge vidim, da imate take težave. lahko se kupijo kompresijske nogavice, ki stisnejo nogo in si potem lažje cel dan na nogah. sicer za poleti ni ravno fajn, da se ti nogavice limajo na kožo (vsaj jaz jih ne prenesem), zato lahko kupite tudi samo dokolenke ali samostoječe nogavice. jaz sem jih dobila v sanolaborju, sigurno pa jih imajo še kje. oblečejo se zjutraj še v postelji, ko noge še nič ne migajo. pogosto jih uporabljajo tudi v zdravstvu, ker so cel dan na nogah.

no in končno sem uspela slikati tudi trebuh (direktno po tortici user posted image user posted image ), samo še dol moram vzet in dat v album.

Neposredna povezava do sporočila: 2560
24.3.2010 11:16:34   
candy24
Kat09: mene pa so danes zjutraj boleli kolki, ko sem se zbudila. Po mojem zato, ker danes nisem objemala materinske blazine, saj sem včeraj zvečer zaspala kar pred televizijo na kavču. user posted image Sem ugotovila, da takšno spanje nikakor ne pride več v poštev.

nagaja28: hvala, ker si se spomnila! user posted image

Zveezdica: ob kolkih si naročena 7. za 3d, če smem vprašat? Jaz imam na ta dan pregled ob 10ih. Mogoče se srečava v čakalnici... user posted image

Glede zastajanja vode in otekanja nog - za te kompresijske nogavice sem tudi jaz slišala, da so baje full fajn. Drugače pa pravijo, da je za odvajanje odvečne vode iz telesa baje tudi priporočljivo pit čaj iz kopriv.

Sem pa končno prejela uporabniško ime in geslo (hvala buškolinka!) in sem seveda takoj šla pogledat slikice. Full ste vse lepe na slikicah z bušiji! user posted image Obljubim, da bom tudi jaz kmalu dodala kakšno - samo do fotoaparata se moram prebiti najprej.

Zunaj je sonček in ptički pojejo! user posted image

< Sporočilo je popravil candy24 -- 24.3.2010 11:19:17 >

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
24.3.2010 11:17:58   
.tojeto.
nagaja28: misliš, da bi pomagalo tudi pri tistih, ki celo dopoldne sedimo?
Joj, kako že komaj čakam, da bom doma. Ali imate ve (tiste, ki ste v službah) namen delati čisto do porodniške. Jaz kar malo računam, da bi prosila za tisti mesec bolniške, ki ti ga lahko napiše brez komisije user posted image - saj vem, da sem ena lenoba, ampak ko takole gledam sonček skozi okno celo dopoldne mi je pa kar malo hudo, ko pridem domov je pa itak že skoraj konec dneva...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
24.3.2010 11:36:25   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: .tojeto.
Ali imate ve (tiste, ki ste v službah) namen delati čisto do porodniške.

Jaz imam rok 25.7., porodniška mi začne teči od 27.6., še prej morm pa ves lanski in letošnji dopust porabit. Tko da bom nekje od 12.5. doma user posted image  . Včasih komaj čakam, da bom končno doma, včasih mi pa kar paše bit v službi. Zaenkrat nisem zarad nosečnosti imela še nobenih problemov.

www.petrca.net

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
24.3.2010 12:08:42   
Zveezdica
Kat09 ja, pri njej sem se naročila in je že sestra po telefonu prijaznauser posted image .
Candy24, jaz sem naročena ob 13.30h, zgleda, da je to po koncu delavnika, tako da se ne bova videle, razen če boš še vedno kje naokrog španciralauser posted image

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
24.3.2010 13:39:08   
Kiwa
Meni pa včeraj ni uspelo prit v Zvezdo user posted image . Čimprej novo srečanje julijk! :) Vas je bilo veliko? Sicer pa si bom pogledala slikico, ko pridem iz službe.
Jaz si bom pa danes verjetno z lubijem privoščila eno tortico za rojstni dan! user posted image

Kat09 ali pa Zveezdica, mi da prosim ena telefonsko številko za tale 3D. Saj to je tisto, ko si (kat09) rekla, da stane 42€, ane? Lepo lepo prosim! Si ful želim it in ta cena je kar sprejemljiva.

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
24.3.2010 13:44:27   
šipek
Ojla! Danes smo imeli pregled in kaže vse o.k. Naredila mi je še bris na patogene bakterije, ker imam izcedek in upam, da ne bo kakšnega streptokoka... Drug teden pa moram na test za nos. sladkorno. Za seznam: naslednji pregled imam 21.4.
Tudi jaz sem imela 3D pri Toffovi in se je zelo potrudila, samo zdi se mi pa, da njena naprava ni ravno novejša, ker so posnetki bolj slabi. Se mi zdi, da se je pri Strahovi (ko sem bila na nuhalni) videlo veliko bolje. To je edino, kar me moti. Drugače je bila pa Toffova prijazna, če te kaj zanima, je pa treba kar vprašat. Ni ravno tako zgovorna kot Strahova. Si je pa vzela čas, to mi je bilo tudi zelo všeč, ker pri Strahovi se mi je zdelo bolj na hitro. Drugače pa nimam na nobeno pripomb.
Punce, vsem želim en lep dan in naj vas spremljajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2566
24.3.2010 13:47:02   
šipek
Kiwa, ti lahko kar jaz napišem telefonsko od Renate Toff Jovan (ZD Šentvid): 01/58 37 421. Danes so delali dopoldan tako da si verjetno že prepozna... Lahko pa vprašaš na informacije od ZD Šentvid kako dela: 01/58 37 400. In ja, 3D stane 42 evrov! Lp

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
24.3.2010 13:53:21   
Naomi1
Živjo Julijke.
Zanima me, če mi lahko katera od vas izračuna datum kdaj se mi začne porodniška. PDP je 17.7.
Pa bi si rada skombirala z dopustom.

Drugače pa tudi sama pričakujem prvega dojenčka.....in sem zelllooo vesela, komaj čakam da minejo še tile meseci,ki prihajajo.user posted image  

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
24.3.2010 14:02:55   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi1
Zanima me, če mi lahko katera od vas izračuna datum kdaj se mi začne porodniška. PDP je 17.7.
Pa bi si rada skombirala z dopustom.

17.7. - 28 dni = 19.6.

www.petrca.net

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
24.3.2010 14:10:09   
Naomi1
Petrca2507: to je bilo pa expres.hvala.
še bo treba delat še:) pa že zdaj se kdaj komaj iz postelje zvleče.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
24.3.2010 14:10:35   
kenya
Pozdravljene,

Jaz pa od danes naprej do porodniške že uživam doma. Moram pokurit ves dopust, ki ga je hvala bogu dovolj user posted image  user posted image . Sicer sem imela danes pregled. Nič posebnega. Edino, začele so mi vene nabrekat in to čisto zgoraj na stegnih ob in na nožnici user posted image . Zgleda tko čudno, kot ene bradavice. Sploh nisem vedela, da kaj takega obstaja, pa me je danes g. pogledal in mi to razložil. Jaz imam sicer kompresijske samostoječe nogavice, ki sem jih v prejšnjih nosečnostih uporabljala,zdaj jih pa nisem in jih bo treba spet mal gor nataknit. Kupila sem jih pa kar v tisti zeliščni lekarni v city parku.
Drugače imam pa končno v petek morfologijo. Zadnji čas. Po pregledu sem si pa privoščila še malo šopinga v Zari. Na moje presenečenje še vedno spravim gor št. 38, čeprav kaže tehtnica že +5kg. user posted image

tix, jaz bi te prosila za geslo, da si malo ogledam še vaše trebuščke in slikice iz včerajšnjega srečanja.

No, jaz še nič preveč nočem razmišljat o porodu. Ta prvič mi je bilo najbolj fajn, ker itak nisem vedla, kaj me čaka. V drugo me je bilo pa že prej strah, pa ne vem zakaj. Obakrat sem hitro rodila in imela super babico, ampak drugič mi je bilo dosti težje. Hitro, ampak dosti bolj intenzivno. Zdaj v tretje pa resno razmišljam o EA, amapk v lj je to skoraj nemogoče. Se bom pa sicer naslednjič pozanimala.

Tale 3D v Šentvidu je pa poceni. Si bom še jaz zapisala cifro, če me zgrabi da grem. Ponavadi pri prvem vse preglede opraviš, pri drugem že malo manj, tretji pa revček nič cd in slikic več user posted image . A mogoče veste za koliko naprej naroča?

Zdaj pa šibam po ta male v vrtec, pa še mal na sonce, dokler je še. Lep dan še naprej.

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 2571
24.3.2010 14:10:42   
Zveezdica
Kiwa številka je verjetno ta, ki jo je napisala že šipek, drugače so danes delali do 13.30h, vsaj mislim, piše pa vse glede delovnika in tel. na spletni strani zdravstvenega doma Šentvid, sporoči, kdaj so te naročili, mogoče se pa tam srečavauser posted image .

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
24.3.2010 14:18:58   
.tojeto.
naomi1: porodniški dopust se ti prične 19.06.2010. Vlogo za porodniško lahko oddaš 18.05.2010. Drugače pa te izračun lahko delaš na straneh zavoda za socialno delo, ali pa samo v strica Googla utipkaš: izračun porodniškega nadomestila in potem te vrže na strani kjer lahko izračunaš vse - od višine nadomestila, do pričetka itd.
Tudi jaz sem prvič noseča in je vse tako zanimivo in novo. Imam pa veliko srečo, ker za enkrat res vse poteka brez težav in po svoje se mi kar nič ne mudi roditi, se mi zdi da bodo meseci, ki prihajajo prav lepi - me tele priprave na novorojenčka prav veselijo, ko pride bo pa to samo še pika na i.

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
24.3.2010 14:20:42   
Naomi1
Tkole ko berem tele vaše poste sem kar zgrožena nad sabo......,ker ste vse prisotne dobile tako zelo malo kilogramov gor. Meni kaže vaga +6.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2574
24.3.2010 14:22:24   
Kiwa
Šipek, hvala za številko! Bom poklicala. In upam, da še nisem prepozna, sem že 25t3d noseča.

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.