|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
24.3.2010 8:26:51   
Dudica1
pri nas je sonček...mal še počakam pa bomo šli ven en krog 

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
24.3.2010 8:30:21   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

hello

ku ku ... kako ste...ste dobili kredit?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
24.3.2010 8:30:22   
ledenka
jutro user posted image

vidim, da ste se v Emporiumu fajn meli, naslednjič pridem tud jaz user posted image da vidim tole sceno s kitkami pa to user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
24.3.2010 8:30:42   
KatMat
joj mene pa tooookkkkkkkkkkk boli.............................spet mi je en mesec zamujala zdej me hoce pa kr napol pretrgat....in sedim pred kaloriferjem da me greje...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
24.3.2010 8:32:33   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

hello

ma u njegovi sluzbi so sami bedaki in namest 2 al 3 štempljev in podpisov je naredu samo enega...danes pa ni nobenga vec ker gredo v tujino na izobrazevanje...pol je pa kr papirje nazaj nesu zvecer na dom in naj bi jih dons zjutri dubu ...sam dvomim

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
24.3.2010 8:32:36   
Dudica1

joj mene pa tooookkkkkkkkkkk boli.............................spet mi je en mesec zamujala zdej me hoce pa kr napol pretrgat....in sedim pred kaloriferjem da me greje...

o joj čist vem kako ti je...mene zdej ko mam tabletke nič več tolk prej pa da rajš ne govorim...user posted image    upam da mine čimprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
24.3.2010 8:32:59   
ledenka
kati user posted image user posted image user posted image boga! naj čimprej mine!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
24.3.2010 8:33:22   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

hello

ma u njegovi sluzbi so sami bedaki in namest 2 al 3 štempljev in podpisov je naredu samo enega...danes pa ni nobenga vec ker gredo v tujino na izobrazevanje...pol je pa kr papirje nazaj nesu zvecer na dom in naj bi jih dons zjutri dubu ...sam dvomim

ŠIT no!!!...upam da zrihta da bo prav!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
24.3.2010 8:40:24   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Jutro!
Vidim, da je bilo včeraj pestro v Emporiumu.
Maja a potem se M ni zabavala, al ji je bilo vseeno všeč?
Več denarja ma folk več misli, da si lahko dovoli. Me je par let nazaj na koncertu v CD Senica kar s hrbtom odrinil, da je lahko šla njegova Katarinca mimo. Mi je še zdaj žal ,da mu nisem s peto stopila na prste.

Tanja za danes ne vem, če mi uspe, moram v BTC nekaj iskat. Če bom prej konec, se pa slišimo. Samo upam, da se tale megla dvigne.

Zabavala se je ful, sam tiste pike nogavičke jo je blo strah.

KatMat...user posted image user posted image user posted image

Upam, da poštimata tale kredit.

Jst grem tut po kosilu mal vozičkat. Ob treh po M in v knjižnico, ob pol šestih imajo pa delavnice v vrtcu.

Šivilja, škoda, nisem vedla, da se lahko tut prek interneta prijavijo otroci. Če bi, bi ti povedala, pa bi lahko He šla. Naslenjič se bom bolj pozanimala. Zdej smo sam na hitro govorili. Nisem vprašala niti, če jim dajo tut za obut, ker se mi je zdelo samoumevno, pol pa tja pridemo, pa je mogla v svojem bit. Še dobro, da se je tetica zbunila in je našla neka all starke pri Pampolini, da je bla v tistem.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
24.3.2010 8:41:48   
KatMat
ma kreteni so totalni ej...pa mu rece a mors tud tle podpis pa štempelj dat??un pa ne ne en sam je dost

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
24.3.2010 8:42:04   
šivilja
Kati user posted image user posted image

Tanja - sem se ravnokar odločila, da vseeno ne pridem v mesto - to nomadstvo me rahlo izčrpuje, pa doma bo treba kaj narest. Moram obiskat najboljšega soseda, da mi bo jutri pripeljal hrano, pa perilo bi bilo dobro prat - mi je že 6 letni sin danes zjutraj rekel - mami kdaj misliš pa spet kaj prat, je že polna kopalnica? (očitno je res kriza).
Se bom pa do koseške tržnice sprehodila po ribice - kakšne bojo že danes za kosilo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
24.3.2010 8:44:15   
šivilja
Maja - sej tista pika nogavička je bla še men zoprna pa scarry. Un mali dečko v ralf laurenu se je raje k enemu neznanemu atu v naročje vsedu, kot pa z njo po pisti marširal
Pa k je vse tako naglas - pa sej nismo gluhi.

< Sporočilo je popravil šivilja -- 24.3.2010 8:47:35 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
24.3.2010 8:48:26   
šivilja
K.tja - a boš med 10.30 in 11.00 doma - bi šla mimo tebe na trg, da ti predam robo. Lahko gremo pa potem skupaj do tržnice ?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
24.3.2010 8:51:26   
koala.cek
hudoooouser posted image

kaj pa vam je bilo dejansko všeč ?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
24.3.2010 8:56:25   
Tanja_
Jutro!

Predelujete včerajšnjo scenouser posted image Moj se je še dons zjutraj smejal-slovenski "VIP sceni".Ah, ja, nismo mi za tja....Smo preveč preprosti.Pa tko kot ajetam pravi- mislijo, da če imajo denar, da si lahko vse dovolijo-to mi pa ni všeč, ker mi nismo nič manj ljudje, če imamo manj kot oni.No, ja...

šivilja škoda, ker si si premislilauser posted image He. je pa čist po mamici-lepa punčkauser posted image

Aja, moja naj naj prijateljica je nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela!
Sem dala H. spat, da ne bo potem tečnarila, pa se še kar pregovarja v posteljiuser posted image . Pa psa bi mogla k veterinarju peljat-ima izgleda spet alergijo.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
24.3.2010 9:02:09   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

hudoooouser posted image

družba (beri - Maja, Majana, Tanja)

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
24.3.2010 9:09:43   
Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

hudoooouser posted image

Res je-podpišem.

šivilja kakšne ribe pa kupiš tkole za kosilo?Midva jih imava ful rada, ampak sva precej zahtevna glede kosti. Zato kupujem samo tiste, kjer je kosti malo-škarpena, žaba, kovač. Nad kakšnim brancinom ali orado moj že nos viha. Samo tiste z malo kosti so pa zelo drage.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
24.3.2010 9:10:08   
šivilja
Tanja - hvala

Drugič spet pridem, samo ta teden sem pa res več okrog kot doma in sem prav utrujena. Sej H. je ful pridna in uživa ko se potepava, samo kot rečeno en dan pavze pa da malo doma poštimam.
Me je mož že včeraj malo začudeno gledal, ko sem šla četrtič ven (v Emporium). Ko je pa dojel, da bom H. doma pustila, mu je pa sapo zaprlo, pa sem mu zagotovila, da ko sem zadnjič preverjala, še nisva bili s kolki skupaj zraščeni (njegov odgovor: a si 100%, ker on ni)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
24.3.2010 9:11:35   
Dudica1
mi gremo mal na zrak in sonček user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
24.3.2010 9:15:09   
maja1488

hudoooouser posted image

Točno to user posted image user posted image user posted image

Tanja - hvala

Drugič spet pridem, samo ta teden sem pa res več okrog kot doma in sem prav utrujena. Sej H. je ful pridna in uživa ko se potepava, samo kot rečeno en dan pavze pa da malo doma poštimam.
Me je mož že včeraj malo začudeno gledal, ko sem šla četrtič ven (v Emporium). Ko je pa dojel, da bom H. doma pustila, mu je pa sapo zaprlo, pa sem mu zagotovila, da ko sem zadnjič preverjala, še nisva bili s kolki skupaj zraščeni (njegov odgovor: a si 100%, ker on ni)

user posted image user posted image user posted image user posted image

Z končno spi

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
24.3.2010 9:15:26   
ledenka

Tanja - hvala

user posted image user posted image user posted image

kdaj boš pa doma, da pridem poTW? nekje okoli 14h ti je ok?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
24.3.2010 9:15:40   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

hudoooouser posted image

Res je-podpišem.

šivilja kakšne ribe pa kupiš tkole za kosilo?Midva jih imava ful rada, ampak sva precej zahtevna glede kosti. Zato kupujem samo tiste, kjer je kosti malo-škarpena, žaba, kovač. Nad kakšnim brancinom ali orado moj že nos viha. Samo tiste z malo kosti so pa zelo drage.

Jaz se na ribe ne spoznam prav dosti - edino osliča nikoli ne kupim, se mi zdi kot žaganje - škarpena je pa najboljša, pa najdražja. jemo tudi girice, lososa (v omaki na makaronih), lignje, gambere, občasna brancina ali ciplje (čeprav imam jaz osebno raje fileje). Otroka imata pa rada ostriža (sladkovodna skoraj brez kosti).
Ta , ki na koseški tržnici prodaja je super, ker ti še pove kako ribo pripravit, jo zamrznit... Si vzame čas in svetuje - na glavni moraš bit pa že profi, se redko kdo vzame čas, da razsvetli nas nevedneže.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
24.3.2010 9:16:50   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Tanja - hvala

user posted image user posted image user posted image

kdaj boš pa doma, da pridem poTW? nekje okoli 14h ti je ok?

JA, je OK

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
24.3.2010 9:18:18   
šivilja
H spi, jaz pa ležim zraven nje v postelji, čvekam z vami in nam iščem destinacijo iz. aranžma za dopust.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
24.3.2010 9:22:26   
ledenka
šivilja, te bom poklicala, ko grem s Kodeljevega user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......