|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
23.3.2010 16:51:13   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

evo punce mene že doma,povem vam da sm bla fulj živčna tek ko še nikoluser posted image ..........zdaj sm pa vesela sm vidla sicer en srček ne dva sam je vseen sam da je en velik je 6,7 mm,kok je fajn videt,zdej mam pa kontrolo pr svojem ginekologu jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

to si imela 1 UZ ... pocakaj se na 2. ... ker moji kolegici tudi na 1 UZ ni videl, da bi se 2. razvijal .. danes na 2 UZ, pa ji je Res povedal, da sta 2 user posted image user posted image in gre sele zdaj do svojega G

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
23.3.2010 16:55:50   
mojškra
user posted image user posted image user posted image bravo Mateja33user posted image user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
23.3.2010 18:18:03   
suzi74

quote]IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ja mojskra... sej se trudim, da bi cimbl prdela, ampak kaj ko ne gre in pol tisci... user posted image sicer se pa moj dragi kuza zraven mene nic ne pritozuje... celo tukmejeva med sabo, kdo jih bo vec spustu... user posted image

In rezultatuser posted image  10:5 zateuser posted image user posted image

to se pa zabavata vidva
vesela sem da se ti je pomirilo

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
23.3.2010 18:44:34   
suzi74
user posted image ženske danes ste pa tolko popisale da vas ne dohajam-pa še živčna sem!!!!user posted image

malo sem vas prebrala in sem zelo vesela
jona klara-bravo za 5 celic- si videla-pa na UZ so se vidle samo tri...res sem vesela. Zdaj se pa veselo ploijo pa skačejo in razvijajo v zmagovalne blastocideuser posted image user posted image user posted image
pa lepo se odpočij do nedelje ko bodo otročki prišli nazaj k tebi

kaj mogoče ve katera zakaj so take razlike glede  ET-ene imate 3 ali 5 -jaz 2 dan -od česa je to odvisno-se kateri sanja????

mateja33-vesela sem za tvoj srček in za vaju-jupiiiiiiiiiiiiiiuser posted image  verjamem da si bila živčna saj se ti dogaja zgodba tvojega življenja-razvoj vajinega tako željenega otročička

mojškra - udi jaz sem že razmišljala da bi teh 14 dni štrikala-pa mi sploh niso ubogali prsti- če bo pa pojutrišnjem plus se bom pa res morala tega lotit-zato da se bom naučila umirit živčke....se veselim tvojih novic v petek-tudi s teboj trepetam

honey-supe za špikice-kar tako naprej-glede superfaca nimam izkušenj-žal-ti bo katera druga povedala... srečno

TetaM- boš videla ko bo pa konc špikic-se ti bo pa zdelo da je šlo hitro mimo - navijam za UZ v petek

Buska- super -držim pesti za tvoj plusek-

vsmem pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    tudi Urshy, spominčica, in vse ostale.....pošiljam vam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem že pošteno živčna in hodim danes že na pol ure gledat če je kaj priteklo-bulim not v vložek in se sama sebi zdim neumna, ker odkrivam različne rdeče odtenke na belem vložku-se mi že zdi da se mi je malo sfrkljalo

a še katera dela take neumnosti?

no še dva dni....sem vseeno mislila da bom bolj mirna do četrka.....

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
23.3.2010 18:52:05   
Buska
suzi74
jaz sem že pošteno živčna in hodim danes že na pol ure gledat če je kaj priteklo-bulim not v vložek in se sama sebi zdim neumna, ker odkrivam različne rdeče odtenke na belem vložku-se mi že zdi da se mi je malo sfrkljalo

naj te potolazim, da sem ista ... samo, da imam jaz od vceraj obcasno rjavo/sivkast izcedek ... po mojem zarad prometriuma spremeni barvo  user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
23.3.2010 19:31:43   
baguSka
ja tud jst lulam zeleno... user posted image

buska- jaz se vedno drzim pesti zate...

in za vse ostale normalno!!! se dva dni za vaju!!! in za UZ-jevke... jst se bom pa se mal nacakala ja.... user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
23.3.2010 19:47:54   
Teta M

evo punce mene že doma,povem vam da sm bla fulj živčna tek ko še nikoluser posted image ..........zdaj sm pa vesela sm vidla sicer en srček ne dva sam je vseen sam da je en velik je 6,7 mm,kok je fajn videt,zdej mam pa kontrolo pr svojem ginekologu jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bravoooooo, srečnica ti!...sedaj pa samo tako naprej in kamlu bo že novi UZ,ki te bo pomiril,...srečno naprej!user posted image user posted image user posted image
Suzi74: po mojem mnenju nas je večina tako hodila gledat na Wc,tako da to ni nič čudnega...pa samo želim ti da vse kar vidiš ,da je v tvoji glavi in namišljeno in ne realno,pa  vsak dan ko ni izcedka si bližje svojemu cilju, velikemu user posted image ....

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
23.3.2010 20:07:43   
D0aisy
Mateja33- čestitam za user posted image , naslednjič bosta mogoče že dva, če pa ne pa si v vsakem primeru user posted image .
Buska-držim pesti v četrtek, ne obupaj!
Baguska- kdaj pa ti delaš test? Greješ eno ali dve user posted image ?

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
23.3.2010 20:20:03   
jona klara
suzi 74-hvala za želje, morajo se razviti lepe blastociste in v nedelje pilepit na uterus in tam počivati 9 mesecevuser posted image user posted image , glede kdaj delajo et, je malo odvisno od tega kakšne celice se jim zdijo, če pa je od tega ali je kratki ali mild ali dolgi postopek nisem sigurna, mislim pa da je tudi to eden izmed pokazateljev, ki vpliva na odločitev, nisem pa sigurna, važno je da se razvijejouser posted image user posted image user posted image tebi pa vso srečo v četrtek, mislila bom nate pa obvezno nam moraš sporočiti veselo novico, jaz rabim malo spodbude pred nedeljo, tako da obvezno me moreš razveselitiuser posted image user posted image user posted image pa tudi ti buska, držim pesti za obe!!!!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
23.3.2010 20:22:17   
jona klara
še nekaj me zanima zakaj moramo uporabljati utrogestan? a je to proti krčem?a to spremeni kako barvo? kaj pa po et pa dajo dabrostan ali prometrium, zakaj pa tisto, tudi vpliva na nek izcedek, ki nas samo prestraši, kaj spet pomeni ta barva?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
23.3.2010 21:13:55   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

še nekaj me zanima zakaj moramo uporabljati utrogestan? a je to proti krčem?a to spremeni kako barvo? kaj pa po et pa dajo dabrostan ali prometrium, zakaj pa tisto, tudi vpliva na nek izcedek, ki nas samo prestraši, kaj spet pomeni ta barva?

Utrogestan je progesteron. Dajejo pa ga čist preventivno, ker je dosti krat ravno pomankanje progesterona glavni vzrok da se zarodek ne vgnezdi oz. je pogost vzrok splavov. Se miuser posted image  zdi?!?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1686
23.3.2010 21:13:57   
upanje81
Teta M a tokrat prvič hodiš k bioenergetiku al si že kdaj hodila. Kateremu pa hodiš, če ni skrivnost?
D0aisy  čestitke to je pa res lepa novica.
Jona Klara super za pet celic, a so bili vsi folikli polni. Vidiš, da ni bilo tako hudo. Še malo pa bodo pri tebi na varnem user posted image . Utrogestan  je podpora nosečnosti, da se zarodek lažje vgnezdi, jaz sem tudi po ET dobila naprej utrogestan.
Mateja33 super za srček
Suzi74 mislim, da smo kar vse take raziskovalke, sploh zadnje dni je najhuje. Ampak ti si že na dobri poti, si že dvanajsti dan še malo pa bo.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
23.3.2010 21:15:41   
spominčica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo. Čuvaj sebe in svojo pikico.

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
23.3.2010 21:21:18   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Upam, da sem sploh v pravi temi, ker se že tako dolgo nisem javila, sem že pozabila. Ampak po moje da sem, saj datumsko pašem sem user posted image

V glavnem, danes zaključim z 2. tednom špikanja s Suprefactom. Imela sem UZ in kot zakleto, sem včeraj fasala M, tako da mi je še za 1 teden podaljšala Suprefact, da se maternica sčisti. Potem bom pa videla, kaj in kako naprej. V torek imam spet UZ, pa bom videla, kaj bojo rekli - če je pripravljeno za nadaljevanje. Upam, da bo.

Ampak moram reči, da kakšnih hudih stranskih učinkov po Suprefactu nimam. Kaj pa ostale, ki se špikate s tem? Kaj pa potem naslednja faza po Suprefactu, je kaj hujše? Raje vprašam vas, ki imate izkušnje iz lastne roke, kot pa tam na kliniki, ki tega niso občutile user posted image

Tud jaz jemljem Supefact. Že drugič. Prvič ko sem ga jemala je potem sledil še Menopur. Stranskih učinkov pa tud jaz nimam, razen prejšnji dan me je malo trebuh bolel, pa dvomim da od teg,a ker je ponehalo. Občutek imam pa tudi da bo tečka zardi tega malo zakasnila. No ja še ima čas...bomo vidli kako se bo odločilauser posted image user posted image
Upam dauser posted image pride kmalu, da se mi ne bo zgodilo isto kot tebi ker se mi že vleče pa šele začela semuser posted image  kaj šele če bi morala podaljšati.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
23.3.2010 21:29:47   
upanje81
 spominčica jaz sem po superfactu nadaljevala z menopurjem, brez kakršnih koli težav in stranskih učinkov, razen na koncu ampak to je bil že potem vzrok hipersitmulacije.
Bolje je da počakaš, da M mine. Jaz je v času ko sem si dajala Superfact nisem dobila, na uz pa je bila sluznica videti tanka, zato mi je dr. dal naprej čez 2 dni kar Menopur in prav tisti dan sem dobila M. Ko sem šla potem na razgovor za postopek z zamrznjenčki  je dr.  reku, da bi blo bolje počakat na krvavitev.  Tako, da je bolje da ti je naroču počakat še en teden, saj bo hitr minil.

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
23.3.2010 21:35:20   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

Teta M a tokrat prvič hodiš k bioenergetiku al si že kdaj hodila. Kateremu pa hodiš, če ni skrivnost?
.

Ja prvič hodim, začela sem že januarja....pa grem 1x/teden....kaj pa vem,ko sem pri njemu je meni fajn..občasno čutim kakšno mravljinčenje,pa vedno ko zaključim pri njemu čisto zakuham, mi je fuullll vroče,je pa rekel da je na desni strani trebuha(okoli D jajčnika)čutil v štartu kar veliko napetost,ki je sedaj sploh ne čuti..malo delava tudi na hipofizi in na ščitnici...ne vem a bo to kaj pomagalo, ampak moje mnenje je da škodit ne more...jaz si to razlagam tako, da če ni fizično z nama nič narobe(kar ni)potem nekje nekaj ne klapa, pa se mi zdi da je ravno bioenergetik tisti ki lahko na tem področju kaj pomaga....ampak vsaka ima lastno mnenje o teh zadevah...hodim v Celje, gospod Tomič....so mi ga pa priporočili tisti ki so že hodili k njemu...

Honey:jaz imam strašne glavobole zaradi suprefacta, pa sedaj ko imam še menopur zraven je še slabše...v bistvu skoraj ne mine dan da ne bi imela glavobola...v svojem prvem ivf postopku pa sem poleg glavobolov imela še povišan pritisk in iz nosu sem velikokrat krvavela...pač očitno sem občutljiva na te zadeve...ker jih poznam kar nekaj ki pa niso imele nikakršnih stranskih učinkov....

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
23.3.2010 21:35:21   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

spominčica jaz sem po superfactu nadaljevala z menopurjem, brez kakršnih koli težav in stranskih učinkov, razen na koncu ampak to je bil že potem vzrok hipersitmulacije.
Bolje je da počakaš, da M mine. Jaz je v času ko sem si dajala Superfact nisem dobila, na uz pa je bila sluznica videti tanka, zato mi je dr. dal naprej čez 2 dni kar Menopur in prav tisti dan sem dobila M. Ko sem šla potem na razgovor za postopek z zamrznjenčki  je dr.  reku, da bi blo bolje počakat na krvavitev.  Tako, da je bolje da ti je naroču počakat še en teden, saj bo hitr minil.

Ma saj se ne obremenjujem preveč s tem, ampak ne bi rada podaljševalauser posted image  se mi mudi bit nosečauser posted image user posted image . 1. aprila imam UZ pa bom vidla kaj bodo rekli. Najbolje da se prepustim ane.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
23.3.2010 21:40:58   
upanje81
skuštrana suzi tudi jaz filam baterije za nov postopek v katerega grem konec maja. Kakšne spremembe pa si uvedla v svoje prehranjevalne navade? Če se prav spomnim si tudi ti v teh mesecih čakala na rezultat po et, kaj si imela zamrznjenčke?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
23.3.2010 21:57:23   
špica84
kuk se men dnevi vlecejo,.
jona lepo za 5 celic user posted image user posted image
pr men se bo tut v petek stvar samo podaljsala.no dopust mi je odobrila tko da sem od sobote na dopustu,po dopustu pa direkt za veliko noc v nocno jupi jst

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
23.3.2010 22:36:02   
suzi74
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

suzi74
jaz sem že pošteno živčna in hodim danes že na pol ure gledat če je kaj priteklo-bulim not v vložek in se sama sebi zdim neumna, ker odkrivam različne rdeče odtenke na belem vložku-se mi že zdi da se mi je malo sfrkljalo

naj te potolazim, da sem ista ... samo, da imam jaz od vceraj obcasno rjavo/sivkast izcedek ... po mojem zarad prometriuma spremeni barvo  user posted image

ne me vzet za slabo-ma sem vesela da si tudi ti ista glede gledanja beline...si nisem mislla da me bodo tolko živčki dajali. jaz tudi zate držim pesti močno močno za debel user posted image -če ne že druzga da bi se rešile teh živčnih muk

baguska-bolje da lulaš zeleno kot rdečo!!!hvala za pesti-drži močno še naprej

teta-M- jona klara - upanje -  hvala za besede-vsaka pomaga-res!

še danes spat pa ostane samo še en dan!

živčki, živčki user posted image gredo spat

lahko noč vsem vam

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
24.3.2010 7:28:42   
Anonimen
mateja, čestitke za user posted image !! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upanje, ne, nisem imela zamrznjenčkov, ampak "frišne" zarodke. Kar se pa tiče prehrane pa ne jem nobene bele moke, belih testenin, sladkorja, kave, alkohola, izogibam se mlečnim izdelkom, čim več jem beljakovin, prosene/ajdove kaše,...

Ena je spraševala od česa je odvisno ali je ET 2, 3 ali 5 dan: na GK LJ imajo ETje vedno 5 dan, pri Rešu je pa odvisno od števila celic (če je celic malo je 2 ali 3 dan, če jih je več je 5 dan). V MB pa mislim, da delajo ETje 3 in 5 dan, nisem pa 100%.

(odgovor članu suzi74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.3.2010 7:31:22   
Anonimen

user posted image  

AKTUALNO

Sreda, 24.03.
BEBIII - razgovor

Petek, 26.03.
špica84 - UZ
Teta M - UZ

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII ,MP30 ,Miklaromuser posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

pupe grejeuser posted image user posted image  test 21.03.
 vrtnica.m grejeuser posted image user posted image  test 22.03.
šopka greje user posted image  test 22.03.
Buska grejeuser posted image  test 25.03.
suzi74 grejeuser posted image user posted image  test 25.03

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • športnica ( MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • WP ( MB- razgovor )
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Rielka ( 1.IVF, GK LJ)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • cukica ( zamrznjenčki, LJ)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ)
  • Buska (2. ISCI, PO, dr.Reš)
  • šopka (2. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (1. IVF, dr.Reš)
  • mausikaa (dr. Res)
  • Krashi (1. IVF, GKLJ)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr. Ban)

• Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • jona klara(1.IVF,GKLJ,dr.Tomaževič)
  • špica 84(1.ivf,gklj,dr.Bokal)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE FEBRUAR   user posted image

user posted image  S* ( PO )
user posted image   Urshy78 ( LJ )

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra ( LJ )
user posted image  mateja33 (MB )

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Neposredna povezava do sporočila: 1697
24.3.2010 8:14:30   
jona klara

user posted image  

AKTUALNO

Sreda, 24.03.
BEBIII - razgovor

Petek, 26.03.
špica84 - UZ
Teta M - UZ

Nedelja,28.03.

Jona klara- et

OBJEMČKI

user posted image user posted image   Pikovit, Diana79, Inana, nhaya, mismis, IVYY, skuštrana suzi, Selena78, gospodarica, hanybany, barbara31, BEBIII ,MP30 ,Miklaromuser posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

pupe grejeuser posted image user posted image  test 21.03.
 vrtnica.m grejeuser posted image user posted image  test 22.03.
šopka greje user posted image  test 22.03.
Buska grejeuser posted image  test 25.03.
suzi74 grejeuser posted image user posted image  test 25.03

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • športnica ( MB, Dr. Vlajsavljevič)
  • WP ( MB- razgovor )
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Rielka ( 1.IVF, GK LJ)
  • mismis (zamrznjenčki, GKLJ, dr.Drobnič)
  • BEBIII (3. ICSI, GK LJ)
  • Teja K. (dr. Reš)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • miklarom (zamrznjenčki, MB)
  • cukica ( zamrznjenčki, LJ)
  • špica84 (1. IVF, GKLJ)
  • Buska (2. ISCI, PO, dr.Reš)
  • šopka (2. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (1. IVF, dr.Reš)
  • mausikaa (dr. Res)
  • Krashi (1. IVF, GKLJ)
  • spominčica (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • honey (1. IVF, GKLJ, dr. Ban)

• Teta M (2. IVF, GKLJ)
  • jona klara(1.IVF,GKLJ,dr.Tomaževič)
  • špica 84(1.ivf,gklj,dr.Bokal)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • IVYY (3. ICSI/IMSI, GKLJ, dr. Zorn)
  • skuštrana suzi (3. ICSI, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE FEBRUAR   user posted image

user posted image  S* ( PO )
user posted image   Urshy78 ( LJ )

user posted image   NOVE NOSEČKE MAREC   user posted image

user posted image    mojškra ( LJ )
user posted image  mateja33 (MB )

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

[/quote]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
24.3.2010 8:19:14   
jona klara
bebiii-uspešen razgovor danes ti želim, ter da greš čimprej v akcijo!!!tokrat bo uspešnejšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

špica-zakaj se ti bo postopek podaljšal, a zato, ker še nisi dobila M?drugače pa komaj čakaš uz, ane? a si že sita špikanja?

mateja-čestitke zauser posted image , veliko uživanja v user posted image

teta m- imaš zs

upanje-
a si dobila moj zs včeraj, poskusiš pa vseeno lahko ane?ni vedno tako, načeloma pa moraš biti na vse to pripravljena, da je čas pri njih nekaj kar se lahko razvleče v nskončnost

Neposredna povezava do sporočila: 1699
24.3.2010 8:19:58   
jona klara
kdaj pa greš ti v postopek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......