Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 13:31:22
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ja mojskra... sej se trudim, da bi cimbl prdela, ampak kaj ko ne gre in pol tisci... sicer se pa moj dragi kuza zraven mene nic ne pritozuje... celo tukmejeva med sabo, kdo jih bo vec spustu... In rezultat 10:5 zate
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 13:31:38
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ja mojskra... sej se trudim, da bi cimbl prdela, ampak kaj ko ne gre in pol tisci... sicer se pa moj dragi kuza zraven mene nic ne pritozuje... celo tukmejeva med sabo, kdo jih bo vec spustu... si me pa nasmejala zdele
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 13:32:29
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka je pa danes moj 4.dan po ET-ju... in se kar lezim in pocivam... joj joj, kot bi pred enim mescem zacela gret svoja 2 srcka... kje je sele 14-ti dan!! No saj potem boš pa nalulala plusek, in potem boš čakala na ultrazvok, in potem boš čakala da čutiš brce in pote........čakanje, čakanje-najbolj da bi začele štrikati
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 13:38:24
|
|
|
|
baguSka
|
res je, tokrat celo jaz vodim v prdenju..... ceprav je moj pes drugace nepremagljiv!! glede strikanja pa sploh ni svoh ideja....
< Sporočilo je popravil baguSka -- 23.3.2010 13:39:22 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 13:41:01
|
|
|
|
baguSka
|
sm pa zdej se drisko fasala.... sicer ze itak tezko kakam od ET-ja.... ampak ze vceri in dons je pa vse bl na tekoce...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 13:47:53
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: jona klara IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 jona klara, še enkrat čestitke za 5 celic že držim pesti, da se jih čimveč oplodi hvala urshy,kako si ti , srečka, počakaj še malo, da se ti pridružim!!nekaj bi te še prosila a utrogestan se pa jemklje vaginalno ne, da ne bom zabluzila kaj jaz sem danes odlično, kot rožica želodec me ne boli več (zaenkrat), tako da se glede počutja ne morem pritoževati. utrogestan pa jemlješ dva dni oralno, potem vaginalno, zjutraj ko boš imela ET ga ne vzameš, potem pa nadaljuješ z njim, saj ti bodo sestre povedale. pa poslušaj jih, da ne boš delala po svoje tako kot jaz urshy- meni je rekla sestra, da ga jemljem 3 krat 2 na dan vaginalno od jutri naprej baguska, mojškra,spominčica-hvala vam pikice super ste tudi jaz navijam za vas in vsako posebej! baguska- super, da je bolkje, a prometrium imaš
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 13:51:07
|
|
|
|
Urshy78
|
jona klara, potem ga jemlji po navodilih sestre
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 13:51:42
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sm pa zdej se drisko fasala.... sicer ze itak tezko kakam od ET-ja.... ampak ze vceri in dons je pa vse bl na tekoce... ja ti ubožček no, zdaj se boš spucala, potem pa bo mogoče ok. Poskusi velik piti če imaš driskico
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 13:53:02
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: jona klara IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 jona klara, še enkrat čestitke za 5 celic že držim pesti, da se jih čimveč oplodi hvala urshy,kako si ti , srečka, počakaj še malo, da se ti pridružim!!nekaj bi te še prosila a utrogestan se pa jemklje vaginalno ne, da ne bom zabluzila kaj jaz sem danes odlično, kot rožica želodec me ne boli več (zaenkrat), tako da se glede počutja ne morem pritoževati. utrogestan pa jemlješ dva dni oralno, potem vaginalno, zjutraj ko boš imela ET ga ne vzameš, potem pa nadaljuješ z njim, saj ti bodo sestre povedale. pa poslušaj jih, da ne boš delala po svoje tako kot jaz urshy- meni je rekla sestra, da ga jemljem 3 krat 2 na dan vaginalno od jutri naprej baguska, mojškra,spominčica-hvala vam pikice super ste tudi jaz navijam za vas in vsako posebej! baguska- super, da je bolkje, a prometrium imaš Jona klara- vaginalno sem tudi jaz jemala 3x po 2 na dan.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 14:03:20
|
|
|
|
baguSka
|
ja tud prometrium se vaginalno daje... do ET-ja 2x dnevno, torej na 12ur in sicer tudi na dan pred ET-jom... in po ET-ju se zacne pa na vsakih 8 ur, torej 3x dnevno... tud vaginalno - skoz! ampak takole je za prometrium... mojskra - spijem kar precej ja... po par litrov dnevno... mam pol litersko flasko ves cas v roki in skoz nalivam...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 14:10:20
|
|
|
|
Buska
|
Jona klara - super .... v nedeljo te bojo pricakale zmagovalne celice
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 14:33:18
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ja mojskra... sej se trudim, da bi cimbl prdela, ampak kaj ko ne gre in pol tisci... sicer se pa moj dragi kuza zraven mene nic ne pritozuje... celo tukmejeva med sabo, kdo jih bo vec spustu... In rezultat 10:5 zate Hehehehehehe...punce jaz se smejim ko to berem..... Jona:super rezultat-čestitam, boš pa videla tudi zmagovalno boš imela....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 14:35:32
|
|
|
|
jona klara
|
buska-hvala za lepe želje, kako si ti, kdaj boš ponovila v četrtek? upam zate zelo mojškra-hvala isto urshy, ne vem zakaj nam različno rečejo baguska-super, dA SI BOLJE
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 14:36:13
|
|
|
|
Teta M
|
Joj punce drage...jaz komaj čakam petek in moj UZ , upam da se bo videlo kaj foliklov....pa komaj čakam da preneham s tem špikanjem, me vsak dan glava boli.... ..ampak kar se mora, mora se....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 14:50:23
|
|
|
|
baguSka
|
Teta M, tud jaz sem komi cakala da neham s spikanjem... potem sem komi cakala punkcijo... potem sem komi cakala transfer... zdej pa komi cakam 1.4. seeeee se bos nacakala - zal!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 15:00:15
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Teta M, tud jaz sem komi cakala da neham s spikanjem... potem sem komi cakala punkcijo... potem sem komi cakala transfer... zdej pa komi cakam 1.4. seeeee se bos nacakala - zal! Saj vem, saj vem...sem že dala to enkrat skozi, amapk včasih pa res pride obdobje ko se mi zdi da se špikam že vsaj 2 meseca.....če ne bi bilo glavobolov, me sploh ne bi motilo če bi se tudi mogla špikat tako dolgo..... Tebi pa držim pesti da rata in zagledaš tisti čarobni plusek.....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 15:13:15
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara buska-hvala za lepe želje, kako si ti, kdaj boš ponovila v četrtek? upam zate zelo zjutaj ob 6. s prvim urinom ... sicer vem, kje sem, ampak, lahko je pa se vseeno kaksno presenecenje
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 15:15:56
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Joj punce drage...jaz komaj čakam petek in moj UZ , upam da se bo videlo kaj foliklov....pa komaj čakam da preneham s tem špikanjem, me vsak dan glava boli.... ..ampak kar se mora, mora se.... Ti boš v petek vidla folikle, jaz pa
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 15:20:13
|
|
|
|
mojškra
|
mateja33- še vedno navijam
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 15:22:46
|
|
|
|
Teta M
|
Mojškra: jupiiiiii...še vedno imam občutek da boš videla 2 ....joj..to bi bilo prekrasno....sicer tudi če bo samo en, verjamem da boš srečna... Buska: joj ko bi presenečenje uspelo, ti tako privoščim veš...mogoče pa je le bilo vse skupaj še prezgodaj....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 15:34:22
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Mojškra: jupiiiiii...še vedno imam občutek da boš videla 2 ....joj..to bi bilo prekrasno....sicer tudi če bo samo en, verjamem da boš srečna... Buska: joj ko bi presenečenje uspelo, ti tako privoščim veš...mogoče pa je le bilo vse skupaj še prezgodaj.... Kar vlečejo se ti dnevi a ne?Danes je komaj torek. Lahko bi kakšno knjigo brala, pa se mi ne da.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 15:37:22
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M Mojškra: jupiiiiii...še vedno imam občutek da boš videla 2 ....joj..to bi bilo prekrasno....sicer tudi če bo samo en, verjamem da boš srečna... Buska: joj ko bi presenečenje uspelo, ti tako privoščim veš...mogoče pa je le bilo vse skupaj še prezgodaj.... enako mislim jaz.... mojškra upam na 2 , ti le bodi prepričana v to in se bo zgodilo buska-jaz upam, da je bilo prehitro in te sedaj preseneti vsaj upam in mora biti tako, držim pesti,mislim natem, a jutri greš? teta m-tudi jaz upam, da ti hitro mine, vem, da je tečno, vsak korak ko smo bližje k ci lju smo srečnejše, enkrat pa pridemo do tja kamur smo namenjene
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 15:38:43
|
|
|
|
honey
|
Upam, da sem sploh v pravi temi, ker se že tako dolgo nisem javila, sem že pozabila. Ampak po moje da sem, saj datumsko pašem sem V glavnem, danes zaključim z 2. tednom špikanja s Suprefactom. Imela sem UZ in kot zakleto, sem včeraj fasala M, tako da mi je še za 1 teden podaljšala Suprefact, da se maternica sčisti. Potem bom pa videla, kaj in kako naprej. V torek imam spet UZ, pa bom videla, kaj bojo rekli - če je pripravljeno za nadaljevanje. Upam, da bo. Ampak moram reči, da kakšnih hudih stranskih učinkov po Suprefactu nimam. Kaj pa ostale, ki se špikate s tem? Kaj pa potem naslednja faza po Suprefactu, je kaj hujše? Raje vprašam vas, ki imate izkušnje iz lastne roke, kot pa tam na kliniki, ki tega niso občutile
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 15:39:32
|
|
|
|
jona klara
|
Kar vlečejo se ti dnevi a ne?Danes je komaj torek. Lahko bi kakšno knjigo brala, pa se mi ne da. se strinjam ampak danes sem tko vesela, kr razmišljam o mojih celicah kako rastejo v epruvetki in me čakajo......vsaj 2 upam ti pa čakaš da slišiš saj boooooooooooooo!!!!!!še malo
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 16:17:22
|
|
|
|
mateja33
|
evo punce mene že doma,povem vam da sm bla fulj živčna tek ko še nikol ..........zdaj sm pa vesela sm vidla sicer en srček ne dva sam je vseen sam da je en velik je 6,7 mm,kok je fajn videt,zdej mam pa kontrolo pr svojem ginekologu jupi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......