Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 19:46:54
|
|
|
|
Urshy78
|
jonči, ti kar čimprej v posteljico z apaurinčkom, boš videla, zaspala boš kot dojenček in se zjutraj zbudila kot prerojena
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 19:51:06
|
|
|
|
mateja33
|
glede dabroston in utrogestan,js sm u mariboro dobila dabroston in ga jem 3 krat na dan,enkrat prej sm pa mela utrogestan sm mela pa vagialno tri krat na dan po dve kapsuli...........tako so men u mb prepisal
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 19:55:04
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 jonči, ti kar čimprej v posteljico z apaurinčkom, boš videla, zaspala boš kot dojenček in se zjutraj zbudila kot prerojena urshy- ja mami, zdajle še grem zlikati spalno srajco, pripravim copate, kop. plašč pol pa se grem napapcat apaurinčka in smuk v posteljo, da čimprej mine ta dan, in se končno začne akcija, kar bo bo, mislim, da si me ti s ssvojimi + mislimi začarala, da bop lažje, bom gledala v sliko in se spomnila, da misliš name , pa da bo le nekaj pametnih celic. upam, da si uredila z tabletami, da te ne bo skrbelo, pol pa ti tudi pelji pikico pančkati , lepo te je spet videt na našem forumu, sem te kr pogrešala, zdaj pa res grem pakirati pol pa na umirjanje in spat, jutri pa se javim!nočko
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 20:13:19
|
|
|
|
suzi74
|
jONA KLARA-želim ti čim milo punkcijo in zdravo zmagovalno celico!!! Jutri bomo vse mislile nate saj smo vse prave borke Mirno spi in lepo sanjaj kako boš že čez eno leto se spehajala z vozičkom
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 20:24:10
|
|
|
|
jona klara
|
suzi 74-hvala suzi, vem, da ste vse prave srčice, se jutri javim zdaj pa grem res v ležečki.....pa upam na sanje o
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 21:00:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: športnica hojla punce. imam eno neumno vprašanje. plis pomagajte. do 28.3. naj bi jemala femoden, danes sem šla še po injekcije. 1.4. imam pa prvi ultrazvok. zdej me pa zanima a ko nehamo jemat femoden mormo dobit menstruacijo al ne? mal sm zmedena. kako pa bodo delal ultrazvok če bom mela menstro? plis ne se mi smejat, res ne vem, pa sm pozabla dons vprašat :) pa še nekaj, se moram špikat vedno v eno stran ali lahko enkrat v levo in enkrat v desno? ima to kaj veze? ful hvala in lepo bodte. Meni so rekli, naj pridem na UZ tudi če dobim M - imela pa sem dolgi postopek (ne vem kaj imaš ti) - na UZ sem imela še izcedek a je bilo ok Glede špikanja so priporočili, da začneš na eni strani in potuješ proti drugi..tako da se ne špikaš vedno v isto mesto. srečno V
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 21:05:30
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska najbolje jih je vaginalno, da ma boljsi efek, sem Resa vprasala, ko sem jih mogla zaceti jemat Hmm, tole pa ne vem če bo držalo, vsaj meni so rekli drugače. Najprej oralno, da "pali" potm vaginalno...Sem pa resda že malo pozabila...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 21:07:34
|
|
|
|
športnica
|
aha. to nisem vedla da se potuje :) ful hvala za odgovor. mam jst tudi dolgi postopek. pa vso srečo ti želim anonimen. lahko noč
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 21:11:33
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 športnica, jaz ti lahko svetujem samo glede špik. lahko se špikneš en dan v levo, drugi dan v desno stran, brez problema. urshy78, ful hvala. ste vse enako odgovorile tako da sem sedaj bolj mirna glede špikanja, baje pa glede UZ in panike če maš dlih menstro. lahko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 21:13:55
|
|
|
|
upanje81
|
jona klara želim ti, da boš jutri kar se da sproščena, pa saj veš da boš v dobrih rokah. Pa lepe celice ti želim oz. vsaj eno tisto tapravo!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 21:19:52
|
|
|
|
špica84
|
dober vecer.je tut mene firbec premamil in zgleda da sem si jo res samo prestavila,k sm nalula minus. tko da bomo videl v petek. jona dobro opravi jutri danes mi je sefica rekla da imam v aprilu 8 nocnih,a je ta z lune padla
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 21:20:20
|
|
|
|
upanje81
|
Punce, tudi mene zanima če je katera že naročala 7 KETO DHEA in DHEA, a teh tablet se ne dobi pri nas, lahko naročiš sam prek spleta? Ali je katera že bila zaradi težav s zanositvijo pri bioenergetiku? Izkušje?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 22:23:14
|
|
|
|
Teta M
|
vrtnica.m in buska: Upanje81:jaz sem pričela hoditi k bioenergetiku že pred pričetkom tega postopka in še kar hodim tudi sedaj vmes med postopkom, bomo videli....mislim da škodit ne more. Jona:srečno jutri in kar spij apaurinček, ne bo nič škodil, ti boš pa jutri malo bolj sproščena....pa zapomni si, samo 1 pikica je dovolj in želim ti da bo zmagovalna špica84:meni so sestre rekle da je možno da tudi ne dobim menstruacije med postopkom, tako da možno da je ni zaradi živčkov, ali pa teh hormonv s katerimi se špikaš.... Urshy78 in mojškra: naj se vama vajine težave umirijo in se ne ponavljajo več,da bosta lahko brezskrbno uživali v nosečnosti naslednje mesece Vse ostale tukaj gor:srečno punce in da vse kmalu zagledamo tisto kar si najbolj želimo Mene pa dajejo taki glavoboli da je groza....komaj čakam da se zaključi to špikanje... Nočko in lepe sanje vsem....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 23:20:59
|
|
|
|
suzi74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska evo porocam, krvni test negativni <2.0 do 5 prisel tudi rjavi izcedek (danes bi mogla prit moja = in rjavi izcedek mam ponavadi nekje do prvih 5 dni mojega slavnega ciklusa) skratka, bom zdej pocakala do 25. in takrat naredila novi test Držim pesti da bo v četrtek pokazal test en debel , mogoče je bila kasnejša ugnezditev pa še ni pokazalo ta pravega pluska Vrtnica-žal mi je-bodi močna-vem da si prava borka! mateja 33 -srečno jutri in uživaj v UZ baguska, čimveč počiva - saj veš- levo in desno za oba-želim ti da te olečine čim prej minejo špica 84- škoda da ni plusek-jaz sem kar verjela v en čudežek-zdaj pa hitro nadaljuj s špkcam-saj te čaka kmalu en velikčudež-al pa kar dva!!! Urshy78 in mojškra: naj bo vajinih težav čimprej konec in komaj čakam tudi na jaino poročilo iz UZ-Naj bitje srčkov močno vidi vsem ostalim želim vse dobro in mirno sladko noč
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 7:22:19
|
|
|
|
spominčica
|
jona klara držim pesti
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 7:43:31
|
|
|
|
mojškra
|
MATEJA33- hvala, saj tukaj so jih tudi tako predpisali, samo midve sva malce zabluzile . TETA M in SUZI74- HVALA za želje, tudi jaz upam, da se težave z kmalu končajo, ker mi je slabo kar cel dan, zjutraj pa bruham. Sam da v petek zaslišim srčke, pa bo vse bolečine in slabosti pozabljene . Urshy, glede želodca, upam da se zdaj ne bo bolel še bolj od dabrostona. BAGUŠKA-lepo grej. Si bolje?Torek, 23.03. mateja_goljev - razgovor
< Sporočilo je popravil mojškra -- 23.3.2010 7:44:42 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 7:43:45
|
|
|
|
D0aisy
|
Zdravo punce! Se me še spomnite. Medtem, ko sem čakala na opravljanje testa po ET-ju enega zarodka me nekaj časa ni bilo na forumu. Sporočam, da sem včeraj zvečer zagledala lep plus na cb-ju! Prvič v življenju. Ful sem srečna, sploh ne dojamem in kar ne morem verjeti, da nama je v prvo uspelo. Vas bom še nekaj časa spremljala, čeprav se istočasno selim k nosečnicam, želim pa vam čimveč pluskov!!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 7:45:41
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy Zdravo punce! Se me še spomnite. Medtem, ko sem čakala na opravljanje testa po ET-ju enega zarodka me nekaj časa ni bilo na forumu. Sporočam, da sem včeraj zvečer zagledala lep plus na cb-ju! Prvič v življenju. Ful sem srečna, sploh ne dojamem in kar ne morem verjeti, da nama je v prvo uspelo. Vas bom še nekaj časa spremljala, čeprav se istočasno selim k nosečnicam, želim pa vam čimveč pluskov!!!! BRAVO,-no se slišiva pri nosečnicah.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 8:13:12
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy Zdravo punce! Se me še spomnite. Medtem, ko sem čakala na opravljanje testa po ET-ju enega zarodka me nekaj časa ni bilo na forumu. Sporočam, da sem včeraj zvečer zagledala lep plus na cb-ju! Prvič v življenju. Ful sem srečna, sploh ne dojamem in kar ne morem verjeti, da nama je v prvo uspelo. Vas bom še nekaj časa spremljala, čeprav se istočasno selim k nosečnicam, želim pa vam čimveč pluskov!!!! Čestitke in mirno in lepo nosečnost.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 8:16:34
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: Buska najbolje jih je vaginalno, da ma boljsi efek, sem Resa vprasala, ko sem jih mogla zaceti jemat Hmm, tole pa ne vem če bo držalo, vsaj meni so rekli drugače. Najprej oralno, da "pali" potm vaginalno...Sem pa resda že malo pozabila... ja, tudi meni so včeraj na G kliniki rekli ravno obratno
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 8:18:12
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy Zdravo punce! Se me še spomnite. Medtem, ko sem čakala na opravljanje testa po ET-ju enega zarodka me nekaj časa ni bilo na forumu. Sporočam, da sem včeraj zvečer zagledala lep plus na cb-ju! Prvič v življenju. Ful sem srečna, sploh ne dojamem in kar ne morem verjeti, da nama je v prvo uspelo. Vas bom še nekaj časa spremljala, čeprav se istočasno selim k nosečnicam, želim pa vam čimveč pluskov!!!! iskrene čestitke
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 8:22:43
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy Zdravo punce! Se me še spomnite. Medtem, ko sem čakala na opravljanje testa po ET-ju enega zarodka me nekaj časa ni bilo na forumu. Sporočam, da sem včeraj zvečer zagledala lep plus na cb-ju! Prvič v življenju. Ful sem srečna, sploh ne dojamem in kar ne morem verjeti, da nama je v prvo uspelo. Vas bom še nekaj časa spremljala, čeprav se istočasno selim k nosečnicam, želim pa vam čimveč pluskov!!!! Čestitke in vse dobro za naprej! To je lepa novica za vse nas!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 8:32:55
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: Buska najbolje jih je vaginalno, da ma boljsi efek, sem Resa vprasala, ko sem jih mogla zaceti jemat Hmm, tole pa ne vem če bo držalo, vsaj meni so rekli drugače. Najprej oralno, da "pali" potm vaginalno...Sem pa resda že malo pozabila... ja, tudi meni so včeraj na G kliniki rekli ravno obratno URSHY- kako so ti točno rekli? A najprej vaginalno, potem oralno?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 8:34:05
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro teta m tudi meni je rekla da je mozno da je ne bom dobila,sam potem se bo stvar samo se podaljsala . jona upam da ni prevec bolel :) jst pa se par dnmi delam potem pa spet na dopust,da pokurim lanski dopust.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 23.3.2010 8:52:28
|
|
|
|
Buska
|
jona klara- punkcija cim vec najboljsih celic D0aisy Se me še spomnite. Medtem, ko sem čakala na opravljanje testa po ET-ju enega zarodka me nekaj časa ni bilo na forumu. Sporočam, da sem včeraj zvečer zagledala lep plus na cb-ju! Prvič v življenju. Ful sem srečna, sploh ne dojamem in kar ne morem verjeti, da nama je v prvo uspelo.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......