|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
23.3.2010 13:31:22   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ja mojskra... sej se trudim, da bi cimbl prdela, ampak kaj ko ne gre in pol tisci... user posted image sicer se pa moj dragi kuza zraven mene nic ne pritozuje... celo tukmejeva med sabo, kdo jih bo vec spustu... user posted image

In rezultatuser posted image  10:5 zateuser posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
23.3.2010 13:31:38   
Urshy78

ja mojskra... sej se trudim, da bi cimbl prdela, ampak kaj ko ne gre in pol tisci... user posted image sicer se pa moj dragi kuza zraven mene nic ne pritozuje... celo tukmejeva med sabo, kdo jih bo vec spustu... user posted image

user posted image user posted image si me pa nasmejala zdele user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
23.3.2010 13:32:29   
mojškra

je pa danes moj 4.dan po ET-ju... in se kar lezim in pocivam... joj joj, kot bi pred enim mescem zacela gret svoja 2 srcka... user posted image kje je sele 14-ti dan!!user posted image user posted image

No saj potem boš pa nalulala plusek, in potem boš čakala na ultrazvok, in potem boš čakala da čutiš brce in pote........čakanje, čakanje-najbolj da bi začele štrikatiuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
23.3.2010 13:38:24   
baguSka
res je, tokrat celo jaz vodim v prdenju..... ceprav je moj pes drugace nepremagljiv!!user posted image user posted image user posted image

glede strikanja pa sploh ni svoh ideja.... user posted image

< Sporočilo je popravil baguSka -- 23.3.2010 13:39:22 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
23.3.2010 13:41:01   
baguSka
sm pa zdej se drisko fasala.... sicer ze itak tezko kakam od ET-ja.... ampak ze vceri in dons je pa vse bl na tekoce... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
23.3.2010 13:47:53   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

jona klara, še enkrat čestitke za 5 celic user posted image user posted image že držim pesti, da se jih čimveč oplodi user posted image user posted image

hvala urshy,kako si tiuser posted image , srečka, počakaj še malo, da se ti pridružim!!nekaj bi te še prosila a utrogestan se pa jemklje vaginalno ne, da ne bom zabluzila kajuser posted image

jaz sem danes odlično, kot rožica user posted image želodec me ne boli več (zaenkrat), tako da se glede počutja ne morem pritoževati.
utrogestan pa jemlješ dva dni oralno, potem vaginalno, zjutraj ko boš imela ET ga ne vzameš, potem pa nadaljuješ z njim, saj ti bodo sestre povedale. pa poslušaj jih, da ne boš delala po svoje tako kot jaz user posted image user posted image

urshy- meni je rekla sestra, da ga jemljem 3 krat 2 na dan vaginalno od jutri naprej

baguska, mojškra,spominčica-hvala vam pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super ste tudi jaz navijam za vas in vsako posebej!

baguska- super, da je bolkje, a prometrium imaš

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
23.3.2010 13:51:07   
Urshy78
jona klara, potem ga jemlji po navodilih sestre

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
23.3.2010 13:51:42   
mojškra

sm pa zdej se drisko fasala.... sicer ze itak tezko kakam od ET-ja.... ampak ze vceri in dons je pa vse bl na tekoce... user posted image

ja ti ubožček no, zdaj se boš spucala, potem pa bo mogoče ok. Poskusi velik piti če imaš driskicouser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
23.3.2010 13:53:02   
mojškra

jona klara, še enkrat čestitke za 5 celic user posted image user posted image že držim pesti, da se jih čimveč oplodi user posted image user posted image

hvala urshy,kako si tiuser posted image , srečka, počakaj še malo, da se ti pridružim!!nekaj bi te še prosila a utrogestan se pa jemklje vaginalno ne, da ne bom zabluzila kajuser posted image

jaz sem danes odlično, kot rožica user posted image želodec me ne boli več (zaenkrat), tako da se glede počutja ne morem pritoževati.
utrogestan pa jemlješ dva dni oralno, potem vaginalno, zjutraj ko boš imela ET ga ne vzameš, potem pa nadaljuješ z njim, saj ti bodo sestre povedale. pa poslušaj jih, da ne boš delala po svoje tako kot jaz user posted image user posted image

urshy- meni je rekla sestra, da ga jemljem 3 krat 2 na dan vaginalno od jutri naprej

baguska, mojškra,spominčica-hvala vam pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super ste tudi jaz navijam za vas in vsako posebej!

baguska- super, da je bolkje, a prometrium imaš

Jona klara- vaginalno sem tudi jaz jemala 3x po 2 na dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1659
23.3.2010 14:03:20   
baguSka
ja tud prometrium se vaginalno daje... do ET-ja 2x dnevno, torej na 12ur in sicer tudi na dan pred ET-jom... in po ET-ju se zacne pa na vsakih 8 ur, torej 3x dnevno... tud vaginalno - skoz! ampak takole je za prometrium... user posted image

mojskra - spijem kar precej ja... po par litrov dnevno... mam pol litersko flasko ves cas v roki in skoz nalivam... user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
23.3.2010 14:10:20   
Buska
Jona klara - super .... v nedeljo te bojo pricakale zmagovalne celice

user posted image user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
23.3.2010 14:33:18   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

In rezultatuser posted image  10:5 zateuser posted image user posted image

Hehehehehehe...punce jaz se smejim ko to berem.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Jona:super rezultat-čestitam, boš pa videla tudi zmagovalno boš imela....user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
23.3.2010 14:35:32   
jona klara
buska-hvala za lepe želje, kako si ti, kdaj boš ponovila  v četrtek? upam zateuser posted image user posted image user posted image zelo

mojškra-hvala isto urshy, ne vem zakaj nam različno rečejo

baguska-super, dA SI BOLJE

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
23.3.2010 14:36:13   
Teta M
Joj punce drage...jaz komaj čakam petek in moj UZ , upam da se bo videlo kaj foliklov....pa komaj čakam da preneham s tem špikanjem, me vsak dan glava boli....user posted image ..ampak kar se mora, mora se....

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
23.3.2010 14:50:23   
baguSka
Teta M, tud jaz sem komi cakala da neham s spikanjem... potem sem komi cakala punkcijo... potem sem komi cakala transfer... zdej pa komi cakam 1.4. user posted image seeeee se bos nacakala - zal!user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
23.3.2010 15:00:15   
Teta M

Teta M, tud jaz sem komi cakala da neham s spikanjem... potem sem komi cakala punkcijo... potem sem komi cakala transfer... zdej pa komi cakam 1.4. user posted image seeeee se bos nacakala - zal!user posted image

Saj vem, saj vem...sem že dala to enkrat skozi, amapk včasih pa res pride obdobje ko se mi zdi da se špikam že vsaj 2 meseca.....če ne bi bilo glavobolov, me sploh ne bi motilo če bi se tudi mogla špikat tako dolgo.....
Tebi pa držim pesti da rata in zagledaš tisti čarobni plusek.....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
23.3.2010 15:13:15   
Buska

buska-hvala za lepe želje, kako si ti, kdaj boš ponovila  v četrtek? upam zateuser posted image user posted image user posted image zelo

zjutaj ob 6. s prvim urinom ... sicer vem, kje sem, ampak, lahko je pa se vseeno kaksno presenecenje user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

Neposredna povezava do sporočila: 1667
23.3.2010 15:15:56   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Joj punce drage...jaz komaj čakam petek in moj UZ , upam da se bo videlo kaj foliklov....pa komaj čakam da preneham s tem špikanjem, me vsak dan glava boli....user posted image ..ampak kar se mora, mora se....

Ti boš v petek vidla folikle, jaz pa user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
23.3.2010 15:20:13   
mojškra
mateja33- še vedno navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
23.3.2010 15:22:46   
Teta M
Mojškra: jupiiiiii...še vedno imam občutek da boš videla 2user posted image user posted image ....joj..to bi bilo prekrasno....sicer tudi če bo samo en, verjamem da boš srečna...
Buska: joj ko bi presenečenje uspelo, ti tako privoščim veš...mogoče pa je le bilo vse skupaj še prezgodaj....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
23.3.2010 15:34:22   
mojškra

Mojškra: jupiiiiii...še vedno imam občutek da boš videla 2user posted image user posted image ....joj..to bi bilo prekrasno....sicer tudi če bo samo en, verjamem da boš srečna...
Buska: joj ko bi presenečenje uspelo, ti tako privoščim veš...mogoče pa je le bilo vse skupaj še prezgodaj....

Kar vlečejo se ti dnevi a ne?Danes je komaj torek. Lahko bi kakšno knjigo brala, pa se mi ne da.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
23.3.2010 15:37:22   
jona klara

enako mislim jaz....
mojškra upam na 2user posted image user posted image , ti le bodi prepričana v to in se bo zgodilo

buska-jaz upam, da je bilo prehitro in te sedaj presenetiuser posted image user posted image vsaj upam in mora biti tako, držim pesti,mislim natem, a jutri greš?

teta m-tudi jaz upam, da ti hitro mine, vem, da je tečno, vsak korak ko smo bližje k ci
lju smo srečnejše, enkrat pa pridemo do tja kamur smo namenjene

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
23.3.2010 15:38:43   
honey
Upam, da sem sploh v pravi temi, ker se že tako dolgo nisem javila, sem že pozabila. Ampak po moje da sem, saj datumsko pašem sem user posted image

V glavnem, danes zaključim z 2. tednom špikanja s Suprefactom. Imela sem UZ in kot zakleto, sem včeraj fasala M, tako da mi je še za 1 teden podaljšala Suprefact, da se maternica sčisti. Potem bom pa videla, kaj in kako naprej. V torek imam spet UZ, pa bom videla, kaj bojo rekli - če je pripravljeno za nadaljevanje. Upam, da bo.

Ampak moram reči, da kakšnih hudih stranskih učinkov po Suprefactu nimam. Kaj pa ostale, ki se špikate s tem? Kaj pa potem naslednja faza po Suprefactu, je kaj hujše? Raje vprašam vas, ki imate izkušnje iz lastne roke, kot pa tam na kliniki, ki tega niso občutile user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
23.3.2010 15:39:32   
jona klara
Kar vlečejo se ti dnevi a ne?Danes je komaj torek. Lahko bi kakšno knjigo brala, pa se mi ne da.

se strinjam ampak danes sem tko vesela, kr razmišljam o mojih celicah kako rastejo v epruvetki in me čakajo......vsaj 2 upamuser posted image user posted image

ti pa čakaš da slišišuser posted image user posted image saj boooooooooooooo!!!!!!še malo

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
23.3.2010 16:17:22   
mateja33
evo punce mene že doma,povem vam da sm bla fulj živčna tek ko še nikoluser posted image ..........zdaj sm pa vesela sm vidla sicer en srček ne dva sam je vseen sam da je en velik je 6,7 mm,kok je fajn videt,zdej mam pa kontrolo pr svojem ginekologu jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......