|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
22.3.2010 14:42:28   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

študeram,al čva s Hano atija čakat al greva kar sami malo v šopinguser posted image

a ni že doma???

no, sej moj je tud že odletu....ga ni ustavlo, da nima avta...ma poln želodček..pa je že ofrčaluser posted image

je doma,ampak je šel v delavnico še nekaj naredituser posted image ...sem ga poklicala,pa je rekel da je že skoraj fertik,tko da gremo skupaj v šoping.....gremo pogledat za Hano in zame za jakno

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
22.3.2010 14:43:57   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

njamsi rižotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

k smo ravno pri rižu kako se naredi rižev narastek..... se spomnim da ga je moja mami kuhala pa ga nisme marala ampak me zdej zanima in bi ga poskusla.... a se lahko je tud drug dan?

skuhaš riž na mleku....vmešaš en kos masla...prežešaš..ohladiš

pol pa rumenjake zkisaš skupaj z ene 3 žlicami sladkorja in vanilija

dodaš med riž

iz beljakov stepeš sneg...na koncu narahlo umešaš----po želji dodaš kako sadje...fajn pašejo naribana jabolka...je fajn sočno ali pa kako žlico skute

v namaščen pekač---ene pol urce...na 160

kaj je to?user posted image

sorči...premešaš...ma mi neki črke plešejo...morm kej spituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem mislila da je kakšna zakomplicirana metoda kuhanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......a riž mora ves mlek popit?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
22.3.2010 14:53:43   
Katjusa

njamsi rižotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

k smo ravno pri rižu kako se naredi rižev narastek..... se spomnim da ga je moja mami kuhala pa ga nisme marala ampak me zdej zanima in bi ga poskusla.... a se lahko je tud drug dan?

dodaš med riž

iz beljakov stepeš sneg...na koncu narahlo umešaš----po želji dodaš kako sadje...fajn pašejo naribana jabolka...je fajn sočno ali pa kako žlico skute

torej skuham riž v mleku potem ko je to kunano notri umešam (zmiksane rumenjake in sladkor) na še prej not vemšam kos masla potem nardim beljak in to vse skupaj zmešam dam v pekač in pečem???? kolk jajc pa rabim?
se vid da sem leva za kuhanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image grem še na kulinariko prečekirat ker mi ni čist jasnouser posted image user posted image user posted image

se to lahko je hladno?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
22.3.2010 14:54:47   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sjmm smo mel rižotkouser posted image Hitro in dobro. Kaj pa je z mihcem? Upam, da n kej hujšega.

učiteljca jih je zadržvala v razredu k so eni bli neki ponoreni, pol je pa skor kombi za domov zamudil in ga je šofer okregal...pa se mu je zdelo nepravično in se je revež čist zjokaluser posted image user posted image user posted image ....sicer je pol čez pol urce še bus k sta S in J ponavadi gor, gre isto izpred šole in sva mu rekla, da če je pozn naj gre pa kar na bus..pa se je potolažil

user posted image user posted image user posted image user posted image s kako pravico jih lahko zadržuje tako dolgo???? jst bi šla na tvojem mestu do nje in jo vprašala kaj je tvoj otrok zagrešil, da ga ne spusti domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
22.3.2010 14:56:46   
Katjusa
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Rizev_narastek-3018.html

to je verjetno touser posted image user posted image user posted image user posted image sjmm hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

bom danes psokusla tole narest sam šele pol zvečer ker imamo danes nek nastop v vrtcu in ne smem zamudituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
22.3.2010 15:04:59   
sjmm

dodaš med riž

kaj je to?user posted image

sorči...premešaš...ma mi neki črke plešejo...morm kej spituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem mislila da je kakšna zakomplicirana metoda kuhanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......a riž mora ves mlek popit?

ja, nekako mora bit kar dost suh, sam ni treba da je čist suh poc user posted image user posted image user posted image ...tko, da se da še lepo premešat

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
22.3.2010 15:06:28   
sjmm

http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Rizev_narastek-3018.html

to je verjetno touser posted image user posted image user posted image user posted image sjmm hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

bom danes psokusla tole narest sam šele pol zvečer ker imamo danes nek nastop v vrtcu in ne smem zamudituser posted image user posted image user posted image

ja tko nekak, sam jz maslo vmešam kr direkt v topel riž, da se potem ko se malo ohladi lažje premeša, da lahk not zamešaš ostale sestavine

komot se je drug dan

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
22.3.2010 15:10:29   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sjmm smo mel rižotkouser posted image Hitro in dobro. Kaj pa je z mihcem? Upam, da n kej hujšega.

učiteljca jih je zadržvala v razredu k so eni bli neki ponoreni, pol je pa skor kombi za domov zamudil in ga je šofer okregal...pa se mu je zdelo nepravično in se je revež čist zjokaluser posted image user posted image user posted image ....sicer je pol čez pol urce še bus k sta S in J ponavadi gor, gre isto izpred šole in sva mu rekla, da če je pozn naj gre pa kar na bus..pa se je potolažil

user posted image user posted image user posted image user posted image s kako pravico jih lahko zadržuje tako dolgo???? jst bi šla na tvojem mestu do nje in jo vprašala kaj je tvoj otrok zagrešil, da ga ne spusti domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem že telefonirala....pa je rekla, da so sami krivi, ker se niso umirili, da bi jim povedala za nalogo...no, baba zmešana...ona jih ni znala umirit...pa naš je itak miren...sam nasrkajo pa vsi...no, vsaj vozači...sej uni k so v varstvu...itak ni večji problem...sam se je že zgodlo, da so prišli prepozn na kosilo tisti k so v varstvu in so bli pol brez kosila????????????user posted image ...no, jz vsaj teh skrbi nimam k doma je...sam je bil prestrašen...ker je pač bil on kregan...pa pri nas velja pravilo, da si zaslužiš kazen oziroma si oštet, če si ga res polomil, ne pa po krivici...ma že zdej jih v sam stres spravlajo...letos ima eno staro koko za učiteljco...je podn...tud nima tok interesa k lani...sam, ga bomo že doma motivirali...šole tega itak ne znajo večuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
22.3.2010 15:13:53   
sjmm

študeram,al čva s Hano atija čakat al greva kar sami malo v šopinguser posted image

a ni že doma???

no, sej moj je tud že odletu....ga ni ustavlo, da nima avta...ma poln želodček..pa je že ofrčaluser posted image

je doma,ampak je šel v delavnico še nekaj naredituser posted image ...sem ga poklicala,pa je rekel da je že skoraj fertik,tko da gremo skupaj v šoping.....gremo pogledat za Hano in zame za jakno

aaaaaaaaaa, kaj pa dela...da vidm, če kej rabimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa fajn šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
22.3.2010 15:52:06   
Katjusa
sjmm hvala jst sem tud maslo kr v riž vmešala se mi ne da še to posebej topit.... narastek je že v pečici nise pa not nič jabolk dala bomo najprej tako probal pol bomo pa vidl....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
22.3.2010 16:06:11   
BarbaraGS
Cebel@ hvala :) za lepe zelje. Ce se ze kaj vidi trebuscek? V 5.mesecu sem in moram rect da je zdaj v drugo tudi 2x vecji trebuh. Baje je vedno tako pri vecini :). Povem vec ko imam kaksen pregled :) BTW kolko nas je zdaj noseck?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
22.3.2010 16:08:22   
Katjusa
evo da vam lušte naredim tole je v naši pečici in zelo lepo dišiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
22.3.2010 16:10:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Cebel@ hvala :) za lepe zelje. Ce se ze kaj vidi trebuscek? V 5.mesecu sem in moram rect da je zdaj v drugo tudi 2x vecji trebuh. Baje je vedno tako pri vecini :). Povem vec ko imam kaksen pregled :) BTW kolko nas je zdaj noseck?

barbarauser posted image user posted image user posted image user posted image vi se boste pa že kmal pripravljaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost še naprej in uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da eli začne jest in ponoči spat pa seveda, da nič več ne zbolite....

javi se še kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
22.3.2010 16:59:44   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

barbarauser posted image user posted image user posted image user posted image vi se boste pa že kmal pripravljaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost še naprej in uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da eli začne jest in ponoči spat pa seveda, da nič več ne zbolite....

javi se še kajuser posted image user posted image user posted image

mi2 z Majem se tudi pridružujeva z lepimi željamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

vau...že 5. mesec....user posted image user posted image user posted image user posted image

pa seveda čim več zdravja...vsem skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 22.3.2010 17:00:14 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
22.3.2010 17:03:19   
sjmm
katjuša...fajn zgleda tole v vaši pečici...upam, da vam bo všeč....naši te zadeve obožujejo z Majem na čelu...jaz podobno delam s proseno kašo, gresom, polento...je fajn sladica....pa kak kozarec sadja za po vrhu ali segreta domača marmelada...pa gre v slast...pa še na brzake je...z gresom sploh k se kuha sam 2 minuti, pa pol nič ne hladiš...sam mal premešaš, da ni krop...zaradi jajc...vse not vmešaš..in pok v pečico..naši se prov grebejo za zajtrk, če kaj ostaneuser posted image user posted image

si dobila ZS???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
22.3.2010 17:05:55   
sjmm
vas je pa tale kisu dan čist zdelu al kako...nikjer nobene???!!!! grem pa še mal kuhno glancat..da bo mogoče lahk konkurirali kuhni od urše al pa kolumbo al pa katjuše...k naj bi v sredo se pr men oglasleuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 17:26:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 17:30:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2693
22.3.2010 17:40:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Šime je reku d se mu bo od cele odbite žlahte ovnov en dan kr utrgaluser posted image user posted image user posted image

bogi Šime...ma*r..kok trpimo mi rakciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2694
22.3.2010 17:42:21   
sjmm
da se pohvalm...sem glihkar oddala povpraševanje za prvomajske počitnive v Bohinju..tam so mel sam 4-članske paketeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem mogla kr po svojih željah oblikvat pa po mailu poslat...pa da vidmo..so rekl ta slep

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
22.3.2010 17:52:09   
Čebel@
evo nas iz šopinga-nisem dobila tizga kar sem iskala...smo šli pa v špar in še malo nafilali hladilnih....kupla sem si edino eno majčko Iuser posted image NYuser posted image

sjmm.....res si super z receptiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......moj tast je avtoklepar,moj mu razdira in sestavlja avtomobile in elektronika ima čezuser posted image

barbara.....a že v 5. mesecu siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......ste vprašali za spol?.......nosečke so pa lilcha,kolumbo in ti-zaenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša.......mmmmmuser posted image dober tekuser posted image user posted image user posted image user posted image ......jaz sem si narastek vedno še pocukralauser posted image

kolumbo......vav to pa bojo žurkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....jaz se bom kar k veliki noči prištulila-sej ni veliko razlikeuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
22.3.2010 17:52:41   
Čebel@

da se pohvalm...sem glihkar oddala povpraševanje za prvomajske počitnive v Bohinju..tam so mel sam 4-članske paketeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem mogla kr po svojih željah oblikvat pa po mailu poslat...pa da vidmo..so rekl ta slep

kaj pa za večje družineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
22.3.2010 17:53:08   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Šime je reku d se mu bo od cele odbite žlahte ovnov en dan kr utrgaluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2698
22.3.2010 17:55:12   
sjmm
urša...tamika....no, pa tud ostale...ve ste neki bol obveščene o kakih ugodnih počitnicah v toplicah in podobno...kam se gre, da je fajn in ugodno????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
22.3.2010 18:15:34   
claud
user posted image user posted image POTREBUJEM MODEL!!!!! ČE BI SE KATERA STRIGLA IN IMA ČAS V PONEDELJEK 29.3. OB 11.URI V LJUBLJANI, VABIM!!!
BI PA RABLA SREDNJE DOLGE DO DOLGE LASE....V BISTVU TKO DA SO NAJMANJ DO RAMEN....

ČE PA POZNATE KAKŠNO TAKO PUNCO BI PA TUDI PROSILA, ČE SE DA KAJ ZMENI
T....

user posted image user posted image

P.S.: Dobila sem odziv na prošnjo in to je vstopnica za naprejuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.