portorož
|
Rožice moje, IZ SRCA VAM HVALA! Kakor moj pravi, sem očitno res iz lune, kajti pravkar sem se vrnila iz lekarne (sem se peljala v mesto), opravila še CB test in zagledala +, ki se ga vidi iz letala . Hvala vam za podporo! Ob tem pa samo še nasvet: poslušajte svoje telo, ker ga same najbolj poznate. Kot sem že na samem začetku meseca marca rekla, sem na posumila zaradi bolečih prsi.., in še zmeraj me bolijo. Danes sem se že ustrašila, da bo pritekla, ker sem imela rjav izcedek-no, bolj flekec, a ker kasneje ni bilo nič iz tega, in ker me kr špika in šraufa..., sem rekla: ma klinc gleda, pa še ta en test nardim, pa bo kaj bo... Ja, mojega bo od sreče vrglo, zato bom poskrbela, da bo v sedečem položaju, ko bo dobil copatke (seveda sem tudi te zdaj nabavila). Tako, zdaj pa grem jest regrat, si ga bom privoščila veeeeeeeeliko skledo, pa seveda ves dokazni material moram skriti, preden moj pride domov.... Uh, kako se bom celo noč muzala od sreče Shilou sem bom potrudila, da dam slikico gor (to bo zdaj podvig stoletja ). Rada vas mam, babike! Tak, zdaj pa ste ve na vrsti! DRŽIM PESTI!!!!!
|