|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
22.3.2010 15:28:57   
šopka
hvala Urshy.kje si pa nabavla kapsule?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
22.3.2010 16:11:24   
Anonimen
Živijo

tudi sama sem v postopku IVF (zaenkrat še anonimna)...do sedaj sem vas bolj ali manj brala in sledila vašim zgodbam..sedaj pa potrebujem vaš nasvet...

Kateri dan po ETju ste delale test nosečnosti? jaz sem danes 10. dan po ET...mislite da bi bilo že realno user posted image

a po ETju tudi lahko pride do hiperce...? ker me močno boli trebuh, sem napihnjena in na trenutke težko udihnem, zateguje mi trebuh in boli ko grem na wc...

Hvala za pomoč

držim ves čas pesti za vse in upam na veliko ++++++

V

(odgovor članu šopka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
22.3.2010 16:23:59   
jona klara
test -12 dni po et, prej je bolje, da ga ne delaš, vsaj takšno je moje mnenje in tudi mislim, da punce ponavadi pri 12 dnem naredijo.

glede na tvoje znake, sploh težko dihanje, bolje, da greš do zdravnika, veliko sreče ti želim

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
22.3.2010 16:39:18   
Anonimen
Veliko vas berem, ko bom pa tako daleč, da bom v postopku se vam pa tudi pridružim.Punce najprej vsem,ki jim ni uspelo user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image  za srečo v naslednjih postopkih. Vsem, ki ste pa user posted image pa od srca čestitam.
Nekaj postov nazaj sem prebrala, da je nekaj narobe z loremi, mi zna katera kaj več povedat, ne najdem, kje bi pisalo kaj več.Hvala in lep pozdrav.

(odgovor članu jona klara)
  Neposredna povezava do sporočila: 1579
22.3.2010 16:50:09   
mojškra
URSHY

ja sem kar slaba, slabo mi je. Kako pa to, da je tebe želodec boleluser posted image

A tebi nič ni slabo? Srečnica, jaz pa bom kar umrla od slabosti in tega okusa v ustih. Käj pa kaj trebušček, je kaj zrastel? Ja petek, komaj čakam, upam da hitro mine do takrat. Maš kakšne stranske učinke na Dabroston? Jaz sem jih začela jemati danes.

< Sporočilo je popravil mojškra -- 22.3.2010 16:51:00 >

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
22.3.2010 16:56:48   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Veliko vas berem, ko bom pa tako daleč, da bom v postopku se vam pa tudi pridružim.Punce najprej vsem,ki jim ni uspelo user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image  za srečo v naslednjih postopkih. Vsem, ki ste pa user posted image pa od srca čestitam.
Nekaj postov nazaj sem prebrala, da je nekaj narobe z loremi, mi zna katera kaj več povedat, ne najdem, kje bi pisalo kaj več.Hvala in lep pozdrav.

Test sem delala 13 dan CB. Če te boli trebuh, je napihnjen, te boli ko greš na vodo, težje dihaš-moraš k zdravniku, to so lahko znaki hiperce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
22.3.2010 18:02:54   
Urshy78
jona klara, zato smo pa tukaj da si pomagamo user posted image user posted image
ko boš jutri ležala na mizi, poglej naravnost na steno, boš videla sliko, na kateri je mama z otročkom. meni je sestra rekla da naj gledam sliko in je bila res dobra stimulacija user posted image
dobro opravi user posted image user posted image user posted image
hlače so mi zaenkrat še prav, kavbojke si malo težje zapnem, ampak zaenkrat še gre user posted image

šopka, imaš ZS.

anonimna, test je najbolje opraviti 12. dan po ET oz kasneje.

mojškra, meni hvala bogu (zaenkrat) ni slabo, me pa želodec matra skozi ves dan. sem brala da je to normalno.
ampak raje vidim to, kot da bruham user posted image
sej bo tudi to minilo, slej ko prej.
proti slabosti pa pomaga ingverjev čaj pa prepečenec.
buši je že malo zrastel, komaj čakam da bo bolj toplo, da ga bom lahko razkazovala user posted image user posted image
glede Dabrostona, nobenih stranskih učinkov, jih ne bi smelo biti, glede na to, da se ga jemlje vaginalno.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
22.3.2010 18:27:23   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jona klara, zato smo pa tukaj da si pomagamo user posted image user posted image
ko boš jutri ležala na mizi, poglej naravnost na steno, boš videla sliko, na kateri je mama z otročkom. meni je sestra rekla da naj gledam sliko in je bila res dobra stimulacija user posted image
hlače so mi zaenkrat še prav, kavbojke si malo težje zapnem, ampak zaenkrat še gre user posted image

šopka, imaš ZS.

mojškra, meni hvala bogu (zaenkrat) ni slabo, me pa želodec matra skozi ves dan. sem brala da je to normalno.
buši je že malo zrastel, komaj čakam da bo bolj toplo, da ga bom lahko razkazovala user posted image user posted image
glede Dabrostona, nobenih stranskih učinkov, jih ne bi smelo biti, glede na to, da se ga jemlje vaginalno.

kako vaginalno, utrogestan vagilno, dabroston  je rekla da popijem 3 x na dan po 1 tableto. 

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
22.3.2010 18:37:58   
šopka
Urshy imaš zs

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
22.3.2010 18:42:01   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

šopka, imaš ZS.

kako vaginalno, utrogestan vagilno, dabroston  je rekla da popijem 3 x na dan po 1 tableto. 

nevem, jaz jih jemljem vaginalno user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
22.3.2010 18:45:31   
šopka
Urshy zsuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
22.3.2010 18:51:06   
mojškra

[/quote]

[/quote]

nevem, jaz jih jemljem vaginalno user posted image

Jaz pa jih popijemuser posted image  Kaj je zdaj pravuser posted image Bom vprašala na forumu nosečk. Sem klicala kolegico, pravi da jih pije, pišovka, ne vem kaj je prav, ali lahko ti katero vprašaš?

[/quote]

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
22.3.2010 18:51:44   
Urshy78
šopka, ZS back user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
22.3.2010 18:53:53   
Urshy78
mojškra, jaz sem tudi zmedena user posted image
ko sem bila pri G na UZ, me je vprašala če imam kakšen izcedek zdaj v user posted image pa sem rekla samo zaradi dabrostona, pa ni nič komentirala. kako jih morem jemati pa mislim da mi sploh nihče ni povedal user posted image
sem zdaj pisala sms punci ki sva ble skupaj na ET da vidim kako jih ona jemlje..
upam, da nisem kaj zabluzila user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
22.3.2010 18:53:54   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

daisy, lepo te je brat!! user posted image user posted image user posted image user posted image Kako to, da ne boš šla v postopek??

Nimam motivacije. user posted image user posted image user posted image

Hej, hej pikovit, kako si mi?

Hiperca se lahko po ET poslabša tud zaradi nosečnosti. Kako že pravijo, je treba veliko pit, dobri so izotonični napitki, pa opazovat, koliko se hodi lulat, če je lulanja premalo ali skoraj nič, pa takoj k zdravniku. Držim pesti, da bo vse okej.

Tiste, ki jim pa ni ratalo, pa čim prej glavo pokonci.

(Zdaj pa res grem user posted image )

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
22.3.2010 18:55:56   
Urshy78
mojškra, sem hotela vprašati svojo G pa ne dela več.
mi je zdele odpisala, ona tut je oralno.
ma sm smotana user posted image user posted image user posted image
upam da si nisem naredila kaj škode zaradi tega user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
22.3.2010 18:58:05   
mojškra

ko sem bila pri G na UZ, me je vprašala če imam kakšen izcedek zdaj v user posted image pa sem rekla samo zaradi dabrostona, pa ni nič komentirala. kako jih morem jemati pa mislim da mi sploh nihče ni povedal user posted image
sem zdaj pisala sms punci ki sva ble skupaj na ET da vidim kako jih ona jemlje..

Ali sem pa jaz kaj zabluzilauser posted image  Jaz sem dve danes že popila, zato...user posted image  No sporoči, kaj ti napiše. Morda pa lahko oboje, tako kot pri utrogestanu.? Bom pa jutri definitivno tja poklicala in vprašala.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
22.3.2010 19:00:54   
Urshy78

Ali sem pa jaz kaj zabluzilauser posted image  Jaz sem dve danes že popila, zato...user posted image  No sporoči, kaj ti napiše. Morda pa lahko oboje, tako kot pri utrogestanu.? Bom pa jutri definitivno tja poklicala in vprašala.

nisi, zgleda da sm jst, jih ta punca tut jemlje oralno, ne vem od kje mi ideja da se ga jemlje vaginalno user posted image
sem spet zgleda narobe zastopla..blond user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
22.3.2010 19:04:31   
mojškra

nisi, zgleda da sm jst, jih ta punca tut jemlje oralno, ne vem od kje mi ideja da se ga jemlje vaginalno user posted image

Ja saj niso posebej povedale, najprej smo tiste utrogestane jemale, potem pa takoj te, niso pa posebej rekle, da se jih jemlje oralno. Mislim, da sem jo jaz vprašala, ampak se sploh več ne spomnimuser posted image  Blonduser posted image Tudi jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
22.3.2010 19:17:34   
šopka
Suzi  74 imaš zs

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
22.3.2010 19:25:30   
Urshy78

Ja saj niso posebej povedale, najprej smo tiste utrogestane jemale, potem pa takoj te, niso pa posebej rekle, da se jih jemlje oralno. Mislim, da sem jo jaz vprašala, ampak se sploh več ne spomnimuser posted image  Blonduser posted image Tudi jazuser posted image user posted image user posted image

ja men se tut zdi da niso nič povedalr. jaz sem potem nekje na netu prebrala da se jih jemlje vaginalno user posted image
ja sej nč čudnega da je človek pri vseh teh informacijah zmeden user posted image
klicala na urgenco, vse ok, jih bom od zdaj naprej jedla oralno user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
22.3.2010 19:28:45   
Buska
najbolje jih je vaginalno, da ma boljsi efek, sem Resa vprasala, ko sem jih mogla zaceti jemat

< Sporočilo je popravil Buska -- 22.3.2010 19:29:35 >

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
22.3.2010 19:33:33   
športnica
hojla punce. imam eno neumno vprašanje. plis pomagajte. do 28.3. naj bi jemala femoden, danes sem šla še po injekcije. 1.4. imam pa prvi ultrazvok.

zdej me pa zanima a ko nehamo jemat femoden mormo dobit menstruacijo al ne? mal sm zmedena. kako pa bodo delal ultrazvok če bom mela menstro? plis ne se mi smejat, res ne vem, pa sm pozabla dons vprašat :)

pa še nekaj, se moram špikat vedno v eno stran ali lahko enkrat v levo in enkrat v desno? ima to kaj veze?

ful hvala in lepo bodte.

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
22.3.2010 19:40:26   
Urshy78
športnica, jaz ti lahko svetujem samo glede špik. lahko se špikneš en dan v levo, drugi dan v desno stran, brez problema. 

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
22.3.2010 19:45:32   
jona klara

šopka, imaš ZS.

hvala urshy, zdaj pa mislim, da bo bog z mano, ko si mi že tolikokrat zaželela srečo , user posted image user posted image res  si zlata,upam, da nimaš več težav želodčnih.lp

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......