Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 22:24:59
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka mene pa zanima, ce je mela katera kaksne tezave s prometriumom??? mene toook grozn zelodec boli, da komi diham in zivim.... sploh ne vem kaj nej... navira me in navija me.... boli za znoret, ven pa nic ne pride.... Če si ga vstavlješ v spodnje prostore ,potem te ne more želodec bolet,edino.če ga spiješ oz. poješ. Drugače te lehko boli želodec od hiperce,če je.Hiperca je lahko tudi pri maloštevilčnih celicak oz. foliklih.Ni pravila. Lahko pa vse skupaj poslabša nosečnost
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 22:27:13
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček vsem zbranim, ponosno javljam, da sem imela danes ET in grejem dve pikici. Ena bo mogoče še za v skrinjo. Upam, da bo ta runda uspešna... Vsem enga ljubčka in objemčka... Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lubica moja.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 22:30:44
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Dober večer. Sem se spomnila, da sem menda tule še na enem seznamu napisana kot kandidatka za v postopek v marcu, pa sem rekla, da moram spravit stvari v red. Ponosno vas obveščam, da v marcu ne bom šla v postopek in da ne vem, kdaj bom spet šla. Za zdaj me lahko lepo zbrišete dol, da ne bom delala gužve, ko bo pa naslednja runda na vrsti se pa javim. Nisem brala, ampak menda še znam neki malega navijat... Vse, ki čakate na postopek - naj vam čas čim prej mine! Vse, ki se špikate - naj folikli čim polj rastejo in naj bodo čim bolj polni (kak pir tud ne škodi ) Vse, ki čakate na ET - naj vas pričaka čim več otrok in Vse, ki grejete - naj tam, kjer so, ostanejo še naslednjih devet mesecev. Sicer se pa stvari itak vedno uredijo tako, da je prav. Eno lepo pomlad vam želim.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 22:31:39
|
|
|
|
pikovit
|
Stare sablje lepo vas je spet brati
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 6:51:01
|
|
|
|
Buska
|
dobro jutro mi2 nisma zdrzala in sva danes delala test (12 dan) ... no test ni bil ne + in ne - ... spodnja crtica je bila cisto tanka, komaj opazna ... s testom boma sedaj pocakala do cetrtka, medtem ko bom danes poklicala, kje delajo krvne (Kr, Lj) in bom sla jutri ali v sredo po vsej verjetnosti dati kri .. kako pa kaj ve?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 7:11:03
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro.pr meni nic novga .me pa rahlo skrbi
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 7:24:19
|
|
|
|
Buska
|
T R E P E T A L K E (beri TESTI) pupe greje test 21.03. vrtnica.m greje test 22.03. šopka greje test 22.03. kakšni so rezultati ??
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 7:36:49
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska dobro jutro mi2 nisma zdrzala in sva danes delala test (12 dan) ... no test ni bil ne + in ne - ... spodnja crtica je bila cisto tanka, komaj opazna ... s testom boma sedaj pocakala do cetrtka, medtem ko bom danes poklicala, kje delajo krvne (Kr, Lj) in bom sla jutri ali v sredo po vsej verjetnosti dati kri .. kako pa kaj ve? A potem se ti je vseeno malce pokazalo pluska? potem je to to.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 7:38:08
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra A potem se ti je vseeno malce pokazalo pluska? potem je to to. upam, da je ... bomo se malo pocakali ... nestrpnost naredi svoje test zgleda tko, da je na spodnji strani vodoravne crtice, se na spodnji levi strani naredila tanka crtica - jaz je nisem niti opazila, ampak jo je moj mozek
< Sporočilo je popravil Buska -- 22.3.2010 7:45:55 >
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 7:54:19
|
|
|
|
Buska
|
odlocitev je padla, da grem kar danes v Kranj na krvni test, stane 15€ ... porocam, cez nekaj ur
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 8:18:01
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska odlocitev je padla, da grem kar danes v Kranj na krvni test, stane 15€ ... porocam, cez nekaj ur držim pesti za debel, močen , javi takoj!!!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 8:21:40
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 dobro jutro.pr meni nic novga .me pa rahlo skrbi špica- kaj še ni M? POJDI PO TEST KAJ BOŠ,ČAKALA IN SE MUČILA, po mojem si noseča čutim, da bi le bilo, potem zate odpadejo te hude muke..... jaz sem že kar nervozna, odločam pa se ali naj danes zvečer pred punkcijo jutri vzamem apaurin, me je mmal strah, ker je 5 mg, full m očno, da ne bom jutri čist zblojena, da ne bom za sebe vedla, po moje boljš da ne, no včeraj zvečer ob 22 ih je padla stopka, jutri ob 9 ih punkcija, držte pesti
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 8:53:30
|
|
|
|
špica84
|
ne ni je se.mogoce sem si jo z zivcki prestavila
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 10:00:21
|
|
|
|
miklarom
|
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 10:04:17
|
|
|
|
suzi74
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara jaz sem že kar nervozna, odločam pa se ali naj danes zvečer pred punkcijo jutri vzamem apaurin, me je mmal strah, ker je 5 mg, full m očno, da ne bom jutri čist zblojena, da ne bom za sebe vedla, po moje boljš da ne, no včeraj zvečer ob 22 ih je padla stopka, jutri ob 9 ih punkcija, držte pesti bravo za stopko!!! sedaj pa kar mirno do torka na punkcijo- pa boš zjutraj vsa blažena predala svoje celice in v petek boš pa že šla iskat svoje otročičke!želim ti čim milejšo punkcijo-sicer si pa v najboljših rokah, kot si se zmenila s profesorjem!!!! baguska- kako si, upam da si boljša in da nimaš hiperce-želim ti čim umirjen dan mateja 33- v PO ne dajajo anastezije, tudi če bi bila na izbiro je jaz ne bi vzela-sem imela že večkrat anastezijo in nisem imela nobenih stranskih učinkov-vzela je ne bi predvsem zaradi tega, da ne bi nič vplivalo na kvaliteto celic-raje malo potrpim pa da so celice umirjene brez dodanih dodatkov-mogoče se pa motim? držim pesti za UZ-komaj čakam da boš povedala kako vidiš bitje srčka!!! aqua77-bravo za ET-sedaj pa pridno leži malo na desni bok in malo na levi-da bo fantek in punčka-in ju močno grej 9 mesecev!!! buska- bravo to je to-komaj čakam da prideš iz krvenga da ti že druič potrdi jaz bom pa kar vztrajala do 25 marca za test-sem trmasta ja in vesela zate!!!! šopka - za mac in dheo ne vznam nič povedat-me pa zanima tudi mene kaj o tem zvedet... upam da se bo kakšna punca na to temo oglasila.... kako si? boš šla na krvnega? mojškra - upam da danes ni izcedkov in da tvoji dve pikici se veselo razvijata naprej v tvojem toplem trebuščku špica84- če bi meni tako zamujala bi pa res delala test-sem še jaz na račun tebe malo več živčna - prosim delaj testek!!!! spominčica-so že špikice? jaz veselo odštevam - še trikrat spat pa bomo zvedeli kaj se dogaja v našem trebuščku
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 10:13:39
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 IZVIRNO SPOROČILO: jona klara jaz sem že kar nervozna, odločam pa se ali naj danes zvečer pred punkcijo jutri vzamem apaurin, me je mmal strah, ker je 5 mg, full m očno, da ne bom jutri čist zblojena, da ne bom za sebe vedla, po moje boljš da ne, no včeraj zvečer ob 22 ih je padla stopka, jutri ob 9 ih punkcija, držte pesti bravo za stopko!!! sedaj pa kar mirno do torka na punkcijo- pa boš zjutraj vsa blažena predala svoje celice in v petek boš pa že šla iskat svoje otročičke!želim ti čim milejšo punkcijo-sicer si pa v najboljših rokah, kot si se zmenila s profesorjem!!!! baguska- kako si, upam da si boljša in da nimaš hiperce-želim ti čim umirjen dan mateja 33- v PO ne dajajo anastezije, tudi če bi bila na izbiro je jaz ne bi vzela-sem imela že večkrat anastezijo in nisem imela nobenih stranskih učinkov-vzela je ne bi predvsem zaradi tega, da ne bi nič vplivalo na kvaliteto celic-raje malo potrpim pa da so celice umirjene brez dodanih dodatkov-mogoče se pa motim? držim pesti za UZ-komaj čakam da boš povedala kako vidiš bitje srčka!!! aqua77-bravo za ET-sedaj pa pridno leži malo na desni bok in malo na levi-da bo fantek in punčka-in ju močno grej 9 mesecev!!! buska- bravo to je to-komaj čakam da prideš iz krvenga da ti že druič potrdi jaz bom pa kar vztrajala do 25 marca za test-sem trmasta ja in vesela zate!!!! šopka - za mac in dheo ne vznam nič povedat-me pa zanima tudi mene kaj o tem zvedet... upam da se bo kakšna punca na to temo oglasila.... kako si? boš šla na krvnega? mojškra - upam da danes ni izcedkov in da tvoji dve pikici se veselo razvijata naprej v tvojem toplem trebuščku špica84- če bi meni tako zamujala bi pa res delala test-sem še jaz na račun tebe malo več živčna - prosim delaj testek!!!! spominčica-so že špikice? jaz veselo odštevam - še trikrat spat pa bomo zvedeli kaj se dogaja v našem trebuščku Jutro!! Špikice laufajo že od četrtka - se pravi danes pade 5. in ne vem če je to možno, ampak včeraj me je po tem, ko sva se z mojim malo slončkala, tako neznosno začelo bolet v spodnjem delu trebuha in vse do presredka predvsem na levi strani, da je blo za znoret. Ne vem kaj je to blo. Danes me še hoče malo tiščat ko se vsedem. Mogoče se napoveduje ena pošastna . 1. Uz imam šele !.aprila in če ne bo bolje bom morala malo poklicat, da ne bom fasala hiperce še predno se bo vse dobro začelo. Pa ravno prejšnji dan sem se hvalila da nimam težav. Imam pa še eno vprašanje. Kako je s savnanjem med postopkom. To, da je po ET ju absolutno prepovedana mi je jasno. Kako pa je s tem v času ko si dajem špikice?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 10:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. baguska, no vidiš, kaj nastane iz malo foliklov. Čestitke za , lepo ju grej!!! pupe, žal mi je! aqua, ooo, že ponovno v akciji!?? Držim pesti, ti pa lepo grej svoja !! daisy, lepo te je brat!! Kako to, da ne boš šla v postopek?? buska, držim pesti, da nam spročiš lepo novičko!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 10:48:34
|
|
|
|
jona klara
|
skuštrana suzy-lepo te je spet brati, kako si ti? upam, da bo... suzy 74- hvala za dobre želje, tudi zate držim pesti, da bo vse tako kot mora biti, saj veš, da bo špica-pojdi po test! buska-javi nam tvoj , držim pesti in mislim nate
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 10:50:51
|
|
|
|
jona klara
|
spominčica-joj upam, d aje vse ok, jaz v tem času raje nisem imela slončkanja, ker mislim, da je bolje da ne, ni pa rečeno, zdaj počivaj in res pij veliko vode, jaz jo sedaj, ko sem bila na hormonih sem pila res 2 ali več litra na dan, da se telo čisti in da veliko hodiš na vodo, boš vidla, držim pesti, da je vse okej, čuvaj se
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 10:51:49
|
|
|
|
jona klara
|
baguska-kako si pa ti? upanm, da okej, da se je uredilo, javi se kaj, upam na vse dobro
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 10:53:42
|
|
|
|
jona klara
|
mene zanima zakaj pa rabim za punkcijo spalno srajco ali je lahko pidžama, pa še enkrat me zanima a je katera od vas vzela dan prej apaurin ?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 11:03:52
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara mene zanima zakaj pa rabim za punkcijo spalno srajco ali je lahko pidžama, pa še enkrat me zanima a je katera od vas vzela dan prej apaurin ? Jest bi priporočala spalno srajco, ker jo sam gor dvigneš in se ni potrebno slačit in ja apaurin sem vzela in nisem bila toliko na trnih. pa saj 5 mg Apaurinček ni tako huda reč .
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 11:10:36
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara spominčica-joj upam, d aje vse ok, jaz v tem času raje nisem imela slončkanja, ker mislim, da je bolje da ne, ni pa rečeno, zdaj počivaj in res pij veliko vode, jaz jo sedaj, ko sem bila na hormonih sem pila res 2 ali več litra na dan, da se telo čisti in da veliko hodiš na vodo, boš vidla, držim pesti, da je vse okej, čuvaj se Pijem jaz itak veliko že od skoz . Do tega trenutka sem spila sigurno že 1,5 l. Pa popravek morm nardit. Bolelo me ni levo ampak desno, mam mal problemov s stranmi . Občutek mam da je desen jajčnik velik kot pomaranča .
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 11:20:15
|
|
|
|
mateja33
|
mateja 33- v PO ne dajajo anastezije, tudi če bi bila na izbiro je jaz ne bi vzela-sem imela že večkrat anastezijo in nisem imela nobenih stranskih učinkov-vzela je ne bi predvsem zaradi tega, da ne bi nič vplivalo na kvaliteto celic-raje malo potrpim pa da so celice umirjene brez dodanih dodatkov-mogoče se pa motim? držim pesti za UZ-komaj čakam da boš povedala kako vidiš bitje srčka!!! dobro jutro vsem suzy74 zgleda sam v mariboru devajo na izbiro!no js jo tud nism pr nobenem postopku vzela,ta je moj 6 postopek i n jutri komi čakam da zagledam en al pa dva ,ko pridem domol vam javim kok pa kej mojškra kako si mi dons kej? ,upam da je vse ok
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 22.3.2010 11:31:09
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska odlocitev je padla, da grem kar danes v Kranj na krvni test, stane 15€ ... porocam, cez nekaj ur Držim pesti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......