|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
22.3.2010 9:59:38   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Kakšni so znaki bronhitisa?

Suh kašelj, hropenje, piskanje pri dihanju. Včasih tudi vročina, ni pa nujno. Če ti zelo kašlja, jo pojdi pokazat, da ji posluša pljučke. Boš tudi ti bolj mirna.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
22.3.2010 10:06:08   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Q: Tinej že od Čateža dalje občasno pokašljuje (cca. 1 mesec) in ko se ne izkašlja mu hrope. Ko sem mu dala prospan je bilo par dni boljše zdaj je pa spet isto. Pa to ni da bi non stop kašljl, parkrat na dan tak sočno pa, všasih se sliši hropenje pri dihanju ampak se odkašlja in je ok. No zdaj me je pa znanka prestrašila, da je njena hčera imela enake znake in je bil bronhitis. A mislite, da bi ga peljala pokazat? Ne bi ga pa rada po nepotrebnem še čemu izpostavljala.

Če kašlja mokro, to pomeni, da se izkašljuje. Če ima še malo nahoda, potem mu verjetno smrkelj teče dol in se mu nabira in zaradi tega hrope...potem pa se odkašlja in je vredu. Tako je tudi pri našima vedno. Če ne kašlja zelo močno, potem ga jaz nebi peljala...lahko pa ga pelješ, če boš potem ti bolj pomirjena. Ker naša Daša ko je imela bronhitis je tako suho kašljala, da se ja davla zraven...in to cel dan.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
22.3.2010 11:51:35   
Najki
jancci midva sva kupila takega, sicer sva ga dobila na bolhi za kakih 30 eur. lani so jih imeli v BC za okoli 90 eur, ne vem pa, ce jih letos se imajo.

http://www.smart-trike.com/product.asp?Type=2&Product_SubType=4

sedez se ne nagne in kolesa niso guma, je pa lepo vodljiv, se ful pozna razlika med tako siroko palico in tisto za eno roko. pejt tricikle sprobat v BC bo opazna razlika med razlicnimi palicami. ta model se malo razstavi kasneje, da ga lahko sam pelje. na zacetku ima plasticen varnostni obroc in varnostne pasove, da se mali ne nagne ven. vodilna palica je nastavljiva po visini. trenutno Jan se ne doseze dobro pedal, samo ima se posebej stopnicke za noge in mislim da se da tudi pedala blokirat v prosti tek.

v glavnem ful se splaca mal na bolho skocit, ker imajo pogosto take stvari pol cenejse in malo rabljene. js ne bi dala za prvi tricikel vec kot 50 eur, to je se igraca in jo bojo prehitro prerasli.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
22.3.2010 13:01:08   
kiara24
Nina- no takole kašlja naša, da se zraven skoraj zadavi, občasno tudi zajoče zravne in mislim zato ker jo peče ali pa boli.... Zato jp danes peljem do P, ker se bojim da se nebi razvilo še kaj hujšega. Hrope ne no vsaj sliši se ne.

Kavica je bila super, je pasalo še malo babjega čveka.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
22.3.2010 13:06:00   
farfala
SREČANJE, jutri ob 16 ih marta, ploha in ostale - mimi, snikolina, vrtnica, symona...

Glede na to, da bo slabo vreme, a se ne bi raje dobile v evroparku, da lahko parkiraš pod streho? In ne rabita vidve potem nikamor več it dalje.

Pa če bodo že tečni, jih lahko malo peljemo na sprehoduser posted image
Pri Mc donal. imajo nek mali kotiček za male. Predlog.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
22.3.2010 13:36:20   
symona
Oj,

naju ne bo jutri na srečanje, ker še amadeja ni zdrava, še vedno kašlja, pa komaj smo ji uspeli vročino zbiti. Tak da ne boma zdaj nikam hodle, ker drug teden se začnema v vrtec uvajatiuser posted image , ker se mi naslednjo sredo izteče porodna.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
22.3.2010 13:56:08   
krtekxx
Kiara, nisem šla brat od začetka kaj je s Klaro. To je vsekakor najboljša odločitev, da jo pelješ v P - vendar bodi previdna, saj so zadnje tedne popoldne čakalnice v ZD Kr nabito polne in kar nekaj čakaš kljub točno določeni uri. No, upam, da ne bo tako. Če nima vročine to verjetno ne bo nič hudega. Vsaj pri nas je bilo kake 2 tedna nazaj tako. Bronhitis se sicer lahko razvije tudi brez vročine, vendar pa pri tako malem otroku precej redko. No, naša princesa je imela občasno tako hud kašelj, da je ponoči celo bruhala - pa ni bilo nič. Sedaj ko je pa imela bronhitis, pa kašelj sploh ni bil hud.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
22.3.2010 14:13:58   
kiara24
krtekxx- res je vročine za enkrat ni imela.... saj pravim mogoče je samo tako hud kašelj.... ampak jo raje peljem kot pa da se razvije v kaj hujšega, da se bom polsekirala zakaj o nisem peljala. Fora je v tem da je bil kašelj že čisto ok, v petek pa je začela skoz bolj kašljati, na začetku produktiven kašelj, sedaj pa tako suhega da se zravne davi in je čisto rdeča, nekajkrat je bruhnila ven kislino, ker je bilo to sevda ponoči ali pa zg. zjutraj. Bomo videli, kaj bo. Vam poročam.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
22.3.2010 15:37:56   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

SREČANJE, jutri ob 16 ih marta, ploha in ostale - mimi, snikolina, vrtnica, symona...

Glede na to, da bo slabo vreme, a se ne bi raje dobile v evroparku, da lahko parkiraš pod streho? In ne rabita vidve potem nikamor več it dalje.

Ja če bo tako tečno vreme res ne bi hodila zunaj. V tem primeru EP ni tako slaba rešitev - je vse na kupu pa pod streho parkiraš. Še ostale povejte. Meni je v bistvu vseeno. Moja picerija ali EP? Aja ša če se dobimo v EP gremo vseeno na pico oz. kaj pojest ali samo pijačo - ker jez sem se veselila, da mi ne bo treba kosila pripravljat?user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
22.3.2010 15:49:05   
Ploha

Ja če bo tako tečno vreme res ne bi hodila zunaj. V tem primeru EP ni tako slaba rešitev - je vse na kupu pa pod streho parkiraš. Še ostale povejte. Meni je v bistvu vseeno. Moja picerija ali EP? Aja ša če se dobimo v EP gremo vseeno na pico oz. kaj pojest ali samo pijačo - ker jez sem se veselila, da mi ne bo treba kosila pripravljat?user posted image

jest bom sigurno šla jest in to na ornk južno bom šla, pa če se vse odločjo da hujšajo user posted image user posted image

pa men je vseen kje,...ampak še raj bi vidla, da bi blo tolk placa kak vele center, kjer grem lahko z vozom na sprehod pod streho, če mi bo meta kej sitna....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
22.3.2010 15:52:19   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

jest bom sigurno šla jest in to na ornk južno bom šla, pa če se vse odločjo da hujšajo user posted image user posted image

pa men je vseen kje,...ampak še raj bi vidla, da bi blo tolk placa kak vele center, kjer grem lahko z vozom na sprehod pod streho, če mi bo meta kej sitna....

Ok potem pa res najbolje da se dobimo v Europarku in je vse na kupu. In user posted image user posted image da gremo jest.user posted image

Plohca se boš iz Bistrice peljala za mano al boš sama našla in se tam dobiva?

BE NICE!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
22.3.2010 16:14:20   
Ploha
bom šla na mb jug dol in počakam kje? pred šparam? pa bom za teboj pelala user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
22.3.2010 16:29:46   
sonček33
Ojla punce.
Ni časa.user posted image
Sicer smo ok. L, sicer nekaj hoče kašljat, ampak mislim, da bodo smrekovi vršički v kali zatrli vse nepridiprave.
V šoli je ok.
Matrajo nas zobje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
22.3.2010 16:43:00   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

bom šla na mb jug dol in počakam kje? pred šparam? pa bom za teboj pelala user posted image

Ne na mb jug ni špara - to je na bistrici jug. Če greš na mb jug dol se pa lahko pred Rutarjem dobiva.

BE NICE!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
22.3.2010 16:44:14   
sonček33
ploha gre pa v velemestouser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
22.3.2010 16:50:00   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image user posted image

ja sej problemov z vožno in iskanjem mb bom res nekak tko...

marta: zs...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
22.3.2010 16:53:05   
sonček33
medveda s seboj povabi

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
22.3.2010 16:59:43   
Ploha

medveda s seboj povabi

user posted image user posted image user posted image user posted image oooujeee user posted image user posted image user posted image itak si misle da sme mal nora...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
22.3.2010 17:07:07   
Zvezdica

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
22.3.2010 17:07:40   
Zvezdica
En res dobr vic..po dolgem času:) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sherlock Holmes in dr. Watson gresta taborit. Postavita šotor ter kmalu
> utrujena zaspita.
>
> Čez nekaj ur Holmes zbudi svojega zvestega prijatelja: "Watson, poglej v
> nebo in mi povej, kaj vidiš!"
>
> Watson odgovori: "Vidim na milijone zvezd."
>
> Holmes: "In kaj ti to pove?"
>
> Watson se za nekaj časa globoko zamisli:
> "Astronomsko mi pove, da obstaja na milijone galaksij in bilijone planetov,
> astrološko, da je Saturn v znamenju Leva,
> časovno, da je ura približno četrt na eno zjutraj,
> teološko, da je očitno Gospod vsemogočen in da smo mi majhni in nepomembni,
> meteorološko pa, da bova jutri imela lep dan.
>
> Kaj pa tebi pove?"
>
> Holmes za trenutek pomolči in nato reče:  "Bistvo, moj dragi Watson,
> bistvo! Nekdo nama je ukradel šotor!"  

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 22.3.2010 17:08:12 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
22.3.2010 18:12:53   
Zvezdica
še tole povem, sva bila pri zobozdravniku, je premazala zobek, zdaj ga bomo opazovali, 1.4. pa imava kontrolo.
Upam, da ga nič ne skeli, ker to zna baje biti kar zoprnouser posted image

Vprašala sem zakaj ima krvave dlesni in je rekla, da zato, ker jim žilce popokajo. In da so štirice najbolj zoprne ko rastejo:(

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
22.3.2010 18:16:49   
marta82
Ploha sem ti odgovorila na zs.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
22.3.2010 18:37:34   
farfala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
22.3.2010 18:38:59   
farfala
marta, ploha - Torej vidve bosta nekje ob 15ih v Evroparku?

< Sporočilo je popravil farfala -- 22.3.2010 18:39:27 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
22.3.2010 18:41:36   
farfala
zvezdica kako pa se je  držal pri zobozdravniku, a je bil miren? Poškodovanec mali user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.