Zvezdica
|
joj, zvezdica vi ste pa res zgodnji....verjamem da ti je groza za zobek, jaz tud vedno po padcu preverim kako so zobki....in res, da vsi malecki plezajo sam tvoj je ultra aktiven...se pa takšne nezgode z zobki dogajajo tud mirnim otročkom....od moje prijateljice sine, ki je bolj mirne narave, se je tako vdaril v rob mize, da mu je zobek not v dlesen zabilo, malo več kot 1/4 ga zdaj ven gleda zvezdica, takle nosek ima špela večkrat, s fiziološko spirat in ven sesat, nimaš druga zgodnji in tečni :) Zdaj je tudi druga štirica pokukala ven, tko da upam, da se tole konča. K je res kriza no. Zobki, vedno full pazimo zobke, (tud moja znanka ima full mirnega fantka, pa je enkrat padel, pa je šel zob. Pri nas je tko, da miruje samo zunaj na sprehodu, če ga daš iz vozička, se mu utrga . Doma enako, če spi je ok, če je buden, smo budni vsi. Ker pleza, razgaraja, res nobenga miru. In večkrat ko je kaj takega naredil sem pomislila, ziher je šel zobek. No zdaj pa še vem ne kako je šel:( Mimi, ste se že preselili? Kako napreduje stanovanje? O niia, vi2 sta tud zgodnja,