|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
21.3.2010 20:39:26   
Ploha
ooooo izgubljena jancci se je vrnila...bom slikce pole pogledat zdaj gledam slovenija "ima" talent...

še najbolj hecno je, ko pravijo kako je žirija stroga, ja madona boh a pa si ti sploh kdaj slišala kako poješ...no nekaj samokritike bi pa lahko imel...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 21.3.2010 20:40:09 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
21.3.2010 21:34:02   
Jancci
Plohca sem šla še jest gledat.. eni pa res obvladajo, mi grejo kar malo kocine pokonci.user posted image
Očitno sem une tasfalene zamudila!? user posted image user posted image

Jest nimam kakšnega posebnega talenta, se mi zdi!??

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
21.3.2010 21:47:01   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Plohca sem šla še jest gledat.. eni pa res obvladajo, mi grejo kar malo kocine pokonci.user posted image
Očitno sem une tasfalene zamudila!? user posted image user posted image

Jest nimam kakšnega posebnega talenta, se mi zdi!??

ja na začetku so bli eni prav obupni..žal...

ampak ta na koncu, 7 otrok in lep glas....user posted image user posted image   MOOOOJ IDOOOL user posted image user posted image user posted image

Pa uni navijači zeleni zmaji sp mi bli dobri...user posted image user posted image

kakšen talent imaš pa ne morm vedt, mal premisl, poglej se v špegu, mrbit pa kej najdeš...kaj pa dolg jezik?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
21.3.2010 21:49:23   
farfala
jaz tud nimam nekega talenta, še štrikat ne znamuser posted image user posted image , to sem še gledala potem je blo pa dovoljuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
21.3.2010 21:52:33   
farfala
jancci super slikeuser posted image user posted image , tako kot vedno, za kolo pa ne vem, katero je dobrouser posted image
khurde pa še vedno molči in devetim govoriuser posted image

ploha jaz bi tud lahko mogoče ob 15. prišla, bom marto poklicala, kje ste, če bova uspela prej prit

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
21.3.2010 21:54:22   
Jancci
.kaj pa dolg jezik??

user posted image user posted image user posted image user posted image To itak, samo temu bi težko rekla talent!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
21.3.2010 21:55:12   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

jaz tud nimam nekega talenta, še štrikat ne znamuser posted image user posted image , to sem še gledala potem je blo pa dovoljuser posted image

jaaaa, ta mi je bil fenomenalen...tak hecko,...res faca...user posted image user posted image user posted image

jst tud nimam talenta...

no na frajtonarco znam ringa raja zašpilat...sam to zna dons baje že vsak drug slovenc...user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
21.3.2010 21:56:11   
Ploha

jancci super slikeuser posted image user posted image , tako kot vedno, za kolo pa ne vem, katero je dobrouser posted image

ploha jaz bi tud lahko mogoče ob 15. prišla, bom marto poklicala, kje ste, če bova uspela prej prit

no prav...le pridi če boš lohka user posted image

sam pot bi rada vedla..me že zdejle raisefibr (ne vem kako se napiše) daje...tako dajmo punce...user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
21.3.2010 21:56:56   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

.kaj pa dolg jezik??

user posted image user posted image user posted image user posted image To itak, samo temu bi težko rekla talent!!

ja branko ne bi bil zadovoln user posted image user posted image user posted image pa tud odvisn kaj bi z njim počela ( z jezikom) user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
21.3.2010 21:59:13   
Ploha
grem drnjohat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
21.3.2010 22:02:01   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

no prav...le pridi če boš lohka user posted image

sam pot bi rada vedla..me že zdejle raisefibr (ne vem kako se napiše) daje...tako dajmo punce...user posted image user posted image

bo marta povedala za pot, odvisno, kje se dobita

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
21.3.2010 22:09:35   
Zvezdica
nooo midve v torek prideva...a ma kera kej prej cajt, da bi pršla, ker jest bom prej, zvezdica me pa tko al tko ignorira user posted image user posted image user posted image ??

ti ti user posted image

Naju ne bo, ker ima liam napovedan pregled pri zdravniku (ta pred šolo, cepljenje in vse ostalo), v sredo grem na morčka, v četrtek če je katera za kavo naj pove, al pa petek kadarkoli :)

Jancci, welkom bekuser posted image Jast bom tega http://nakup.pikapolonica.com/igrace/berchet-tricikel-baby-too-cocooning/4140073032164140077 iz pikapolonce nabavla. Zdaj je pri nas aktualen poganjalec.

talenti, ja res eni so prav fajn. Zdaj se lahko slovenska estrada skrije in pusti novim prosto pot.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
21.3.2010 22:13:07   
marta82
Plohca najboljše, da kar v Europarku parkirava in greva potem peš v center, ker v z avtom te tja raje ne bi pošiljala.user posted image Al pa še boljše dobiva se v Slovenski Bistrici (izvoz JUG - imaš takoj Špar in se dobiva na park placu) in pelješ za mano. Pa greva skupaj do centra in tam na sprehod. Kaj pa če bo dež? V tem primeru ostane Europark al pa Bumbar park... Štajerke še kakšna ideja? Farfala ti se nama kar pridruži, mo boš lahko.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
21.3.2010 22:14:44   
sonček33
Živjo. Grem gledat kliniko.
Lepo bodite.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
21.3.2010 22:17:36   
uršap
hej mamice,
evo pa se mal javlam, sej vs redno berem, sam kr nekak ne odpišem.izvem pa veliko pametnih nasvetov in informacij.
hvala PLOHA za ZS:) (ti odpišem, ko pogruntam, kakouser posted image )
ja, naš malček je Žiga, je pa mal prehitu, tko da je decemberček.
mam skoz kr dost stvari na faksu, še redne obvezne vaje, pa kolokvije, morm bit pridna, da redno končam 4. lenik, pol oktobra pa diplomo pisat, če bom res pridna.
Žiga je že mali vražiček, hodi že kar dobro, bolj čeblja kot govori...ouou je kuža, drugo pa še ne razumem:)
ponoči se še trikrat zbudimo, sred noči pride k nama spat, pa eno flaško popije, vstanemo pa ob 6ih. se kr mal tolažim s tem, da nismo edini, hkrati pa vsem želim čimprejšno noč brez bujenja.

nisem še noseča, če bo vse kot mora bit čez kako leto pa pol, nočeva prevelike razlike, sam nekako hočm diplomirat vmest, bomo videli...
čestitke vsem nosečnicam, že na fasku mamo tri, pa sošolka iz gimnazije je noseča, in me kar malio mika, sploh ko pomislim, kako lušnto je bilo.

na srečo Žiga ni bil skoraj nič bolan, ga imamo še doma, nismo dobili vrtca, tko da nekako kombiniramo varstvo.  čeprav, je kakšen prehlad koristen, da se okrepi imunski sistem....user posted image user posted image user posted image vsem bolanim in vsem mamicam

se bom probala mal večkrat javit, ste pa take klepetulje, da je včasih težko kr vskočit v debato;)

pozdravčki

nasmehni se:)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
21.3.2010 22:25:23   
uršap
če katero zanima: v hofrju bojo mel v čet ticikel v akciji, pa še nekaj otoških igrač: http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/58_15529.htm

a je tudi pri ticiklih teba na kaj pazit?..ne vem... položaj sedeža? kej za pravilen razvoj?? a je ta iz relame sploh uredu?

men je tist všeč, k je tud napol voziček, mislim da je marta dala link..sam mi je trenutno malo prevelik strošek, sva lih marelo-voziček kupila, pa nahrbtnik za na šmarno goro, pa treba še malo spomladanske garderobe..mogoče naseldnji mesec

nasmehni se:)

(odgovor članu uršap)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
21.3.2010 22:44:31   
Zvezdica
hej mamice,
evo pa se mal javlam, sej vs redno berem, sam kr nekak ne odpišem.izvem pa veliko pametnih nasvetov in informacij.

lepo da si kako napisala, te vidimo ko berešuser posted image

Tale iz hoferja zgleda pa dost pocen pa kr v redu.

i belive i can fly....

(odgovor članu uršap)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
22.3.2010 6:37:47   
krtekxx
Zjuser posted image . Noč...katastrofa. Ker me je nekaj štihnilo v križu sem jo dala spat poleg sebe, saj je ne morem jemat iz posteljice. Potem se je od 23h naprej premetavala, ob 1h bruhalauser posted image , potem še do 3h premetavala, nato zaspala, moja budilka je pa zvonila ob 5:15.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 8:26:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
22.3.2010 9:01:48   
krtekxx
Potem ne bo nič z dopustom?

Jutri gremo (upam, saj je do jutri še daleč). Bruhanje je bilo najbrž le posledica zataknjene sluzi v grlu...sedaj je menda spet ultra živahna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
22.3.2010 9:14:43   
kiara24
ojla,

no mi imamo pestro.... vikend je minil prehitro, tako kot vedno.

Včeraj sem že vse napisla pa mi je po pomoti moj zvečer vse zapruuser posted image .... ker sem jaz s klaro se dajela ker ima tako grozen kašelj.... suh in se kar davi. No čez dan ne, večina zjutraj pa zvečer. Tako da greva danes kar k zdravniku.

Pa še luliko bova pokazali , ker je grozno za videt.

Kakšni so znaki bronhitisa?

Ploha- joj a tolk otork bi ti imela.... no tudi prav, sam pol moraš pa kar enga za drugmu..... Jaz kitajskemu napovdovanju splola ne vrjamem, pri meni se je zmotil pri Klari.

Niia- zaakj ne s kamelicami, če je v lekarni rekla, lubje je pa rekla da raje ne.

Farfala- ne pozanm tega vozička, sorry ampak pa kopujeva sedaj z mojim nekja takega , da bo strehica gor k mi je ful dobr. Nočem čisto navadne marele.

Zvezdica-tole z zobmi, je kriza, hitro se zgodi kaj takega. A ga je fejst zbil?

No zdej grem pa po  na kavico s kolegico.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
22.3.2010 9:21:11   
Zvezdica
Niia- zaakj ne s kamelicami, če je v lekarni rekla, lubje je pa rekla da raje ne.

ko je imel liam (5let nazaj) fejst vneto ritko, je tud men v lekarni svetovala lubje in praško. in potem ni imel nikoli več vnete ritke. Se pa ne spomnim argumentov zakaj lubje in ne kamilice.

Zvezdica-tole z zobmi, je kriza, hitro se zgodi kaj takega. A ga je fejst zbil?

ja 1/3. tak gavnar je zdajuser posted image

Mi2 ne greva v vrtec ker je smrkav, pa cel teden imam obveznosti, tko da bova še ta teden doma.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
22.3.2010 9:23:40   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Zjuser posted image . Noč...katastrofa. Ker me je nekaj štihnilo v križu sem jo dala spat poleg sebe, saj je ne morem jemat iz posteljice. Potem se je od 23h naprej premetavala, ob 1h bruhalauser posted image , potem še do 3h premetavala, nato zaspala, moja budilka je pa zvonila ob 5:15.

krtexx, naš ma tud polno šlajma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za brito.

dobro jutro,
mi smo dobro spali, je pa naš tamalček že zjutraj bil nekaj užaljen oz. jezen na naju, sploh se ni hotel posloviti, ko sem šla v službo pa pri možu je bilo enako.

Niia, zdaj že ve, da greš v službo in se kujauser posted image user posted image user posted image ampak ko prideš ponj bo pa full vesel. Boš vidla.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
22.3.2010 9:29:53   
khurde
ojla,

jancci, zdej pa veselo na delo user posted image user posted image

ploha, sem gledala mal talente in če se ne bi folk sam javil, bi mislila, da se z njih prav grdo norca delajo user posted image user posted image user posted image  ne vseh, no, sam ene par je bilo pa kr neki

zvezdica, jaz bi zobarja poklicala, ker sem nekje na rr brala, da potem naročijo na pregled in zob premažejo, da ne odmre (kot je ploha napisala), sam je kao treba dost kmalu it, drugače nima smisla

farfala, vozička ne poznam, bi pa tricikel kupila, sam ne vem katerega, pa še finance me dajejo, tko da ni ravno velik izbire

ursap, lepo, da si se javila  user posted image  kar večkrat vpadi in kaj napiš

kiara, za bronhitis ne vem

marta, če sam občasno pokašlja, ne bi peljala, to tut isa dela, če je pogosto, pa bi. bi pa itak prej poklicala, pri nas zdaj skor ne sprejemajo, ker je ful bolnih in imajo raje, če "zdravi" pokličejo

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
22.3.2010 9:57:10   
nina166
Dan!

Spali smo vredu. Otroka sta zdrava...sicer še občasno malo pokašljata, drugače pa sta ok. Domen je spet v vrtcu, Daša pa spi. Jaz pa grem se spravit na šiht.

Drugače pa vse po starem user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.