|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
20.3.2010 11:25:40   
LoveLove
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: LoveLove

Jutrooooo......
Jst pa od 8  do 17h delam....aaaa.......

Kje pa delaš? user posted image

V trgovini s kufi v Lj.... pa že spim na pol!!! od dolgcajta....križ me od sedenja boli...ahhahhahh

Kok je luštn k je fajn!!!

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
20.3.2010 11:26:11   
LoveLove
Kufri (samsonite)!!

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
20.3.2010 11:40:23   
Božička09
City Park?

Jaz sem tudi v trgovini, ssmo da kozmetiko prodajam user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
20.3.2010 11:46:58   
LoveLove
Ne,neee.....ne prenašam centrov...ne morem dihat notr..ahha....tuki med harwy normanom &bouhouse-m....v outletu!!! *=O) a si ti v city-u??

Neposredna povezava do sporočila: 4054
20.3.2010 11:58:50   
Božička09
Ne, jaz sem v centru Lj user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
20.3.2010 12:03:51   
LoveLove
Sej drugače sem iz Litije.....je bol mal punc iz Lj in okolice...so bolj štajerke!!

Neposredna povezava do sporočila: 4056
20.3.2010 12:14:45   
Božička09
Litijčanka? Imam eno kolegico s tam user posted image

Jaz sem tudi uvožena v Lj, drugače sem Gorenjka. Zdajle bo počasi dve leti, kar živim tu.

---

Imaš kaj fletnih kufrčkov? Spletno stran imate, ne? K moj je plastičen, sta mi ga starša pred parimi leti kupila, pa je to potem vs etak-tak, ko s epreklada gor in dol, bo treba počasi novega kupit user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
20.3.2010 12:26:51   
LoveLove
Litijanka...ne Litijčanka...hahhahhahahhahah

Koga poznaš?????

Zdele trenutno nč tazga kar bi priporočala...mal si poglej na spletni strani pa če ti bo kej všeč povej pa ti bom predlagala kako pa kaj....če bo pa v outlet kej fajnga pa pocen padl ti pa tud lahko javim!!samo približno morem vedet kaj hočeš!!

Neposredna povezava do sporočila: 4058
20.3.2010 12:33:45   
Božička09

Litijanka...ne Litijčanka...hahhahhahahhahah

Oprosti user posted image

Nič pod nujno še ne rabim, tako da bolj brskam in čakam, da mi kaj v oči pade user posted image Zdajle moram ''težave'' z vozički rešit, hihi user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
20.3.2010 12:43:33   
LoveLove
Nč hudga..se mal hecam..... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4060
20.3.2010 12:51:09   
maca29
dober dan še iz moje strani :) kako smo kaj danes ??sonček je bo treba na sprehod :)user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
20.3.2010 12:57:25   
nadka30
Dan, dobrodošle nove, sta pa res zanimivi pred dvema letoma sta rodili na isti dan, pa tudi sedaj sta skupaj med septemberkami, mogoče vama pa uspe tudi tokrat.Pa da se nista vidve kaj zmenile med sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
LOve love se mi kar smiliš, da delaš skoraj cel dan, jaz imam pa dane fraj soboto sem mislila da bom uredila gredico, kjer imam cel kup rož oz sedaj mi raste že plevel pa očitno ne bo nič iz tega, ker tako piha da je joj, da bi se pa nahladila temu se pa ne grem izzivat.Tako da zdaj veselo pospravljam ter pečem muffine.
Se bom pa ob 15. uri v vsakem primeru dol vlegla ker bom gledala staro nadaljevanko Sever in jug, ko sem bila še precej mlada sem jo non stop bulila, pa moram priznat da mi je še sedaj zanimiva, pa ima že kar precej let na grbiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Punce katero kremo pa uporabljate za strije, jaz uporabljam eno sploh ne znano kremo to kremo sem uporabljala že pri nadji (še čudno da je sploh še naprodaj), reče se ji SANOSAN in takrat je bila edina krema, ki mi je pasala pa sem jih kar nekaj izprobala.user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
20.3.2010 12:59:52   
Inčy
Hej, hej punce!!! Pozdravček vsem novim!!!

Jaz pa sem po dolgem času uspela do frizerja prit in se počutim kot prerojena user posted image user posted image user posted image

maca29 - kaj v vaših krajih nič ne piha, da sploh lahko razmišljaš o sprehodu??? user posted image user posted image
Saj sem vedela, da bi bilo prelepo, da bi bilo res, ko so včeraj napovedali 17 stopinj in sonček ... so grozen veter pozabli omenit!!! Grrrr ... pa tako lep dan bi bil user posted image

< Sporočilo je popravil Inčy -- 20.3.2010 13:00:23 >

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
20.3.2010 12:59:55   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Punce katero kremo pa uporabljate za strije, jaz uporabljam eno sploh ne znano kremo to kremo sem uporabljala že pri nadji (še čudno da je sploh še naprodaj), reče se ji SANOSAN in takrat je bila edina krema, ki mi je pasala pa sem jih kar nekaj izprobala.user posted image

Karitejevo maslo od Metideranee, naročim preko spleta user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
20.3.2010 13:03:00   
maca29
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Jaz pa sem po dolgem času uspela do frizerja prit in se počutim kot prerojena user posted image user posted image user posted image

maca29 - kaj v vaših krajih nič ne piha, da sploh lahko razmišljaš o sprehodu??? user posted image user posted image
Saj sem vedela, da bi bilo prelepo, da bi bilo res, ko so včeraj napovedali 17 stopinj in sonček ... so grozen veter pozabli omenit!!! Grrrr ... pa tako lep dan bi bil user posted image

neee pri nas ni nič vetra tako hudega :) je lepo sončno mal pihlja ampak čist tko sapica :) koroška ah v objemu gora user posted image mal vetra odnesejo

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
20.3.2010 13:29:30   
cresisy
Božička09 - danes smo stopili v 15 teden. user posted image Rastemo ja.....pa še velik bomo. hihi lep dan 

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
20.3.2010 14:02:25   
LoveLove

LOve love se mi kar smiliš, da delaš skoraj cel dan,

No...še 3urce... prejtle sem pojedla mal čokolinota me je čist zafleširal!!!! Zdele sem bolše ampak mi že nekaj kruli...tko da ko pojem bo spet flešerija.... @@@@@@

Jaz pa uporabljam neko mandljevo olje...sploh nevem kera firma...sam mislim da je dosti na koži kakšna je...moja frendica je zdele en mesec pred rokom je revi cel trebuh popokal....pa se je mazala po 3x na dan..... no če se redno mažeš lahko vsaj rečeš da si naredil vse da se nebi to zgodilo ampak če se pač se.... z glavo v zid...ehhehhhehehe

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
20.3.2010 14:10:34   
nadka30
Vidim da si slikico spremenila, si že čisto velikonočno razpoloženauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Punce se zavedate predvsem tiste, ki ste prvič noseče da bosta letos kao že praznovale materinski dan, no drugo leto bo pa še toliko lepše ker bodo vaši user posted image zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
20.3.2010 14:22:42   
LoveLove

Vidim da si slikico spremenila, si že čisto velikonočno razpoloženauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

oo na to pa sploh pomislna nisem....se mi je zdel da una slikca ni moj karakter...preveč romantična zame..... sem bol pri odtrganih in mi ni in ni poteglna.....

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
20.3.2010 14:28:33   
ŽanaTaja
Hej punce...

Pozdravček novim user posted image user posted image

Mene pa danes takoo špika levo spodaj, da ne vem kaj bi naj to sploh bilo...katastrofauser posted image

Jaz uporavljam za strije od Eucerina olje...in je fulll dobr...upam da bo kaj pomagalouser posted image
Pri nas tudi tkooo piha, da groza...učer je pa bil res krasen dan...

Da vam povem, da sem šla zadnjič in sem kupila tokkk lepo jopico z kapuco za to sončico v bušiju...sam to nič druzga pa so me že napadal da je prehitr....prehitr, ma kupila sem tko mal za dušo..user posted image

Jst vsak večer čakam in čakam da kaj začutim, pa mi še najbrž kr par tednov ne bo dano...še dobr da imam Angelsound, da jo vsaj slišim kako ji bije srček in kako migauser posted image user posted image user posted image

Lep dan....

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 16:19:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ŽanaTaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4071
20.3.2010 20:11:06   
katrinka

Sej drugače sem iz Litije.....je bol mal punc iz Lj in okolice...so bolj štajerke!!

jaz uradno spadam pod ljubljansko okolico...tam doli na mocvirju me najdes...hehe
drugace me pa vsaj enkrat na 2 meseca pot pelje mimo litije proti zasavju k familijiuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maca29

IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Jaz pa sem po dolgem času uspela do frizerja prit in se počutim kot prerojena 

maca29 - kaj v vaših krajih nič ne piha, da sploh lahko razmišljaš o sprehodu???
Saj sem vedela, da bi bilo prelepo, da bi bilo res, ko so včeraj napovedali 17 stopinj in sonček ... so grozen veter pozabli omenit!!! Grrrr ... pa tako lep dan bi bil

neee pri nas ni nič vetra tako hudega :) je lepo sončno mal pihlja ampak čist tko sapica :) koroška ah v objemu gora mal vetra odnesejo

a se loh pol k teb preselim, k pr nas piha obupno...mam obcutek da bo celo bajto odpihneluser posted image

Vidim da si slikico spremenila, si že čisto velikonočno razpoložena .
Punce se zavedate predvsem tiste, ki ste prvič noseče da bosta letos kao že praznovale materinski dan, no drugo leto bo pa še toliko lepše ker bodo vaši zraven

u saj res, moj bo prvi letos - bo tak da bom hcerko objela...lansko leto je bila se v buhiju...ta novo dete pa upam da me brcne ene 2krat pa bo...heheuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Da vam povem, da sem šla zadnjič in sem kupila tokkk lepo jopico z kapuco za to sončico v bušiju...sam to nič druzga pa so me že napadal da je prehitr....prehitr, ma kupila sem tko mal za dušo..

super, seveda za duso...saj nisi cele otroske sobe se nabavila...ti si kar privosciuser posted image user posted image user posted image user posted image

a ja - ok, vem da je se malo prekmalu - a ste kaj o morju razmisljale letos - jaz sem hotela it septembra k je hcerka se mala, no zdaj itak odpade k mam rok septembra, mi je pa vceri povedu moz povedu da ima kolektivca v prvi polovici augusta - kar mi je pa tudi prepozno...ocitno bodo vikendi letos...o jojuser posted image

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
20.3.2010 20:26:23   
lillchy123
čer čvekice user posted image
se sam javim, preden grem spat user posted image . je dons naš škratek ob 5.15 vstal user posted image in prvič čez dan ni šel spatuser posted image tko da sem komauser posted image

katrinka, kaj maš familijo v Zasavju? Jst sem original zasavka drugačuser posted image

nč, se grem mal umit, pa ajat, ker bo zjutri spet treba kmalu vstat. pride frizerka ob 7.30, se mormo vsi postrižt. smo že ko 3 punčke user posted image
nočko bejbe, lepo pančkajte

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
21.3.2010 7:47:04   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Karitejevo maslo od Metideranee, naročim preko spleta user posted image

Slezenovčevo mleko od Justa.

Neposredna povezava do sporočila: 4074
21.3.2010 7:51:39   
benika
a ja - ok, vem da je se malo prekmalu - a ste kaj o morju razmisljale letos - jaz sem hotela it septembra k je hcerka se mala, no zdaj itak odpade k mam rok septembra, mi je pa vceri povedu moz povedu da ima kolektivca v prvi polovici augusta - kar mi je pa tudi prepozno...ocitno bodo vikendi letos...o jojuser posted image

Mi najbrž ne bomo nič planirali ampak se bomo prepustili toku dogajanja. Prvič niti ne vem, kakšno bo moje počutje julija in avgusta, drugič pa se mi škoda zdi dat ne vem koliko keša za rezervacijo počitnic, potem naj nam pa kaj pride vmes in bo šlo vse po gobe (kljub riziku odpovedi). Bomo zavili najbrž v kakšne toplice, čez vikend na morje, kdaj pa kdaj na bazen, pa bo. Edino če mi uspe prepričat dragega, če bi se zmenil s kolegom, če nam odstopijo prikolico za kak teden na Krku.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

najlepše ime za fanta
pika89

Katero izmed izbranih imen za fantka vam je najbolj všeč?

Tristan (18%)

Nejc (21%)

Jernej (9%)

David (19%)

Luka (32%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!