Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 8:53:09
|
|
|
|
pupa*81
|
hej hej sračike! a čez vikende bomo pa kr štrajkali al kako petrca great za toxo! ah tablete pa pravijo da so ful bljak, tak da ti nism nč fouš... so pa dobr izgovor, da si pol s cukrom okus popravljaš aglaia ti naša gospodinja so te čist hormoni spucal a? no mene čustvene stvari kisajo že par mescev, pa je hb dragi že vajen jokcanja od prej (pms) čeprav morem rečt da gre na hujš zdej že ob kaki slikci zalivam tako da pripravi se (ga) na še en mesec padavin no sej bo itak april in je nestanovitno vreme običajno to otrdevanje tudi meni pili živce, sploh ne vem al je to to, al me sam zaje.bava mi je pa všeč ta teorija od aglaie: ''pravijo, da ko imas ta prave popadke, da ves. No, jaz ne vem, da bi jih imela, torej jih nimam'' aja, aglaia upam da si uporabila beli kis (alkoholen, prozoren), a sej se mi zdi da je živa ti napisala ja, no fajn da je uspelo... jst sm v prvo oprala sam cunje za prah z njim - za svaki slučaj, k se je moj pritoževal sam k sm omenla kis candy sej na začetku si lahko daš duška z kakimi malenkostmi pa z zbiranjem obsežnih seznamov, kaj naj bi sploh rabila... pol boš pa seznam na pol dala pa bo lih prav ja, ena je omenjala v btcju neko trgovino z blagom, tudi mene zanima katero svetujete... rabim blago za novo prevleko blazine za dojenje, da ne bom te tolk popacala k je lepa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 8:53:26
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 aja pa še jutri uradno delam, potem pa porodniški dopust, neuradno pa še do naslednjega petka O, super . Jaz uradno delam do velike noči, neuradno pa do poroda (će je to sploh smešno ). Še do konca pojem zatrk pa deeeeelat ... jooooj, kolk se mi ne daaaaaaaa ... Lp, živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 9:01:19
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Zvezdici kako si? Se že kaj dogaja? Jaz sem ok. Mala, pa še vedno štrajka, hehe. Danes imam pregled, pa bomo videli kaj bo G rekla.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 9:24:11
|
|
|
|
pupa*81
|
krtkova sem slučajno najdla, pa sm ti mogla pokazat KRTEK
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 9:36:34
|
|
|
|
NATAŠA35
|
živa sej jaz se tud bojim, da bom delala do poroda, čeprav sem rekla, da imam 6.4. poslovilno fešto in to trojno: za RD, za 7 let v tej firmi in ker grem na dopust pupa super link, so lepi krtki
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 10:02:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupa kaksen link!! Jaz si bom vse (VSE!!) narocila. Palcek Smuk pa Medvedek Usatek!!! Ooooo, hiperventiliram Drugace pa se mi malo mudi na dekompresijo, zato sem vas samo pozdravit prisla in drzat pesti za Zvezdici in urso. Pa vidim, da tiscita noge skupaj Aja, se glede kisa. Sem belega uporabila ampak moj moz sploh ne ve, da ga uporabljam. On je namrec alergicen na kis in niti solate ne je, ker je kisla in ne oliv in nobene vlozene zelenjave. Si predstavljas, da bi mu povedala, da njegove obleke s kisom perem? Locil bi se No ja no, saj tako se zacne. Najprej mu lazem zaradi kisa, potem bom pa zacela desperate housewive zganjat pa bom imela ljubimca vrtnarja pa to. Saj sem vedela, da nisva na dobri poti. Od fotra punca je ze pred poroko rekla, da se to njej ne zdi pametna ideja, da se porociva. In zdaj se ji ne zdi dobro, da bova imela otroka, ker po njeno nisva dorasla. Mogoce pa ima prav. Ona ze ve, ki ima 2 otroka z 20 let starejsim tipom in ki pred celim svetom zanika njegov prvi zakon Natasa in Ziva, vidve sta pa carici! Kar v sluzbo hodita se 2 dni pred porodom. Bosta vidle, ko bosta na pisalni mizi rojevale in bo plodovnica po tipkovnici tekla
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 10:07:43
|
|
|
|
NATAŠA35
|
aglaia si me nasmejala...ne bi rada tu rojevala v pisarni, ker imam samo sodelavce, ki se delajo mačote, lahko skup padli, pa bom več dela z njimi, kot sama s sabo
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 10:18:37
|
|
|
|
candy24
|
pupa - na začetku sem govorila, da mi ne bo treba nič kupovat, ker sem skoraj vse dobila in mi je bilo to celo fajn, ker nisem glih tip za nakupovanje. ko moram it kupit kaj zase se moram psihično pripravit da se odpravim... zdaj pa... vedno bolj gre nosečnost h kraju, vedno bolj iščem izgovore (za prepričat mojega), da bova mogla nabavit še to in to... seznam je trenutno v fazi daljšanja. jaz sem zaenkrat v hali A našla dve trgovini z blagom. ti si že šla mogoče v ti dve kaj pogledat? jaz sem namreč šla enkrat samo mimo izložbe - pa sem na policah vidla neko otroško blago. no, vsaj zgledalo je tako. meni pa je zelo všeč medvedek uhec...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 10:24:08
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 aglaia si me nasmejala...ne bi rada tu rojevala v pisarni, ker imam samo sodelavce, ki se delajo mačote, lahko skup padli, pa bom več dela z njimi, kot sama s sabo no pol pa kr hitro na porodniško joooj babe, zdej k je zvezdici prilepla seznam sm šele vidla... za Zvezdici in urso sm pa jst na vrsti ajme ajme
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 10:28:07
|
|
|
|
pupa*81
|
IZVIRNO SPOROČILO: candy24 pupa - na začetku sem govorila, da mi ne bo treba nič kupovat, ker sem skoraj vse dobila in mi je bilo to celo fajn, ker nisem glih tip za nakupovanje. ko moram it kupit kaj zase se moram psihično pripravit da se odpravim... zdaj pa... vedno bolj gre nosečnost h kraju, vedno bolj iščem izgovore (za prepričat mojega), da bova mogla nabavit še to in to... seznam je trenutno v fazi daljšanja. jaz sem zaenkrat v hali A našla dve trgovini z blagom. ti si že šla mogoče v ti dve kaj pogledat? jaz sem namreč šla enkrat samo mimo izložbe - pa sem na policah vidla neko otroško blago. no, vsaj zgledalo je tako. meni pa je zelo všeč medvedek uhec... jaaa, glede šopinga sm pa jst čiiiist ista, se mi pa zdej kr lušta po mini-cunjcah še dobro da sm bla zdej cel mesec v hausarestu pa ni blo s tega nč ampak enkrat morem pa še it, ker sm v stroju pobarvala tanajtalepš pajacek za iz porodnišnice, zdej bom šla pa kr po novega vidiš aglaia kaki dobr izgovor je to aha blago je v hali A, ja sej se mi je zdelo... bom počekirala, tnx!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 10:29:09
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro!!! Jst sm čist upravičeno na bolniški!! Kok me je dons ponoči bolela sramna kost in vse okoli nje ( da ne omenim vsega tega področja s kakšnim drugim izrazom!! ). Na jok mi je šlo od bolečine, tud milimeter se nisem upala premaknit. Sm tok stokala, da sm še mjga zbudila, me je pol tolažil in masiral hrbet, da sem se malo umirila. Sam dons me še vedno boli. Krtkov nahrbtnik je čist hud, sam mi je predrag, da bi ga že zdej kupovala. Hvala ti vseeno, da se takole name spomniš!! Petrca - kupovala sem v Prenatalu in Chiccu. Moram pa rečt, da so bili v obeh trgovinah strašansko neprijazni oz. jim je hudo dol viselo. Sam sem opazila, da so se tko obnašal do vseh kupcev. Mogoče so bli v Prenatalu malenkost bolj ustrežljivi. Šipc - kdaj???? Dopoldne al popoldne? Jst sm za, sam to sredo ne! Pa pol prve tri dni drug teden sam popoldne. Kaj pravite na ta petek?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 10:32:11
|
|
|
|
petrca2507
|
Jst sm nazaj od G. Ni mi dala tablet, ampak sirup. Je rekla, da so punce bolj zadovoljne z njim. Dobila sem Ferrum Lek, ki ga vzamem 2x dnevno po 1 priloženo žličko. pupa...super link. Sem si spravla med Priljubljene.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 10:40:57
|
|
|
|
Božička09
|
Punce, a katera od vas hodi ali premišljuje, da bi hodila na jogo v Sadhana center na Viču? Jaz grem danes prvič
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 10:47:40
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Natasa in Ziva, vidve sta pa carici! Kar v sluzbo hodita se 2 dni pred porodom. Bosta vidle, ko bosta na pisalni mizi rojevale in bo plodovnica po tipkovnici tekla Imam glih tipkovnico za spucat . IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Šipc - kdaj???? Dopoldne al popoldne? Jst sm za, sam to sredo ne! Pa pol prve tri dni drug teden sam popoldne. Kaj pravite na ta petek? A lahko ok. 14h ali popoldne? Ker jaz dopoldne moram podnujno delat, do 16h pa dvignit otroke iz vrtca ... Razen če se spet zmenim s taščo .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 11:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
pikapolonica čestitke za Aljo! cojka tole glede avta je pa res štala no. kaj vama res ni usojeno, da ga menjata. Pomoje ima mali prste vmes, se hoče v Imprezi vozit (za družinski avto), tvojega pa tud hoče obrdžat. Skrbi za to, da bo mami lahko parkirala kjerkoli Voziček sem samo takrat sprobala za par minut. Meni je super, ker sva šla tam po makadamu, kjer jaz vozim kužke na sprehod (ziher poznaš pot, ki gre proti Nadgorici), sej je treslo, samo mali je spal ko ubit. Ima res zakon amortizerje voziček. petrca super za voziček krtkova vidim, da je šoping uspel Dej povej je težko najdit to trgovino v Trstu? Ker zdej si pa men spet lušte naredila. Jaz pa rabim še ful cunjic za tamalga. Pomoje vse kar imam zdaj doma št 62 ne bo prišlo v poštev, ker je pliš, to je pa prevroče za poleti Jaz bi tud prišla na srečanje, ampak samo če bo moj doma. Pa še to ga moram naučit kako ga nahrani, ker je ves presran, ker se je Taiu zadnjič zaletelo. Pa še tole vam moram povedat. Kaj sem KONČNO dobila, PREVIJALNO
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 11:14:56
|
|
|
|
živa
|
nax, upam, da ti uspe priti, sicer pa - saj bo kmalu topleje in bomo na sončku kofetkale pa boš lahko žabončka s sabo pripeljala na kako srečanje.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 11:16:27
|
|
|
|
krtkova
|
nax - prenatal je blizu ex-ponterosa, se pa trg itak še vedno imenuje Ponte rosso, če boš kej na zameljevid gledala. Je na ulici Via Mazzini. Zelo blizu pravoslavne cerkve. Chicco je pa malo višje, na Via Carducci. Vzemi kak zemljevid Trsta v roke. Al pa ga jst prinesem s sabo na kakšno srečanje in ti pokažem. Ne vem,kok dobr poznaš Trst. Je pa rekla pupa, da je prenatal tudi v Gorici!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 11:17:43
|
|
|
|
krtkova
|
A čmo rečt za srečanje; Šipc, petek ob 14h? Sam kaj pa tiste, ki ste v službi??????? joj, kako ugoditi vsem?????
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 11:35:36
|
|
|
|
mkbk
|
jst ne morm buhuhu (ker je spet un teden)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 11:37:04
|
|
|
|
Anonimen
|
živa, ko bo sonček, bomo pa že skoraj vse imele svoje žabončke sabo na koneftku krtkova bom vzela zemljevid ja, ker jaz se še v Lj lahko izgubim Hvala. Moram mojga naštimat, da greva v Trst zdej.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 11:38:12
|
|
|
|
candy24
|
Jaz bi se vam tudi pridružila, če lahko. Imam pa eno vprašanje: kje pa je ta Šipc? Ime slaščičarne bi zelo pomagalo. Ali je "pri Šipcu"? Potem bi raje imela naslov...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 11:41:12
|
|
|
|
petrca2507
|
Jst še ne morem 100% potrdit udeležbe za petek. Vam tekom tedna sporočim.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 22.3.2010 11:43:37
|
|
|
|
krtkova
|
mislim, da je petek slab datum. Kaj pa ponedeljek ob 16.30?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?