krtkova
|
HOjla!! Malo sm tudi jaz odklopila od računalnika. Šoping včeraj je maksimalno uspel. Nabavila sem vse možne bodije, pajacke, pižame, hlačke, jopice, majčke, brisačke, dekce, dude, flaške, ležalnik, majčko za debelo bodočo mamo, škarjice za nohtke,.... Skratka načeloma mam zdej vse, razen pohištva in kozmetike. OK OK, pa še posteljnina in banjca mi manjkata. So mel v pa v Prenatalu akcijo in sm dobila darilni bom za 20% vrednosti nakupa, ki ga moram zapraviti do 18. 4., zato bova šla z mojim v sredo po obisku Ikee še enkrat v Trst. Vam pa moram povedati, da je izbira cunj v chicco in prenatal stokrat boljša od vseh naših trgovin skupaj. Men se je kr malo mešalo, ker je bila izbira prevelika. Še dobr, da sm mela mami s sabo, mi je ful pomagala, svetovala,..... Aja pa v Prenatalu so imeli tudi super izbiro cunj za nosečke, le problem je bil v tem, da karkoli sm izbrala, ni bilo več M velikosti. Prišla sm pa domov tko utrujena, kot da bi šla na Triglav in nazaj v enem dopoldnevu!!! Sm mislila, da bom kr padla v posteljo. NO, pa sm se ulegla in bila v sekundi čist nervozna in popolnoma budna. Spet nism spala celo noč!!! Sm pa zato dopoldne potegnila do 11h!!!! No, tko!! To bi bilo od mene zaenkrat vse.