|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
20.3.2010 12:51:23   
anajrim
Pikapolonica 80 - čestitke za Aljo, pa lepo se cartajte!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte v vikendu!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 351
20.3.2010 13:22:54   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Pikapolonica 80 - čestitke za Aljo, pa lepo se cartajte!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte v vikendu!!!

čestitke še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 352
20.3.2010 13:33:58   
živa
Pikapolonica 80, user posted image za Aljo user posted image .

cojka, v katerem albumu? Tule na RR jih ne najdem ... Pa jutri poročaj o baby shower user posted image . A si jutri na B. pri G.? Ker jaz moram po otroke v tisti konec in če bo lepo vreme, gremo morda lahko okrog jezera?

Aglaia, nekaj sem ti odgovorila na ZS, pa še to sem se spomnila: če si prala bele cunje (in najbrž si jih, če si jih kuhala user posted image ), jih je po mojem najlažje in najbolj učinkovito razbarvati, če jih namočiš v vodo, v katero daš arekino. Mogoče ti bodo porumenele (moraš dati čim manj arekine), pa potem kupiš prašek za beljenje perila (v Müllerju) in prepereš; ker so za dojenčka, raje ene dvakrat z dodatnim splakovanjem, pa dodaj v predalček za mehčalec (namesto mehčalca) alkoholni kis (za vlaganje), da spereš vse usedline od praškov + cunje so mehkejše ...

Lp,

živa

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   [Brisano sporočilo]
20.3.2010 15:31:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
20.3.2010 16:06:57   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

živa - a imate kakšno revijo pevskih zborov.

Ne, pleh muzika ima koncert user posted image .

jao, cojka in nax, vidve in vajine punčke user posted image . Samo da ne bosta na koncu ful razočarani, če bo slučajno tako kot pri meni (glede na mojo intuicijo) ali Nataši 35 user posted image .

Aglaia je pa zgleda mutirala v gospidinjo, ko se nič več ne javi user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 20.3.2010 16:07:18 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 355
20.3.2010 18:20:28   
marjanaj
cojka ah, moje področje v službi noben ne pokriva in tudi nobenemu ne morem tako zaupati, da vem, da bo vse štimalo user posted image Itak bom celo leto bolj od doma delala, ampak dokler še lahko pa moram vsaj malo v službo, da še uredim vse user posted image

midva sva pa ravno Carbonaro zmazala, potem sem pa še čez pojedla chocolate chip ice cream... Mmmm... zdej mi je pa valda slabo user posted image Pa še zdaj sem ravno kemijo v cevi nalila, pa še to po ribah smrdi... jao zmešalo se mi bo user posted image od vseh teh vonjav.

tanika midva sva imela tudi podobne težave z avtom. Pa so na koncu ugotovili, da je bil kriv alt_ernator. So ga na servisu zamenjali in zdaj je vse ok. user posted image

aglaia kot razočarana gospodinja user posted image user posted image user posted image Nekako si je ne predstavljam v tej nadaljevanki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 356
20.3.2010 18:27:49   
živa
Ful ste prijazne, ko naštevate, kakšne dobrote in sladkarije jeste, jaz pa stradam z ovsenimi kosmiči user posted image . Packe user posted image .

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 357
20.3.2010 19:26:24   
bcljka
oj! evo me iz MB... na obisku je blo super user posted image user posted image user posted image bom nrdila album (če mi bo ratal)... kako zgleda trebušček v primerjavi z mojim (1 teden razlike) če maš dvojčke user posted image zdej je šel pa dragi direkt v službo, men se pa ne da kuhat pa na kavču tortilje jem... noro zdravo user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 358
20.3.2010 19:28:16   
petrca2507
Takole...jst sem nazaj s prelepe Gorenjske. Sem se bala, kako bo z vremenom, ker zjutraj je v LJ pihalo, kot pri norcih. Okoli 9.30 sem prispela na Jesenice (ceste so bile kljub Planici čist prazne), kjer je bilo brez oblačka in brez vetra. user posted image Sem takoj izkoristila za en kratek sprehod, potem sva šle pa z mami v lesce v Tapro za ploščice pogledat in na Jesenicah v Pikapolonico, kjer sem naročila voziček. user posted image Dobijo ga v četrtek, jst ga bom pa v soboto prevzela, ker bom spet gor in ga bom odpeljala v naše začasno skladišče (delavnica, kjer se nabira vsa krama). user posted image Odločila sva se za črno-rdečega Jane slalom, kolekcija 2009. Tko da bo zdej tud naš user posted image imel muziko. user posted image

Sem vas vmes mal brala, komentirat pa nisem mogla, ker je preko mobitela zelo nepregledno vse skupaj.

Najprej čestitke pikapolonica za user posted image user posted image user posted image user posted image

marjanaj...upam, da vsaj uživaš v službi, če ti že ne dajo miru.
Sem mislila, da imava samo midva težave z vodo in cevmi v bloku, ker sva v pritličju (imava polno vodnega kamna v ceveh in potem voda slabše teče). Pa so zgleda vsi bloku v tem okolišu isti. user posted image

cojka...škoda za avto.

aglaia...lepo da si se oglasila. Vidim, da imaš cel kup dela s pranjem, likanjem, pospravljanjem. Zdej boš imela pa še več dela, da cunjice nazaj v pravo barvo dobiš.

krtkova...kako je bilo v Trstu?
Najini starši bi tud kar naprej nekaj kupoval. Ker zraven še zidava in bova vse skupaj mogla še opremit, sva sprejela pomoč. To ne pomeni, da nama bodo zdej vse oni kupil, ampak samo kakšen element. user posted image Oziroma sva kr sama povedala, kaj lahko in kaj bova sama.

Toliko na hitro. Grem rižoto kuhat za mojega user posted image , ki je cel dan štrom napeljeval v bajti in bo sigurno lačen prišel domov.

www.petrca.net

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 359
20.3.2010 20:06:04   
marjanaj
user posted image babuške sem naletela na en zelo poučen filmček o porodu v porodnišnici user posted image
reskirajte 4 minute, ne bo vam žal user posted image Monty Python je zakon user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=NcHdF1eHhgc

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 360
21.3.2010 9:54:15   
petrca2507
Pozdravljene user posted image

Tale vikend pa bolj štrajkate s pisanjem.

Jaz sem dobila odgovor glede aloe vere. Nosečnice ga lahko pijejo in jo nekateri celo priporočajo za odpravljanje prebavnih motenj in za večje odvajanje vode s telesa. Ne smejo pa ga piti doječe mame oz. njim uživanje aloe vere odsvetujejo.
Sem kar vesela za tak odgovor. Jutri grem v šoping za tole pijačo, čeprav je napovedano slabo vreme in me cvetni prah ne bo motil. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 361
21.3.2010 10:53:04   
MaliMišek
Dobro jutro!

Pa res štrajkate s pisnajem (no v bistvu štrajkamo), jst sm čist out, me vreme ubija user posted image .

user posted image Aglaia se je oglasila.....si pa resno vzela tale gospodinjska opravila user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Vceraj sem prvic drzala peglo v rokah po ene 15 letih. Ampak hvalabogu, da so majhne stvari, da sem se nekako navadila. Ceprav se vedno ne vem ce prav peglam in kako se potem to zlozi. Whatever.

user posted image user posted image user posted image jst moram pa svojo najprej še najt user posted image . Očitno me ne mara (ker je ne uporabljam velikokrat) in se je nekam skrila user posted image .

Cojka super, da si naložila slikco. Smo prav fletne user posted image . Tale tvoja skutna posipanka se pa fajn sliši, če boš imela kaj časa, bi te prosila za recept.

Petrca kar se tiče najinih makaronov v petek...nič si nisem zapomnila, zato sem si raje polslala tvoj mail domov user posted image . Ugani, kaj bo danes na jedilniku user posted image ?!

Krtkova kako je uspel včerajšnji šoping? Upam, da nisi prišla domov preveč utrujena!

Zvezdici kako si? Se že kaj dogaja?
Pa da ne pozabim čestitke Pikapolonca user posted image .

Nič grem jst zdej počet, kaj jst že vem kaj user posted image , nič se mi ne da.

Neposredna povezava do sporočila: 362
21.3.2010 11:30:05   
petrca2507
Jst mam pa dons čistilno akcijo doma. Joj....kolk se bo vse svetil na koncu. user posted image Bom mogla še živalcam copatke obut. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 363
21.3.2010 12:23:56   
anajrim
Ojla punce!

jaz pa danes na veliko pakiram prtljago, ker jutri odhajamo na morje za 5 dni. malo dousta ne škodi, pa še svež zrak, se res veselim.

uživajte!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 364
21.3.2010 17:50:40   
krtkova
HOjla!!

Malo sm tudi jaz odklopila od računalnika.

Šoping včeraj je maksimalno uspel. Nabavila sem vse možne bodije, pajacke, pižame, hlačke, jopice, majčke, brisačke, dekce, dude, flaške, ležalnik, majčko za debelo bodočo mamo, škarjice za nohtke,.... Skratka načeloma mam zdej vse, razen pohištva in kozmetike.user posted image  OK OK, pa še posteljnina in banjca mi manjkata.user posted image user posted image  So mel v pa v Prenatalu akcijo in sm dobila darilni bom za 20% vrednosti nakupa, ki ga moram zapraviti do 18. 4., zato bova šla z mojim v sredo po obisku Ikee še enkrat v Trst. Vam pa moram povedati, da je izbira cunj v chicco in prenatal stokrat boljša od vseh naših trgovin skupaj. Men se je kr malo mešalo, ker je bila izbira prevelika.user posted image user posted image  Še dobr, da sm mela mami s sabo, mi je ful pomagala, svetovala,.....

Aja pa v Prenatalu so imeli tudi super izbiro cunj za nosečke, le problem je bil v tem, da karkoli sm izbrala, ni bilo več M velikosti.user posted image

Prišla sm pa domov tko utrujena, kot da bi šla na Triglav in nazaj v enem dopoldnevu!!! Sm mislila, da bom kr padla v posteljo. NO, pa sm se ulegla in bila v sekundi čist nervozna in popolnoma budna. Spet nism spala celo noč!!!user posted image user posted image user posted image  Sm pa zato dopoldne potegnila do 11h!!!!user posted image

No, tko!! To bi bilo od mene zaenkrat vse.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 365
21.3.2010 17:51:16   
krtkova

Ojla punce!

jaz pa danes na veliko pakiram prtljago, ker jutri odhajamo na morje za 5 dni. malo dousta ne škodi, pa še svež zrak, se res veselim.

uživajte!!!

Skregana s tabo, ker sem ti tooooooooooooooooooooooooooook fouš!!!!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 366
21.3.2010 18:14:18   
pupa*81
krtkova kaj se jeziš, sej si bla tudi ti pri morju user posted image btw. prenatal je tudi v stari gorici, da ne boš delala obvoza iz vileža v trst user posted image pa super za šoping user posted image sm ti kr fouš user posted image jst sm tudi mislila da bom kupovala za mikino, pa sm pol tolk robe dobila na posojo, da tudi če bi kej kupla nimam več kam spravit user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 367
21.3.2010 18:29:06   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

krtkova kaj se jeziš, sej si bla tudi ti pri morju user posted image btw. prenatal je tudi v stari gorici, da ne boš delala obvoza iz vileža v trst user posted image

Hm, sej se mi zdi, da sm res neki vodenga vidla včeri.user posted image user posted image user posted image
ja, žal moraš bon porabit v isti trgovini.user posted image  Pa saj ni panike, bom še Tezenis obiskala v Trstu (spodnje perilo, pižame, puliji, majice - svetujem - poceni,a zelo kvalitetno!!).user posted image user posted image  

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 368
21.3.2010 18:37:25   
candy24
Dober večer,

očitno nam je bilo čez vikend vsem skupno, da smo se malo odklopile od RR. user posted image Kako je fajn brat o tem, da pripravljate vse za prihod malih alienov (perete, likate) ali da opravljate zadnje uspešne nakupe. Jaz bi že tudi!!! user posted image Pa je zame še vseeno malo prehitro... Vsaj tako mi sporoča okolica. user posted image Pa tudi ko bo pravi čas, se bojim da bo ista situacija kot pri pupi. user posted image user posted image user posted image Tudi, če bom hotla kaj kupit, ne bom mogla, ker nimam kam dat in ker sem praktično skoraj vse (razen previjalne mize) že dobila od svojih sestričen. user posted image Sem si pa potešila apetit včeraj, ko sva z mojim šla kupit previjalno podlogo in full kjut odejico za v zibko. Zdaj lahko greva končno nabavit še blago, ker nam bo bodoča pranona zašila prevleke za odejico. user posted image Mi katera priporoča kakšno dobro trgovino z blagom?

Aja - kosila za taščo včeraj na srečo nisem prismodila. Če bi ga, bi pa pač pili koprivin čaj in jedli melaso... user posted image

Fajn bodite!

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 369
21.3.2010 18:58:54   
lumpa6
čer

ja jaz tut ne mislim še nič kupovat je še prezgodaj, sicer imam vse še od žigata, tko da kar bomo potrebovali bomo dokupili pol v začetku avgusta, če bo pa fantek pa skoraj nič ne rabimo samo kaj za svojo dušouser posted image user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 370
21.3.2010 19:01:34   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Ojla punce!

uživajte!!!

Skregana s tabo, ker sem ti tooooooooooooooooooooooooooook fouš!!!!!!user posted image user posted image
jaz pa prau nič nism fouš, uživi še malo za nas, leeeepo se imejte in veliko užitkouuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 371
21.3.2010 21:00:35   
petrca2507
krtkova...mi prosim napišeš (lahko tudi na privat) kam točno si šla v šoping. Jst bi šla mogoče pol v drugi polovici aprila ali maja. user posted image Morm najprej konec tedna naredit popis vsega, kar sem dobila in prejšnji teden kupila.

www.petrca.net

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 372
21.3.2010 22:36:27   
Anonimen
Hej punce.

Samo na hitro vas pozdravim in potrdim vase domneve, da sem mutirala in se malo pa bom res razocarana gospodinja. Ampak ne tista iz TV, ker tam so vse suhe pa seksi pa vse imajo lepe hise pa ful denarja pa nobena nic ne dela (razen Lynette) pa vse imajo ljubimce in ful energije in zjutraj se tekajo po Wisteria Lane ... no, vsega tega jaz nimam in ne zmorem user posted image

Sva bla danes res ful pridna in sva koncno pospravila vse papirje in stvari, ki so bile v skatlah. Trebuh mi kar naprej otrdeva in ne vem kaj to pomeni. Ampak pravijo, da ko imas ta prave popadke, da ves. No, jaz ne vem, da bi jih imela, torej jih nimam user posted image

Sem pa ravno razmisljala, ce je to res otrdevanje ali se samo mala premika in recimo izboci ritko ven. To je potem tudi kar trdo na otip. Bom v torek G vprasala. Se pa ze ful veselim CTGjev in vsega tega, da se cimprej zacne nekaj dogajati in da cimprej spoznam to naso pupo. Aja, tudi tukaj sem mutirala. Koncno sem postala custvena in nabita s hormoni. Vsaka stvar me v jok spravi. Mozicek se samo za glavo drzi user posted image Med pospravljanjem sva poslusala Zogico Marogico in tam kjer Zogica razbije loncek in pobegne od doma in babica jo isce in klice: "soncek nas, kje si? Soncek nas, pridi nazaj!" sem jaz padla v huronski jok in se 10 nisem minut mogla pomiriti. Unbelivable! user posted image user posted image

Oba pobarvana stroja sem pustila pobarvana. Sicer sem malo jokala zraven, da sem slaba gospodinja in bom slaba mati ampak pozabimo to ... user posted image Vem pa za v naprej, da nic vec ne zaupam temu kar Ikea in Mothercare na tetra plenicke napisejo. Pa obrobo za posteljico sem s kisom oprala in res nima nic vonja. Hvala pupa za nasvet!

Krtkova, super za soping!! Pa nic slabega nisem mislila, ko sem rekla, da ti mami pomaga. Upam, da ne zameris. Jaz bi tudi. Nasa bo znorela, ko bo zvedla, da sva avto kupila. Kr neki. Aja, midva sva bla januarja v Prenatalu v Gorici in je blo grozno! Same cudne stvari, vozicek je bil za 150 eur drazji kot pri nas pa se precej neprijazni so bli. Sem pa vesela zate, da si uspela najti lepe stvari za Evito in da ti je vsec.

Cojka, a mi bos posnela tiste uspavanke prosim? Al pa mi daj kaksen link kako do njih pridem, da jih downloadam.

Kdaj se bomo spet kaj videle? Jaz predlagam Sipca v Crnucah. Pa kmalu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
22.3.2010 7:38:58   
petrca2507
Dobro jutro vsem!

Danes sem klicala G glede izvidov krvi, ker sem bila 9.3. v laboratoriju. Toksa je še vedno neg., tako kot pri prvem testiranju, je pa slab izvid za železo. user posted image  Zato morm it dons po tablete. user posted image

aglaia...najbolš, da ne poslušaš otroških pravljic. Raje si zavrti kakšno sproščujočo glasbo in uživaj. user posted image

anajrim...uživaj še malo za nas na morju.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 374
22.3.2010 8:39:48   
NATAŠA35
pikapolonica user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za pupo, veliko cartanja vam želim

živa ja ja, ti dam čist prov glede cojke in nax, mogoče pa jima vseeno uspe, kar sta si zadale, kar jima privoščim user posted image user posted image user posted image

krtova user posted image user posted image user posted image user posted image super za nakup, si kar veliko kupila...imaš fenomenalno mami, ker ko jaz pomislim na svojo lahko samo user posted image user posted image ...je včeraj videla previjalko, pa da so vse stvari naštimane za likat, pa je rekla, pa sej maš vse že prištimanouser posted image user posted image ...

sem bila kar pridna ta vikend, bi bila še bolj pridna, če mi jo ne bi zagodli obiski user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da najina spalnica je poštimana samo na pol grrrrr....v soboto sva imela prijatelja, v nedeljo pa mamo in sestro, potem pa še soseda, ki ga kličem kar 4.sin, ker ga tako pedenam kot moje sinoveuser posted image ...vedno pride in ostane potem še na večerji, grrr, mi gre kar na jetra, ker poje vse kar je na mizi, dobesedno vse zbaše v sebeuser posted image user posted image ...

ampak vseeno sem polovico spalnice poštimala, ostalo pa ta teden, v soboto mogoče letim do ikee v avstijo

aja pa še jutri uradno delam, potem pa porodniški dopust, neuradno pa še do naslednjega petkauser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?