|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
21.3.2010 20:18:50   
Anonimen
Gašper, drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in še user posted image user posted image user posted image , da Gaja čimprej pride domov!

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
21.3.2010 20:24:24   
Shorty_
Gašper, pošiljam ti vso pozitivno energijo sveta da se enkrat za vselej izvlečeš iz teh sepsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glorija upam da uživate v vsakem trenutku cartanja in bližineuser posted image

Gaja od tu samo še navzgor in seveda domov user posted image user posted image user posted image

lp Shorty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
21.3.2010 20:28:26   
Janeja
Rubin, super, da ste končno vsi 4je zdravi. Zdaj pa naj le še Gaja končno pride domov... user posted image

Dadaegon, saj ne vem kaj naj ti rečem... user posted image
Ne morem verjet, da je Gašper spet tako bogi user posted image   Cel koš user posted image user posted image user posted image za malega borca, naj se mu končno obrne na bolje. 

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
21.3.2010 20:33:04   
tassika
Drage punce, že lep čas spremljam vašo temo, vendar nikoli ne spravim nič iz sebe. Enostavno ne vem kaj naj napišem, vedno me preveč prevzamejo čustva. Tako si želim, da bi se vaši otročki pozdravili, tako hudo mi je brati o vseh slabih dogodkih, ki se vas lotevajo. No pa spet pišem čisto nepovezano, enostavno svojih čustev ne znam spravit na plan.

Gaji želim, da bo čimhitreje doma, Gašperju pa, da se izvleče vn iz vseh teh seps, tako se borijo vaši mali borci, da res ni fer, da se jih lotijo potem zadeve, proti katerim res nimajo močiuser posted image user posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
21.3.2010 21:25:51   
Ninča77

Velikokrat vas preberem, no sedaj pa se tudi jaz tukaj podpišem. Tudi mi imamo nedonošenčka, starega 5 mesecev, koregirano 3 mesece. Trenutno se držimo kr dobro, sploh sedaj po 4 operaciji. Včasih smo dobre volje, večinoma pa znamo kr sitnarit in mormo bit v muvingu.Edini problem imamo z izredno neješčostjo, ki upam, da kmalu izgine.
Gašper drži se,Matvež ti pa pošilja en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim da sta bila dva dni skupaj v sobici.Ne morem pa verjet kaj je teh seps, jaz sem izvedela, da je naš Matevž imel sepso šele v odpustnici.

Gaja tudi tebi pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vidve sta pa bili pred ene 14 dnevi sosedi, naš Matevž je bil v sosednji sobici, ampak samo tri dni pred in po operaciji.
No ko bom imela več časa, napišem mal še našo zgodbico, seveda, če me sprejmete medse.

Sedaj pa spat, dokler se malecki ne zbudi.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
21.3.2010 21:56:15   
thaiss
Gašper vse pikapoke tega sveta naj pridejo zdej do tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubin kako lepo je prebrat da vam je pomlad prinesla zdravje, naj gre Gaji vsak dan na bolje, da se boste doma cartali!!user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
21.3.2010 22:31:33   
Rubin.
Ojej dadaegon, sem čisto brez besed. Sem mislila, da mi bo danes uspelo, da bova šli na kavico, pa mi je Gaja zaspala v naročju, pa nisem imela srca, da bi jo dala nazaj v posteljico. Uf, uf, uf.
Kaj naj rečem, drži se, dokler se Gašper bori, se morate vi tudi, ne bi bilo fer do njega, da se ne bi.

Zakaj je temu tako? Sto krat postavljeno vprašanje in stokrat nanj ni odgovora. Jaz sem pred časom dobila v roke knjigo: Potovanje duš in mi je odprla nova obzorja. Nekako lažje je živeti, če v nekaj vrjameš. Meni je pomagala, vsaj nekako sprejeti stvari, ki jih ne moreš spremeniti.

Gašperju pošiljam angelčka, da ga čuvata v teh težkih časih.

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
21.3.2010 22:39:05   
Andromeda
Gašper - jaz verjamem, da boš vse premagal in bo konec s temi sepsami, napetimi trebuščki...drži se, naš mali borec, veliko mislimo nate in tvojo družino!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gaja
- čestitke za 9 mesecev!!! In da boš kmalu doma!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
22.3.2010 9:03:31   
koala
Ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dedaegon kar jokam, ne morem vrjeti koliko m,orate prestajati. Ampak jaz še vedno trdno vrjamem v Gašperja in njegovo močno voljo. Da je borec 1A je že tolikokrat dokalzal, da je zdaj že res čas da se znebite vseh seps, cevčic in podobne nadloge. Tebi pa želim veliiiiiiiiiiiiiiiiko energije, moči in da ne izgubiš upanja. Si sploh ne znam predstavljati kaj se ti dogaja v srčku. Mislim na vas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gašper vse naj naj za 6. mini RD naj te v naslednjih mesecih spremlja ZDRAVJE!!!!! Pa da boš 7 mini RD praznoval doma.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
22.3.2010 9:25:54   
sami0804
Vedno berem,a nikoli ne pišem,ampak mimo tega enostavno ne gre:

GAŠPER vse naj,naj za tvoj mini praznik in bori se še naprej tako kot do zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Dadaegon,hudo mi je za tebe,trpim s tabo,vedar verjamem da boste iz te dolge vojne vsi skupaj odšli kot zmagovalci.No,pa spet jočemuser posted image user posted image user posted image user posted image .

GAJA vse najboljše za 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

KLARA GLORIAuser posted image user posted image user posted image .Na srečo si vsaj ti pristala tam,kjer je mesto vsem otročkom tega sveta-v varnem zavetju doma.Bravo!

Imam čast,da osebno poznam eno od vas,čeprav se mi zdi,da ste mi v teh mesecih,ko spremljam vaše zgodbe postale prav vse tako domače,znane...
Predvsem pa se z vašo pomočjo učim biti boljša mama,bolj potrpežljiva,bolj hvaležna za vse stvari,ki se nam zdijo samoumevne,pa potem ugotoviš,da imaš samo presneto srečo,da se je vse končalo srečno.
Hvala vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
22.3.2010 11:02:44   
Sulfinija
Gašper,mali Val ti sporoča,da se je vredno boriti.....

Gaja,tebi pa želi da čimprej greš domov k svojim domačim.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
22.3.2010 11:31:52   
aprilčica07
Gašper, dadaegon: vse pikapoke tega sveta naj pridejo do tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rubin, Gaja: čestitke za mini rojstni dan Gaji in pa želja, da boste čimprej skupaj v varnem zavetju domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klara Gloria: ostani borka in predvsem zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
22.3.2010 17:38:51   
anajmad
Kaj naj rečem? Upam,da se bo vse poštimalo. ma sej ne morem verjet za Gašperja.....
Držim pesti,da se bo dobro izcimilo.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
22.3.2010 19:10:37   
Lolita23
gašperuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
gajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
22.3.2010 19:43:49   
FLASK_A
Gašper, miljon pikapokic z najlepšimi željami da te te nadloge že pustijo pri miru!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gaja, zdaj pa naj gre samo še na bolje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamice in očkati, za vas pa en ogrooooomen user posted image sploh si ne morem predstavljati kakšno življenje živiteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
22.3.2010 20:59:29   
PERSIDA
Drage mamice malih borčkov.Ne morem vam povedat kako hudo mi je pri srcu ko berem kaj slabega koliko solz potočim ob vaših besedah ,vem kako trpite,kako rada bi vas objela ,pa rekla ,malo še ,pa bo vse tako kot mora bit.Vem,da besede domov sploh ne čakate ,greste korak za korakom in strmite k malim dosežkom.Edino na taki način razmišljanja preživiš.
Želim vam ,da vam enkrat izgine vsa ta bolečina ,ki jo nosite sabo.Drage mamice ponosna sem na vas ,pa čeprav vas osebno ne poznam.Želim vam ,da kmalu pride dan ko boste lahko rekli ,smo v svojem domeku.
Resnično iz srca vam želim ,da mine vso gorje in pride samo dobro.

user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
23.3.2010 9:33:20   
lillchy123
gašper, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noben otroček ne bi smel toliko pretrpeti in noben očka in mamica tako trepetati za svojega otročka. dadaegon upamo, verjamemo in jočemo z vami. Madoniš, da mora biti pred vami tako lepo življenje kot pravljica, da vas nekdo tam gori zdaj postavlja pred take preizkušnje. in res je že čas, da crkljanje tvojega malega junačka ne bo več izjema ampak nekaj vsakdanjega.
Gašper, drži se, vemo, da zmoreš in ne obupaj, ker te doma čaka topel domek, ljubeč objem, mamica,očka in sestrica, ki komaj čakajo, da prideš domov. in vse rr-jevke, da vidimo kakšno tvojo nasmejano slikico.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
23.3.2010 13:01:45   
tasa_m
dadaegon.. user posted image user posted image user posted image in milijone user posted image user posted image za Gašperja!! Gašper verjamem vate, pokaži da si borec v pravem pomenu besede! user posted image user posted image

Ninča77 dobrodošla user posted image

Rubin. .. naj pride čimprej ta dan user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
23.3.2010 14:14:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR
za mano je naporen dan v KC na intenzivni pri očetu, je hudo...user posted image
moje misli so mi vmes pobegnile k našim malim nebogljenim borcem...
pozitivne misli pošiljam za vse ki imate (imamo) svoje najdražje v bolnicah... naj jih pomlad pozdraviuser posted image user posted image

Shorty user posted image . Pošiljam dobre želje, da bo čimprej boljše.

Jaz tudi. Sploh nisem vedla, shorty. En velik user posted image zate.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
23.3.2010 14:15:15   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Gaja vse najboljše za tini mini 9.

user posted image

Čestitke z zamudo, ampak iz user posted image in en velik objem tebi, Rubin user posted image

In čestitke Gašperju za 6-ko. Pa miljon user posted image user posted image user posted image user posted image da se reši že enkrat teh seps in vseh zapletov...

Pa objemček tudi vsem drugim mamicam malih borčkov in  vsem otročkom user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
23.3.2010 19:43:41   
dadaegon
Pozdravljene rr

Naj popravim mojo objavo, včeraj mi je zd. povedel da Gašper nima oz. ni imel sepse ampak so izvidi pokazali na glive kvasovke in danes mi je povedal da je to gliva - CANDIDA ki se mu je naselila že v kri. Kako naprej pa vam sporočim ko bom imela več informacij. Jaz verjam da bo tudi to trdovratno nadlogo odpravil s pomočjo zdr.....

Res hvala za vse dobre želje......in vedno znova vam napišem da brez vas bi bilo TEŽJE!!!HVALAuser posted image

BODITE V CVETJU

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
23.3.2010 20:31:03   
tasa_m
Za Gašperja user posted image user posted image user posted image da ta Candida čimprej zgine. In zate velik user posted image

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
24.3.2010 9:15:35   
koala
dedaegon se mi je kar kamen od srca odvalil ko berem boljše novičke in JA boste odpravili to bedasto kandido, zdaj pa samo navzgooooor!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
25.3.2010 9:18:21   
dadaegon
Pozdravljeni,

Naj vam sporočim, da je ta KANDIDA za njega zelo nevarna in da se jo da zdravit z zdravili ki pa ima spet hude stranske učinke, predvsem vpliva na jetra......vbistvu na vse organe. No in ko da še ni vse to dovolj nas čaka TRAHEA, tako bo Gašper ko bo vsaj malo okreval šel v Ljubljano in mu bodo nastavili en primeren kanal, ker sedaj je imel enega en mesec v dimljah vendar je začela cevka puščati in tako ga sedaj spet pikajo na vseh koncih in karjih - vsak dan ima drugje kanal. Zraven kanala pa še dobi kanilo.
Jaz bom napisala takole: res je medicina agresivna in to zelo, vendar sem mnenja da kljub tej agresivnosti nekatera telesa ne zmorejo in pod njimi popustijo, moj Gašper pa se še bori, kljub tej agresivnosti. Zavedam se da če nebi bilo te agresivnosti tudi Gašper nebi zmogel - vendar vem da se bori. Za končen rezultat vsega tega pa ne more vedet NIHČE!! Lahko samo upam na najboljše in verjamem vanj. Kakeršen že pač bo končen rezultat na to nimamo vpliva, ampak Gašper je dokazal marsikaj in nas tudi veliko naučil!!!

Bodite v cvetju

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
25.3.2010 9:23:33   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

Pozdravljeni,

Naj vam sporočim, da je ta KANDIDA za njega zelo nevarna in da se jo da zdravit z zdravili ki pa ima spet hude stranske učinke, predvsem vpliva na jetra......vbistvu na vse organe. No in ko da še ni vse to dovolj nas čaka TRAHEA, tako bo Gašper ko bo vsaj malo okreval šel v Ljubljano in mu bodo nastavili en primeren kanal, ker sedaj je imel enega en mesec v dimljah vendar je začela cevka puščati in tako ga sedaj spet pikajo na vseh koncih in karjih - vsak dan ima drugje kanal. Zraven kanala pa še dobi kanilo.
Jaz bom napisala takole: res je medicina agresivna in to zelo, vendar sem mnenja da kljub tej agresivnosti nekatera telesa ne zmorejo in pod njimi popustijo, moj Gašper pa se še bori, kljub tej agresivnosti. Zavedam se da če nebi bilo te agresivnosti tudi Gašper nebi zmogel - vendar vem da se bori. Za končen rezultat vsega tega pa ne more vedet NIHČE!! Lahko samo upam na najboljše in verjamem vanj. Kakeršen že pač bo končen rezultat na to nimamo vpliva, ampak Gašper je dokazal marsikaj in nas tudi veliko naučil!!!

Bodite v cvetju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?