Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 20:13:20
|
|
|
|
jona klara
|
upaNJE 81-ja sedaj imam vsak dan uz, razen v petek ga nisem imela, kri mi ni treba dajati, komaj čakam, da mine še drugi teden, da je za mano, kar bo bo, upam pa seveda le na najboljše, na vsaj eno dobro blastocisto, da jo bom grela, danes imam pač slab dan, jutri bo verjetno bolje, saj za vsakim dežjem posije sonce in potem mora dolgo žgati , tudi tebi želim veliko sreče, kdaj začneš?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 20:16:54
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: jona klara buska- jaz mislim, da je bolje, da mine vsaj 12 dni, tako pravijo, boljše, da še malo počakaš, vem, da je full hudo zdržati, držim pesti zate to pomeni, da bi lahko pol delala test v pon ... ali ko mine 12 dni, se pravi, bi delala 13. dan; torek?tako bi bilo najbolje, če lahko zdržiš, da ne boš zlučajno razočarana prehitro in brezveze, ker lahko še ne pokaže, saj te bomo spodbujale, da zdržiš še kakšen dan
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 20:27:53
|
|
|
|
špica84
|
zivjo eto mene na dolenskem.jaz sem kar dobro.mal me zivcki dajejo,mal full sem nervozna.pa vsake tolk me tok v trebuhu ztaboli kot d bo vsak cajt pritekla.no zaenkrat je se kr ni.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 20:43:03
|
|
|
|
jona klara
|
špica 84-a si naredila test nosečnosti mislim? upam, da te pa preseneti še mogoče, to se je že marsikateri zgodilo, daj probaj,,,srečno ti želim, jaz pa jutri spet v lj, na uz, spet vstati ob6 zjutraj:
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 20:45:15
|
|
|
|
špica84
|
nisem probala.bom pocakala do petka da vidim kaj bojo na uz rekel.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 20:52:44
|
|
|
|
Buska
|
bomo probal se mal zdrzat ... a kej vete, a delajo krvne teste u KR, ker u Skofji Lok jih ne
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 21:16:57
|
|
|
|
suzi74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 buska -kako si kaj-kaj kej delaš da ti gre hitreje čas do četrtka?kako se počutiš?jaz poskušam ne mislit nič na zanake in razmišljam da vse kar je drugače je zaradi hormona-prometrium.... želim ti najlepše darilce za materinski dan en velik in lezim, gledam tv, grem na kaksen kratek sprehod ... pa ti? no, ti imas saj puncko, ki ti zapolni cas drugace pa se mi vlece, vlece in vlece ma jaz nimam nobenih znakov, tam in tam me kaj spikne v trebuhu - sprememb pa ne cutim nobenih tudi jaz tebi zelim en velik na materinski dan ---- a mislite, ce bi ze jutri test delala, da bi bilo kaj narobe ... ker od stopke bo 15 dni ... od ET pa 11 sicer sm si rekla, da bom zdrzala do 25., pa ne bom moja punčka je šla vćeraj k mojim staršem za čez vikend, mož pa dela od jutra do večera pa je kar praznina doma.... jaz bom vztrajala kar do četrtka s testom....ga nimam niti doma in je zmenjeno da bo mož ga šel kupiti v čet zjutraj-v prejšnjih postopkih se mi je vedno vlilo tik pred datumom...zdaj gremo pa na zmago, a ne!! buska zdrži še kakšen dan da bo test bolj siguren-nekje tudi piše da je ugnezditev možna med 6 do 10 dnem.... zdrži zdrži gremo do plusa a ne za krvnega v KR pa ne vem ker sem jaz vezana na PO punce kje ste- ali ste šle plesat?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 21:18:31
|
|
|
|
suzi74
|
ha, ha -meni se namreč pleše
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 21:47:57
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 jona klara in upanje 81-sem šla pogledat papirje in ugotovila da v zadnjih treh postopkih so bili takšni rezultati: 1. postopek-5 celic-2 oplojeni -grela oba:- 2.postopek -4 celice-2 oplojeni-grela oba:- 1 zamrznjenček-grela:- 3. postopek-4 celice-2 oplojeni-grejem:bomo videli 25. marca za dva postopka pred rojstvom hčerke pa sem pozabila številke-tudi papirjev nimam-vem to da je bilo veliko veliko foliklov in celic in obakrat so me pričakale dve pikice-iz ene pikice je zrastla ena vesela puncara v vseh prejšnjih postopkih se nisem nič posebnega pripravljala-tokrat sem jedla nekaj dodatkov.matični mleček, omega, qkoencim.... pa ni nobene razlike-le bolj zdrava sem-nič viroz čez celo jesen in zimo-juhuhu od prvega postopka sem starejša za 7 let in verjetno se na jajčnikih to pozna tako malo za evidenco-ker danes mi je malo dolg dan-še sreča da je bila danes Planica..... buska -kako si kaj-kaj kej delaš da ti gre hitreje čas do četrtka?kako se počutiš?jaz poskušam ne mislit nič na zanake in razmišljam da vse kar je drugače je zaradi hormona-prometrium.... želim ti najlepše darilce za materinski dan en velik in bernarda 81-jaz ti ne znam nič pametnega povedat za tvoj primer-jaz sem se vedno začela špikat drugi dan po menstruaciji in mi je že naslednji dan končala-upam da ti bo katera druga znala kaj povedat baguska-pridno grej in menjaj boke malo levo in malo desno-da se bo primu na vsako stran eden mojškra-kako kaj-se ti je umirilo? spominčica -mislim da ti dajo bolniško-mogoče moraš dr. kej spomnit?-jaz sem na bolniški od 6 špkice! pikovit-kako si kaj? a so se ti kaj pomirile stvari? srečno Še v nobenem postopku nisem šla na bolniško zaradi špikanja, mi niso nit omenili. No, pa saj tudi ne bi zaradi tega šla na bolniško, ker se počutim v redu.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 21:54:47
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 moja punčka je šla vćeraj k mojim staršem za čez vikend, mož pa dela od jutra do večera pa je kar praznina doma.... jaz bom vztrajala kar do četrtka s testom....ga nimam niti doma in je zmenjeno da bo mož ga šel kupiti v čet zjutraj-v prejšnjih postopkih se mi je vedno vlilo tik pred datumom...zdaj gremo pa na zmago, a ne!! buska zdrži še kakšen dan da bo test bolj siguren-nekje tudi piše da je ugnezditev možna med 6 do 10 dnem.... sej tut nek pise, da lahko po 10 dneh oploditve delas krvnega .... zdrži zdrži gremo do plusa a ne za krvnega v KR pa ne vem ker sem jaz vezana na PO no, bomo probal zdrzat do 25. ... ''naravni ciklus'' moje bi bil 22. ... sam jst je 1 leto ne pricakujem vec , tko kot ti ne no, gremo se 5x spat, da zvemo, da smo
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 22:14:06
|
|
|
|
suzi74
|
buska - naravni ciklus moje je bil 18.3 - in tudi jaz je letos ne pričkujem več!!! koliko špikic si si dala v postopku-mislim koliko dni si se špikala? Jaz 11 dni plus stopka spominčica-jaz sem od 6 špikce doma, ker sem bruhala-in sem imela ravno dvodnevni seminar in bi bla kriza tam naprej bruhat-drugače pa ti avtomatično dajo bolniško po punkciji in tri dni po ET-ju. super da se počutiš v redu
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 8:07:08
|
|
|
|
mojškra
|
DOBRO JUTRO BORKE No jaz sem danes spet imela krvavitve-ne hude, majhen. Drugače pa zjutraj že veselo objemam školjsko in . Zjutraj moram takoj nekaj pojesti, drugače je katastrofa z slabostjo. Jaz upam, da se kri danes ne pokaže več. Te krvavitve me prav skrbijo. Upam na najbolje.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 8:53:31
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 buska - naravni ciklus moje je bil 18.3 - in tudi jaz je letos ne pričkujem več!!! koliko špikic si si dala v postopku-mislim koliko dni si se špikala? Jaz 11 dni plus stopka spominčica-jaz sem od 6 špikce doma, ker sem bruhala-in sem imela ravno dvodnevni seminar in bi bla kriza tam naprej bruhat-drugače pa ti avtomatično dajo bolniško po punkciji in tri dni po ET-ju. super da se počutiš v redu V prvem postopku sem bila doma še 3 dni po ET je, potem sem šla delat, ker sem si rekla, ma bom normalno živela naprejin in ni blo potem od tega nič. V drugem postopku pa sem po punkciji in ET ju ostala doma in v glavnem počivala in ležala (pokonci sem bial samo za nujne stvari) in glej ga zlomka se je prijelo. ne vem sicer če zaradi tega ampak sedaj v tretjem postopku nameravam naredit isto. Ležati, ležati in še enkrat ležati. Saj sem čisto norela od ležanja, ker sem sicer precej aktivna, ampak če bo na koncu dober rezultat se splača. Aja.....Dobro jutro vsem....Pomlad se je začela, zato vam podrajam vsaki eno !!!!! Jupi . Ta pomlad bo zmagovalna za nas vse
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 10:16:25
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 buska - naravni ciklus moje je bil 18.3 - in tudi jaz je letos ne pričkujem več!!! koliko špikic si si dala v postopku-mislim koliko dni si se špikala? Jaz 11 dni plus stopka spominčica-jaz sem od 6 špikce doma, ker sem bruhala-in sem imela ravno dvodnevni seminar in bi bla kriza tam naprej bruhat-drugače pa ti avtomatično dajo bolniško po punkciji in tri dni po ET-ju. super da se počutiš v redu tudi jaz sem se spikala 11 dni (do petka), v soboto zjutraj mi je dal dr. Res pikico, pa ne vem, kaj mi je dal ... in pol zvecer sem si dala se stopko v misico (no, dala mi jo je starejsa soseda, ki je bila medicinska sestra, ker si je sama nisem bila sposobna dati) vsem RR zelim lepo pomlad in seveda veliko ali in pa ...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 10:17:59
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra DOBRO JUTRO BORKE No jaz sem danes spet imela krvavitve-ne hude, majhen. Drugače pa zjutraj že veselo objemam školjsko in . Zjutraj moram takoj nekaj pojesti, drugače je katastrofa z slabostjo. Jaz upam, da se kri danes ne pokaže več. Te krvavitve me prav skrbijo. Upam na najbolje. drzi se in pazi nase ... ena moja kolegica je krvavela vse do poroda, pa je z njenim sinkotom vse ok ... je pa morala celotno nosecnost prelezati tko, da sej bos imela kmalu UZ, pa bos zagledala prau lepe
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 11:44:11
|
|
|
|
suzi74
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra DOBRO JUTRO BORKE No jaz sem danes spet imela krvavitve-ne hude, majhen. Drugače pa zjutraj že veselo objemam školjsko in . Zjutraj moram takoj nekaj pojesti, drugače je katastrofa z slabostjo. Jaz upam, da se kri danes ne pokaže več. Te krvavitve me prav skrbijo. Upam na najbolje. mojškra - želim ti da ne bo več krvavitev, ti pridno počivaj in se res pazi in boš vidla bodo šle preč!!!! bruhci samo dokazujejo da hormončki delaj na polno-se pravi se pikice fajn razvijajo! spominčica-tudi jaz verjamem, da ležanje lahko samo pripomore. Ene sicer pravijo, da če ti je namenjeno da zanosiš lahko divjaš tudi v discotu.....vendar je odvisno vseeno tudi od težav ki jih ženska ima zaradi neplodnosti.... jaz tudi pridno počivam in upam na zmago! buska-jaz sem imela zadnjo špikico v soboto-v nedeljo pa stopko-torek punkcija v četrtek pa že ET- a veš zakaj so tako različni dnevi za ET? jaz sem imela že drugi dan
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 12:01:13
|
|
|
|
upanje81
|
suzi74 držim pesti za četrtek naj se želja izpolni in naj te osreči na materinski dan! buska jaz bi s testom še malo počakala, men se je zmeraj na koncu 13-14 dan vlilo (v bistvu takrat, ko bi mogla M tudi dobit). Pa predvsem zaradi lažnih + in - je bolje tako, saj si že daleč. jona klara pridejo tudi taki dnevi in to je normalno, ne smemo pa dovoliti, da bi jih bilo preveč . Tako kot sem že napisala začnem maja (1 dan M pokličem). Kako je blo na UZ? A si dogovorjena s prof., da ti jih dela al je slučajno zdaj on na vrsti? spominčica, suzi74J jaz med špikanjem tud nisem bla na bolniški, ni bilo potrebe, sem se počutila čist ok, razen zadnje dni me je malo matralo zaradi hiperce, ampak sem bila v službi do konca. Nekatere so s takimi težavami, kot sem jih imela jaz celo v bolnici, čist različno od posameznice in njenega počutja. Od punkcije naprej pa do testa pa sem bila na bolniški, že zaradi same narave dela in tudi telo po vseh teh hormonih in stresu si mora malo odpočit!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 13:03:54
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 buska-jaz sem imela zadnjo špikico v soboto-v nedeljo pa stopko-torek punkcija v četrtek pa že ET- a veš zakaj so tako različni dnevi za ET? jaz sem imela že drugi dan pojma nimam, zakaj tako ... ene imate 2. dan ... ene pa 5. dan IZVIRNO SPOROČILO: upanje81 buska jaz bi s testom še malo počakala, men se je zmeraj na koncu 13-14 dan vlilo (v bistvu takrat, ko bi mogla M tudi dobit). Pa predvsem zaradi lažnih + in - je bolje tako, saj si že daleč. sej bom pocakala z urinskim testom, bom pa sla na krvnega v teh dneh ... moja bi mogla bit nekak jutri, zato sm tudi mislila, da bi poskusla, pa sm zdrzala
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 13:34:44
|
|
|
|
baguSka
|
hello punce... buska, drzim pesti da se rdecka ne ulije in da je ne bo vsaj se eno leto... mojskra, naj slabosti cimprej minejo.. prav tako krvavitve in uzivaj do konca nosecnosti!! navijam tud za vse ostale!!! .. mene pa zanima, ce je mela katera kaksne tezave s prometriumom??? mene toook grozn zelodec boli, da komi diham in zivim.... sploh ne vem kaj nej... navira me in navija me.... boli za znoret, ven pa nic ne pride....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 14:32:03
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra . mojškra - želim ti da ne bo več krvavitev, ti pridno počivaj in se res pazi in boš vidla bodo šle preč!!!! bruhci samo dokazujejo da hormončki delaj na polno-se pravi se pikice fajn razvijajo! suzi74-hvala. Cel dan ležala, možiček je skuhal zelo dobro kosilo, sine se je ob 14 uri spomnil, da mora na rojstni dan in da nima darila -bravo sine . No krvavitev se je hitro ustavila, drugače pa mi je kar slabo, trebuh pa imam kot v 5 mesecu nosečnosti. Moram nekaj pojesti za boljšo prebavo. BAGUŠKA-LEVO, DESNO si rekla- no super ti kar malce na levo pa malce na desno grej. . Če te želodec boli moraš k zdravniku-si prepričana da je od tablet? buška - jaz sem delala 13 dan test -ET pa sem imela 5 dan po punkciji. In nalula sem debel plusek. Glede rednega pa se zdaj ne morete zanašati, ker ni nujno, da je isto. Če se je vgnezdilo ti bo že pokazalo, CB pokaže tudi 4 dni pred pričakovano , kar pomeni da je dovolj že čisto mali nivo hormona. DRŽIM PESTI . BUŠKA-hvala za vzpodbudne besede, vem da imam dva pikca v trebuhu in upam da v petek zagledam dva zdrava , upam da se oba borita. PUNCE DAJTE KAKŠEN nalulati
< Sporočilo je popravil mojškra -- 21.3.2010 14:34:13 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 14:39:26
|
|
|
|
baguSka
|
mojskra ne vem od cesa... zdej si mal berem na netu in mam obcutek da me hiperca daje... zdele sm komi do wc-ja prsla... pa sele drugi dan po ET-ju je... skozzz lezim, ampak mam skozzzz tak napihnjen in bolec obcutek v trebuhu... ce se bo stanje se poslabsevalo, bom sigurno sla k zdravniku... bom vidla... skratka - dizaster!!! ceprav mi je zlo cudno da bi mela hiperco, glede na to, da se jajcniki niso glih najboljs odzvali na hormonsko terapijo in da so bli folikli le 4...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 14:44:42
|
|
|
|
jona klara
|
oojj! evo mene iu lj iz uz, rekel profesor, da sta dva folikla lepa, sicer so 4 je ampak eden je majhen. danes stopka ob 22 ih punkcija v torek ob 9 ih- prof. tomaževič sem se zmenila da bo on delal danes grem zvečer v dežurno, da mi dajo stopko, ker ne morem sama, me že nemir daje, komaj čakam, da je konec torka, dali so mi apaurin 5 mg, da ga vzamem pred punkcijo prejšnji večer, a ga je katera od vas vzela, da ne bom preveč zadeta, to je huda doza. držim pesti tudi za vas vse in same vsem.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 14:48:42
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka mojskra ne vem od cesa... zdej si mal berem na netu in mam obcutek da me hiperca daje... zdele sm komi do wc-ja prsla... pa sele drugi dan po ET-ju je... skozzz lezim, ampak mam skozzzz tak napihnjen in bolec obcutek v trebuhu... ce se bo stanje se poslabsevalo, bom sigurno sla k zdravniku... bom vidla... skratka - dizaster!!! ceprav mi je zlo cudno da bi mela hiperco, glede na to, da se jajcniki niso glih najboljs odzvali na hormonsko terapijo in da so bli folikli le 4... baguska-ma to je meni tudi čudno, da bi jo dobila sedaj, ko je že vse mimo, pa nobenih težav nisi imela na punkciji in po punkciji, a je to možno, sedaj čez par dni? kaj pa ti lahko v tem primeru sploh pomagajo, joj groza boga, probaj veliko počivati in pij veliko vode, sicer res do drja, upam, da boš bolje, joj kaj vse me še čaka,
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 14:49:10
|
|
|
|
baguSka
|
cestitke jona klara... sej tale stopka NICCC ne boli!!! naj bo tudi punkcija cimmanj boleca in cimbolj uspesna!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 14:52:11
|
|
|
|
jona klara
|
baguska- hvala za spodbudo tudi tebi želim, da se težave čimprej rešijo......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......