|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
20.3.2010 20:13:20   
jona klara
upaNJE 81-ja sedaj imam vsak dan uz, razen v petek ga nisem imela, kri mi ni treba dajati, komaj čakam, da mine še drugi teden, da je za mano, kar bo bo, upam pa seveda le na najboljše, na vsaj eno dobro blastocisto, da jo bom grela, danes imam pač slab dan, jutri bo verjetno bolje, saj za vsakim dežjem posije sonce in potem mora dolgo žgatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tudi tebi želim veliko sreče, kdaj začneš?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
20.3.2010 20:16:54   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

buska- jaz mislim, da je bolje, da mine vsaj 12 dni, tako pravijo, boljše, da še malo počakaš, vem, da je full hudo zdržati, držim pesti zateuser posted image user posted image

to pomeni, da bi lahko pol delala test v pon ... ali ko mine 12 dni, se pravi, bi delala 13. dan; torek?tako bi bilo najbolje, če lahko zdržiš, da ne boš zlučajno razočarana prehitro in brezveze, ker lahko še ne pokaže, saj te bomo spodbujale, da zdržiš še kakšen dan

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
20.3.2010 20:27:53   
špica84
zivjo eto mene na dolenskem.jaz sem kar dobro.mal me zivcki dajejo,mal full sem nervozna.pa vsake tolk me tok v trebuhu ztaboli kot d bo vsak cajt pritekla.no zaenkrat je se kr ni.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
20.3.2010 20:43:03   
jona klara
špica 84-a si naredila test nosečnosti mislim? upam, da te pa preseneti še mogoče, to se je že marsikateri zgodilo, daj probaj,,,srečno ti želim, jaz pa jutri spet v lj, na uz, spet vstati ob6 zjutraj:

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
20.3.2010 20:45:15   
špica84
nisem probala.bom pocakala do petka da vidim kaj bojo na uz rekel.

Neposredna povezava do sporočila: 1480
20.3.2010 20:52:44   
Buska
bomo probal se mal zdrzat ... a kej vete, a delajo krvne teste u KR, ker u Skofji Lok jih ne user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
20.3.2010 21:16:57   
suzi74
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

IZVIRNO SPOROČILO: suzi74
buska -kako si kaj-kaj kej delaš da ti gre hitreje čas do četrtka?kako se počutiš?jaz poskušam ne mislit nič na zanake in razmišljam da vse kar je drugače je zaradi hormona-prometrium.... želim ti najlepše darilce za materinski dan en velikuser posted image  inuser posted image user posted image

lezim, gledam tv, grem na kaksen kratek sprehod ... pa ti? no, ti imas saj puncko, ki ti zapolni casuser posted image
drugace pa se mi vlece, vlece in vlece
ma jaz nimam nobenih znakov, tam in tam me kaj spikne v trebuhu - sprememb pa ne cutim nobenih
tudi jaz tebi zelim en velik user posted image na materinski dan

----
a mislite, ce bi ze jutri test delala, da bi bilo kaj narobe ... ker od stopke bo 15 dni ... od ET pa 11

sicer sm si rekla, da bom zdrzala do 25., pa ne bom user posted image

moja punčka je šla vćeraj k mojim staršem za čez vikend, mož pa dela od jutra do večera pa je kar praznina doma....
jaz bom vztrajala kar do četrtka s testom....ga nimam niti doma in je zmenjeno da bo mož ga šel kupiti v čet zjutraj-v prejšnjih postopkih se mi je vedno vlilo tik pred datumom...zdaj gremo pa na zmago, a ne!!

buska zdrži še kakšen dan da bo test bolj siguren-nekje tudi piše da je ugnezditev možna med 6 do 10 dnem....
zdrži zdrži gremo do plusa a neuser posted image user posted image user posted image
za krvnega v KR pa ne vem ker sem jaz vezana na PO

punce kje ste- ali ste šle plesat?

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
20.3.2010 21:18:31   
suzi74
ha, ha -meni se namreč plešeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
20.3.2010 21:47:57   
spominčica

jona klara in upanje 81-sem šla pogledat papirje in ugotovila da v zadnjih treh postopkih so bili takšni rezultati:
1. postopek-5 celic-2 oplojeni -grela oba:-
2.postopek -4 celice-2 oplojeni-grela oba:-
                              1 zamrznjenček-grela:-
3. postopek-4 celice-2 oplojeni-grejem:bomo videli 25. marca

za dva postopka pred rojstvom hčerke pa sem pozabila številke-tudi papirjev nimam-vem to da je bilo veliko veliko foliklov in celic in obakrat so me pričakale dve pikice-iz ene pikice je zrastla ena vesela puncara

v vseh prejšnjih postopkih se nisem nič posebnega pripravljala-tokrat sem jedla nekaj dodatkov.matični mleček, omega, qkoencim....
pa ni nobene razlike-le bolj zdrava sem-nič viroz čez celo jesen in zimo-juhuhu
od prvega postopka sem starejša za 7 let in verjetno se na jajčnikih to pozna

tako malo za evidenco-ker danes mi je malo dolg dan-še sreča da je bila danes Planica.....

buska -kako si kaj-kaj kej delaš da ti gre hitreje čas do četrtka?kako se počutiš?jaz poskušam ne mislit nič na zanake in razmišljam da vse kar je drugače je zaradi hormona-prometrium.... želim ti najlepše darilce za materinski dan en velikuser posted image  inuser posted image user posted image

bernarda 81-jaz ti ne znam nič pametnega povedat za tvoj primer-jaz sem se vedno začela špikat  drugi dan po menstruaciji in mi je že naslednji dan končala-upam da ti bo katera druga znala kaj povedat
baguska-pridno grej in menjaj boke malo levo in malo desno-da se bo primu na vsako stran edenuser posted image

mojškra-kako kaj-se ti je umirilo?

spominčica -mislim da ti dajo bolniško-mogoče moraš dr. kej spomnit?-jaz sem na bolniški od 6 špkice!

pikovit-kako si kaj? a so se ti kaj pomirile stvari? srečno

Še v nobenem postopku nisem šla na bolniško zaradi špikanja, mi niso nit omenili. No, pa saj tudi ne bi zaradi tega šla na bolniško, ker se počutim v redu.

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
20.3.2010 21:54:47   
Buska

moja punčka je šla vćeraj k mojim staršem za čez vikend, mož pa dela od jutra do večera pa je kar praznina doma....
jaz bom vztrajala kar do četrtka s testom....ga nimam niti doma in je zmenjeno da bo mož ga šel kupiti v čet zjutraj-v prejšnjih postopkih se mi je vedno vlilo tik pred datumom...zdaj gremo pa na zmago, a ne!!

buska zdrži še kakšen dan da bo test bolj siguren-nekje tudi piše da je ugnezditev možna med 6 do 10 dnem.... sej tut nek pise, da lahko po 10 dneh oploditve delas krvnega ....
zdrži zdrži gremo do plusa a neuser posted image user posted image user posted image
za krvnega v KR pa ne vem ker sem jaz vezana na PO

no, bomo probal zdrzat do 25. ... ''naravni ciklus'' moje user posted image bi bil 22. ... sam jst je 1 leto ne pricakujem vec user posted image user posted image user posted image , tko kot ti ne user posted image user posted image

no, gremo se 5x spat, da zvemo, da smo user posted image

...............

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
20.3.2010 22:14:06   
suzi74
buska - naravni ciklus moje je bil 18.3 - in tudi jaz je letos ne pričkujem več!!!
koliko špikic si si dala v postopku-mislim koliko dni si se špikala? Jaz 11 dni plus stopka

spominčica-jaz sem od 6 špikce doma, ker sem bruhala-in sem imela ravno dvodnevni seminar in bi bla kriza tam naprej bruhat-drugače pa ti avtomatično dajo bolniško po punkciji in tri dni po ET-ju. super da se počutiš v redu

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
21.3.2010 8:07:08   
mojškra
DOBRO JUTRO BORKE

No jaz sem danes spet imela krvavitve-ne hude, majhen. Drugače pa zjutraj že veselo objemam školjsko in user posted image . Zjutraj moram takoj nekaj pojesti, drugače je katastrofa z slabostjo. Jaz upam, da se kri danes ne pokaže več. Te krvavitve me prav skrbijo. Upam na najbolje.

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
21.3.2010 8:53:31   
spominčica

buska - naravni ciklus moje je bil 18.3 - in tudi jaz je letos ne pričkujem več!!!
koliko špikic si si dala v postopku-mislim koliko dni si se špikala? Jaz 11 dni plus stopka

spominčica-jaz sem od 6 špikce doma, ker sem bruhala-in sem imela ravno dvodnevni seminar in bi bla kriza tam naprej bruhat-drugače pa ti avtomatično dajo bolniško po punkciji in tri dni po ET-ju. super da se počutiš v redu

V prvem postopku sem bila doma še 3 dni po ET je, potem sem šla delat, ker sem si rekla, ma bom normalno živela naprejin in ni blo potem od tega nič. V drugem postopku pa sem po punkciji in ET ju ostala doma in v glavnem počivala in ležala (pokonci sem bial samo za nujne stvari) in glej ga zlomka se je prijelo. ne vem sicer če zaradi tega ampak sedaj v tretjem postopku nameravam naredit isto.  Ležati, ležati in še enkrat ležati. Saj sem čisto norela od ležanja, ker sem sicer precej aktivna, ampak če bo na koncu dober rezultat se splača.

Aja.....Dobro jutro vsem....Pomlad se je začela, zato vam podrajam vsaki enouser posted image !!!!!
Jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ta pomlad bo zmagovalna za nas vse

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
21.3.2010 10:16:25   
Buska

tudi jaz sem se spikala 11 dni (do petka), v soboto zjutraj mi je dal dr. Res pikico, pa ne vem, kaj mi je dal ... in pol zvecer sem si dala se stopko v misico (no, dala mi jo je starejsa soseda, ki je bila medicinska sestra, ker si je sama nisem bila sposobna dati)

vsem RR zelim lepo pomlad in seveda veliko user posted image ali user posted image in pa user posted image user posted image user posted image user posted image ...  user posted image user posted image

...............

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
21.3.2010 10:17:59   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

DOBRO JUTRO BORKE

No jaz sem danes spet imela krvavitve-ne hude, majhen. Drugače pa zjutraj že veselo objemam školjsko in user posted image . Zjutraj moram takoj nekaj pojesti, drugače je katastrofa z slabostjo. Jaz upam, da se kri danes ne pokaže več. Te krvavitve me prav skrbijo. Upam na najbolje.

drzi se in pazi nase ... ena moja kolegica je krvavela vse do poroda, pa je z njenim sinkotom vse ok ... je pa morala celotno nosecnost prelezati user posted image

tko, da sej bos imela kmalu UZ, pa bos zagledala prau lepe user posted image user posted image

...............

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
21.3.2010 11:44:11   
suzi74

DOBRO JUTRO BORKE

mojškra - želim ti da ne bo več krvavitev, ti pridno počivaj  in se res pazi in boš vidla bodo šle preč!!!!
bruhci samo dokazujejo da hormončki delaj na polno-se pravi se pikice fajn razvijajo!

spominčica-tudi jaz verjamem, da ležanje lahko samo pripomore.
Ene sicer pravijo, da če ti je namenjeno da zanosiš lahko divjaš tudi v discotu.....vendar je odvisno vseeno tudi od težav ki jih ženska ima zaradi neplodnosti....
jaz tudi pridno počivam in upam na zmago!

buska-jaz sem imela zadnjo špikico v soboto-v nedeljo pa stopko-torek punkcija v četrtek pa že ET- a veš zakaj so tako različni dnevi za ET? jaz sem imela že drugi dan

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
21.3.2010 12:01:13   
upanje81
suzi74 držim pesti za četrtek naj se želja izpolni in naj te user posted image  osreči na materinski dan!
buska jaz bi s testom še malo počakala, men se je zmeraj na koncu 13-14 dan vlilo (v bistvu takrat, ko bi mogla M tudi dobit). Pa predvsem zaradi lažnih + in - je bolje tako, saj si že daleč.
jona klara pridejo tudi taki dnevi in to je normalno, ne smemo pa dovoliti, da bi jih bilo preveč user posted image .
Tako kot sem že napisala začnem maja (1 dan M  pokličem).
Kako je blo na UZ? A si dogovorjena s prof., da ti jih dela al je slučajno zdaj on na vrsti?

spominčica, suzi74J jaz med špikanjem tud nisem bla na bolniški, ni bilo potrebe, sem se počutila čist ok, razen zadnje dni me je malo matralo zaradi hiperce, ampak sem bila v službi do konca. Nekatere so s takimi težavami, kot sem jih imela jaz celo v bolnici, čist različno od posameznice in njenega počutja. Od punkcije naprej pa do testa pa sem bila na bolniški, že zaradi same narave dela in tudi telo po vseh teh hormonih in stresu si mora malo odpočit!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
21.3.2010 13:03:54   
Buska

buska-jaz sem imela zadnjo špikico v soboto-v nedeljo pa stopko-torek punkcija v četrtek pa že ET- a veš zakaj so tako različni dnevi za ET? jaz sem imela že drugi dan

pojma nimam, zakaj tako ... ene imate 2. dan ... ene pa 5. dan

IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

buska jaz bi s testom še malo počakala, men se je zmeraj na koncu 13-14 dan vlilo (v bistvu takrat, ko bi mogla M tudi dobit). Pa predvsem zaradi lažnih + in - je bolje tako, saj si že daleč.

sej bom pocakala z urinskim testom, bom pa sla na krvnega v teh dneh ... moja user posted image bi mogla bit nekak jutri, zato sm tudi mislila, da bi poskusla, pa sm zdrzala user posted image

...............

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
21.3.2010 13:34:44   
baguSka
hello punce...

buska, drzim pesti da se rdecka ne ulije in da je ne bo vsaj se eno leto... user posted image

mojskra, naj slabosti cimprej minejo.. prav tako krvavitve in uzivaj do konca nosecnosti!!user posted image

navijam tud za vse ostale!!!

..

mene pa zanima, ce je mela katera kaksne tezave s prometriumom??? mene toook grozn zelodec boli, da komi diham in zivim....user posted image user posted image user posted image sploh ne vem kaj nej... navira me in navija me.... boli za znoret, ven pa nic ne pride.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
21.3.2010 14:32:03   
mojškra

.

mojškra - želim ti da ne bo več krvavitev, ti pridno počivaj  in se res pazi in boš vidla bodo šle preč!!!!
bruhci samo dokazujejo da hormončki delaj na polno-se pravi se pikice fajn razvijajo!

suzi74-hvala. Cel dan ležala, možiček je skuhal zelo dobro kosilo, sine se je ob 14 uri spomnil, da mora na rojstni dan in da nima darilauser posted image -bravo sineuser posted image user posted image . No krvavitev se je hitro ustavila, drugače pa mi je kar slabo, trebuh pa imam kot v 5 mesecu nosečnosti. Moram nekaj pojesti za boljšo prebavo.
BAGUŠKA-LEVO, DESNO si rekla- no super ti kar malce na levo pa malce na desno grej. user posted image user posted image user posted image user posted image . Če te želodec boli moraš k zdravniku-si prepričana da je od tablet?

buška - jaz sem delala 13 dan test -ET pa sem imela 5 dan po punkciji. In nalula sem debel plusek. Glede  rednega user posted image  pa se zdaj ne morete zanašati, ker ni nujno, da je isto. Če se je vgnezdilo ti bo že pokazalo, CB pokaže tudi 4  dni pred pričakovano user posted image , kar pomeni da je dovolj že čisto mali nivo hormona. DRŽIM PESTIuser posted image user posted image .

BUŠKA-hvala za vzpodbudne besede, vem da imam dva pikca v trebuhu in upam da v petek zagledam dva zdravauser posted image user posted image , upam da se oba borita.

PUNCE DAJTE KAKŠEN user posted image user posted image nalulati

< Sporočilo je popravil mojškra -- 21.3.2010 14:34:13 >

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
21.3.2010 14:39:26   
baguSka
mojskra ne vem od cesa... zdej si mal berem na netu in mam obcutek da me hiperca daje... user posted image zdele sm komi do wc-ja prsla... pa sele drugi dan po ET-ju je... user posted image user posted image

skozzz lezim, ampak mam skozzzz tak napihnjen in bolec obcutek v trebuhu... ce se bo stanje se poslabsevalo, bom sigurno sla k zdravniku... bom vidla...

skratka - dizaster!!!user posted image

ceprav mi je zlo cudno da bi mela hiperco, glede na to, da se jajcniki niso glih najboljs odzvali na hormonsko terapijo user posted image in da so bli folikli le 4...

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
21.3.2010 14:44:42   
jona klara
oojj! evo mene iu lj iz uz, rekel profesor, da sta dva folikla lepa, sicer so 4 je ampak eden je majhen.

danes stopka ob 22 ih

punkcija v torek ob 9 ih- prof. tomaževič sem se zmenila da bo on delal

danes grem zvečer v dežurno, da mi dajo stopko, ker ne morem sama, me že nemir daje, komaj čakam, da je konec torka, dali so mi apaurin 5 mg, da ga vzamem pred punkcijo prejšnji večer, a ga je katera od vas vzela, da ne bom preveč zadeta, to je huda doza.

držim pesti tudi za vas vseuser posted image user posted image user posted image user posted image in same user posted image user posted image user posted image vsem.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
21.3.2010 14:48:42   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

mojskra ne vem od cesa... zdej si mal berem na netu in mam obcutek da me hiperca daje... user posted image zdele sm komi do wc-ja prsla... pa sele drugi dan po ET-ju je... user posted image user posted image

skozzz lezim, ampak mam skozzzz tak napihnjen in bolec obcutek v trebuhu... ce se bo stanje se poslabsevalo, bom sigurno sla k zdravniku... bom vidla...

skratka - dizaster!!!user posted image

ceprav mi je zlo cudno da bi mela hiperco, glede na to, da se jajcniki niso glih najboljs odzvali na hormonsko terapijo user posted image in da so bli folikli le 4...

baguska-ma to je meni tudi čudno, da bi jo dobila sedaj, ko je že vse mimo, pa nobenih težav nisi imela na punkciji in po punkciji, a je to možno, sedaj čez par dni? kaj pa ti lahko v tem primeru sploh pomagajo, joj groza boga, probaj veliko počivati in pij veliko vode, sicer res do drja, upam, da boš bolje, joj kaj vse me še čaka,

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
21.3.2010 14:49:10   
baguSka
cestitke jona klara... sej tale stopka NICCC ne boli!!! naj bo tudi punkcija cimmanj boleca in cimbolj uspesna!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1499
21.3.2010 14:52:11   
jona klara
baguska- hvala za spodbudo tudi tebi želim, da se težave čimprej rešijo......

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......