Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 15:56:17
|
|
|
|
mateja33
|
mateja 33- to je v torek že in potem boš zagledala al pa . Kje pa imaš ultrazvok? No upam da ti do torka čimprej mine, meni pa do petka. Prideta moja starša iz štajerske, da mi krajšata čas he he he, pa mama bo mi zlikala pravi (čeprav imam že vse zlikano), pa kuhala-to je super, ati pa bo gledal tv in lenuharil, jaz pa z njim. js mam ultrazvok v mariboru,sem iz okolice celja .no vidiš dej boš dobla pomoč in boš lahko počivala pa še dolg čas ti ne bo tetam hvala
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 17:02:18
|
|
|
|
pupe
|
lepa hvala za objemčke, sem jokala kot dež sedaj sem že bolje v pon grem že v službo in potem v nove boje
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 17:15:04
|
|
|
|
špica84
|
baguska dobro grej svoje pikici
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 17:26:26
|
|
|
|
mateja33
|
pupe sej bo,čist te razumem vem kok je to bagunska ti pa počivi in grej pikice da se boš pridružla k nam nosečkam
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 18:17:45
|
|
|
|
miklarom
|
loremi - še tukaj saj veš kaj sem ti napisala pri nosečkah, in vem kako ti je sedaj v teh trenutkih, ker sem sama bila v takšni situaciji, tako da drži se mi draga moja , rada te imam in s tabo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 18:30:49
|
|
|
|
špica84
|
jona dobro opravi jutri na uz.bom mislila nate jaz pa se danes zadnja nocna v tem mescu ,
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 18:55:04
|
|
|
|
jona klara
|
špica 84-hvala ti lepa, saj bo kmalu teden mimo in tudi ti dočakaš uz, kako hormončki?upam, da je tvoja zadnja nočna in potem 9 mesecov dopusta pred šihtom , lepo bodi
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 19:04:44
|
|
|
|
špica84
|
drug teden se delam potem pa sem nekaj na dopustu in naprej verjetno na bolniski.je pa zihr moja zadnja nocna.hormoncki so zaenkrat cisto ok. a je kteri pri dolgerm postopku zamujala m,oz. kako je prisla
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 19:10:27
|
|
|
|
jona klara
|
špica-mogoče si pa že noseča??? urshy-kje si pa ti? kako je bilo napiši , jaz se ti javim jutri po uz
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 19:14:51
|
|
|
|
špica84
|
nevrjamem k mam vse simptome d bi jo mogla dobit.sj zadnjo sem imela 19.2(pa sestra mi je rekla da ni nujno da bo to taksna m koker sem jo navajena)
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 19:30:45
|
|
|
|
spominčica
|
Spominčica je mal zabluzila . Špikice sem prevzela že včeraj in danes je padla že druga špikica Suprefacta. Neboleča seveda . 1.aprila pa prvi UZ. Hecno je da se sploh ne spomnim kako je bilo prejšnjič. Koliko časa je preteklo od 1.špikice do punkcije . Sem se hotela pisati dopust v službi pa.....a mi lahk mal pomagate. Navijam za vse nas pa za Kranjca
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 19:34:40
|
|
|
|
jona klara
|
kakšen postopek pa imaš dolgi, mild
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 19:40:05
|
|
|
|
spominčica
|
dolgi
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 19:56:09
|
|
|
|
jona klara
|
tist pa ne vem, jaz imam mild
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 19:59:31
|
|
|
|
spominčica
|
Najbolj hecno pa je da sem imela zadnji postopek novembra, se pravi ne dolgo nazaj , ampak se načrtno nisem ukvarjala s tem. Tud v ambulanti sem rekla naj mi vse napišejo, da se ne bom obremenjevala z ničemr grozna sem. Kakšna bi rekla da se nič ne zanimam
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 20:12:38
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica Spominčica je mal zabluzila . Špikice sem prevzela že včeraj in danes je padla že druga špikica Suprefacta. Neboleča seveda . 1.aprila pa prvi UZ. Hecno je da se sploh ne spomnim kako je bilo prejšnjič. Koliko časa je preteklo od 1.špikice do punkcije . Sem se hotela pisati dopust v službi pa.....a mi lahk mal pomagate. Navijam za vse nas pa za Kranjca Jaz imam tudi dolgi postopek, v prvem IVf sem se špikala približno 35 dni(vse skupaj, suprefact in kasneje še menopur)...je pa seveda odvisno kako reagiraš na vse to, če ti začne notri lepo cveteti (foliklčki lepo rastejo),potem je to obdobje špikanja malo krajše....ampak mislim da približno 1 mesec traja.... Kranjec se je pa dobro odrezal....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 20:25:36
|
|
|
|
spominčica
|
Do sedaj sem kar dobro odreagirala na hormone, ne glede na to kaj so mi dali, brez kakšnih hudih stranskih učinkov 1:0 zame . Čeprav.....prvič sem imela mislim da Diphereline in sem imela ogromno celic-od tega se jih je oplodilo 6 in sem imela 2x še prenos zamrznjenčkov, prijelo se ni nič, v zadnjem pa le 3 celice od tega sta se dve oplodili in ena vgnezdila, čeprav se imam na sumu da sem si dajal premalo Suprefacta(ups) al pa sem pozabila koliko sem si dajala, kar sploh ne bi blo presenetljivo .
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 20:36:02
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara špica-mogoče si pa že noseča??? urshy-kje si pa ti? kako je bilo napiši , jaz se ti javim jutri po uz jona klara, kukuc včeraj sem čakala dve uri, preden sem prišla na vrsto za UZ, ampak se je splačalo čakati. kot sem ti že v sms napisala, plodek je velik je 17 mm, vse ok. danes sem se naročila na NS, jo imam 15.4. potem bom pa lažje zadihala. počutje še zmeraj ok, skoraj brez znakov, edino v želodcu me tišči, ampak se da preživeti ti pa jutri dobro opravi, ful mislim nate punce, za vse navijam in vam želim uspešne postopke
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 21:20:32
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: jona klara špica-mogoče si pa že noseča??? urshy-kje si pa ti? kako je bilo napiši , jaz se ti javim jutri po uz jona klara, kukuc včeraj sem čakala dve uri, preden sem prišla na vrsto za UZ, ampak se je splačalo čakati. kot sem ti že v sms napisala, plodek je velik je 17 mm, vse ok. danes sem se naročila na NS, jo imam 15.4. potem bom pa lažje zadihala. počutje še zmeraj ok, skoraj brez znakov, edino v želodcu me tišči, ampak se da preživeti ti pa jutri dobro opravi, ful mislim nate punce, za vse navijam in vam želim uspešne postopke
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 19.3.2010 22:29:46
|
|
|
|
upanje81
|
Punce hvala za odgovore, veliko sprašujem, kar pa še ne pomeni, da sem pesimist. Sem čist optimist in ne glede na to, da sem bila pred kratkim ponovno razočarana, grem z dobro voljo naprej (maj bo tik tak tu). Tudi nisem človek, ki bi sedel doma in čakal, da se stvari same uredijo. Res pa je v teh primerih veliko odvisno tudi od sreče. Jaz osebno poizkušam tudi sama kaj naredit za to, da bi bil postopek uspešnejši (zdrava prehrana, gibanje...), če ne drugega naredim tudi kaj za svoje zdravlje in s tem boljše počutje. Jona klara jutri dobro opravi. Tudi sama sem se tokrat dogovorila s prof., da me bo spremlja na uz, naredi punkcijo in ET. Pri prvem transferju sploh nisem nič čutila da se kaj dogaja, ko pa sem bila drugič pa me je tako bolelo (pa imam visok prag bolečine, sem prenesla punkcijo čez 25 foliklov čist normalno). Je pa reku prof., da to ni ok če boli, da sam et nebi smel bolet, tako, da je tudi odvisno od tega kdo dela. Tako, da če naju bo med samim postopkom spremljal prof. sva v dobrih rokah
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 6:22:00
|
|
|
|
Buska
|
dobro jutro, jaz ne morem vec spat Sobota,20.03. jona klara -uz dobro opravi
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 8:24:06
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81 Punce hvala za odgovore, veliko sprašujem, kar pa še ne pomeni, da sem pesimist. Sem čist optimist in ne glede na to, da sem bila pred kratkim ponovno razočarana, grem z dobro voljo naprej (maj bo tik tak tu). Tudi nisem človek, ki bi sedel doma in čakal, da se stvari same uredijo. Res pa je v teh primerih veliko odvisno tudi od sreče. Jaz osebno poizkušam tudi sama kaj naredit za to, da bi bil postopek uspešnejši (zdrava prehrana, gibanje...), če ne drugega naredim tudi kaj za svoje zdravlje in s tem boljše počutje. Saj je prav da veliko sprašuješ, saj jaz tudi velikih sprašujem, na tem forumu in še pri nosečkah . Vse nas je strah, in zmeraj moramo čakati, najprej se špikamo, potem punkcija in čakamo če se bo kaj oplodilo, potem čakamo ali se je vgnezdilo in čakamo na nosečnosti test, potem na krvnega, potem na ultrazvok ali bije srček.....Skozi živimo v nekem strahu in pričakovanju. Moram reči, da sem mogoče končno zagledala svojo srečno zvezdo, in da mi je šlo vse tako čudežno v prvo, in upam da me zvezda spremlja naprej do konca. Tebi in vsem ostalim, ki ste že dale toliko skoz, pa želim da se vam utrne ta zvezda, in da kmalu zagledate plusek. , seveda tudi tistim ki ste prvič v postopku. Lep dan ti želim.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 8:25:21
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska dobro jutro, jaz ne morem vec spat Sobota,20.03. jona klara -uz dobro opravi Ja kdaj si pa vstala? Jaz ob 7h, in sem mojga poslala po sendvič v trgovino-lačnaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 8:27:03
|
|
|
|
suzi74
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Punce samo na hitrco... prvo kitico sem ze odspala... Grejem 2 zarodka!! Baje nista glih najboljsa, ampak jez vem da sta zmagovalca!! 2.4. delam test!! lepo grej svoja zmagovlca
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 20.3.2010 8:47:11
|
|
|
|
suzi74
|
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica Najbolj hecno pa je da sem imela zadnji postopek novembra, se pravi ne dolgo nazaj , ampak se načrtno nisem ukvarjala s tem. Tud v ambulanti sem rekla naj mi vse napišejo, da se ne bom obremenjevala z ničemr grozna sem. Kakšna bi rekla da se nič ne zanimam Tudi jaz sem en poseben primerek-ki se načrtno med postopkom ne ukvarjam preveč s tem-da bi se čim manj ukvarjala in obremenjevala....in potem glede velikosti foliklov, razmerje zdravil.....se nič ne zapomnem-tudi ko me zdravnik vpraša mu ne znam zrecitirat mojih postopkov in se oba reživa!!!! Bil je pa prav vesel da se najde še kakšna pacientka, ki se mu popolnoma prepusti....no-smo si različne, a ne? ne se sekirat spominčica-meni je že ena rekla v čakalnici...pa nič zato-pa se nisem nič počutla grozno !
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......