Buska
|
pa sicer rekel, da rab IZVIRNO SPOROČILO: jona klara drage moje, hvala za vse vaše dobre misli: urshy, buska, špica, upanje 81, mojškra..... jutri 21.03. imam spet uz,vsak dan se zbujam zjutzraj ob 5.45 in veselo na pot do ljubljane, imam 3 folikle, 15,18pa še eden manjši, zdi se mi malo ne vem koliko celic v3erjetno ne bo? me je danes kr malo zaskrbelo, ko je rekel prof, da bog ve koliko jih res ni, tako da upam na najboljše, je pa sicer rekel, da rabiva samo eno celico in tisto dfobro, bog ve kaj se skriva tam notri, upam, da ene dve lepi, bogati celici, danes me je to kr mal razžalostilo koliko ste pa ve punce imele kaj foliklov in koliko pol celic, me res zanima če sem jaz v nekem povprečju ali čisto pod kritiko? komaj čakam, da je to mimo, komaj čakam na , upam, da se bo to zgodilo, ker si sploh ne predstavljam, da bi bilo obratno, ni res verjetno je vsaka od vas istih misli. urshy-čestitam za , dobro pazi še naprej, se ti pol kaj javim na mail buska-kako si ? špica-hvala za skrb,mislim tudi nate!!! uoanje 81-kdaj ti začneš tut 3 folikli so ok ... lej, rabis eno zelo lepo celico ... lahko, pa da bos imela vec kot 3 celice .. vse to je loterija ... pa tako, kot sem ti ze zapisala v mejli glavo gor in razmisljaj pozitivno drzim pesti, da bo jutrisnji UZ ok, in v torek punkcija z lepimi celicami kar se mene tice sem ok, pridno grejem in cakam, da bomo hmal 25.