|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
20.3.2010 8:50:02   
suzi74
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78
plodek je velik je 17 mm, vse ok. danes sem se naročila na NS, jo imam 15.4. potem bom pa lažje zadihala.
počutje še zmeraj ok, skoraj brez znakov, edino v želodcu me tišči, ampak se da preživeti user posted image

user posted image user posted image user posted image  

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
20.3.2010 8:52:41   
suzi74
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

Punce hvala za odgovore, veliko sprašujem, kar pa še ne pomeni, da sem pesimist. Sem čist optimist in ne glede na to, da sem bila pred kratkim ponovno razočarana, grem z dobro voljo naprej (maj bo tik tak tu). 
Tudi nisem človek, ki bi sedel doma in čakal, da se stvari same uredijo. Res pa je v teh primerih veliko odvisno tudi od sreče.
Jaz osebno poizkušam tudi sama kaj naredit za to, da bi bil postopek uspešnejši (zdrava prehrana, gibanje...), če ne drugega naredim tudi kaj za svoje zdravlje in s tem boljše počutje.

Saj je prav da veliko sprašuješ, saj jaz tudi velikih sprašujem, na tem forumu in še  pri nosečkah user posted image user posted image . Vse nas je strah, in zmeraj moramo čakati, najprej se špikamo, potem punkcija in čakamo če se bo kaj oplodilo, potem čakamo ali se je vgnezdilo in čakamo na nosečnosti test, potem na krvnega, potem na ultrazvok ali bije srček.....Skozi živimo v nekem strahu in pričakovanju. Moram reči, da sem mogoče končno zagledala svojo srečno zvezdo, in da mi je šlo vse tako čudežno v prvo, in upam da me zvezda spremlja naprej do konca. Tebi in vsem ostalim, ki ste že dale toliko skoz, pa želim da se vam utrne ta zvezda, in da kmalu zagledate plusek.user posted image user posted image user posted image , seveda tudi tistim ki ste prvič  v postopku.
Lep dan ti želim.

se podpišem

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
20.3.2010 9:06:47   
suzi74

špica-mogoče si pa že noseča???

ja, se je že zgodilo, da namesto na špikice  so šle borke po materinsko knjižico!!!-npr. ledenka
mogoče bo tudi pri tebi-držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
20.3.2010 9:20:04   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74

IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Najbolj hecno pa je da sem imela zadnji postopek novembra, se pravi ne dolgo nazajuser posted image user posted image user posted image , ampak se načrtno nisem ukvarjala s tem. Tud v ambulanti sem rekla naj mi vse napišejo, da se ne bom obremenjevala z ničemruser posted image user posted image user posted image  grozna sem. Kakšna bi rekla da se nič ne zanimamuser posted image

Tudi jaz sem en poseben primerek-ki se načrtno med postopkom ne ukvarjam preveč s tem-da bi se čim manj ukvarjala in obremenjevala....in potem glede velikosti foliklov, razmerje zdravil.....se nič ne zapomnem-tudi ko me zdravnik vpraša mu ne znam zrecitirat mojih postopkov in se oba reživa!!!! Bil je pa prav vesel da se najde še kakšna pacientka, ki se mu popolnoma prepusti....no-smo si različne, a ne?

ne se sekirat spominčica-meni je že ena rekla v čakalnici...pa nič zato-pa se nisem nič počutla groznouser posted image user posted image user posted image !

Jutro!
Men je prov hecno ko sedimo za punkcijo in ET in so nekatere ki majo vse v malem prstu, jest pa samo sedim tam in čakam da mine in grem lahko domov... po drugi strani pa jih občudujem, ker vedo vse....Od zdravil do postopkov, do tega kako veliki folikli so bli prejšnjič, do ne vem česa še. Jest se čisto prepustim, ker se mi zdi ,da s tem da se obremenjujem ne delam nič več, kot če se ne in potem se pač ne. Je pa lepo videt da nisem edina, ki se ne "zanima".
V prvem postopku sem bila čisto noter in sem vidla da ne delam sebi nič dobrega in sem se v naslednjem čisto prepustila...

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
20.3.2010 9:32:22   
suzi74
jaz tudi občudujem vse tiste, ki si vse stvari zapomnijo-ker tud če bi si jaz hotela zapomniti mi sploh ne gredo taki podatki v mojo glavco-je malo "trda"-zato se raje prepustim Božji volji, pa sreči

tudi jaz ko grem na mizo - molim da bi bila čim bolj mirna, prenesla punkcijo, da bi bila kakšna zmagovalna celica in hitro domov počivat!!!

želim ti vse dobro v tem postopku in zmagovalne celice za 9 mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
20.3.2010 12:05:58   
špica84
dobro jutro.
jona kaksno je stanje

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
20.3.2010 13:18:30   
Buska
mojškra: Ja kdaj si pa vstala? Jaz ob 7h, in sem mojga poslala po sendvič v trgovino-lačnaaaaaaaaa

jaaa. jst bm bla pa ze ob 5.30 pokonc user posted image ...

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
20.3.2010 14:33:38   
jona klara
drage moje, hvala za vse vaše dobre misli: urshy, buska, špica, upanje 81, mojškra.....

jutri 21.03. imam spet uz,vsak dan se zbujam zjutzraj ob 5.45 in veselo na pot do ljubljane, imam 3 folikle, 15,18pa še eden manjši, zdi se mi malo ne vem koliko celic v3erjetno ne bo? me je danes kr malo zaskrbelo, ko je rekel prof, da bog ve koliko jih res ni, tako da upam na najboljše, je pa sicer rekel, da rabiva samo eno celico in tisto dfobro, bog ve kaj se skriva tam notri, upam, da ene dve lepi, bogati celici, danes me je to kr mal razžalostilouser posted image user posted image

koliko ste pa ve punce imele kaj foliklov in koliko pol celic, me res zanima če sem jaz v nekem povprečju ali čisto pod kritiko?

komaj čakam, da je to mimo, komaj čakam na user posted image , upam, da se bo to zgodilo, ker si sploh ne predstavljam, da bi bilo obratno, ni res verjetno je vsaka od vas istih misli.

urshy-čestitam za user posted image user posted image , dobro pazi še naprej, se ti pol kaj javim na mail

buska-kako si ?

špica-hvala za skrb,mislim tudi nate!!!

uoanje 81-kdaj ti začneš

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
20.3.2010 14:56:00   
suzi74
Super za tri folikleuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela 4 folilke od tega 3  celice in 2 sta se oplodili in jih grejem

Jej pridno jajčka naprej-boš vidla da bosta dve zmagovalni pikici te čakali!!
držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 1459
20.3.2010 15:29:01   
bernarda84
Lep pozdrav vsem skupaj!
Ker sem nova ne tem področju in ker je to moj prvi postopek me zanima kako je s inekcijami diphereline.
Pikat sem se začela v ponedeljek ko bi morala dobit M pa še je do danes nisem dobila.Ne vem ali te inekcije vse skupaj ustavijo ali kako je s tem?Krvavela sem edino malo na začetku meseca ampak ker jemlem tudi femoden sem brala da je to normalno da se lahko pojavi rahla krvavitev. Zelo bi bila vesela če bi mi katera lahko kako pomagala.
Lepo se imejte in držim pesti za vse da bi nam čimprej uspelo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
20.3.2010 16:03:40   
Buska
pa sicer rekel, da rab
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

drage moje, hvala za vse vaše dobre misli: urshy, buska, špica, upanje 81, mojškra.....

jutri 21.03. imam spet uz,vsak dan se zbujam zjutzraj ob 5.45 in veselo na pot do ljubljane, imam 3 folikle, 15,18pa še eden manjši, zdi se mi malo ne vem koliko celic v3erjetno ne bo? me je danes kr malo zaskrbelo, ko je rekel prof, da bog ve koliko jih res ni, tako da upam na najboljše, je pa sicer rekel, da rabiva samo eno celico in tisto dfobro, bog ve kaj se skriva tam notri, upam, da ene dve lepi, bogati celici, danes me je to kr mal razžalostilouser posted image user posted image

koliko ste pa ve punce imele kaj foliklov in koliko pol celic, me res zanima če sem jaz v nekem povprečju ali čisto pod kritiko?

komaj čakam, da je to mimo, komaj čakam na user posted image , upam, da se bo to zgodilo, ker si sploh ne predstavljam, da bi bilo obratno, ni res verjetno je vsaka od vas istih misli.

urshy-čestitam za user posted image user posted image , dobro pazi še naprej, se ti pol kaj javim na mail

buska-kako si ?

špica-hvala za skrb,mislim tudi nate!!!

uoanje 81-kdaj ti začneš

tut 3 folikli so ok ... lej, rabis eno zelo lepo celico ... lahko, pa da bos imela vec kot 3 celice .. vse to je loterija ... pa tako, kot sem ti ze zapisala v mejli user posted image user posted image glavo gor in razmisljaj pozitivno user posted image

drzim pesti, da bo jutrisnji UZ ok, in v torek punkcija z lepimi celicami

kar se mene tice sem ok, pridno grejem in cakam, da bomo hmal 25. user posted image user posted image

...............

Neposredna povezava do sporočila: 1461
20.3.2010 16:22:04   
jona klara
suzy,buska-hvala vama za spodbudne besede, saj tudi jaz se skušam prepričati, da bo itak vse okej, samo ko brebereš ko jih imAJO nekatere okoli 15, pa dober prepustimo se stvari verjamem da bo vse okej, itak tudi dr. ju zaupam, bomo vidli jutri, če mi bo že napovedal punkcijo, ampak po mojem me še čaka v ponedeljek uz, pa stopka pol pa v torek punkcija.

drugače pa sem kr uredu, samo da ta teden mine.

buska-ti pa lepo grej, uživaj v tem občutkuz in lepo cartajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
20.3.2010 16:29:43   
jona klara
špica-kje si ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1463
20.3.2010 17:35:56   
upanje81
Jona Klara super za folikle, važno je da bodo ti tisti pravi. Glede na velikost pa po mojem zna biti punkcija v kratkem.
A kri tudi daješ? A si vsak dan na uz-ju. Jaz sem pri zamrznjenčkih hodila vsak drug dan na koncu vsak dan, vse je šlo zelo hitro. Je pa bolje, da je uz bolj na pogosto, da ne delajo nekaj na pamet, tako je meni rekel prof.

Jaz pokličem 1 dan M v mesecu maju, sem pomojem ujela še zadnji vlak pred dopusti.

Pa tudi mene zanima kakšno št. celic ste imele punce pri mildi postopku, al je tudi tukaj kot pri dolgem postopku čist različno?
Drugače pa še kar naprej bodi pozitivno naravnana, zdaj boš kmalu na vrstiuser posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
20.3.2010 17:46:37   
upanje81
Jona Klara še to, ko praviš, da te skrbi zaradi celic.
Tukaj po mojem res sploh ni pravila. Jaz sem jih imela 20 od tega se jih je 15 oplodilo do 5 dneva pa so me počakale samo 2, potem pa so mi sporočili, da se je še eden razvil in tako so dva zamrznili. Je pa bil to zame kar velik šok, sem pričakovala več, ker so bile menda celice dobre.
Tako da je vseeno koliko jih je sam, da so taprave, veliko pa ima pri vsem tem moški faktor. Pri nama se je dr. zato odločil, da greva v naslednjem postopku na IMSI.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
20.3.2010 18:37:40   
baguSka
jona klara - 3je folikli so cist ok!! men je tud na uz-ju reku da mam ''samo'' tri... in neko razocaranje... pol so mi jih pa 4 spunktirali in dobili 4 celice! od tega sta se razvili 2 in obe so mi vstavili.... zdej pa upamo na najboljse - itakkk!user posted image user posted image tko da glavo gor!!

grem nazaj na kavc.... jao!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1466
20.3.2010 18:37:58   
suzi74
jona klara in upanje 81-sem šla pogledat papirje in ugotovila da v zadnjih treh postopkih so bili takšni rezultati:
1. postopek-5 celic-2 oplojeni -grela oba:-
2.postopek -4 celice-2 oplojeni-grela oba:-
                               1 zamrznjenček-grela:-
3. postopek-4 celice-2 oplojeni-grejem:bomo videli 25. marca

za dva postopka pred rojstvom hčerke pa sem pozabila številke-tudi papirjev nimam-vem to da je bilo veliko veliko foliklov in celic in obakrat so me pričakale dve pikice-iz ene pikice je zrastla ena vesela puncara

v vseh prejšnjih postopkih se nisem nič posebnega pripravljala-tokrat sem jedla nekaj dodatkov.matični mleček, omega, qkoencim....
pa ni nobene razlike-le bolj zdrava sem-nič viroz čez celo jesen in zimo-juhuhu
od prvega postopka sem starejša za 7 let in verjetno se na jajčnikih to pozna

tako malo za evidenco-ker danes mi je malo dolg dan-še sreča da je bila danes Planica.....

buska -kako si kaj-kaj kej delaš da ti gre hitreje čas do četrtka?kako se počutiš?jaz poskušam ne mislit nič na zanake in razmišljam da vse kar je drugače je zaradi hormona-prometrium.... želim ti najlepše darilce za materinski dan en velikuser posted image  inuser posted image user posted image

bernarda 81-jaz ti ne znam nič pametnega povedat za tvoj primer-jaz sem se vedno začela špikat  drugi dan po menstruaciji in mi je že naslednji dan končala-upam da ti bo katera druga znala kaj povedat
baguska-pridno grej in menjaj boke malo levo in malo desno-da se bo primu na vsako stran edenuser posted image

mojškra-kako kaj-se ti je umirilo?

spominčica -mislim da ti dajo bolniško-mogoče moraš dr. kej spomnit?-jaz sem na bolniški od 6 špkice!

pikovit-kako si kaj? a so se ti kaj pomirile stvari? srečno

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
20.3.2010 18:39:51   
baguSka
Upanje, jaz nisem mela niti mild, niti dolgega postopka.. ampak navadnega - kratkega.. user posted image kok foliklov in celic sem mela sem pa ze napisala en post visje.. user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
20.3.2010 18:41:18   
baguSka
suzi... user posted image user posted image user posted image ta je pa najboljsa izjava leta!! na vsako stran eden!!user posted image user posted image user posted image

tocno to delam.... in navijam tud zate!!user posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
20.3.2010 18:42:45   
baguSka
in ce na vsako stran eden prime.. bomo mel puncko in fantka... na desnem boku bo fantek, na levem pa puncka... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
20.3.2010 18:48:54   
suzi74
super-vidim da si pri stvari
točno to ti želim eno poskočno punčko in mirnega fantiča-le da ne bosta levo in desno tudi v politiki naravnana, ha, ha-jaz ne maram ravno politike

res ti želim vse dobrouser posted image

user posted image in tudi vsem nam ostalim!!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
20.3.2010 19:48:55   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74
buska -kako si kaj-kaj kej delaš da ti gre hitreje čas do četrtka?kako se počutiš?jaz poskušam ne mislit nič na zanake in razmišljam da vse kar je drugače je zaradi hormona-prometrium.... želim ti najlepše darilce za materinski dan en velikuser posted image  inuser posted image user posted image

lezim, gledam tv, grem na kaksen kratek sprehod ... pa ti? no, ti imas saj puncko, ki ti zapolni casuser posted image
drugace pa se mi vlece, vlece in vlece
ma jaz nimam nobenih znakov, tam in tam me kaj spikne v trebuhu - sprememb pa ne cutim nobenih
tudi jaz tebi zelim en velik user posted image na materinski dan

----
a mislite, ce bi ze jutri test delala, da bi bilo kaj narobe ... ker od stopke bo 15 dni ... od ET pa 11

sicer sm si rekla, da bom zdrzala do 25., pa ne bom user posted image

beguSka - to je dobra kombinacija ... si bosta razdelila prostor user posted image user posted image

...............

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
20.3.2010 20:07:44   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

jona klara - 3je folikli so cist ok!! men je tud na uz-ju reku da mam ''''samo'''' tri... in neko razocaranje... pol so mi jih pa 4 spunktirali in dobili 4 celice! od tega sta se razvili 2 in obe so mi vstavili.... zdej pa upamo na najboljse - itakkk!user posted image user posted image tko da glavo gor!!

grem nazaj na kavc.... jao!!!user posted image user posted image
hvala za spodbudo, te držim za besedo, hehe, da se le uresniči

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
20.3.2010 20:08:57   
jona klara
buska- jaz mislim, da je bolje, da mine vsaj 12 dni, tako pravijo, boljše, da še malo počakaš, vem, da je full hudo zdržati, držim pesti zateuser posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
20.3.2010 20:12:09   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

buska- jaz mislim, da je bolje, da mine vsaj 12 dni, tako pravijo, boljše, da še malo počakaš, vem, da je full hudo zdržati, držim pesti zateuser posted image user posted image

to pomeni, da bi lahko pol delala test v pon ... ali ko mine 12 dni, se pravi, bi delala 13. dan; torek?

...............

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......