|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
19.3.2010 14:10:53   
Penelope84
Uf anansi, ne me strašit, jaz sem v 6.tednu in mi zaenkrat še ni bilo nikoli slabo in seveda upam, da bo vse Ok in se ne bi rada stem obremenjevala. Pravijo, da sta dve vrstiuser posted image : prve, imajo slabosti in težave z njo že od začetka in se predobro zavedajo svojeuser posted image , druge pa so tiste, ki jih nauser posted image opominja samo user posted image in povečane zizeuser posted image . Upam, da sem med temi drugimiuser posted image

(odgovor članu anansie)
Neposredna povezava do sporočila: 501
19.3.2010 14:23:56   
malajka84
Dan punce, kk lepo vas je brat, ko pridete s pregleda.:) Jooj komi čakam, da bom jst na vrsti, no sje še vikend mine pol pa bo.:)
Glede slabosti pa mislim, da ni tolk nujna, kokr pr komu...kr kolegica je v 5. mesecu pa razen bolečih prsi ni imela in še vedno nima nobenega znaka---no zdej ma že bušita.:)

Pr men je tko mi je slabo, sam ni tolk hudo kaj pa vem kk nej rečem, pač počutm se tko čudn to je pa tud vse...ne vem no kak je s tem.

Imejte lep vikend, upam, da bo vreme zdržalo!:)

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 502
19.3.2010 14:35:21   
Marimax
Glede slabosti v nosecnosti tudi jaz mislim, da lahko plod dobro napreduje, pa mami ne obcuti slabosti. Govorim iz prakse, ne le teorijeuser posted image
Sedaj sem se nekaj hvalila, da sem tudi brez slabosti, pa me zadnje dneve telo skoz opozarja, da je v drugacnem stanju kot obicajno.

Aleunam: čestitke za pregled in slikce. Jaz sem svoje slikce ultrazvoka kar prefotokopirala, ker s časom res zbledijo.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 503
19.3.2010 14:37:32   
anansie
Uf, se opravičujem, vas res nisem hotla strašit.
Penelope, če ti ni bilo nikoli slabo, potem je ok. Jaz se bojim zato, ker mi je bilo prvič tok slabo, drugič (ko se je potem izkazalo, da ni bilo vse ok) mi ni bilo pa čisto nič. Samo zato zdaj komaj čakam slabost.
Severnica, vem kako se počutiš, UPAM in želim da bo vse ok, pri naju obeh :)

Neposredna povezava do sporočila: 504
19.3.2010 14:42:21   
Marimax
Naslednji teden bo pa bogat s pregledi. Kar nekaj nas ima tja od 22 do 26 marca. To bo poročil s pregledov. Jupiuser posted image

Saj vem, da je zgodaj. Ampak ali imate že kakšne preference glede spola ? Pri nas bi zaradi sina prvorojenca za družbo bolj prav prišel še en fant (pa za družinski proračun tudi,ker imamo že vso opremo in fantovske obleke), čeprav bi bilo po drugi strani lepo videti tudi kako odrašča dekle. No, še dobro da tukaj narava ne sprašuje za mnenje človeka. Bi bila totalna zmeda še na tem področjuuser posted image

(odgovor članu anansie)
Neposredna povezava do sporočila: 505
19.3.2010 15:10:12   
daya
Živjo punce!

Evo mene končno poročam z včerajšnjega pregleda.

Skratka dojenčkek raste je velik že 128 mm, slikce žal nisem dobila, pa mi je zdaj žal da nisem rekla. Sem pa dobila dabrosotn, ker imam še vedno rjave izcedke. Kontrolo imam čez 14 dni, sem tudi jaz dobila materinsko knjižico in gradivo, pa drug teden moram dati kri.

Sva pa potem povedala še hčerkam in sta bili veseli, božali trebuščka in obe si želita sestrico. user posted image   Povedala sva tudi tašči in tastu, sta bila vesela.
No tamalidve bosta zdaj povedali celemu svetu tako da sem se že pripravila user posted image

Lepo bodite pa dobrodošle nove.

Lp,

Daya

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 506
19.3.2010 15:31:21   
Penelope84
anansi, ne saj me nisi prestrašila, sam saj veš vedno pomisliš, kaj pa če ? Sem prvič srečkauser posted image , sem mislila, da mi v teh 6-ih tednih še ni bilo slabo.

daya- čestitke za tvojo malo pikicouser posted image

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 507
19.3.2010 16:39:31   
Marimax
Daya: super za opravljeni pregled in dan, ko sta hčerki izvedeli da bosta dobili družbo.
Omenila si, da si punčki želita sestrico.Kaj pa si vidva z možem želita ?

(odgovor članu Penelope84)
Neposredna povezava do sporočila: 508
19.3.2010 18:44:05   
pikizenc
Hej, da se malo pofočkam. Sam še teden pa bo pregled iiiiiiiiiiiiiii

Meni je načeloma vseeno kaj dobiva, kupljeno itak še nič ni, ker je prva nosečnost. Se je pa načeloma v moji okolici po moje izkazalo, da je boljše če je bila najprej punčka, smo bolj skrbele za male bratce user posted image

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 509
19.3.2010 19:06:40   
Anonimen
Živjo, punce!
Se vam bom še jaz pridružila. Danes zjutraj sta se narisali user posted image !!!!!!!!!!!!!
Sem ful hepi, ker sva ta mesec samo 1x (zdravstvene težave mojega dragega) in se mi je zdelo čisto nemogoče, da bi ratalo. Potem pa user posted image ni in ni, pa je vedno tako zelo točna. Pa sem naredila test in skoraj nisem mogla verjeti! Prvič bom mamica in to novembra.
Ta vikend bo nekaj posebnega, pa čeprav za vreme ne kaže najbolje!
Uživajte!

(odgovor članu pikizenc)
  Neposredna povezava do sporočila: 510
19.3.2010 20:16:07   
ribica81
Čaw srečke nosečke! Sm se ravno z mojim dragim pogovarjala o tem,da se sploh ne počutim noseča,ker nimam nobenih znakov..nobene slabosti. Zdj pa vas berem,da ste se glih o tem pogovarjale:) Sm v 5.tednu..mogoče je pa še prezgodaj in me vse še čaka. Mah karkoli samo,da bo s pikico vse ok. Naslednji teden se bom naročila na 1.pregled, čeprav bi šla najrajši samo rodit brez vseh teh pregledov,ker ne maram zdravnikov:(
Lep večerček vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 511
19.3.2010 20:51:30   
nadinne
Joj kako vas je lepo brati ko tak opridno čvekate user posted image

Daya in aleunam, superca da je z vajinima pikicama vse vredu in pridno rasteta. Res je lepo prebrati te zgodbe s pregledov...sedaj še bolj komaj čakam svojega! user posted image

Glede slabosti pa tako...pač ene jih imajo, druge pa ne...moja sestra pri prvi nosečnosti, ko je nosila punčko, skoraj ni vedela da je noseča, drugič, ko pa je imela fanta, pa ji je bila 3 mesece grozno slabo. Se je njena tašča vedno hecala, da ima sigurno fanta, ker ji je slabo user posted image
Jaz tudi ne občutim nobenih znakov nosečnosti, edino da imam malo napet trebušček, da so mi že hlače malo tesne in pa ta teden so me začele boleti prsi. Drugega pa naič in upam da tako ostane.

Punce lep vikend imejte...jaz moram jutri še malo v službo...za kake 3 urice da se pokažem šefinji user posted image Joj ampak se mi res ne da spet v Lj vozit!

Lahko noč

(odgovor članu ribica81)
Neposredna povezava do sporočila: 512
19.3.2010 22:11:33   
ljubljana
Ojla, se še jaz napišem,
Danes na CB potrjen plusek. Je pa tole že 4 nosečnost in upam da bo vse tako ok kot v prejšnjih treh. Nobene slabosti, pa sem 3 fante nosila, sem bila pa v trtetji nosečnosti noro zaspana celo nosečnost sem bila celo na bolniški zaradi zaspanosti.
Jaz sem jo pa na zadnje imela 8.3. in imam prvi pregled 29.4.  se pravi bom noseča že skoraj celih 10 tednov. No saj ni važno, bo pa več za videt.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 513
19.3.2010 22:25:59   
ljubljana
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

xx.11.2010
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Maribor

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 16.4.10, Prlekija 
           - strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.3.10, Ljubljana
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 14.4.10, Ljubljana
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.3.10

2.11.10
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska 
    - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.3.10, Dolenjska
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.4.10

3.11.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.4.10, Štajerska
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.4.10, Štajerska
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10, Maribor

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 18.3.10 user posted image   
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.4.10, Ljubljana
7.11.10
- minky, 3user posted image , NP 23.3.10, Gorenjska

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 22.3.10, Ljubljana
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10 
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 25.3.10, Ljubljana
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 

12.11.10
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10, Zasavje 

13.11.10
- Anonimna,  1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 25.3.10, Ljubljana

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10
- Norvežanka

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image

18.11.10
19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje 

20.11.10
- roža03, 4user posted image , 2user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , Notranjska

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10, Gorenjska
- ribica81, 29, 1user posted image , 0user posted image , Koper

22.11.10
- sarar, Ljubljana

23.11.10
24.11.10
25.11.10
- pildek, 32, 3user posted image , 2user posted image

26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

Skupaj: 37 user posted image
Z nami je bila: big mamma user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 19.3.2010 22:28:32 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 514
20.3.2010 6:28:20   
pildek
Punce, meni je bilo obe prejšnji nosečnosti slabo, da sem bila na robu bruhanja v prvi 2 tedna v drugi 4 tedne (upam, da ne bo šlo tako naprej :-)) - tako da so mi obakrat tetke napovedovale fantka, pa sem rodila dve pupi. Tudi z obliko trebuha so se mi ubadale, pa je baje bil vedno oblike za fantka ... tako da jaz na te vraže ne dam kaj dosti.

Smo pa tudi tokrat delali na punčki, sedaj bomo pa vidli, če smo osvojili prakso:-)) Pupi sta sicer zdaj intenzivno začeli ugotavljat, da potrebujeta bratca, da bosta imeli oboje, tako bratca kot sestro, mož še vedno vztraja pri pupi (on že ve, kaj je naredil :-)) Meni pa je kot vedno: ko zagledam user posted image , čisto vseeno, samo da bo zdravo. Čeprav od nekdaj sanjam o treh princeskah. A bi me tudi princ čisto prevzel :-))

Daya, kako sta jima povedala? Jaz razmišljam, da bi jima šele, ko bom imela za pokazat prvo slikico. Čeprav ne vem, če bova zdržala, ker se vsak dan od neučakanosti skoraj zagovoriva - še sreča, da ne prisluškujeta toliko, kaj se pogovarjava - ker je 90% vseh pogovorov bebica. Se mi zdi, da sva tokrat najbolj neučakana ... bolj star bolj nor user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 515
20.3.2010 7:31:32   
karmen7
Uf sedaj sem pa morala nadoknadit kar nekaj branja - prijetnega seveda. Je ful fajn, ko vas berem, mi kar polepša dan. Meni je glede spola vseeno, samo da bo vse OK, moj dragi pa si za prvo dete želi punčko, čeprav se veseli tudi fantka. No, bomo vidli, do tja je še daleč. Drugače pa sem jaz bolj v čakanju na ponedeljkov prvi pregled, ki ga že komaj čakam. Sicer pa punce uživajte čez vikend! user posted image

(odgovor članu pildek)
Neposredna povezava do sporočila: 516
20.3.2010 8:00:57   
emma83
Dobro jutro punce,

kako je fajn brati o vseh pregledih, komaj čakam ponedeljek. Kar se tiče slabosti, je meni slabo od nedelje zvečer in to čez cel dan, sem pa v 7. tednu. Včeraj sem si kupila akupresurne zapestnice proti slabosti in ne vem a dejansko pomagajo ali so pač tok našponane, da ne mislim na slabost.

Lep vikend vsem.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 517
20.3.2010 8:24:43   
daya
Živjo!

Ste spraševale glede spola. Meni se oboje zdi nekaj posebnega, če bi bil fantek zato, ker ga še nimam, pa da vidim kako je s fantki user posted image
Za punčko bi mi bilo pa fino ker jih že imam pa bi potem imela 3 bi bilo tudi lepo, pa še poznam jih in imam vso opremo roza user posted image
Za fantka bi imeli pa res malo večji problem z oblačili in ostalo opremo, ker imamo res vse roza, sem jaz mahnjena na roza, tako da sem imela res srečo da imam 2 punci.
Jaz si trenutno mogoče malo bolj želim fantka, ampak se mi to iz dneva v dan spreminja, tako da v končni fazi mi je vseeno, oboje bi  bilo nekaj posebnega. Sem pa ful firbčna, v vsaki nosečnosti in že na nuhalni vprašam, pa so mi obakrat že takrat prav povedali. Tako da samo še 5 tednov pa izvem, če se bo videlouser posted image

Aja povedala sva jima pa tako da sva slikico pokazala, smo se pa itak že prej ful pogovarajli o dojenčkih pa da bomo imeli še enega, tako da sta kar pričakovali že nekaj časa.

Lp,

Daya

Neposredna povezava do sporočila: 518
20.3.2010 9:10:44   
aleunam
Dan, user posted image !

Jaz se v službi zalagam z jagodami. user posted image  Mmm, so dobre. user posted image

No, jaz razmišljam, da počasi poveva vsem domačim. Moji že vedo - mama že prej, oče, brat in njegova pa včeraj, ko sem kar pokazala slikico. Po njegovi strani pa ve babica in tašča... Ona je izvedela, ko sem probavala poročno obleko in sem seveda morala omeniti. Zdaj pa se mi zdi, da je kljub temu, da sem rekla, da naj obdrži zase, povedala tudi drugim. Vsaj njegov brat že ve, čeprav je rekla, da je "sam ugotovil" in jo včeraj vprašal kako sem rešila na pregledu. user posted image  In zdaj predvidevam, da je povedala tudi tastu, pa tako sem si želela, da ga midva presenetiva. Sem kar malo žalostna, je le novička, ki bi jo rad sam povedal.

Nič, grem pospravit "štacuno"... Pridne bodite. user posted image

p.s.: Dobrodošli alna in ljubljana.

< Sporočilo je popravil aleunam -- 20.3.2010 9:12:18 >

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 519
20.3.2010 9:23:06   
Penelope84
aleunam, te čistorazumem, da ti je hudo, ker se vajina novička o user posted image širi naokrog brez vaju. Žalostno je to, da ljudje ne razumejo tega, da je to osebna stvar dveh oseb in ne vseh družinskih članov, ki seveda igrajo pomembno vlogo, ampak otrok bo vajinuser posted image Najbolje je, da se vse domače (njegove in tvoje) skupi zbobna in se jim vsem naenkrat pove. Potem zvejo vsi naenkrat in od vaju, brez posrednikov. Ampak lej, verjetno je pa res, da so vsi vajini full veseli, da bo domauser posted image in se ne morejo zadrževat, da ne bi povedal- starejši nimajo več živcev za skrivnostiuser posted image .

Dobrodošli alna in ljubljana!
Lep vikend vsem!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 520
20.3.2010 10:27:35   
aleunam
Ma ja, saj so veseli, ampak vseeno... No, bomo že povedali osebno. Če že vedo, pač vedo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 521
20.3.2010 10:38:29   
malajka84
Jutro punce!
Dobrodošli novi dve!!user posted image čestitke za nosečnost

No pr meni se je pa začel, še učer sm z mojim govorla kak je enim slabo men pa nč kej posebnega no dans pa slabost kar ne mine,......pa sej bomo zdržal, za bebiko vse.

Glede spola bi pa midva oba punčko, čeprov tud fantka ...sam da je. No po kitajskem koledarju nama pride punčka, pa da vidimo kak to drži.:)

Dans greva na kosilo h kolegu pol greva pa mal na sejem gledat rožce pa poročne obleke...kr tk pč mal gledat. Jutr je nedelja pol pa ponedeljek...končno.:)

MEjte se lepo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 522
20.3.2010 11:11:45   
aleunam
Redko se veselimo ponedeljkov, ti pa vsekakor imaš razlog, da ga nestrpno pričakuješ. Saj bo vse v redu.

Ja, slabosti so se tudi pri meni začele v 6. tednu, prej pa sem občutila samo špikanje v jajčnikih. Tako da punce, če še nimate znakov, se ne sekirajte, ker vse še pride. No, upam, da slabosti ne bo. Ker ti znajo še kako narekovati tempo življenja par tednov, opažam sama. user posted image  Ampak kot pravi bostina, za user posted image  vse. user posted image

Moj je rekel, da je naročil fantka. Bomo videli. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 523
20.3.2010 13:04:43   
Anonimen
Hojla!
Saj vem, da sem čisto nova, ampak zakaj pa mene ni na seznamčku? user posted image
Kdo me bo dal na seznam? Stara sem 31, tole je najina 1. pikica, torej otrok še nimava, 1. pregled imam 15.4., sem pa (zaenkrat še) iz Ljubljane.

Ko ravno govorite o slabostih moram veselo priznat, da sploh ne čutim nosečnosti, čeprav mi dragi pravi, da imam večje in bolj napete dojke, med ljubljenjem pa mora biti precej bolj nežen, ker so ful občutljive. No, pa malo napetosti v trebuščku tudi čutim, drugega pa nič. user posted image Bi bilo super, če bi tako tudi ostalo.

Uživajte!

(odgovor članu aleunam)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
20.3.2010 13:30:59   
nadinne
Hej!

Pozdravljena alna in čestitke za user posted image .

Danes me spet malo bolj krči dajejo...hodim kar na wc gledat da ne bi bil kak izcedek slučajno...na srečo ga ni user posted image A se je še kateri zgodilo, da ne more več starih hlač obleči? Mene je skoraj kap ko sem to ugotovila...pa se nisem nič zredila, samo trebušček imam napihnjen in napet...še moj dragi je rekel da je bolj izbočen...tako trenutno bolj v trenirki skačem naokoli...sploh ne vem kaj naj v ponedeljek za v službo oblečem! Malo čudno mi je tole, da v 6 tednu ne spravim več hlač gor user posted image Prsi me tudi vedno bolj bolijo...ko grem po stopnicah dol si bi jih najraje kar držala user posted image Na srečo se niso nič povečale, že tako imam ogromne user posted image

No sedaj grem pa malo na sprehod.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?