|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
18.3.2010 14:25:25   
majabar
Marimax, zdaj sem se spomnila, da sem prebrala tvoje vprašanje in pozabila odgovoriti nanj:).
Od sladkega imam najraje sladoled in vse vrste sočnega peciva- razne biskvite, potice (babičino korenčkovo), breskvice, osje gnezdo, štruklje od druge babice:), palačinke, šmorn, grmado... V glavnem vse, ne pašejo mi pa torte z masleno kremo in sladka smetana recimo.

uuu, tole ni ravno tema za naše občutljive želodčke:)

phelps, tudi jaz ga popolnoma razumem. Tudi meni bo grozno hudo, ko me recimo ob porodu ne bo mogla priti pogledat moja družina, sploh si ne predstavljam!! Naj bi pa tati prišel k nama (zdaj nam:)) na obisk v decembru, kar se zdaj izkazuje za ravno pravšnji čas za obisk:).

< Sporočilo je popravil majabar -- 18.3.2010 14:37:13 >

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 476
18.3.2010 14:53:20   
Penelope84
Dan, dan.
big mamma, zelo mi je zal zate in za tvojegauser posted image , vendar pa kot si sama dejala, išči moč in veselje v svojih otročekih, ki jih že imaš doma, pa upam, da ti bouser posted image čimbolj naklonjena za naslednjeuser posted image .

Daya, ne z menoj ni nič narobe, da sem v staležu, edino kar je, sem pred dvema letoma dala skozi LEZZ, ampak mislim, da ne bo nič hujšega. NAmreč v moji službi sem izpostavljena RTG žarkom, anestetikom- plinom, razni vrsti zdravil kot so narkotiki, analgetiki, antibiotiki,... En mesec imam stalež preko osebnega zdravnika (torej do prvega pregleda 13.4.), nato pa mi bo G. naprej pisal za komisijo. Vem, da so full zategli, sploh pri nas v Celju, ampak mislim, da bo šlo, ker sem z G. že dogovorjenauser posted image

JAnežev čaj in napihnjenost:: preverjeno, pomagauser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 17:19:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu phelps)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
18.3.2010 19:21:05   
Penelope84
strippy, mi2 sva zadnjič nekaj probavalauser posted image , pa sem čisto odpovedala. Sem pa prebrala, da se želja pouser posted image povrne v 2/3 nosečnosti, ko se me res sprostimo in ko vemo, da je z našimiuser posted image res vse vredu in zato nismo več zaskrbljene. Čeprav itak, da ne škodiuser posted image našim pikicam, je pa verjetno frigidnost povezana tudi z našim slabim počutjem. Pri meni sigurno. Velikokrat me še špikne noter, podobno kot pri O. Ah, saj bomo še lahkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 479
18.3.2010 20:49:22   
anansie
Živjo!
Jaz sem sploh prvič sodelujem na kateremkoli forumu ... Ponavadi jih samo prebiram. Ampak danes sem pa ravno naredila test in ko sem videla, da vas je že toliko, sem se odločila, da sporočim še svoj datum --- 17.11.2010:) Doma imamo že enega fantka in se veselimo nove nosečnosti.
LEP POZDRAV VSEM NOVEMBKAM!!

(odgovor članu Penelope84)
Neposredna povezava do sporočila: 480
18.3.2010 21:08:38   
lottyka
En lep večer vsem!

Aleunam tile žaljivi odgovori nekaterih tudi mene motijo. Me prav zanima kakšne so te osebe v realnosti, ker če se še tu ne morejo zadržati in obnašati spoštljivo potem res ne vem kako so šele v real life. Za nekatere  komentarje bi bilo res bolje da ne bi nič napisale.

big mamma user posted image sem ostala brez besed. Res sem se veselila tvojih komentarjev iz bogatih izkušenj. Naj ti bodo tvoji otroci v oporo in pa upam, da se kmalu spet preseliš v to temo, čeprav v drug mesec.

majabar po svoje je za razumet, da mu je hudo, zdej ne samo da greš ti, zdej gresta 2. Ampak saj se bo privadil pa bo vse vredu. verjamem da bo zelo vesel zate

No pa da poročam še o današnjem pregledu. Imela sem samo UZ tako da veliki smo 11,7 mm, videli smo tudi user posted image , vse vredu. Dobila sem tudi Materinsko knjižco in pa cel kup napotnic, moram it naslednji teden v laboratorij, ker danes ni več delal. Kaj več pa mi ni nič delala, niti pregleda, ker mi bo moja naslednjič. Sem bila pri nadomestnem G, ker moja nima ordinacije v tem času. Itak dela 1x na 14 dni popoldne. Tako da to je to. Vem da je vse vredu, to pa je najvažnejše. Naslednji pregled imam 12.4. PDP pa mi je dala 2.11.  se moram še odločit a bom mela zraven še nuhalno svetlino al bi se naročila kam drugam. Premišljujem da bi šla drugam, da dobim kakšno slikco (tu nimajo printerja na tem ko sem bila) pa še lepo bom imela popoldne, da bo šel še moj lahko zraven. Moram mal premislit. A ve ste že kaj premišljevale o nuhalni?

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 481
18.3.2010 21:42:02   
Penelope84
Iottka, full sem vesela zate, ker si danes videla user posted image in da je vse Ok. Kam pa si šla to na pregled? Vežda je fajn, da imaš sličico svojega user posted image
Jaz premišljujem o nuhalni, pa ne vem al je bolje v Domžalah ali v Mb-ju? Veš kaj slučajno?

majabar, daya,4mybaby- kako je bilo na pregledu????????????

aleuam želim ti veliko sreče ju3 in čimprej nam poročaj!user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 482
18.3.2010 21:46:39   
majabar
Evo, povedala očetu:). Bil je presenečen, a vesel! Takoj je začel razmišljati o vsem, saj je moja situacija zaradi selitve malo komplicirana (porodniška, starševski dodatek, državljanstvo otroka...). V glavnem, vse OK!!
Sem pa žalostna ali jezna zaradi druge stvari. Z mamo ne govoriva že skoraj 3 mesece. Sedaj ni pomembno, zakaj. Je pa izvedela, da sem noseča in to očitno prav preko tega foruma, ker drugače ni mogoče, ker nisem nikomur povedala. Je pa njena soseda prav tako noseča in ima PDP 1.11. in očitno bere ta forum. In ker verjetno ni deset_ih 27-letnic iz Ljubljane, ki se čez nekaj mesecev selijo v Kolumbijo, je očitno ugotovila, da sem to jaz in povedala mami. V glavnem sem žalostna, da je zvedela na tak način, čeprav ne govoriva.
Moj dragi pa je presrečen, da sem videlauser posted image in me je prosil, da mu pošljem slikico. Sem jo fotografirala in mu jo poslala po mailu:).

Lep večer še naprej!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 483
18.3.2010 21:59:06   
Penelope84
majabar, oprosti sem ravno prebrala tvoj potek pregleda, full pa grdo od tiste, ki ti je to nardila. Katastrofa. user posted image Če slučajno prebira naš forum potem naj jo bo sram, da ti je to naredila. user posted image je zelo osebna stvar in je stvar posamezneuser posted image , mislim, da nobena ne bi želela take grdobije, pa naj pomisli kako bi bilo njej, če bi ji to naredil nekdo, ki sploh nima veze z njo. Oh sem full jezna!

Lej majabar, sam, da je zdaj tvoj ata zvedel, da je vesel in da je sprejel tvojo novico o selitvi. Vse se bo razpletlo tako kot se mora in da bo najbolje za vse vasuser posted image
Lepo nočko

< Sporočilo je popravil Penelope84 -- 18.3.2010 22:06:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 484
   [Brisano sporočilo]
19.3.2010 7:32:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 485
19.3.2010 8:12:55   
phelps
Dobro jutro, ste natipkale user posted image

Najprej opravičilo, jaz (še) vedno mešam Strippy in Lottyka, ker imata ful podobne nicke, brez zamere user posted image Lottyka, čestitke za srčka! user posted image

Glede sexa, pri meni je tudi nič od nič, prav smešno pa je, da sem vas ravno to želela danes vprašati user posted image user posted image user posted image

Slabosti sem se pa nekako že privadila oz. jih nekako prenašam, ker sem ugotovila svoj ritem, kaj lahko in kaj ne smem jesti, kdaj grem na sprehod, kdaj moram počivat. Sem pa zelo srečna da je (zaenkrat) dopoldan znosno, ko sem v službi. Pa zelenjave in sadja (spet) ful pojem, naj tako ostane.

Glede kulture na forumu - katastrofa. Včeraj sem na forumu Dolenjke vprašala glede NS v Novem mestu in me je ena v k**** poslala, ne hecam se user posted image . Nisem vzela osebno, opažam pa, da name vpliva tale forum žal bolj negativno kot pozitivno in če se bo to nadaljevalo, bo rešitev samo ena.... To punco so soforumašice malo pomirile, ampak vseeno. Mene niti moj user posted image še nikoli v življenju ni nikamor poslal (ima pa en svoj fuzbalerski forum, upam, da se tam "izlije" user posted image user posted image user posted image - hecam se.) In potem na koncu napiše "xxx ma vas rada" (ful plitko in primitivno). 100 ljudi, 100 čudi user posted image user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 486
19.3.2010 8:15:05   
phelps
Me je kar sram, da sem Dolenjka user posted image

Bo že, gremo delat! user posted image user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 487
19.3.2010 8:51:53   
majabar
Ja res, včasih so komentarji taki, da niso za nikamor. Taenkrat mi je tu med novembrkami zelo prijetno, preberem tudi forum oktobrk, ker sem tam na meji, so tudi OK, drugih pa sploh ne berem. To temo o imenih sem zadnjič brala in res boga tista, ki je postavila vprašanje. Po mojem ne bo dala otroku ime tako, kot želi, ker so jo raztrgale.
Me pa bodimo pozitivne in se spodbujajmo naprejuser posted image user posted image .

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 488
19.3.2010 9:33:39   
4mybaby
Dobro jutro user posted image !
Vas ves čas berem,mi pa nekaj forum nagaja...sem že 2x nekaj natipkala,pa mi ni sprejelo..Grrrr! user posted image
Moje slabosti prihajajo in gredo,bruhala sem le na preintimno srečanje z zobno ščetkouser posted image ,energije itak da nimam,prsi me tiščijo,večinoma bolj počivam.Me pa v službi sprašujejo kdaj bom šla na bolniško - imamo zahtevno psihično in fizično delo.Ma ne vem...po eni strani bi,po drugi bi pa bila potem precej doma,bolj izolirana...Jaz pa sem navajena ljudi,akcije,adrenalina...user posted image Sodelavke mi tako zelo pomagajo...Vsekakor če se bom slabše počutila,grem! Tudi meni je ginekologinja dejala,da mi da za prvi? mesec osebna zdravnica bolniško,potem pa ona...Brez problema!
Big mamma: user posted image user posted image user posted image Drži se!Vso srečo v naprej!!
No,sedaj pa moj pregled: Naša pikica je velika 0,78 mm,PDP je - Dayauser posted image - 6.11.2010!,so mi dali materinsko!!!! user posted image ,par navodil-reklam za dojenje,zarodne celice,vitamine....Najprej je ginekologinja rekla,da mojster pa ostane danes zunajuser posted image -vaginalni UZ,potem pa je rekla da če me ne moti,naj vstopi...Pa jasno da ne..!!Nisem videla njegovega izraza,ker mi je stal za glavo,samo je ona rekla,da je bil full ganjen in vesel!!!Nato sva šla v laboratorij:dala kri:indirektni Coombsov test,HBV,sifilis,toksoplazmoza,urin in bris pa v drugem pregledu,ko bom imela tudi nuhalno,26.4. Najbolj sem si oddahnila,da je moj sonček na pravem mestu in da se je videl srčekuser posted image user posted image ter seveda vrečica!Mi je dala dve slikici UZja in eno 4D! Se lepo vidi...Nato sva povedala mami in očetu ter stari mami,ki zdaj čaka že sedmega pravnuka!So bili vsi zelo veseli.Mami je bilo to najlepše darilo za rojstni dan!Je kar jokala.
Da ne bom predolga...
Dobrodošle vse noveuser posted image !!!
Uspešne preglede vsem,ki vas še čakajo,čestitke vsem dobro opravljenim! Lepo bodite,s čim manj težavami!
Prisrčen pozdrav in lep vikend!!!!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 489
19.3.2010 9:41:22   
Penelope84
Juto!
Tudi jaz včasih kdaj kaj preberem po ostalih forumih in vidim, da je izražanje na spodnji meji neokusnosti. Pa saj forumi so zato, da nekdo vpraša in drugi normalno odgovori, pa če je vprašanje še tako neumno. Mislim pa, da je naš novemberski forum zelo skuliran in prijeten in upam, da ostane tako tudi naprejuser posted image

4maybaby, kak lepo, čestitam. Ja tale ganjenost staršev- neverjetno kak se razveselijo našihuser posted image

Meni je tako hecno, sploh nimam nobenihuser posted image , da sem user posted image me spominjajo samo moje joškice, ki so krasneuser posted image , in pa občasno me malo pošpika notri. saj se ne pritožujem, ker ni slabosti- lahko, da še pridejo ampak bolje, da neuser posted image

< Sporočilo je popravil Penelope84 -- 19.3.2010 9:45:33 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 490
19.3.2010 9:54:09   
roža03
vidim da kar lepo pišete..super..jaz se počutim kar dobro,ni mi slabo,le prsi me bolijo..me pa zanima če še katero boli v spodnjem delu trebuha...včasih me zategne kot bi me kdo z iglo pikal,sploh na desni strani..

Neposredna povezava do sporočila: 491
19.3.2010 10:31:58   
Marimax
Jutro čveke ! user posted image

Sem si včeraj zvečer privoščila dolg sprehod in prišla nazaj polna energije. Svež zrak in aktivnosti naredita svoje. Pred nosečnostjo sem tekla, sedaj pa si kar ne upam iti.
Mislim da bom spet začela naslednjo pomlad, nič prej, nočem tvegati.

anansie:: čestitke in welcome to the November''s Club !

majabar: super, da si očetu že povedala. Pa kar predstavljam si ga...kot moj oče je...tako pomisli na vse praktične posledice. Starši pačuser posted image

Penelepe84:se pridružujem tvoji želji, da bi novemberski forum ostal skuliran in prijeten.
Meni je najbolj hudo, ko vem da taksne nestrpnice vzgajajo otroke. Otroci so tako dobri opazovalci in posnemovalci. Raje ne razmišljam dalje...

4mybaby: zelo lepo si opisala pregled. Superca, da že imata slikce in ste videli srček. Jaz odštevam dneve (kot nekoč fantje v vojskiuser posted image )...25 marca imam prvi pregled.

roža03: meni tale tvoj opis bolečine spominja na bolečine v jajčnikih (špikanje). Omeni to dr na pregledu, ko ga boš imela.

Zdaj pa back to reality. Me čaka sesanje stanovanje, da bo vikend bolj uživaški.

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 492
19.3.2010 11:51:15   
pildek
Končno se vam lahko pridružim tudi jaz. Berem vas že skoraj od začetka marca v upanju, da se vam pridružim. Baby check mini je že v ponedeljek pokazal taki blago blagi user posted image , First sign pa sedaj že dva dni zapored tudi, sicer močnejši, a še vedno ne enako močni kot kontrolna. Je sploh kateri med vami First sign pokazal močno drugo črtico??

No, pa še malo o sebi. Ne preveč, da me kdo ne prepozna, ve zaenkrat samo mož. Doma imam že dve pupi, to je moja tretja nosečnost. Stara pa bom 33 let. Predvideni rok poroda imam 25. 11. 2010. Hčeri si želita bratca (ker sestro že itak imata :-)) Mož pa navija za pupo. Mami bo pa vesela, ne glede na to, kaj bo, le da bo zdravo in da bo teh 9 mesecev čimprej minilo. Kako težko je čakati ... user posted image

Sicer pa so slabosti že tukaj (tudi prvih obakrat so bile), pa jutranja lakota in napet trebušček, drugega pa ne. No, saj je že tega dovolj. Zdaj pa se grem naročit na pregled.
Lepo bodite in čuvajte svoje male pikice.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 493
19.3.2010 12:31:52   
Marimax
O, pildek: dobrodosla. Super bo čvekati z mamicami, ki imajo že več otrok. Meni so tiste s tremi otroci in več itak poglavje zase. Pozitivno seveda user posted image

Tudi meni je danes konstantno slabo. Če se bo tako nadaljevalo, ne bom več za nobeno družbo v naslednjih tednihuser posted image
Se mi zdi, da ko vzamem tabletko za folno mi je še malenkost slabše. Pa mozoljčke sem dobila. Lepo bodite sonosočke in čimmanj slabosti, špikanj, izcedkov in podobnih nadlog.

(odgovor članu pildek)
Neposredna povezava do sporočila: 494
19.3.2010 13:04:14   
aleunam

user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

xx.11.2010
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Maribor

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 16.4.10, Prlekija 
               - strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.3.10, Ljubljana
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 14.4.10, Ljubljana
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.3.10

2.11.10
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska 
        - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.3.10, Dolenjska
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.4.10

3.11.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.4.10, Štajerska
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.4.10, Štajerska
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10, Maribor

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 18.3.10 user posted image   
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.4.10, Ljubljana

7.11.10
- minky, 3user posted image , NP 23.3.10, Gorenjska

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 22.3.10, Ljubljana
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10 
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 25.3.10, Ljubljana
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 

12.11.10
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10, Zasavje 

13.11.10
- Anonimna,  1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 25.3.10, Ljubljana

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10
- Norvežanka

16.11.10
17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image

18.11.10
19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje 

20.11.10
- roža03, 4user posted image , 2user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , Notranjska

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10, Gorenjska
- ribica81, 29, 1user posted image , 0user posted image , Koper

22.11.10
- sarar, Ljubljana

23.11.10
24.11.10
25.11.10
- pildek, 32, 3user posted image , 2user posted image

26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

Skupaj: 36 user posted image
Z nami je bila: big mamma user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 495
19.3.2010 13:13:06   
aleunam
Dan!

Za mano je pregled. Zelo vesela!!! Videla sem svojo pikico, velika je 10 mm, PDP ostaja 1.11.2010, čeprav na slikici UZ piše 5.11., ker ga je izračunalo glede na velikost ploda. user posted image  Se je že na začetku pošalila, da upa, da ne bo na tak datum. user posted image  No, meni je vseeno, samo da bo zdravo. Sem kar dolgo čakala vse skupaj. Uro sem imela ob sedmih, na UZ sem prišla na vrsto komaj ob 7.45, potem dajat kri in vodo, kjer sem morala počakati na izvide. Znanka v laboratoriju je rekla, da se bodo potrudili, da bodo v roku pol ure končani, pa so bile še hitrejše - 15 minut. user posted image  No, z izvidi sem šla nazaj h G, kjer sem imela še posvet. Malo mi je povedala kako in kaj, me še dvakrat vprašala, če imam kakšno vprašanje... To se mi je zdelo ful fajn. Kar sem vprašala, je odgovorila. Vesela sem, da je moja G. user posted image  Slikice se je razveselil tudi bodoči očka. user posted image Z vsem skupaj sem končala 10.15. Aja, ona je videla srčka, jaz pa ne, ker nisem niti vedela kje točno gledati. Se je vse premikalo, najbrž od mojega dihanja. user posted image

Dobila sem tudi materinsko knjižico, kup materiala za branje (je user posted image  pol zadev prebral v tem času, ko me je čakal) in tablete Spasmex, za primer močnih krčev. NP mam 16.4., dobila sem seznam ginekologov, ki delajo nuhalno in to je to. Slikice se ne morem nagledati. user posted image

Sem nekje brala, da te slikice zgubijo barvo po določenem času. Bi jo lahko plastificirala (dala v folijo in spustila skozi plastifikator)?

< Sporočilo je popravil aleunam -- 19.3.2010 13:20:51 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 496
19.3.2010 13:45:53   
phelps
Aleunam, čestitke! Vidiš, pa so vse skrbi odveč! user posted image

Glede forumov, berem v bistvu samo tega in mi je to čisto dovolj user posted image

Jaz pa še dobro uro oddelam, potem se bom pa odstranila od telih elektronskih škatlic za par dni - vikend user posted image

Uživajte!

< Sporočilo je popravil phelps -- 19.3.2010 13:49:56 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 497
19.3.2010 13:48:57   
severnica77
Nimam časa, samo na hitro.

Moram čestitati vsem, ki ste imele prve preglede in srčke. Res lep občutek!

Pazite bušije!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 498
19.3.2010 13:59:20   
anansie
Me pa nekaj zanima - kdaj vam je postalo slabo.
Meni se je pri 1.nosečnosti slabost začela nekje v 6.tednu in potem je bilo grozno ... 2 meseca neprestanega bruhanja, tko da sem bila že čisto depresivna. Ampak otroček je lepo rastel in vse je bilo ok. Zdaj imamo doma zdravega fantka :))
Potem sem pa lani oktobra zopet zanosila, toda slabosti ni bilo, kar mi je bilo ZELO čudno. No, v 8.tednu sem začela krvaveti in splavila. Otroček je bil premajhen za svoje tedne in tudi drugače sploh ni nujno, da je že zaživel.
Potem smo pa kar hitro spet zanosili:) in čakamo novembrčka.
Zato me je zdaj kar strah in komaj čakam slabost, ki bo (verjetno) pokazatelj, da je vse ok.
Vem, da je pri ženskah to lahko zelo različno, celo pri isti ženski je lahko vsaka nosečnost drugačna, toda vseeno me zanima ...

Lp vsem

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 499
19.3.2010 14:07:58   
severnica77
anansie
mene tudi to zanima ... je bila pri meni podobna zgodba, tako, da bi raje videla, da mi je slabo ... Saj neko slabost čutim ... Verjetno sem malo bolj prestrašena, kot ostale pač zaradi preteklih slabih izkušenj.

Saj bo ...

(odgovor članu anansie)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......