|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
18.3.2010 6:43:48   
Minky
Zdravo, punce!

Sem se končno preselila na to temo . Najprej podatki za seznam: predvideni rok: 7.11.2010, 3. nosečnost, sem iz Gorenjske, naslednji prgled 23.2.2010.

Sem zbirala pogum prej, ker sem imela tudi jaz prej izcedek: sicer nič drastičnega, sem pa šla na pregled, videla vrečko in plodek (5 5/7), menda pa tudi srček in dobila Dabroston.

Slabosti so še zelo znosne user posted image , voh močno izostren user posted image , napihnjenost pa obupna user posted image ! Ker sem bila sicer brez trebuha in precej suha je to sedaj zelo opazno. Prvi dve nosečnosti v službi nisem povedala do 12. tedna, se bojim da sedaj to ne bo šlo. Pa ni samo napihnjenost problem- zredila sem se že dve kili!!! In posledično mi že nekaj hlač ni prav. Prav obupana sem glede tega. Zaenkrat vesta samo mami in oči (poleg možauser posted image ), ampak tole res ne bo šlo dolgo. Sicer imam tudi jaz službo za nedoločen čas, ampak v zelo majhnem kolektivu, pa še nikoli niso bili kej posebej navdušeni nad novico user posted image . Kaj hočemo. Če bom morala povedat, pač bom, a ne. 

Se še kaj javim. Do takrat pa lep pozdrav.

< Sporočilo je popravil Minky -- 18.3.2010 6:44:22 >

(odgovor članu tinka81)
Neposredna povezava do sporočila: 451
18.3.2010 7:29:11   
Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: tinka81

[Smem vprašat, kak izcedek si imela? Jaz imam vsak da ze 10 dni maaalo sveeetlo rjavega izcedka. Prejle sem pa imela na dnevnem vlozku izcedek temno rjave barve. Me je kr malo zaskrbelo :( Mislite, da bi morala it do G. vprašat kaj sedaj? Sem pa trenutno v taki situaciji v službi, da ne morem it ven kr tak...ta teden še ne.
Prrroosim za nasvet user posted image

tak rjavkast, ampak takrat sem bila 4t in 4/7, tako da se na UZju razen zadebeljene stene maternice ni še nič videlo...dobila sem bolniško 1 teden in počivanje, mirovanje.

(odgovor članu tinka81)
Neposredna povezava do sporočila: 452
18.3.2010 8:25:41   
sarar
dobro jutro punce! hvala za dobrodošlico user posted image
jaz pa zaenkrat nimam nekih znakov user posted image , edino neke čudne krče imam. se ne spomnim, da bi jih imela pri prvih dveh user posted image . moja gin. je pa na dopustu. no, saj najbrž je to normalno. kako se pa ostale počutite?

lep dan želim vsem skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 453
18.3.2010 9:26:05   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: tinka81

[Smem vprašat, kak izcedek si imela? Jaz imam vsak da ze 10 dni maaalo sveeetlo rjavega izcedka. Prejle sem pa imela na dnevnem vlozku izcedek temno rjave barve. Me je kr malo zaskrbelo :( Mislite, da bi morala it do G. vprašat kaj sedaj? Sem pa trenutno v taki situaciji v službi, da ne morem it ven kr tak...ta teden še ne.
Prrroosim za nasvet user posted image

Jaz predlagam, da pokličeš ginekologa in se naročiš. Ampak povej za izcedek, če ne te ne bodo hotele prej naročiti. Po moje boš tudi ti dobila dabroston, vprašanje pa je kakšna je količina izcedka. Jaz sem lani imela svetlo roza in se je vleklo 16 dni. Tako da se ti kar naroči, pa če tudi samo zato, da te ginekologinja pomiri, da je vse ok. Ker rjavi izcedek baje ne pomeni nič slabega. Držim pesti, da je vse ok. user posted image

Minky, dobrodošla! user posted image  Je res težko obdržati novičko, ne? user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 454
18.3.2010 9:41:46   
phelps
Dobro jutro, čebele user posted image

Tinka81, strinjam se z aleunam, da pokličeš G in poveš za težave. Edino tvoja G je tvoja zdravnica in ti lahko najbolj jasno pove, kako in kaj. Želim ti, da bo vse ok! In seveda poročaj.

Pri meni vse po starem, še vedno me občasno bolita obadva jajčnika. Včeraj sem imela pa kar hude urice glede user posted image in to kar od 17.00 do 21.00 zvečer. Potem pa sva šla z mojim malo na sprehod in je pomagalo (svež zrak mi vedno paše), je pa vedno problem, ko stopim nazaj v topel prostor. Bo že, če grejo vse skozi to, bom šla tudi jaz user posted image

Minky, dobrodošla! user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 18.3.2010 9:42:28 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 455
18.3.2010 10:13:40   
aleunam
Phelps, tudi tebe bolijo jajčniki? Mene boli desni, včeraj me je kar precej. Ene dvakrat, ko sem se premaknila,  me je zategnilo, da sem komaj dihala. Me je že zaskrbelo, da ne bi bila IMN... user posted image  Komaj čakam jutrijšnji pregled, da se prepričam, da je vse ok. Verjamem, da je. user posted image

Punce, ki imate danes pregled, poročajte. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 456
18.3.2010 10:36:00   
aleunam
Sem malo brala komentarje v podforumu Imena. Kriza, ene so tako brezobzirne user posted image . Včasih se mi zdi, da svoje frustracije iz realnega življenja prenesejo na forum. Vam povem, da vprašaš še za tako čudno ime, pa tudi če pričakuješ kritike, še ni treba komentarjev v stilu a se hecaš, to je pasje ime,... Pa so to "talepši" komentarji. Zakaj preprosto ne odgovorijo, da jim ni všeč? Pa 1001 vprašanj zakaj tako ime, zakaj tuje ime, dvojna imena...

In še kar se tiče pasjih imen. Vsak drugi pes ima človeško ime (Lana, Gaja,...), tako da se na to ne gre ozirati. Moje mnenje...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 457
18.3.2010 10:36:03   
karmen7
Punce pozdravljene,

Če se lahko, bi se vaši temi pridružila tudi jaz user posted image Prvi pregled imam 22.3.2010, tako da že komaj čakam - beri delam že križce na koledarju, sem pa v sedmem tednu - vsaj po moji logiki. Bomo vidli kaj bo rekel zdravnik. Drugače pa je to najin prvi user posted image , prihajam pa iz Mb. Zaenkrat slabosti nimam, sem pa full utrujena - do dvanajste ure še funkcioniram normalno, potem pa v službi komaj čakam, da bo ura štiri pa da se spakiram domov, ker non stop samo zeham in me malo smešno gledajo že tukaj. user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 458
18.3.2010 10:44:02   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Minky

Zdravo, punce!

Sem se končno preselila na to temo . Najprej podatki za seznam: predvideni rok: 7.11.2010, 3. nosečnost, sem iz Gorenjske, naslednji prgled 23.2.2010.

Minky, imaš kaj user posted image  ? Pregled si napisala pravi datum? user posted image

Karmen7, kdaj pa imaš PDP? user posted image

Dobrodošli obe user posted image ! user posted image

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 459
18.3.2010 10:49:41   
karmen7
Aleunam hvala za dobrodošlico! Drugače pa imam PDP 4.11.2010 user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 460
18.3.2010 10:49:49   
phelps
Karmen7,  dobrodošla! Ti moram povedat, da sem ti kar malo folš glede neslabosti user posted image

aleunam, ja, žal je res, da mnoge tule ful frustracij ven dajo oz. imajo očitno tako dolgočasno življenje in cele dneve tule visijo in z negativno energijo odgovarjajo na vprašanja. Sem zadnjič brala, ko je ena spraševala, kater ležalnik za dojenčka naj kupi, pa ji druga odgovori: Nobenega, to je brezveze user posted image Ful primitivno za moje pojme.
Ja, mene ful zategne pri jajčnikih, ko se nahitro obrnem (ali v spanju) ali pa kar tako "na lepem" user posted image , menda je to normalno. Verjamem pa, da te skrbi (glede na to, kaj je bilo lansko leto).
Danes imaš pregled in ti želim, da odideš iz zdravstvenega doma nasmejana! user posted image
Glede imen pa: bistvo je, da sta z njim zadovoljna ti in tvoj user posted image . Da bi zadovoljila s svojo izbiro vse, je itak nemogoče...

Vse, ki imate danes pregled, držim pestke! user posted image

Vse bo še ok za vse nas! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 461
18.3.2010 10:58:38   
aleunam
Jaz mam jutri pregled. user posted image

Jah, ene so brez občutka. Če pa smo nove user posted image  in nam je marsikaj nepoznano...

Midva že imava imena za punčko in fantka. Sva 99,9% prepričana, da je to to. Malo pa sva se poigravala z mislijo o dvojnih imenih... Kaj pa vem, najdem toliko razlogov za kot tudi proti. user posted image  Še dobro, da mamo še kar nekaj časa.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 462
18.3.2010 11:18:21   
phelps
Sorry, jutri. Sem takoj videla, ko sem enter pritisnila (in upala, da ne boš opazila) user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 463
18.3.2010 11:57:49   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

xx.11.2010
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Maribor

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 19.3.10, Prlekija
        - lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.3.10
        - strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.3.10, Ljubljana
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 18.3.10, Ljubljana
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 25.3.10

2.11.10
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska 
         - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 29.3.10, Dolenjska

3.11.10
- big mamma, 36, 7user posted image , 5user posted image , NP 23.3.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.4.10, Štajerska
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.4.10, Štajerska
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10, Maribor

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 18.3.10 user posted image  

7.11.10
- minky, 3user posted image , NP 23.3.10, Gorenjska

8.11.10
  - 4mybaby, 33, 1user posted image  , 0user posted image   , NP 18.3.10, Ljubljana
- emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 22.3.10, Ljubljana
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10 
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 25.3.10, Ljubljana
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 

12.11.10
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10, Zasavje 

13.11.10
- Anonimna,  1user posted image , 0user posted image , NP 22.3.10

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 25.3.10, Ljubljana

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10
- Norvežanka

16.11.10
17.11.10
18.11.10
19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje 

20.11.10
- roža03, 4user posted image , 2user posted image
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , Notranjska

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10, Gorenjska

22.11.10
- sarar, Ljubljana

23.11.10
24.11.10
25.11.10
26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10

Skupaj: 34 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 464
18.3.2010 12:36:41   
Isabellabina
zdravo punce!

No tako....poslavljam se od vas....današnji izvid je bil samo 18.7 enot beta hcg-ja---tako,da žal mi je ,ker vas moram zapustit.....
Za vse osstale upam ,da ostanete novembrke in dobite vsaka svojo srečo v roke.
Je G rekla,da sem bila res čisto na začetku nosečnosti ,tako da mi je malo lažje vse skupaj,ker še nisem ničesar videla na UZ-ju,kot že 1 krat do sedaj.Pa tudi pogled na vse moje otroke mi vliva srečo.

Prosim ,če me ena izbriše iz seznama.

Lep pozdrav in srečno vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 465
18.3.2010 12:42:12   
aleunam
Big mamma user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da vama čimprej uspe ponovno. user posted image  Bila si pravi sonček tukaj, upam, da nas ne zapustiš in nam kot izkušena mama daš še kak nasvet ali vsaj mimogrede pokramljaš z nami. user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.3.2010 13:07:40   
phelps
Oh, ne user posted image

big mamma, naj te še naprej razveseljuje pogled na tvojih 5 sončkov! Ostalo pa pozabi in pozitivno v nove boje! user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.3.2010 13:10:32   
ribica81
Ojla punce! Se vam pridružujem še jst. Sm iz Kopra, 29 let, je pa to moja 1.nosečnost, pdp 21.11. Na pregled se še kakšen teden ne bom naročila tako da vam datum sporočim naknadno. Drugače sem v 5.tednu in nimam nobenih posebnih znakov, razen tega,da sm non stop lačna. Lep pozdravček!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.3.2010 13:25:34   
7ka
dober dan srečke user posted image  user posted image
mene tudi ni bilo že kar nekaj dni na javljanju. Upam, da se me še spomnite. Enostavno mi ne znese. V službi ogromno dela, doma pa okupacija popoldne z otrokom, zvečer pa z možem user posted image .
Najprej čestitke vsem novim user posted image  user posted image user posted image user posted image . kako lepo je videti, da nas je zmeraj več user posted image . Vsem vam želim eno nepozabno lepo nosečnost!
in pa Big mama, žal mi je, drži se! user posted image

Jaz sem bila še pred enim tednom popolnoma brez znakov, razen napihnjenih prsi in belega toka, no ta teden se je zgodba popolnoma spremenila. Se je začelo s slabostjo samo popoldne, zdaj pa mi je slabo že čez cel dan. Pa ne non stop. Vsake toliko dobim interval slabosti. No, bruhala še nisem pa upam, da tako tudi ostane. Pa glava me boli in to ful user posted image . A še katero glava boli? sej mislim, da to ni v nobeni povezavi z user posted image . Se pa tolažim, da slabost pomeni, da je vse OK in da to pomeni, da moja pikica raste user posted image . Komaj čakam 1. pregled, uf kje je še to user posted image .

Vidim, da so se prvi pregledi že začeli user posted image . Želim vam same lepe rezultate in da vse slišiti bitje malih  user posted image  user posted image .

Toliko zaenkrat od mene.
Pozdravček vsem!

(odgovor članu ribica81)
Neposredna povezava do sporočila: 469
18.3.2010 13:34:15   
aleunam
7ka, upam, da čimprej minejo slabosti... user posted image Pri meni je enako, čez cel dan, pa ni pomembno kaj spijem ali pojem.

ribica81, dobrodošla! user posted image

Končno pijem dobro user posted image  - coffe to go iz Petrola. Obožujem jo in je prava milina za moj želodec. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 18.3.2010 13:35:01 >

(odgovor članu 7ka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.3.2010 13:35:22   
majabar
big mamma, tako kot praviš, obrni se na svojo družino in si še naprej vluvajte ljubezen. Nov srček bo pa tudi zabil, ko bo čas za to.

Naj poročam o svojem pregledu. Najina pikica je velika 1,4cm in ustreza velikosti za PDP 2.11.2010, kot sem si izračunala sama. Sem bila zelo nervozna nekaj minut preg pregledom in ko sem se ulegla na mizo. Takoj ga je našel in srček mu veselo bije Prav nasmeh sem dobila na obraz, ko sem to zagledalauser posted image . Prosila sem tudi za slikico. Za naslednji pregled me je naročil skupaj z nuhalno svetlino 14.4., na moj rojstni dan:) in sem rekla, da z veseljem pridem.
Zdaj pa zbiram moči, da zvečer povem očetu.

(odgovor članu ribica81)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.3.2010 13:42:14   
Marimax
Minky, Karmen7 in Ribica81: Čestitke za lepo novico in welcome to November''s clubuser posted image

big mamma: Škoda ! Topel objem zate in pogumno dalje.
Pred leti sem bila v podobni situacija. Še sedaj se spomnim parkirnega mesta, kjer sem imela parkiran avto med pregledom.
Vsakič ko grem sedaj do ginekologa, raje krožim naokoli kot da bi parkirala tja (vraževerna pač).

Renesme**: hvala za odgovor glede Dabrostona. Upam, da se ti izcedcek ne pojavi več !

aleunam: : ne samo v forumu Imena, tudi drugje znajo nekatere prav nesramno zabrusiti nazaj kakšno. Tudi jaz se sprašujem zakaj sploh odgovarjajo.

Z malčkom sva prejle pokosila. Sva za desert imela sadno kupo s smetano. Smetana (ne sadje) mu je šla še najbolj v slastuser posted image
Upam, da se mu počasi vrne apetit. Preboleva virozo in sem zato doma v teh dnevih, drugače sem še v službi. Če bo vse po sreči (beri brez težav), nameravam delati do konca.
V službi še ne vedo za moje stanje. Tudi pri nas je majhen kolektiv in so prvo nosečnost kar pričakovali zato tudi pozitivna reakcija nanjo, za tole pa še ne vem.
Bom poročala, ženskice. Fino bodite, se beremo...

(odgovor članu Minky)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.3.2010 13:45:59   
Marimax
majabar: : super za bitje srčka in da je vse v redu ! Sredina aprila bo en dva tri tukaj. Saj res...takrat bo že čas za nuhalno svetlino.
Oči bo po moje novice vesel ! Imaš občutek da bo to presenečenje zanj ? Držim pesti !

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.3.2010 13:50:56   
majabar
Ojoj, tatija bo kap! Počasi se sprijaznuje s tem, da naj bi se junija selila v Kolumbijo k fantu, ki ga moja družina še ne pozna, zdaj mu bom povedala, da sem pa še noseča in bi šla mogoče že kar maja, da ne bi prvih 5 mesecev nosečnosti preživela brez svojega angelčka. Po mojem bo šok na kvadrat!!!

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.3.2010 14:19:45   
phelps
majabar, čestitke za user posted image  user posted image

Glede selitve v tujino pa jaz po eni strani razumem tvojega očeta. Pač izgubil bo svojo pupo. Ampak bo sprejel, verjemi. Moj brat je dlje časa živel v Californii, pa so starši odhod sprejeli zelo pozitivno ampak je bilo vseeno hudo. Potem je prišel nazaj, magistriral in odšel še v Avstralijo (spet šok) user posted image Sedaj  je doma (in ne bi bilo več presenečenje, da gre spet v tujino).

Zdaj je na vrsti še Strippy za poročanje user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 18.3.2010 14:21:59 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......