|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
19.3.2010 13:29:30   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ekola midva nazaj....

skoda ampak selitve ne bo

Zakaj ne? Kam sta pa šla...a na banko?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
19.3.2010 13:32:44   
Dudica1
zoja,ktja držimo pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
19.3.2010 13:37:56   
Dudica1
maja kdaj približno boš ti frej službenih obveznosti?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
19.3.2010 13:42:11   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

maja kdaj približno boš ti frej službenih obveznosti?

Nimam pojma sploh kdaj mi bo uspelo štartat. 15 čez tri prideta M in S iz vrtca, pojemo kosilo, pol grem še na pošto...pomojem pred 16:45 ne bom v PO. Pol mam pa vsaj pol ure službenih obveznosti. Računam, da bi bla ob 17:30 fertik, skočim v merkator in supernovo in sem ob 18 v Čuku.

Kdaj boš ti tam? Aja...pa če bo zneslo, bom šla še do Kika.
Se slišva ane?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
19.3.2010 13:45:49   
Dudica1
Jaz računam da bom ob ene 17h tam seveda brez službenih obveznosti HA HA user posted image .
Najprej bom pri pikapolonci,pokliči ko boš frej...kje sem.

kati ti tudi pokliči kje bomo da bomo šle pol skupaj dol če ne veš kje je čukec user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
19.3.2010 13:48:14   
majana79
evo nas nazaj, sva šla še potem mal po sončku, sem upala da bo zaspal pa ni blo nič iz tega

zaenkrat je z ušeskom vse ok, tut poslušala ga je ni nič nenavadnega, je bil priden pri njej, drugače skoz joka pri pregledih

glede menjave pa zaenkrat ni hotela, ni sicer rekla apriori ne, ampak da neradi to med ambulantami delajo, je pa potem namignila, da če bi res prišli večkrat k njej, bi se dalo

ma v končni fazi, mi je glavno da ko je bolan pridemo k njej, bom že nekako skombinirala, ker naša itak nikol ne dela, potem bomo pa enkrat zamenjali

če ne prej, ko bo šel na šolsko, bom pa vztrajala

kaj naj skuham J.? kak predlog prosim

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
19.3.2010 13:50:43   
eelyy
Midva sva bila tud zunaj sva šla do trgovina in sem res čist "butasta" sem kupila par stvari pa se je nabralo kar za v dve vrečke in sem komaj prišla z T. do doma sej sem še imela voziček marelo in vrečk nisme mela kam postavit ampak na tiste ročaje eno sem kr držala zraven......fora je pa vtem,da sem komaj voziček spravla v klet in po stopnicah v 3 nads. odnesla vrečke in T.user posted image user posted image user posted image .
Počutila sem se kot kakšna "ciganka",ko vleče otroka vrečke in vozičekuser posted image se mi je zdelo,da so vsi strmeli v naju.

No zdej T. spančka jst bom pa pripravla nekaj za kosilo potem pa dala kuhat ko bo urca zato?

Dejte mi povedat,kako spravite otroke,da papcajo zelenjavo,ker jo T. očitno nebo hotel jesti,ko je bil majhen je lepo papcal zelenjavo skoraj vse kar sem mu ponudila,včeraj pa spet ni(korenček,cvetača,grah)sem mi iz juhe dajala in ko začuti da ima v ustih,kar ven potegne in mečke po stolčku ?!!! Res kar skrbi me,ko bom začela delat in bo še majhen dojenček pri hiši si neprestavljam da kuham dve ralične hrane oziroma vsakemu za kosilo to kar si poželi?
Danes bom namerno naredila še eno zelenjavno omakico zraven krompirja in mesa,da vidim,če se bo spravil jesti?

kati: Zakaj nebo nič od selitve?
petra:lepo se imejte na dopustu in res uživajte.
ktja: hvala,sem pogledala malo cenik bova še z mojim skupaj pogledala.Ah v novem preseljenjem stanovanju sva in je pipa stara(se pravi še tista ki je v steni)in ker bo pač kuhinja nova,ki jo še čakava bo fajn,če se to prej zrihta in da se te staromodne pipe znebiva,ki je res iz pantivekauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
19.3.2010 13:54:12   
maja1488
Z je jedla brokoli in polento.

Sem ugotovila, da gospodična ne mara jest samo v stolu. Zdaj jo posedem na tla al pa na kavč in vse poje. Mislim svašta. En mesec sem zgubljala živce, ker ni nič jedla.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
19.3.2010 13:58:17   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sem ugotovila, da gospodična ne mara jest samo v stolu. Zdaj jo posedem na tla al pa na kavč in vse poje. Mislim svašta. En mesec sem zgubljala živce, ker ni nič jedla.

eh, nimam brokolija, polento je pa že ta teden

naš pa rajši je, če nekdo zraven tut melje

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
19.3.2010 14:01:46   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

eh, nimam brokolija, polento je pa že ta teden

naš pa rajši je, če nekdo zraven tut melje

Ja in...sej ledenka tut vsak dan je mlečni riž, pa glej jo kako fejst punca je user posted image

Jst skoz meljem, pa nč ne pomaga pri njej. Zdej to pali, da sedi na tleh. Očitno ji paše mrzla rit.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
19.3.2010 14:03:55   
majana79
user posted image  user posted image  user posted image

grem pogledat kaj mam, ne more revež sam polento jest

joj kako se mi nič ne daaaaa

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
19.3.2010 14:05:42   
Anonimen
eelyy, pri nas imamo pojočega metuljčka in seveda sem tudi jaz vsa pojoča, ko je... da se čim več smeje in čim več odpira usta, seveda. ampak zdaj, ko zna hrano ven pljuniti, mu ne dajem več, ko to prvič naredi, ker to pomeni, da ima dovolj. mu ponudim kasneje, ko je bolj lačen.
ima pa obdobja, ko več je in obdobja ko manj je... vsekakor pa je še vedno bolj ješč kot pa starejši.

mi je pa prej splezal na kavč in se zadovoljno igral na njemuser posted image ... in še malo prej je odprl predal v kuhinji in začel sitnariti,... ko sem ga šla pogledat, je sedel v predalu (seveda je hotel ven)... ajoj, kaj vse še bo!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
19.3.2010 14:08:19   
maja1488
Ojej k.tja...naši predali so HB težki, tile v kabinetu so pa na taki višini, da najprej z glavo v rob prbije in je pol več ne zanima kaj je noter, ker je kričanje in dretje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
19.3.2010 14:23:43   
majana79
naši so tut v kuhinji težki, pa mu je enega vseeno zadnjič uspelo odpret, se je kar zadrsal pod njega... po tistem jih pusti pri miru user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
19.3.2010 14:25:04   
Anonimen
Papua, kateri sedežek sta pa kupila?

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2715
19.3.2010 14:27:00   
Dudica1
Maj tud kr neki mrda v stolu ko je...posedem ga na tla in on veselo malca user posted image ...sej glih vzgojno tud ni ampak...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
19.3.2010 14:30:21   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ekola midva nazaj....

skoda ampak selitve ne bo

kako pa touser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
19.3.2010 14:30:54   
Anonimen
po tistem jih pusti pri miru

pri nas pa ne več.
se pa predali kar zapeljejo ven in nazaj noter. jih že zna odpreti in zapreti tako da si ne stisne prstkov...
sem ga zdaj dala v zaboj z igračamiuser posted image

KatMat_ kaj pa je bilo narobe?
upam, da se čimprej poklapa tako, da boste imeli svojo hiško!user posted image user posted image

se je včeraj moj veliki, ko sva bila sama v hiši mojih staršev, ulegel na tla in mi rekel mami, poglej, naša hiška!user posted image  sem že otroka okužila s to svojo željo...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
19.3.2010 14:31:49   
lake
Midve sva ble na pokopališču, zdej pa spi, upam da bo vsaj kako urco. Jedla bi pa najraj tko da z žlico za njo letam, ker bognedej da je pri miru, lahko še kej zamudi.

Dejte mi povedat a pastinak je užiten tud surov, al ga je treba skuhat al kaj nej z njim nardim? Sm ga včeri kupla, zdej pa pojma nimam kako se ga sploh nardi user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
19.3.2010 14:34:53   
Anonimen
pasternak? mi je znano, da je nekaj za jest... ampak samo to.

grem zdaj_ tiste, ki boste zvečer žurale - do konca!
pa kakšno slikico na fb :D

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
19.3.2010 14:35:16   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Midve sva ble na pokopališču, zdej pa spi, upam da bo vsaj kako urco. Jedla bi pa najraj tko da z žlico za njo letam, ker bognedej da je pri miru, lahko še kej zamudi.

Dejte mi povedat a pastinak je užiten tud surov, al ga je treba skuhat al kaj nej z njim nardim? Sm ga včeri kupla, zdej pa pojma nimam kako se ga sploh nardi user posted image

To ti bo pa ledenka znala povedat. Vem, da ga ona kupuje. Jst ga nisem nikoli. Sploh ne vem kako zgleda.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
19.3.2010 14:36:45   
Anonimen
LAKE, ČE TI TO KAJ POMAGA

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11884

ups, caps lock

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
19.3.2010 14:37:23   
FLASK_A
Lake, jaz tega ne poznam. Kaj je to- kej za pojest?user posted image

Tako sem utrujena da bom kar dola padla.user posted image Pa kaj je zdaj to...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
19.3.2010 14:46:10   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Papua, kateri sedežek sta pa kupila?

Romerja sva vzela, lanski model. Itak je vse isto, samo barve so letos drugačne. Mislim, da je model king al kaj že, nisem niti gledala. Ma tisto podporo za glavo pa naštimat se da za spat. To je pa vse, kar sva hotela.

Glede hranjenja-sem ugotovila, da našemu ne paše jesti neslane hrane. Zdej mu jo že par dni malo posolim in vse poje. Sicer rabi met kakšno žlico v roki, da še on malo paca po krožniku, ampak gre. Prej ni šlo nič. Itak so že dost stari, da se morajo počasi navadit na našo hrano. Mu pa dava zdaj skoraj vedno še malo od najinega kosila, ko jeva...mu je načeloma kar všeč.
Aja, kako razcefrate meso, ko ga kuhate malim? Jst še vedno, kadar je tut meso zraven, vse skupaj v paličnem zmešam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
19.3.2010 14:47:46   
FLASK_A
Papua, jaz samo z vilicami spasiram kolikor gre. Oba sta bila v tem mesecu že navajena jesti koščke, ne samo pasirano hrano.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

POROD
riba5

KAKO SE JE RODIL VAŠ OTROK

NARAVNO (83%)

CARSKI REZ (17%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!