Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 14:54:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Papua, jaz samo z vilicami spasiram kolikor gre. Oba sta bila v tem mesecu že navajena jesti koščke, ne samo pasirano hrano. no to mu tut jaz, potem pa lepo kaka koščke neki mi pri tej prehrani dojenčkov ni jasno... za odrasle pravijo, da moramo hrano čim bolj prežvečit, da se manj obremenjuje želodec in da se bolj prebavi (nekje okoli 30_x_) naš J. pa ima samo 2 zobka in s tem ne more nič prežvečit, glede na to da žvečimo z zadnjimi zobmi... nekaj sicer pomelje, ampak to ni to... tako da mi te koščke v večini potem cele pokaka, se pravi neprebavljene razumem da se mora navadit zvečit, ampak če nima s čim? a ne bi bilo za njegovo prebavo boljše da mu malce spasiram? pastinak - to je gomoljnica, nekako kot petršiljeva korenina... jaz to skuham med ostalo zelenjavo, recimo v pire, al pa s korenjem, ipd.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 14:55:23
|
|
|
|
PapuaNG
|
no sej, naš ful cajta ni hotu jest drugače kot spasirano-so šle tri žlice v usta,potem pa konec, tudi če sem kasneje spasirala. Sem pa tko spasirala,da so bli še vedno mal koščki, ni bilo tako kot v kupljenih kašicah. Zdej mu pa samo s tistim za krompir al pa z vilico pretlačim in ni panike, edin za meso nisem vedla...bomo zdej probal tut tko, pa upam, da bo šlo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 14:56:54
|
|
|
|
PapuaNG
|
hahaha, naš tudi neprebavljene koščke pokaka. Včeraj sem našla še čisto cel košček musilja, ki mu ga je moj dal, ko je jedel
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 15:01:21
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG hahaha, naš tudi neprebavljene koščke pokaka. Včeraj sem našla še čisto cel košček musilja, ki mu ga je moj dal, ko je jedel ampak a ni to slabo, da koščke kaka? se pravi, da manj dobi iz obroka, kot če bi se vse prebavilo? sej ne vem... sva se lih danes pogovarjala, da je bolj suh kokr ne in me mal skrbi aja, meso pa jaz tako obdelam, da se isto z vilico pretlači, pa je ok itak dobi večinoma samo piščanca, kdaj pa kdaj govedino
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 15:29:55
|
|
|
|
ledenka
|
I see I was missed petrazg hvala, sem šla iskat! sam še sestavim, pa smo zmagali pastinak - ga uporabljam namesto korenja, se pa mora skuhat. sam ga dam precej malo, tisti kos, lake, ki ga imaš ti, bi jaz mela za ene 4x kuham kosilo, zdaj ga moram it previt, pol greva po mojega, potem greva midva z mojim na kosilo... se mi kitajsko je
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 15:31:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 [itak dobi večinoma samo piščanca, kdaj pa kdaj govedino moj pa še purana, konja in teletino najraje kupim faširano, nimam težav s seciranjem
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 15:36:40
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 [itak dobi večinoma samo piščanca, kdaj pa kdaj govedino moj pa še purana, konja in teletino najraje kupim faširano, nimam težav s seciranjem ma jaz se sploh ne spomnim na drugo meso, ker ga midva izredno malo pojeva si moram tole zapisat res je, pa da se mi je puran totalno zameril, ker smo imeli eno leto doma celo skrinjo tega aja, ledenka, v M. v Supernovi imajo bio meso, piščanca, nekaj govedine, klobas... je pa sveže ker tam na tržnici se mi zdi da so imeli nekaj časa samo pakirano (tisto, hermetično)? je zdaj kaj drugače?
< Sporočilo je popravil majana79 -- 19.3.2010 15:37:12 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 15:42:30
|
|
|
|
eelyy
|
Evo kosilo se počasi kuha,s T. sem hotla da greva spet kej umes ven pa je zaspal.....mi že tam od 6 meseca dajemo tko koščke mesa sem najprej začela z majhnimi zdej pa že kr kose lepo papca in ima že 7 zobkov tako da kr prežveči,pokaka pa nikoli kosov ven vedno tko normalno. Jst mu dajem(puranje,faširano,piščančje,govedino....)konjsko meso pa nejem tako da ga sploh nekupujem,menda je pa najbolj zdravo meso.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 15:42:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, ledenka, v M. v Supernovi imajo bio meso, piščanca, nekaj govedine, klobas... je pa sveže ker tam na tržnici se mi zdi da so imeli nekaj časa samo pakirano (tisto, hermetično)? je zdaj kaj drugače? na tržnici je še vedno sam pakirano. sam smose odločli, da bio mesa ne bomo kupovali, ker nam je čist too much dajat za en zrezek tolk, kot je sicer kila mesa tiste 2x na teden po par dag niti ni panike, če ima meso izvor v SWlo, je tudi dokaj kvalitetno. ne sicer bio, ampak tako polno hormonov kot kako uvoženo pa še zdaleč ni.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 15:50:30
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, ledenka, v M. v Supernovi imajo bio meso, piščanca, nekaj govedine, klobas... je pa sveže ker tam na tržnici se mi zdi da so imeli nekaj časa samo pakirano (tisto, hermetično)? je zdaj kaj drugače? na tržnici je še vedno sam pakirano. sam smose odločli, da bio mesa ne bomo kupovali, ker nam je čist too much dajat za en zrezek tolk, kot je sicer kila mesa tiste 2x na teden po par dag niti ni panike, če ima meso izvor v SWlo, je tudi dokaj kvalitetno. ne sicer bio, ampak tako polno hormonov kot kako uvoženo pa še zdaleč ni. ja drago je pa res, vsaj kolikor sem gledala cene
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 16:01:27
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ekola midva nazaj.... skoda ampak selitve ne bo nisva dobila odobreno...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 16:02:43
|
|
|
|
KatMat
|
sem pa grozna...torta je sam napol narejena...ej....smo bli na soncku da sva mal dala mozgane na paso ker sva oba razocarana... mislim da mi bo uspelo priti do 18 dol...ce ne pridem malo kasneje....se vidimo!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 16:04:29
|
|
|
|
KatMat
|
papa...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 16:31:20
|
|
|
|
ledenka
|
Kati, uživaj pa vse, ki greste v PO, tudi sem vam fauš
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 16:34:57
|
|
|
|
lake
|
Kati A da bi pa pri kakšni drugi banki probala, pa ni variante? Kaj pa hipoteka? T. se vedno bolj slin ,priv slinček sm ji mogla gor dat, pa še ta je za ožet, pa še iz nosa ji teče. Sodeč po vsem, jo bo 10 zob ven pogledal. Sitna je pa za 20 zob.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 17:12:46
|
|
|
|
Anonimen
|
sem mogla še malo po računalniku pošnofat pa ne moram mimo RRja katera se že boji zasvojenosti? huda reč! mesek pa jaz scefram na mini mini koščke, ker če ne ga ven pljuva. je zdaj bolj finesen_kar je trdo vrže ven. ej....smo bli na soncku da sva mal dala mozgane na paso ker sva oba razocarana... KatMat, če si nekaj zares zares želiš, se uresniči! res pa je, da včasih časovno ni usklajeno z našimi željami! da se stvari čimprej tako porihtajo, da boste lahko pod svojo streho! zdaj grem pa na pošto po papirček, ki mi bo spremenil en del življenja (wish-so)_ hvala za pujske! pa tamalga bom vzela s seboj, ker noče zaspat, a se mu vidi, da pa potrebuje spanec (pleše na metal - Diablo Swing Orchestra, mulc, še dolgi lasje se mu manjkajo!)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 18:09:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
Koščke jaz dajem zato da se navadi to požirat. Nič drugega. Če ne potem ful dolgo jedo samo pasirano hrano Sej ne bo več dolgo koščkov kakala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 18:38:47
|
|
|
|
majana79
|
flaska, upam da se ti ne kolca, k se bašem s čipsom in mislim nate
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 18:43:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, upam da se ti ne kolca, k se bašem s čipsom in mislim nate A lahko pridem k tebi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 18:49:20
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, upam da se ti ne kolca, k se bašem s čipsom in mislim nate A lahko pridem k tebi komot je še ostalo, ker mi je postalo ravno slabo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 19:07:33
|
|
|
|
FLASK_A
|
A si iz prakse
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 19:08:13
|
|
|
|
majana79
|
ja, zgleda da res mi manjka zraven kej likohola
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 19:16:12
|
|
|
|
koala.cek
|
čer
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 19:17:46
|
|
|
|
Tanja_
|
Helou! Mi smo bili pa v mestu-H. je dobila nove čevlje Pa pri tašči smo bli na obisku Ah, ja, obvezne figure, al kako se temu reče. Glede pasiranja hrane-jaz ji nikol nisem s paličnim miksala, že od vsega začetka ji samo z vilico pretlačim. MEso pa fejst nasekljam in nima nobenih problemov pri hranjenju.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 19:20:14
|
|
|
|
koala.cek
|
Pismo korisnika servisu kompjutera: Dobar dan! Kada želim kopirati film na USB, kliknem PASTE, onda mi se pojavi tekst da nema dovoljno mjesta na USB-u. Poslije toga kliknem PASTE SHORTCUT i onda mi stane film na USB. Problem je kad hoću gledati taj film na tuđem kompu, onda se javi poruka da ne može naći film. Ovo je čudno, pošto sam sigurna da je film na USB-u, jer ga na mom kompu otvara sa USB-a. U čemu je problem? Hvala Odgovor: Draga Gospođo, ne možete utrpati svoju bundu u torbicu. Cedulja sa natpisom, da je bunda u ormaru, pak staje u torbicu. Znači ako ste kući i pročitate cedulju iz torbe da je bunda u ormaru onda ćete je tamo i naći. Situacija se mijenja ukoliko se nalazite kod prijateljice i pročitate sa cedulje da se bunda nalazi u ormaru. U njenom ormaru možete tražiti unedogled, Vaša bunda sigurno neće biti tamo. Pozdrav, Korisnički servis.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?