Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 9:53:19
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tanja...banka koper je v LJ...v mestu nekje...če se ne motim tam blizu rtv-ja...sam nisem ziher. Moja sestra je na Volksbank in je zadovoljna. banka koper je v podhodu miklošičeve - tam kjer je garažna hiša, nasproti kinoteke, v podhodu. Včasih je bila tam ameriška ambasada in duty free.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 9:53:43
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tanja...banka koper je v LJ...v mestu nekje...če se ne motim tam blizu rtv-ja...sam nisem ziher. Moja sestra je na Volksbank in je zadovoljna. Pri teh bankah je že skor tko kot pri zdravstvu - da moraš koga poznat, če hočeš kaj dobit. Midva sva zaenkrat pri Nlb, samo še nisva imela kakšnih zahtevnejših zadev - pač rutinsko OR, plača... Mislim, da se pri njih zatakne, ča hočeš kaj out of ordinary. Mi je pa to ful mimo, da moraš pri vezavi fehtat za višje obresti - izpadeš ko en klošar.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 9:55:51
|
|
|
|
Leela
|
aja pri sparkasse ni provizije pri dvigu iz bankomatov. Ne glede od koga je bankomat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 9:56:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
Moja tudi malokrat spi pokrita Jaka se že pokrije sam, tamala pa po pravilu spi NA kovtru
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:02:41
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro babuške.... Ne me še odslovit, tako hitro no sej sem še danes doma, vas hodim skoz malo gledat kaj se dogaja, ampak ni časa za kaj več... Spakiran nimam še nič, zlikano je polovica otroških cunj, stanovanje v razturu, Luka pančka... Povrhu vsega smo pa imeli včeraj spontano žurko doma, sta se dva prijatelja napovedala nahitro, ampak smo se potem imeli tako fajn... kar preveč fino Bogi revčki so morali iti v službo, meni vsaj tega ni treba
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:03:35
|
|
|
|
ledenka
|
jutro kako lepo sonce! midva greva plavat majana, upam, da ni nič, pa da uspe zamenjava P pokrivanje - naš jev vreči, ker je ponoči kot vrtavka. sicer včasih uspe prit ven ampak običajno ne. ga pa daj dam v body in vrečo,drugače je prevroče
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:05:17
|
|
|
|
ledenka
|
Petra, pol pa fajn razmišljaj o pakiranju pa ZS maš
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
(itak je tukaj 98% šrota) no, Leela, da te ne bomo staškale se je izkazalo, da gre za sesalec... še dobro, da imam svojega Hooverja pa da sem ga postavila na ogled greva z mulčkom na sonček. se danes tudi kaj dobite? bi šla proti Mostecu ali Tivoliju...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:11:38
|
|
|
|
petrazg
|
Majana... glede zamenjave p... jaz bi šla direkt do Grmekove in ji povedala kako in kaj. Ne boš ne prva, ne zadnja, mislim, da kar pozna situacijo... Malo pokliki petro a ti bo razložila kako je ona menjala... Banka... Ko sem bila na faksu sem imela pbs, ker so mi tja nakazovali štipendijo. Ampak kar se tiče poslovanja, ugodnosti in tako naprej so bili katastrofalni... Ko sem kupovala stanovanje in sem rabila kredit, sva z mojim priošla do zaključka, da je najboljš tam, kjer poznaš koga, ker ti občutno spremeni pogoje... Dobila sem cca. 5 ponudb za kredite in so bile v štartu najugodnejše Hypo in Sparkase... potem sva šla pa s temi vsemi ponudbami , do bančne svetovalke (veze) in smo dobili pri nlb daleč najbolj ugodno ponudbo... no potem so namu tudi na Hypotu spustili, ampak se niso niti približali... Edino, kar je bilo pri nlb, so pogojevali , da imam vse račune pri njih in da odprem varčevanje Vita... Tako da... izkoristite, če kje koga poznate, se full prilagajajo... Jaz sem sedaj z nlb zadovoljna...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:12:35
|
|
|
|
Anonimen
|
se je izkazalo, da gre za sesalec... ampak, če katero zanima, ji lahko zrihtam promocijo, ker je res fajn sesalec! (meni je všečen)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:13:32
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja (itak je tukaj 98% šrota) no, Leela, da te ne bomo staškale se je izkazalo, da gre za sesalec... še dobro, da imam svojega Hooverja pa da sem ga postavila na ogled greva z mulčkom na sonček. se danes tudi kaj dobite? bi šla proti Mostecu ali Tivoliju... se pardoniram no vidiš, tebi so prišli merit, meni bi prišli sfiltrirat zrak. So zviti, a ne morjo rečt, da sesalc prodajajo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:14:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja se je izkazalo, da gre za sesalec... ampak, če katero zanima, ji lahko zrihtam promocijo, ker je res fajn sesalec! (meni je všečen) ampak cena je pa sigurno taka, da glava boli, kajne se morava it umiiiiit ne vem sicer, zakaj, sej greva v bazen
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:14:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela aja pri sparkasse ni provizije pri dvigu iz bankomatov. Ne glede od koga je bankomat. tudi pri Unicreditu ni provizije glede dvigovanja na bankomatih.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:16:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: k.tja se je izkazalo, da gre za sesalec... ampak, če katero zanima, ji lahko zrihtam promocijo, ker je res fajn sesalec! (meni je všečen) ampak cena je pa sigurno taka, da glava boli, kajne uuuuuf, huda cena... za štiri moje! ampak potem lahko vse smrtkote pomečeš v koš. nič več čistil (samo še za pomivalni in pralni stroj). fino se naplavajta!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:17:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: k.tja (itak je tukaj 98% šrota) no, Leela, da te ne bomo staškale se je izkazalo, da gre za sesalec... še dobro, da imam svojega Hooverja pa da sem ga postavila na ogled greva z mulčkom na sonček. se danes tudi kaj dobite? bi šla proti Mostecu ali Tivoliju... se pardoniram no vidiš, tebi so prišli merit, meni bi prišli sfiltrirat zrak. So zviti, a ne morjo rečt, da sesalc prodajajo. res res so lisice, ampak je bila luštna za pogovarjat, nič vsiljiva.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:20:43
|
|
|
|
Dudica1
|
aaa nič se mi ne da,Maj spi že nekej časa ven se mi ne da,sem šla po pošto pa kjub sončku ni nobene vročine
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:21:23
|
|
|
|
Anonimen
|
nič, mulček siten... greva hitro ven, da bo zaspal... lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:25:27
|
|
|
|
maja1488
|
K.tja...a ti je celo stanovanje spucala ko je predstavljala...če ti je, pol jo k meni pošlji. Je potrebno.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:25:48
|
|
|
|
Dudica1
|
midva bova pa najbrž nesla otroški dodatek na občino samo bom mogla dol izpolnit okenček od plače ker ne vem kaj napisat...ker dohodnine itak še ni...ima samo un listek iz službe za dohodnino ...a to napišem notr al kaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:27:02
|
|
|
|
maja1488
|
Z se je zbudila. Poje in greva ven, ker je gospod pozabu ene papirje, ki sem mu jih nastavla na čevlje, podpisat. Ga bom zdej po celem mestu lovila. Bog ve kje hodi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:27:48
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 midva bova pa najbrž nesla otroški dodatek na občino samo bom mogla dol izpolnit okenček od plače ker ne vem kaj napisat...ker dohodnine itak še ni...ima samo un listek iz službe za dohodnino ...a to napišem notr al kaj A ne gre v dodatek plača iz 2008? Tko kot za vrtec.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:32:24
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Banke-jaz bi jo tudi menjala. Zdej imam NLB, pa mi ni glih najbolj všeč. Katera banka je okej?Nekaj sem razmišljala o SKB-imate kaj izkušenj? Midva sva oba na SKB...nisva glih zadovoljna...sploh kar se kreditov tiče. Tamali mata na Banki Koper račun odprt. Konkretno...komitenta SKB sva že 15 let. Nikoli v minusu, vse redno poravnano...greva vprašat za kredit in dobiva ful slabšo ponudbo in pogoje kot na Banki Koper, kjer nisva komitenta. Halooo. Zdaj se neki ogrevam za Banko IN...je v bistvu ''''poslovalnica'''' Banke koper, kjer rešuješ vse preko interneta. Mal drugače kot tile kliki in skb neti. Glede menjave banke, pa oni vse zrihtajo. Jst bi mogla it sam potem račun zapret. Jaz tudi že kar nekaj časa razmišljam o menjavi banke - ko gledam izpiske mi gre ful na jetra, da mi toliko zaračunavajo vsak trajnik, pa vsako transakcijo preko klika, za katerega tako ali tako mesečno plačujem uporabnino, pa potem vodenje računa... če preračunam na letno raven mi nanese kar ohoho. Ampak - mogoče se sliši smešno - nekaj dam tudi na to v čigavi lasti je banka, te tuje mi pa tudi ne sedejo najbolj. Pa da ne bo pomote, to kar si naša politika privošči z NLB mi gre na k****, ampak je dejstvo, da bom kot davkoplačevalka te kikse itak morala poravnati, ne glede na to ali sem ali nisem komitent NLB. Ne vem, bi si morala res konkretno preračunati, kakšno razliko bi mi naredili ti "upravljalski stroški", da vidim, če je res bistvena razlika. Eelly, jaz sem obe navadila na spalno vrečo, ravno zaradi bojazni odkrivanja. Tudi poleti spita v njih - magari samo v bodiju ali samo plenički.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:33:25
|
|
|
|
eelyy
|
Babe kje se da dobiti poceni kuhinjske pipe tuki okoli v lj.? Sej to se vsi otroci odkrivajo ponoči meni se pa revček smili,ker se nezna pokriti in potem ko ga slišim zmeraj hodim pokrivat(drugač ga za zvečer kar bolj napravim pod pižamico mu vedn dam bodi in še majčko kr. rokavov)ima pa zelo hladne nogice,če se odkrije in po možnosti hodim še iskat kakšne nogavice....in že evo dva tedna odkar spi v svoji posteljici skoraj nič nespim,mali se pa zbuja zelooo zgodaj zjutraj ob pol 7h tako da sem kot zombi res....čist crknjena! Zdej imam še posodo za pomit se oblečt ker sem trenutno še v pižami in malemu pripraviti kaj za po zob,da bova šla potem kej ven.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:34:13
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jutro babuške.... Ne me še odslovit, tako hitro no sej sem še danes doma, vas hodim skoz malo gledat kaj se dogaja, ampak ni časa za kaj več... Spakiran nimam še nič, zlikano je polovica otroških cunj, stanovanje v razturu, Luka pančka... Povrhu vsega smo pa imeli včeraj spontano žurko doma, sta se dva prijatelja napovedala nahitro, ampak smo se potem imeli tako fajn... kar preveč fino Bogi revčki so morali iti v službo, meni vsaj tega ni treba Taki žuri so najboljši Pa ne pospravljaj stanovanja, ker greš na dopust-itak se bo spet prah nabral vmes, ko vas ne bo. Ti sam spakiraj, pol se pa relaksirej-da se privadiš potem na cel teden-da ne bo preveč šok za organizem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 19.3.2010 10:34:47
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 midva bova pa najbrž nesla otroški dodatek na občino samo bom mogla dol izpolnit okenček od plače ker ne vem kaj napisat...ker dohodnine itak še ni...ima samo un listek iz službe za dohodnino ...a to napišem notr al kaj A ne gre v dodatek plača iz 2008? Tko kot za vrtec. joj zdaj pa nič več ne štekam...za katero leto pol pišem...a ne za lansko 2009
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.