|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
19.3.2010 10:36:09   
Tanja_
eelyy H. se je tud ves čas odkrivala. Potem sva ji pa izklopila radiator v sobi in se ne več. Tako da, očitno ji je bilo prevroče. Sej ga ful napraviš-mogoče mu je pa res vroče?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
19.3.2010 10:40:34   
zoja10
ely mi smo jo vzeli v mercator tehniki, sem zelo zadovoljna z njo in je bla poceni glede na druge proizvajalce,.. je pa slovenski proizvod, firma mines iz kobarida, mal poišči po googlu imajo spletno stran na netu si lohk pogledaš..

otroški .. kdaj jih je pa treba oddat? mi smo za tajo šele junija notr dajali.. a morm zdej kaj prej dat?

tud pogledat ne morem več te f*** kemije... mi dela kr slabo... take čudne živčne mravljince čutim... ah... sej bo.. če ne pa v 1o-to...user posted image

držat pesti, prosim,....user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
19.3.2010 10:42:07   
eelyy
Mi imamo nlb banko,glih zadovoljna nisem (smo enkrat čist iz fore spraševali za stanovanjski kredit in ga skoraj nič nebi dobila v primerjavi s sparkasso)drugače me pa res moti toliko varčevanj imamo odprtih še za malega in za naju...pa čist skos nabijajo,koliko je ene provizije na koncu leta ko sem pa pogledala koliko je bilo teh obresti mi je bilo res slabo..na takšno vsoto privarčevalnega denarja poden od podna...tem tujim bankam pa nevem zakaj jst ravno nezaupam...pa sploh nevem zakaj,pomoje samo zato,ker sem navajena na nlb in je slovensk. banka!?

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
19.3.2010 10:46:14   
eelyy
Mogoče mu je res prevroče,bomo zvečer probali da mu dam bodi kratkih rokavov in nič nogavic da mu obuvam ponoči pačeprav ima mrzle nogice,ga bom samo pokrila.

zdej pa grem me še tok dela čaka preden gremo ven

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
19.3.2010 10:47:27   
Dudica1
sem prav klicala...za 2008 morm dat ja...joj kt da bi prvič pisala user posted image

a v prvi okenček seštejem dohodek plače + dohodek regres pa nič drugega???

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
19.3.2010 11:00:44   
Kasija
banka sem pri nlb, nezadovoljna. so mi grozno zakomplicirali pri menjavi imena (poroka) in menjavi poslovalnice. razmišljam o volksbanke. pa se še nisem odpravila tja. moč navade.

eelyy gala sem dala takoj v spalno vrečo. pri tavečjem sem zamudila in je ni hotel. potem z obleko samo uravnavam koliko manj ali več je še oblečen. starejšega sem potem dajala v flisaste pižamice. še sedaj spi odkrit in čisto ponori, če ga pokrijem.

petrazg lepo se imejte na dopustu!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
19.3.2010 11:06:25   
Kasija
cebelica in bucka o, saj ni slabo, da vaju je tanja spodbudila, da sta se vsaj javili. pa kar vključita se še kdaj.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
19.3.2010 11:06:51   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

držimo pesti user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
19.3.2010 11:11:04   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
19.3.2010 11:26:03   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

tut jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
19.3.2010 11:26:41   
FLASK_A
Petrazg, kaj se boste fino imeli!user posted image Jaz tut, jaz tutuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
19.3.2010 11:28:31   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

sem prav klicala...za 2008 morm dat ja...joj kt da bi prvič pisala user posted image

a v prvi okenček seštejem dohodek plače + dohodek regres pa nič drugega???

Prepiši iz lista od dohodnine. Plača, regres in ostali dohodki (avtorske pogodbe, podjemne...)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
19.3.2010 11:29:02   
maja1488
Zoja...držimo. Ti pa glej, da prideš...bo torta!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
19.3.2010 11:31:00   
maja1488
Pišuka...kuham kosilo za Z, ker kaže znake lakote. In pol je neki časa tišina, grem gledat kje je in ona okol kavča malica drobrine in koščke piškotov, ki sta jih včeraj nadrobili z M. Ja vem ja....posesat bi treba, sam čakam kakega promotorja, da mi demonstrira sesalc na umazanih tleh user posted image
In kdo bo zdaj kosilo jedu? Pol greva v mesto, nato kuhat kosilo, pol pa že v PO.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
19.3.2010 11:32:17   
maja1488
Aja...majana...držim pestke, da je z J vse OK.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
19.3.2010 11:34:49   
petrazg
Hvala punčice, bomo uživali maksimalno... user posted image

pa sej se vam še kaj javim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
19.3.2010 11:42:31   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Papua super za sedež, ste ga že probali? mi ga mamo že vsaj 2 meseca v sedežu

zakaj pa ti ne greš nikoli z nami na pijačo? sprehod?

Sedeža še nismo probali, smo hiteli domov, ker smo bili že pozni...Ga bom probala danes usposobit, ko grem v milerja. Glede na to,da se že nad lupinico ni pritoževal, mu bo pomoje v redu, sploh ker bo naprej gledal.
Na drink bi pa včasih prišla, samo ko moje dete vedno zaspi šele okoli 11ih ali 12ih...zvečer pa moj dostikrat dela, tko da je tudi to no-go. Bom pa se enkrat potrudla pa prišla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Če greš v BTC je lekarna v hali A

pa tut v Supernovi maš oboje na kupu

eh, mam odprt recept za KT tle v lekarni za bežigradom...btc mi je pa veeeeliko bližje kot rudnik user posted image Pa še kolegica me je povabila na biskvit, upam, da mi uspe vse to user posted image

Je pa res vetrovno danes...ne vem, če se  bomo kej velik sprehajal okol...da si ne prehladi spet tega ušesa. Sploh ne vem, a je že pozdravljen ušesek od malega al ne. Zdej se recimo enkrat al pa dvakrat na dan mal podrgne okol ušesa, sam na otip pa nič ne reagira user posted image AB mi je pa že zmanjkal..mah, bom pustila, pa če bo hujše, grem do P, pa je user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
19.3.2010 12:23:18   
PapuaNG
aja, sem se spomnila, da je na vip-ovi strani test glede bank, ampak moraš bit naročnik. Tko da, kera je že rekla, da je naročena? Lahko naredi test za običajnega uporabnika pa nam svetuje user posted image Midva tudi razmišljava o naročnini na vip. Sta starša naročena, pa večkrat kaj preberem.

Je bla pa pred časom tut ena raziskava glede bank in je bla kao unicredit za povprečnega uporabnika najdražja glede storitev. Pa nlb je bla tut pri vrhu. Sem tut sama razmišljala o menjavi banke, sem zdej pri nlb, pa so včasih res nesposobni. Če se samo spomnim-za menjavo naslova so rabili skor pol leta user posted image So pošto kr na stari naslov pošiljali. Moj je pri skb, pa je tko tko...kakšne stvari lahko samo v matični poslovalnici urediš, npr. je v citiparku izgubil kartico in je hotel takoj preklicati na njihovi enoti tam, pa je moral poklicati, ker da to lahko samo na matični uredi user posted image Mogoče jim ne bi falilo malo fleksibilnosti. Kreditov pa to ne rabim, tko da ubistvu rabim samo za vsakodnevno plačevanje,dviganje denarja pa plačevanje preko interneta. 

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
19.3.2010 12:31:02   
Anonimen
mi2 nazaj. vetrovno danes. a vseeno prijetno.
se je pa mulček naučil oponašati kašelj. zdaj vsakič, ko zakašljam, se posmeje in še on_user posted image

kaj bo danes dobrega za kosilo?

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2694
19.3.2010 12:32:26   
Anonimen
Je bla pa pred časom tut ena raziskava glede bank in je bla kao unicredit za povprečnega uporabnika najdražja glede storitev.

a res?user posted image
no, ja... ampak vseeno se mi zdi, da sva mi2 kar ugoden stanovanjski kredit dobila takrat. pa blizu mi je.

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2695
19.3.2010 12:50:34   
Dudica1
tud midva sva oddala vlogo za otroške zdej pa gre mali kmal pančkat,zdajle je smokije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
19.3.2010 12:57:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

tut jaz user posted image user posted image user posted image

evo moje pestke so zraven!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
19.3.2010 13:11:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

K.tja...a ti je celo stanovanje spucala ko je predstavljala...če ti je, pol jo k meni pošlji. Je potrebno.

user posted image  žal ne... je še vedno kot Haiti...
mi je pa odtok v kuhinjskem koritu, ki ga zlepa ne pripravim do sijaja! para dela čudeže. bom poskusila še s svojim (ko bom utegnila... če...) pa en del omarice (škoda, ker je nisem za napo prosila...), nekaj fug... toliko, da zdaj opazim, da imam umazano!user posted image

eelyy, v Šiški imaš Tapro (zraven Mercatorja) ampak ne vem, koliko so ugodni... imaš cenik objavljen na njihovi spletni strani!

petrazg, ti kar pospravi vse v nulo! meni se je vedno najlepše vrniti domov v pospravljeno stanovanje_saj je res, da je v pol ure spet ... ampak tisti občutek, ko odpreš vrata pa na tleh ni nič...

sem danes po pošti dobila eno priporočeno pismo. upam, da je vabilo na razgovor za službo! (si bom kar sama sebi dala enega user posted image ! user posted image )

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2698
19.3.2010 13:25:40   
KatMat
ekola midva nazaj....

skoda ampak selitve ne bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
19.3.2010 13:27:04   
maja1488
K.tja... evo enga user posted image  še od mene.
Midve sva tut nazaj iz mesta. Ful je toplo...bi kr še ostala, pa mam še par stvari za uredit preden grem. Z sem dala spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

POROD
riba5

KAKO SE JE RODIL VAŠ OTROK

NARAVNO (83%)

CARSKI REZ (17%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!