|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
19.3.2010 9:53:19   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Tanja...banka koper je v LJ...v mestu nekje...če se ne motim tam blizu rtv-ja...sam nisem ziher.

Moja sestra je na Volksbank in je zadovoljna.

banka koper je v podhodu miklošičeve - tam kjer je garažna hiša, nasproti kinoteke, v podhodu. Včasih je bila tam ameriška ambasada in duty free.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
19.3.2010 9:53:43   
šivilja

Tanja...banka koper je v LJ...v mestu nekje...če se ne motim tam blizu rtv-ja...sam nisem ziher.

Moja sestra je na Volksbank in je zadovoljna.

Pri teh bankah je že skor tko kot pri zdravstvu - da moraš koga poznat, če hočeš kaj dobit. Midva sva zaenkrat pri Nlb, samo še nisva imela kakšnih zahtevnejših zadev - pač rutinsko OR, plača... Mislim, da se pri njih zatakne, ča hočeš kaj out of ordinary.
Mi je pa to ful mimo, da moraš pri vezavi fehtat za višje obresti - izpadeš ko en klošar.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
19.3.2010 9:55:51   
Leela
aja pri sparkasse ni provizije pri dvigu iz bankomatov. Ne glede od koga je bankomat.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
19.3.2010 9:56:26   
FLASK_A
Moja tudi malokrat spi pokritauser posted image
Jaka se že pokrije sam, tamala pa po pravilu spi NA kovtruuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
19.3.2010 10:02:41   
petrazg
Jutro babuške....

Ne me še odslovit, tako hitro no user posted image user posted image user posted image sej sem še danes doma, vas hodim skoz malo gledat kaj se dogaja, ampak ni časa za kaj več... Spakiran nimam še nič, zlikano je polovica otroških cunj, stanovanje v razturu, Luka pančka... Povrhu vsega smo pa imeli včeraj spontano žurko doma, sta se dva prijatelja napovedala nahitro, ampak smo se potem imeli tako fajn... kar preveč fino user posted image Bogi revčki so morali iti v službo, meni vsaj tega ni treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
19.3.2010 10:03:35   
ledenka
jutro user posted image kako lepo sonce! midva greva plavat user posted image

majana, upam, da ni nič, pa da uspe zamenjava P user posted image user posted image user posted image

pokrivanje - naš jev vreči, ker je ponoči kot vrtavka. sicer včasih uspe prit ven user posted image ampak običajno ne. ga pa daj dam v body in vrečo,drugače je prevroče user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
19.3.2010 10:05:17   
ledenka
Petra, pol pa fajn razmišljaj o pakiranju user posted image pa ZS maš

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
19.3.2010 10:11:07   
Anonimen
(itak je tukaj 98% šrota)

no, Leela, da te ne bomo staškaleuser posted image

se je izkazalo, da gre za sesalec... še dobro, da imam svojega Hooverja pa da sem ga postavila na ogleduser posted image user posted image

greva z mulčkom na sonček. se danes tudi kaj dobite? bi šla proti Mostecu ali Tivoliju...user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2658
19.3.2010 10:11:38   
petrazg
Majana... glede zamenjave p... jaz bi šla direkt do Grmekove in ji povedala kako in kaj. Ne boš ne prva, ne zadnja, mislim, da kar pozna situacijo... Malo pokliki petro a ti bo razložila kako je ona menjala...

Banka... Ko sem bila na faksu sem imela pbs, ker so mi tja nakazovali štipendijo. Ampak kar se tiče poslovanja, ugodnosti in tako naprej so bili katastrofalni... Ko sem kupovala stanovanje in sem rabila kredit, sva z mojim priošla do zaključka, da je najboljš tam, kjer poznaš koga, ker ti občutno spremeni pogoje... Dobila sem cca. 5 ponudb za kredite in so bile v štartu najugodnejše Hypo in Sparkase... potem sva šla pa s temi vsemi ponudbami , do bančne svetovalke (veze) in smo dobili pri nlb daleč najbolj ugodno ponudbo... no potem so namu tudi na Hypotu spustili, ampak se niso niti približali... Edino, kar je bilo pri nlb, so pogojevali , da imam vse račune pri njih in da odprem varčevanje Vita... Tako da... izkoristite, če kje koga poznate, se full prilagajajo... Jaz sem sedaj z nlb zadovoljna...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
19.3.2010 10:12:35   
Anonimen
se je izkazalo, da gre za sesalec...

ampak, če katero zanima, ji lahko zrihtam promocijo, ker je res fajn sesalec! (meni je všečen)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2660
19.3.2010 10:13:32   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

se je izkazalo, da gre za sesalec... še dobro, da imam svojega Hooverja pa da sem ga postavila na ogleduser posted image user posted image

greva z mulčkom na sonček. se danes tudi kaj dobite? bi šla proti Mostecu ali Tivoliju...user posted image

se pardoniram user posted image

no vidiš, tebi so prišli merit, meni bi prišli sfiltrirat zrak. So zviti, a ne morjo rečt, da sesalc prodajajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
19.3.2010 10:14:20   
ledenka

ampak, če katero zanima, ji lahko zrihtam promocijo, ker je res fajn sesalec! (meni je všečen)user posted image

ampak cena je pa sigurno taka, da glava boli, kajne user posted image

se morava it umiiiiit user posted image ne vem sicer, zakaj, sej greva v bazen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
19.3.2010 10:14:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

aja pri sparkasse ni provizije pri dvigu iz bankomatov. Ne glede od koga je bankomat.

tudi pri Unicreditu ni provizije glede dvigovanja na bankomatih.

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2663
19.3.2010 10:16:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ampak cena je pa sigurno taka, da glava boli, kajne user posted image

uuuuuf, huda cena... za štiri moje! user posted image
ampak potem lahko vse smrtkote pomečeš v koš. nič več čistil (samo še za pomivalni in pralni stroj).

fino se naplavajta!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2664
19.3.2010 10:17:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

se pardoniram user posted image

no vidiš, tebi so prišli merit, meni bi prišli sfiltrirat zrak. So zviti, a ne morjo rečt, da sesalc prodajajo.

res res so lisice, ampak je bila luštna za pogovarjat, nič vsiljiva.

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2665
19.3.2010 10:20:43   
Dudica1
aaa nič se mi ne da,Maj spi že nekej časa ven se mi ne da,sem šla po pošto pa kjub sončku ni nobene vročine 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
19.3.2010 10:21:23   
Anonimen
nič, mulček siten... greva hitro ven, da bo zaspal... lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
19.3.2010 10:25:27   
maja1488
K.tja...a ti je celo stanovanje spucala ko je predstavljala...če ti je, pol jo k meni pošlji. Je potrebno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
19.3.2010 10:25:48   
Dudica1
midva bova pa najbrž nesla otroški dodatek na občino samo bom mogla dol izpolnit okenček od plače ker ne vem kaj napisat...ker dohodnine itak še ni...ima samo un listek iz službe za dohodnino user posted image ...a to napišem notr al kaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
19.3.2010 10:27:02   
maja1488
Z se je zbudila. Poje in greva ven, ker je gospod pozabu ene papirje, ki sem mu jih nastavla na čevlje, podpisat. Ga bom zdej po celem mestu lovila. Bog ve kje hodi.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
19.3.2010 10:27:48   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

midva bova pa najbrž nesla otroški dodatek na občino samo bom mogla dol izpolnit okenček od plače ker ne vem kaj napisat...ker dohodnine itak še ni...ima samo un listek iz službe za dohodnino user posted image ...a to napišem notr al kaj

A ne gre v dodatek plača iz 2008? Tko kot za vrtec. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
19.3.2010 10:32:24   
mama11

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Banke-jaz bi jo tudi menjala. Zdej imam NLB, pa mi ni glih najbolj všeč. Katera banka je okej?Nekaj sem razmišljala o SKB-imate kaj izkušenj?user posted image

Midva sva oba na SKB...nisva glih zadovoljna...sploh kar se kreditov tiče. Tamali mata na Banki Koper račun odprt.
Konkretno...komitenta SKB sva že 15 let. Nikoli v minusu, vse redno poravnano...greva vprašat za kredit in dobiva ful slabšo ponudbo in pogoje kot na Banki Koper, kjer nisva komitenta. Halooo.

Zdaj se neki ogrevam za Banko IN...je v bistvu ''''poslovalnica'''' Banke koper, kjer rešuješ vse preko interneta. Mal drugače kot tile kliki in skb neti.
Glede menjave banke, pa oni vse zrihtajo. Jst bi mogla it sam potem račun zapret.

Jaz tudi že kar nekaj časa razmišljam o menjavi banke - ko gledam izpiske mi gre ful na jetra, da mi toliko zaračunavajo vsak trajnik,  pa vsako transakcijo preko klika, za katerega tako ali tako mesečno plačujem uporabnino, pa potem vodenje računa... če preračunam na letno raven mi nanese kar ohoho. Ampak  - mogoče se sliši smešno - nekaj dam tudi na to v čigavi lasti je banka, te tuje mi pa tudi ne sedejo najbolj. Pa da ne bo pomote, to kar si naša politika privošči z NLB mi gre na k****, ampak je dejstvo, da bom kot davkoplačevalka te kikse itak morala poravnati, ne glede na to ali sem ali nisem komitent NLB. Ne vem, bi si morala res konkretno preračunati, kakšno razliko bi mi naredili ti "upravljalski stroški", da vidim, če je res bistvena razlika.

Eelly, jaz sem obe navadila na spalno vrečo, ravno zaradi bojazni odkrivanja. Tudi poleti spita v njih - magari samo v bodiju ali samo plenički.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
19.3.2010 10:33:25   
eelyy
Babe kje se da dobiti poceni kuhinjske pipe tuki okoli v lj.?

Sej to se vsi otroci odkrivajo ponoči meni se pa revček smili,ker se nezna pokriti in potem ko ga slišim zmeraj hodim pokrivat(drugač ga za zvečer kar bolj napravim pod pižamico mu vedn dam bodi in še majčko kr. rokavov)ima pa zelo hladne nogice,če se odkrije in po možnosti hodim še iskat kakšne nogavice....in že evo dva tedna odkar spi v svoji posteljici skoraj nič nespim,mali se pa zbuja zelooo zgodaj zjutraj ob pol 7huser posted image tako da sem kot zombi res....čist crknjena!

Zdej imam še posodo za pomit se oblečt ker sem trenutno še v pižami in malemu pripraviti kaj za po zob,da bova šla potem kej ven. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
19.3.2010 10:34:13   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Jutro babuške....

Ne me še odslovit, tako hitro no user posted image user posted image user posted image sej sem še danes doma, vas hodim skoz malo gledat kaj se dogaja, ampak ni časa za kaj več... Spakiran nimam še nič, zlikano je polovica otroških cunj, stanovanje v razturu, Luka pančka... Povrhu vsega smo pa imeli včeraj spontano žurko doma, sta se dva prijatelja napovedala nahitro, ampak smo se potem imeli tako fajn... kar preveč fino user posted image Bogi revčki so morali iti v službo, meni vsaj tega ni treba user posted image user posted image user posted image

Taki žuri so najboljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne pospravljaj stanovanja, ker greš na dopust-itak se bo spet prah nabral vmes, ko vas ne bo. Ti sam spakiraj, pol se pa relaksirej-da se privadiš potem na cel teden-da ne bo preveč šok za organizemuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
19.3.2010 10:34:47   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

A ne gre v dodatek plača iz 2008? Tko kot za vrtec. 

joj zdaj pa nič več ne štekam...za katero leto pol pišem...a ne za lansko 2009user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.