|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
19.3.2010 10:08:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Ravnokar je šla od nejca skupino mimo naše hišeuser posted image Se bodo pa danes orng nahodili.če bomo šli popoldne po mami,bo smrčnil v avtuuser posted image

user posted image
Jaz sem pa včeraj "sfalila" skupino od ta srednje, ki je šla mimo mojega okna, ker sem čisto noter padla v šivanje in sem jih "ujela" šele, ko so že šli naprej user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
19.3.2010 10:10:08   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ravnokar je šla od nejca skupino mimo naše hišeuser posted image Se bodo pa danes orng nahodili.če bomo šli popoldne po mami,bo smrčnil v avtuuser posted image

user posted image
Jaz sem pa včeraj "sfalila" skupino od ta srednje, ki je šla mimo mojega okna, ker sem čisto noter padla v šivanje in sem jih "ujela" šele, ko so že šli naprej user posted image

Jaz sem se tudi hotela spraviti k šivanju,imam ene hlače za skrajšati,pa sem ugotovila,da nimam belega sukancauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
19.3.2010 10:26:03   
špelin@

user posted image

Jaz sem se tudi hotela spraviti k šivanju,imam ene hlače za skrajšati,pa sem ugotovila,da nimam belega sukancauser posted image

Se je tudi meni enako zgodila malo nazaj in sem si potem naredila zalogo le-tega user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
19.3.2010 10:42:49   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jutri moramo pa nujno iti v nabavo za Nejca po nove copate.Tako malo je v vrtcu,pa jih čisto stolče.Ne vem,kaj dela z njimi?user posted image Pa ene gumijaste škornje rabi.Še dobro,da ima Tilen dovolj obutve,drugače bi bankrotila.Ampak je pa faca mali:včeraj ko smo rekli,da bomo šli k mami na obisk,se mu je tako mudilo,da se je sam obul.Po novem se čisto sam rihta,seveda,če ima obutev za zalimati,ne na vezalke

Madonca, tilči. potem je tvoj Nejc isti kot moja ta srednja user posted image Spet je uničila copate! Tako se zvira in brca v vse možno, da ji vsaki razpadejo... Letos smo zmetali za njene copate že 10 EUR! In jutri moram spet po nove... user posted image Levi je čisto fuč, me je bilo danes kar sram, ko jih je obula za v igralnico...
user posted image Tilen.

kakšne copate pa kupuješ?
Nejc ima tud nove , ampak so 18€ eni..
Se je zadnjič afnal in vlekel noge za sabo, paga je ati v hecu kregal, da naj pazi na nove čevlje, ker so bili dragi, Geox-e user posted image

Ej, preizkusili smo že vse možno: navadne šolske copate, potem je imela dvoje bolj nobel iz Deichmana, pa navadne "zajčke" (ki so, btw, tudi najdlje zdržali, zato ji bom spet kupila take)... user posted image Evo, letos je uničila te dvoje iz Deichmanna (vsaki so bili cca. 5 EUR)!! Gregor ima enake, pa mu že vedno "držijo"!

Pardon, letos je uničila troje - sem pozabila štet še tiste za Dedka Mraza, ki so stali 12 EUR user posted image Uniči tudi vse čevlje, tako grdo se afna, ko hodi, da je za znoret...

moj sine pa uniči vse hlače.user posted image Kolena so znucana, posledično vsa preluknjana. Jaz res ne vem, kaj delajo v šoli...predvidevam, da se igra stalno na kolenih. Pa zunaj po asfaltu najbrž user posted image . Najbolj vrdržijo ene hlače, tudi že raztrgane, a sem na kolena zašivala dva žepa iz drugih hlač enake barve...kaj čem, tako so delali včasih. V ponedeljek pa mu rečem, da bo šel kar v kavbojkah, ker ni več toliko mraz in pride domov z luknjo na kolenu...user posted image . Trenutno ima točno ene kavbojke, ki so neraztrgane inše te so mi grde user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
19.3.2010 10:57:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jutri moramo pa nujno iti v nabavo za Nejca po nove copate.Tako malo je v vrtcu,pa jih čisto stolče.Ne vem,kaj dela z njimi?user posted image Pa ene gumijaste škornje rabi.Še dobro,da ima Tilen dovolj obutve,drugače bi bankrotila.Ampak je pa faca mali:včeraj ko smo rekli,da bomo šli k mami na obisk,se mu je tako mudilo,da se je sam obul.Po novem se čisto sam rihta,seveda,če ima obutev za zalimati,ne na vezalke

Madonca, tilči. potem je tvoj Nejc isti kot moja ta srednja user posted image Spet je uničila copate! Tako se zvira in brca v vse možno, da ji vsaki razpadejo... Letos smo zmetali za njene copate že 10 EUR! In jutri moram spet po nove... user posted image Levi je čisto fuč, me je bilo danes kar sram, ko jih je obula za v igralnico...
user posted image Tilen.

kakšne copate pa kupuješ?
Nejc ima tud nove , ampak so 18€ eni..
Se je zadnjič afnal in vlekel noge za sabo, paga je ati v hecu kregal, da naj pazi na nove čevlje, ker so bili dragi, Geox-e user posted image

Ej, preizkusili smo že vse možno: navadne šolske copate, potem je imela dvoje bolj nobel iz Deichmana, pa navadne "zajčke" (ki so, btw, tudi najdlje zdržali, zato ji bom spet kupila take)... user posted image Evo, letos je uničila te dvoje iz Deichmanna (vsaki so bili cca. 5 EUR)!! Gregor ima enake, pa mu že vedno "držijo"!

Pardon, letos je uničila troje - sem pozabila štet še tiste za Dedka Mraza, ki so stali 12 EUR user posted image Uniči tudi vse čevlje, tako grdo se afna, ko hodi, da je za znoret...

moj sine pa uniči vse hlače.user posted image Kolena so znucana, posledično vsa preluknjana. Jaz res ne vem, kaj delajo v šoli...predvidevam, da se igra stalno na kolenih. Pa zunaj po asfaltu najbrž user posted image . Najbolj vrdržijo ene hlače, tudi že raztrgane, a sem na kolena zašivala dva žepa iz drugih hlač enake barve...kaj čem, tako so delali včasih. V ponedeljek pa mu rečem, da bo šel kar v kavbojkah, ker ni več toliko mraz in pride domov z luknjo na kolenu...user posted image . Trenutno ima točno ene kavbojke, ki so neraztrgane inše te so mi grde user posted image

Ej, eni otroci so prav mojstri za te reči...
Naša ta srednja ni samo ekspert za uničevanje obutve, poleg tega pride vedno iz vrtca umazana ko user posted image . Vzgojiteljice se mi vedno znova opravičujejo, jaz pa jim vedno znova govorim, da sem navajena, ker jo poznam user posted image
Tudi če gredo samo za nekaj minut na igrišče, ona divja naokoli in ****-krat pade (po možnosti "trofi" blatno lužo, se povalja po travi,... user posted image ). Ob jedi se pa sploh totalno zapacka user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
19.3.2010 11:24:39   
TamaraJ

Timi, ko bo velik, bo profesionalni bobnar, ker mali že zdej obvlada user posted image user posted image
Super za Logatec...tudi mojadva sta uživala user posted image

Hodi v glasbeno, sicer še pripravnico...samo je že zdaj jasno, da je moj sine :))) Glasbena teorija :((

Varja pa ni nič boljša, vročina kar raste user posted image

Bogica mala... greste k pediatru? Kakšna ušesa so zdej v igri...ponavadi je bilo pri nas vsako leto ob tem času. HB se je umirilo okoli petega leta.

Ja, pa REEEES bi se morale kaj dobit. Obljubljam vam že dooolgo in kar ne znese. leta pa bežijo smrk, smrk
Ja, sej telefonske imamo iste pa se slišimo. Ablubm :)

< Sporočilo je popravil TamaraJ -- 19.3.2010 11:27:37 >

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
19.3.2010 11:29:41   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Timi, ko bo velik, bo profesionalni bobnar, ker mali že zdej obvlada user posted image user posted image

Hodi v glasbeno, sicer še pripravnico...samo je že zdaj jasno, da je moj sine :))) Glasbena teorija :(( Bravo user posted image

Bogica mala... greste k pediatru? Kakšna ušesa so zdej v igri...ponavadi je bilo pri nas vsako leto ob tem času. HB se je umirilo okoli petega leta. Sumim, da se je nalezla od nečakinje, ker ji je včeraj krala čaj iz šalice oz. ga je pila za njo, ona pa je na antibiotikih zaradi vnetega ušesa in grla...Tako da bove najbrž šle do pediatrinje, ampak najbrž jutri.

Ja, pa REEEES bi se morale kaj dobit. Obljubljam vam že dooolgo in kar ne znese. leta pa bežijo smrk, smrk
Ja, sej telefonske imamo iste pa se slišimo. Ablubm :) jaaaaa, samo da se pozdravimo, pa te ziher kaj pokličem user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
19.3.2010 11:31:46   
špelin@

Hodi v glasbeno, sicer še pripravnico...samo je že zdaj jasno, da je moj sine :))) Glasbena teorija :(( Bravo user posted image

Bogica mala... greste k pediatru? Kakšna ušesa so zdej v igri...ponavadi je bilo pri nas vsako leto ob tem času. HB se je umirilo okoli petega leta. Sumim, da se je nalezla od nečakinje, ker ji je včeraj krala čaj iz šalice oz. ga je pila za njo, ona pa je na antibiotikih zaradi vnetega ušesa in grla...Tako da bove najbrž šle do pediatrinje, ampak najbrž jutri.

Ja, sej telefonske imamo iste pa se slišimo. Ablubm :) jaaaaa, samo da se pozdravimo, pa te ziher kaj pokličem user posted image

Če se boste kaj menile za kavo, mi javite, mogoče pridem na vaš konec user posted image

kasso, srčno upam, da bo varja tole čimlažje prebrodila in ne bo kaj bolj zbolela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
19.3.2010 11:34:13   
kasso

Ej, eni otroci so prav mojstri za te reči...
Naša ta srednja ni samo ekspert za uničevanje obutve, poleg tega pride vedno iz vrtca umazana ko user posted image . Vzgojiteljice se mi vedno znova opravičujejo, jaz pa jim vedno znova govorim, da sem navajena, ker jo poznam user posted image
Tudi če gredo samo za nekaj minut na igrišče, ona divja naokoli in ****-krat pade (po možnosti "trofi" blatno lužo, se povalja po travi,... user posted image ). Ob jedi se pa sploh totalno zapacka user posted image

Da ne boš mislila, da je moja srednja kaj boljša. V torek, ko je šla iz vrtca, je padla, si razbila koleno in raztrgala žabice (smo zašili). Popoldne sem jo peljala na telovadbo in ko smo se vračale, je spet padla, si razbila drugo koleno in raztrgala žabe še na drugem kolenu. user posted image . Predstavljaj si, kakšna kolena ima, pa še ne hodi v kratkih hlačah ...kaj šele bo user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
19.3.2010 11:37:52   
kasso

Če se boste kaj menile za kavo, mi javite, mogoče pridem na vaš konec user posted image
user posted image
kasso, srčno upam, da bo varja tole čimlažje prebrodila in ne bo kaj bolj zbolela user posted image user posted image user posted image user posted image

po voltaren svečki zdej razgraja user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 19.3.2010 11:38:21 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
19.3.2010 11:40:55   
TamaraJ

Ej, to bi bilo super user posted image
Ujamemo enega lepega, toplega spomladanskega sončka in kakšno rečemo :)

Moram še kaj Naty poklicat, tudi nje že dooooolgo nisem videla. Razen nekajkrat sva si pomahale iz avta. Ma da nem rata user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
19.3.2010 11:43:06   
TamaraJ

user posted image

po voltaren svečki zdej razgraja user posted image

Pri nas je to edino prijelo. Oz. sem mu dala kar navadne Paracetamol svečke. Calpola mi nikoli ni hotel pogoltniti. Pa nima tako zelo slabega okusa.. user posted image Bi moral imeti okus po smokiju user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
19.3.2010 11:54:03   
kasso

Ej, to bi bilo super user posted image
Ujamemo enega lepega, toplega spomladanskega sončka in kakšno rečemo :)

Moram še kaj Naty poklicat, tudi nje že dooooolgo nisem videla. Razen nekajkrat sva si pomahale iz avta. Ma da nem rata user posted image

user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
19.3.2010 12:08:18   
Soncnica Sandra ***
Pozdravljene!

Evo, danes sem bila že na socialni, na zavodu, v trgovini, pri moji G in sedaj sem končno pripujsala domov user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
19.3.2010 12:09:16   
Soncnica Sandra ***

Dober dan!

jaz ne vem,kaj bi s tem zdravstvom?user posted image Mami me je klicala,cel kup pregledov ima že za sabo,en jo še čaka,pa še sedaj ne vejo,kaj ji je.Danes bo šla verjetno domov,kljub temu,da niso nič ugotoviliuser posted image .Pa skoraj nič ne vidiuser posted image
Špelin@..user posted image user posted image za pogumnega Gregija in da je zdravstvo krilo cepljenje
Jana...dobila šampon,ti tekom dneva nakažem,Hvala
Suzy...Tilen tudi ves čas ponavlja:ti,ti Ejcuser posted image Nejca kliče Ejc
Za Kodrano sem brala,da je dobila službouser posted image user posted image

tole naše zdravstvo je totalno v K***** to je vse kar lahko rečem user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
19.3.2010 12:10:07   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla!

Evo mene. Sem danes imela že čistilno akcojo. Sem iz notranjih stopnic tepih dol vzela in spodaj lesene stopnice zdrgnila....jao kakšna svinjarija, človek kar verjeti ne more.

DRugače pa je bilo ponoči spet ene slabi dve uri jamranja in stokanja in seveda je posledično postala pri nama. Pol ko je bilo po treba vstal bi pa ona še spala user posted image

Pridna user posted image
Hja, naše noči so tudi spet pestre user posted image

ojoj a pri vas je tudi slabše user posted image
Tolaživa se s tem, da bo nekoč nekdaj bolje user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
19.3.2010 12:11:04   
Soncnica Sandra ***

Ja TamaraJ, tale tvoja firma ni ravno znana po dobrih odnosihuser posted image . Samo ti se jim ne pusti, da te živcirajo, sploh sedaj s tvojo pikico v trebuhu, si ne smeš dovoliti, da ti pridejo do živega. Še malo zdrži, potem pa stiskam pesti, da dobiš bolniškouser posted image
user posted image

Sem pozabila povedat, da so v šoli včeraj pisali Matematični Kenguru in je mali dobil 20 točk od 25 možnih. Eno nalogo je sfalil, ampak vseeno je user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Matematičnega Kengoruja!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
19.3.2010 12:12:13   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

Varja je spet vročična user posted image . Ob šestih zjutraj se je zbudila in jokala in jokala, pa nič ji ni pasalo. Vseeno je šla v varstvo, ker imam jaz še par stvari za narest in mogoče celo skočim po avto danes. je pri mehaniku že skoraj dva tedna user posted image . Se kar bojim, ko bodo povedali cifro popravila user posted image

kodrana pa se nič ne pohvali tle, da je dobila službo user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Varjo!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
19.3.2010 12:22:45   
tilči

zmotila sem se.Se je že parkiral na kavč od odejouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
19.3.2010 12:23:31   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Pozdravljene!

Evo, danes sem bila že na socialni, na zavodu, v trgovini, pri moji G in sedaj sem končno pripujsala domov user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
19.3.2010 12:26:12   
tilči
Kaj oblečete vašim malčkom v tem vremenu? Za zjutraj je še bunda,ko je hladno,potem je pa kar pretopla.Za Tilna ni problem,ker ima eno tanko bundico,pa še bolj zmrznjen je;Nejc pa ima puhovko in glede na to,koliko so danes prehodili,je ziher zakuhal.Mu bom drugič dala za sabo kar flis in brezrokavnik.Nejc sploh hitro zašvica

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
19.3.2010 12:33:24   
kasso
tilči, jaz jih zjutraj oblečem še eno majčko pod bundo...kasneje pa so le v bundi.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
19.3.2010 12:34:04   
Soncnica Sandra ***

Kaj oblečete vašim malčkom v tem vremenu? Za zjutraj je še bunda,ko je hladno,potem je pa kar pretopla.Za Tilna ni problem,ker ima eno tanko bundico,pa še bolj zmrznjen je;Nejc pa ima puhovko in glede na to,koliko so danes prehodili,je ziher zakuhal.Mu bom drugič dala za sabo kar flis in brezrokavnik.Nejc sploh hitro zašvica

Naša ima oblečeno še bundo.
Sicer ni una ful debela, tako da zjutraj ji oblečem še tanko jopico spodaj, za čez dan pa ima spodaj samo bodi.
Bom pa tudi jaz počasi prešla na flis ali pa bolj debel pulover in brezrokavnik.
Aja, pa eno bolj tanko kapico ji moram it kupit

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
19.3.2010 14:02:55   
tilči
Mami še ne gre domovuser posted image .V ponedeljek jo čaka še slikanje glave.Sedaj bi bil pa res že čas,da kaj ugotovijo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
19.3.2010 14:21:14   
tilči
Ali ste že uporabljale tele pleničke za vaše malčke:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174131

Bon od BC sem dobila,sedaj pa gledam,kako bi ga zapraviliuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?