Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 14:22:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mami še ne gre domov .V ponedeljek jo čaka še slikanje glave.Sedaj bi bil pa res že čas,da kaj ugotovijo ojoj no, a pa tega res niso mogli danes narediti? grrrrrrrrrr in zdej bo mogla biti čez vikend v bolnici?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 14:26:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste že uporabljale tele pleničke za vaše malčke: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174131 Bon od BC sem dobila,sedaj pa gledam,kako bi ga zapravili Ne, ker uporabljano samo Mullerjeve pleničke, tako da ti ne znam prov nič pomagati
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 14:29:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se boste kaj menile za kavo, mi javite, mogoče pridem na vaš konec kasso, srčno upam, da bo varja tole čimlažje prebrodila in ne bo kaj bolj zbolela po voltaren svečki zdej razgraja Pri nas je to edino prijelo. Oz. sem mu dala kar navadne Paracetamol svečke. Calpola mi nikoli ni hotel pogoltniti. Pa nima tako zelo slabega okusa.. Bi moral imeti okus po smokiju Aha, vidiš, s temle bi se vsi moji trije strinjali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 14:30:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se boste kaj menile za kavo, mi javite, mogoče pridem na vaš konec Ej, to bi bilo super Ujamemo enega lepega, toplega spomladanskega sončka in kakšno rečemo :) Moram še kaj Naty poklicat, tudi nje že dooooolgo nisem videla. Razen nekajkrat sva si pomahale iz avta. Ma da nem rata Jaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 14:30:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Če se boste kaj menile za kavo, mi javite, mogoče pridem na vaš konec kasso, srčno upam, da bo varja tole čimlažje prebrodila in ne bo kaj bolj zbolela po voltaren svečki zdej razgraja Ji je dalo energije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 14:34:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, eni otroci so prav mojstri za te reči... Naša ta srednja ni samo ekspert za uničevanje obutve, poleg tega pride vedno iz vrtca umazana ko . Vzgojiteljice se mi vedno znova opravičujejo, jaz pa jim vedno znova govorim, da sem navajena, ker jo poznam Tudi če gredo samo za nekaj minut na igrišče, ona divja naokoli in ****-krat pade (po možnosti "trofi" blatno lužo, se povalja po travi,... ). Ob jedi se pa sploh totalno zapacka Da ne boš mislila, da je moja srednja kaj boljša. V torek, ko je šla iz vrtca, je padla, si razbila koleno in raztrgala žabice (smo zašili). Popoldne sem jo peljala na telovadbo in ko smo se vračale, je spet padla, si razbila drugo koleno in raztrgala žabe še na drugem kolenu. . Predstavljaj si, kakšna kolena ima, pa še ne hodi v kratkih hlačah ...kaj šele bo O ja Naša ima nonstop sesuta kolena, pod njimi pa noge potolčene kot ta hud fuzbaler...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 14:35:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pozdravljene! Evo, danes sem bila že na socialni, na zavodu, v trgovini, pri moji G in sedaj sem končno pripujsala domov Opravkov malo morje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 14:35:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Kaj oblečete vašim malčkom v tem vremenu? Za zjutraj je še bunda,ko je hladno,potem je pa kar pretopla.Za Tilna ni problem,ker ima eno tanko bundico,pa še bolj zmrznjen je;Nejc pa ima puhovko in glede na to,koliko so danes prehodili,je ziher zakuhal.Mu bom drugič dala za sabo kar flis in brezrokavnik.Nejc sploh hitro zašvica Nekako tako kot kasso: spodaj eno jopico in čez tanjšo bundo. Potem pa gresta domov samo v tanjših bundah. Ta večja se itak obleči po svoje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 14:36:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste že uporabljale tele pleničke za vaše malčke: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174131 Bon od BC sem dobila,sedaj pa gledam,kako bi ga zapravili Podobne hlačke-pleničke od fixies sem imela za malo piko in so bile fine.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 14:36:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mami še ne gre domov .V ponedeljek jo čaka še slikanje glave.Sedaj bi bil pa res že čas,da kaj ugotovijo A za čez vikend je pa ne spustijo domov?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 21:43:03
|
|
|
|
špelin@
|
Ker močno dvomim, da bom jutri utegnila kaj gor, bom malo pohitela ˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝ Draga nina7, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN !!! ˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 22:04:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Čer! Da se vam mal še jst na hitro javim. Za nazaj nism nč brala, tko de ne vem kaj se kej dogaja. Jst in buši ter Videk smo ok. Sonček, hb, smo dost zunaj. Zdravi smo. Vsem skupaj pošiljam in bom probala čez viken kaj gor uletet da kaj počvekamo, kr ni časa pa tud do comp. ne pridem, sta oba zasedena, zvečer pa se mi ne da kej preveč tu gor viset_. Bi spomladi mele kako srečanje tokrat na našem Notranjskem koncu? Tko, lepo se mejte pa se še kaj javim. NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 20.3.2010 7:33:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelin@ hvala, tud jest želim teb vse naj naj boljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 20.3.2010 8:08:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dragi nina7 in špelin@! Je mnogo stvari, ki si jih želita in je mnogo stvari, ki si jih zapomnita so skromne besede, ki pomenijo veliko in so prijateljstva, ki obstajajo.. samo enkrat v življenju si star. Naj bo vajina pot posuta z rožami sreče in naj bo na vajinem licu vedno nasmeh. Vse najboljše!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 20.3.2010 8:25:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Na hitro. Smo ok, spanje tud, brca veselo v bušiju. Vreme je tud ok, mal oblačno, a upam na sonček. Zdej morem it pa , , , , , , , , ,pa še kej bo se našlo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 20.3.2010 8:27:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Tele pesmice smo pa res prav vsi že pošteno potrebni, zato jo kar hitro prečitaj in se nasmej! PREŠEREN: LETO 2010 Spet prisel je tisti pomladni dan, ko treba dat bo zimske gate stran, si treba bo nadeti tangice in lepe pisane rozaste spangice. A kaj se cudo cudno tu godi, tangice premajhne so za stevilke tri! Le kako se je to zgodilo, da telesce se je tako poredilo? Je bilo predolgo zimsko spanje, zdaj pa je porazno tole stanje. Nic ne pomaga jok in stok, treba bo v nov naskok! Zdaj sta na vrsti regrat in solata, da bo spet manjsa zadnja plata, pa treba stopit bo na planine, da lepse bodo te obline. Saj zdaj je konec dolge zime, fantje ze cedijo sline, zato le pazi draga punca, da se speh okrog ne gunca... IN TAKO SEM ODGOVORILA: Pri meni se vseskozi gunca, tud'' kmet ma raj'' debel''ga junca, airbag je tud'' priporocljiv, ce hoces biti manj ranljiv. In pa: vemó, da suhe babe so prepogosto volje slabe, nataknjene in neprijazne in mlahave kot vrece prazne. Poskusi sam in videl bos, kako lahko gre vse na noz, ce moras dan za dnevom biti sestradan in z vrvico v riti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 20.3.2010 14:20:03
|
|
|
|
tilči
|
Špelin@ in Nina7
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.3.2010 18:52:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Draga Špeln@ in Nina7! Iz vsega srca vama želim obilo zdravja, sreče in družinskega raumevanja! Naj se vama izpolnijo želje za katere vesta le vidve! Na zdravje in še na mnoga leta!!!! Sandra z družino
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 21.3.2010 18:53:01 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 21.3.2010 20:03:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Draga Špeln@ in Nina7! Iz vsega srca vama želim obilo zdravja, sreče in družinskega raumevanja! Naj se vama izpolnijo želje za katere vesta le vidve! Na zdravje in še na mnoga leta!!!! Sandra z družino TUDI OD NAS VSE NAJLEPŠE
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.3.2010 8:10:22
|
|
|
|
kasso
|
Špelin in nina7, vse najboljše tudi od mene z mičkeno zamudo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.3.2010 8:34:24
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro vsem skupaj! Otroka sta v vrtcu,jaz moram pa spet malo pospraviti.Včeraj zvečer sem spekla kruh in je polno drobtin. Mami je čez vikend ostala notri,ker morajo že v petek pri zajtrku javiti,če gre domov,meni je pa to sporočila šele po kosilu .Tako da sva s sestro šli izmenično na obisk,da ji ni bilo dolgčas.Če bo pa še naslednji teden notri,gre pa sigurno čez vikend domov.Sedaj čaka na slikanje glave.Lahko bo to ta teden ali pa naslednji Napotnico so tja že poslali.Samo da ugotovijo že,kaj je narobe Danes po dopustu spet v službo,a začnem šele ob 18.,ker imamo inventuro. Včeraj zvečer sem pa mislila,da bom nekam sunla.Že vsi smo spali v svojih posteljah,ko je Tilen začel nekaj cmihati.Pa pravi :˝pridi, Tilen,k mamici ajat!˝Pa vedno jamra,kdaj bo začel spati v svoji postelji.No,saj ponoči je potem k njemu zlezel V četrtek imajo v vrtcu medgeneracijsko sodelovanje z babicami in dedki,tako da ima tašča urnik zapolnjen;kasneje pa gresta za vikend na morje.Jaz bi tudddd!!!! Špelin@..praznovanje uspelo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.3.2010 9:46:37
|
|
|
|
špelin@
|
Dober dan Iskrena hvala vsem za čestitke Uf, kako naporen, ampak kraaaaasen vikend V soboto zjutraj najprej spakirat otrokom vso robo, potem Gregorja k moji mami in punci+psa do LJ (Supernove), kamor ju je prišel iskat tast. Midva z sva si nato čisto neplanirano privoščila kosilo - Supernova je praznovala RD in so zastonj delili odojka (mmmm, kako je bil slasten) in torto Po kosilu še na kavo tja, kjer je drago (--> Petrol ) in v Laško v savno. Na moje še večje presenečenje sem imela vstop brezplačen, ker sem imela RD! Prihranila celih 15 EUR! Ah, super sva uživala Potem na večerjo v kitajsko restavracijo in, ker je bila noč še mlada , v kino. Po kinu še na koktejl in nekje okrog dveh zjutraj domov V nedeljo sva poležavala, spakirala sem premajhne stvari od otrok, ki sva jih odpeljala spravit k tašči, kjer sva pobrala punci+psa, nato pa še po Gregca in domov. Prevozila sva ohoho kilometrov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 22.3.2010 9:46:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Na hitro. Smo ok, spanje tud, brca veselo v bušiju. Vreme je tud ok, mal oblačno, a upam na sonček. Zdej morem it pa , , , , , , , , ,pa še kej bo se našlo... Stripovsko poročilo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?