špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči jutri moramo pa nujno iti v nabavo za Nejca po nove copate.Tako malo je v vrtcu,pa jih čisto stolče.Ne vem,kaj dela z njimi? Pa ene gumijaste škornje rabi.Še dobro,da ima Tilen dovolj obutve,drugače bi bankrotila.Ampak je pa faca mali:včeraj ko smo rekli,da bomo šli k mami na obisk,se mu je tako mudilo,da se je sam obul.Po novem se čisto sam rihta,seveda,če ima obutev za zalimati,ne na vezalke Madonca, tilči. potem je tvoj Nejc isti kot moja ta srednja Spet je uničila copate! Tako se zvira in brca v vse možno, da ji vsaki razpadejo... Letos smo zmetali za njene copate že 10 EUR! In jutri moram spet po nove... Levi je čisto fuč, me je bilo danes kar sram, ko jih je obula za v igralnico... Tilen. kakšne copate pa kupuješ? Nejc ima tud nove , ampak so 18€ eni.. Se je zadnjič afnal in vlekel noge za sabo, paga je ati v hecu kregal, da naj pazi na nove čevlje, ker so bili dragi, Geox-e Ej, preizkusili smo že vse možno: navadne šolske copate, potem je imela dvoje bolj nobel iz Deichmana, pa navadne "zajčke" (ki so, btw, tudi najdlje zdržali, zato ji bom spet kupila take)... Evo, letos je uničila te dvoje iz Deichmanna (vsaki so bili cca. 5 EUR)!! Gregor ima enake, pa mu že vedno "držijo"! Pardon, letos je uničila troje - sem pozabila štet še tiste za Dedka Mraza, ki so stali 12 EUR Uniči tudi vse čevlje, tako grdo se afna, ko hodi, da je za znoret...
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 19.3.2010 10:03:56 >
|