Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.3.2010 9:33:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! otroka sta v vrtcu.K sreči nimamo noric .vsaj to rundo ne.Nejcu se je pa komaj dalo v vrtec.Najrajši bi bil doma,pa se je potem le odločil,da gre malo svoje prijateljčke pogledat da ni noric. No, vseeno bi bilo fajn, če bi jih čimprej dali skozi. Ja tudi to je res.Prej jih damo skuzi,lažje bo Aja, Gregorja jutri peljem na cepljenje proti pnevmokoku. ti zdravstvo krije? Ti jutri poročam - sestra je rekla, da rabim s sabo samo zdr. kartico in cepilno knjižico, denarja ni omenila Bom vzela za vsak slučaj keš s sabo, kaj pa čem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.3.2010 9:35:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@..burek je super ratal,glede okusa,le testo je malo preveč trdo.Mogoče veš zakaj?A si ti dala jajce v testo?A si že šla v celje?Mi gremo verjetno danes v nabavo,pa še sestro sem zdražila Nisem še šla v CE - verjetno to soboto, če bova ujela (časovno, mislim). Testo sem delala po temle receptu: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4842 A si po koncu pečenja polila burek z mešanico soljene vode in olja ali masla? In pokrila za par minut?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.3.2010 9:40:27
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@..burek je super ratal,glede okusa,le testo je malo preveč trdo.Mogoče veš zakaj?A si ti dala jajce v testo?A si že šla v celje?Mi gremo verjetno danes v nabavo,pa še sestro sem zdražila Nisem še šla v CE - verjetno to soboto, če bova ujela (časovno, mislim). Testo sem delala po temle receptu: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4842 A si po koncu pečenja polila burek z mešanico soljene vode in olja ali masla? In pokrila za par minut? polila sem,pokrila pa ne Me je mami ravno klicala.6 dohtarjev jo je že pregledalo,pa še ne vejo,kaj ji je Sedaj jo bo še glavni pregledal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.3.2010 9:42:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@..burek je super ratal,glede okusa,le testo je malo preveč trdo.Mogoče veš zakaj?A si ti dala jajce v testo?A si že šla v celje?Mi gremo verjetno danes v nabavo,pa še sestro sem zdražila Nisem še šla v CE - verjetno to soboto, če bova ujela (časovno, mislim). Testo sem delala po temle receptu: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4842 A si po koncu pečenja polila burek z mešanico soljene vode in olja ali masla? In pokrila za par minut? polila sem,pokrila pa ne Jaz sem čez pekač kar drug enako velik pekač zvrnila in je testo vseeno ostalo malo hrustljavo povrhu, drugače pa rahlo Me je mami ravno klicala.6 dohtarjev jo je že pregledalo,pa še ne vejo,kaj ji je Sedaj jo bo še glavni pregledal Jao Upam, da čimprej pogruntajo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.3.2010 11:24:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla! Evo mene. Sem danes imela že čistilno akcojo. Sem iz notranjih stopnic tepih dol vzela in spodaj lesene stopnice zdrgnila....jao kakšna svinjarija, človek kar verjeti ne more. DRugače pa je bilo ponoči spet ene slabi dve uri jamranja in stokanja in seveda je posledično postala pri nama. Pol ko je bilo po treba vstal bi pa ona še spala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.3.2010 11:25:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! otroka sta v vrtcu.K sreči nimamo noric .vsaj to rundo ne.Nejcu se je pa komaj dalo v vrtec.Najrajši bi bil doma,pa se je potem le odločil,da gre malo svoje prijateljčke pogledat da niste staknili noric Pa upam, da tudi končno pogruntajo kaj je s tvojo mamico!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.3.2010 13:57:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Vidim, da danes ni žive duše tukaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.3.2010 14:14:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da danes ni žive duše tukaj oj, sem tle Danes sem zapela in naredila en kup stvari za službo, tako da sem malo lažja. V nedeljo gremo ponovno smučat oz. moja dva smučarja imasta tekmo spet v Italiji. Res sta korajžna moja otroka in komaj čakam, da bom spet navijala Tudi moj dragi bo tekmoval, tako da bo treba tudi zanj navijat . Na koncu pa bomo šli menda še vsi na pico, ej bo lušno. Sem vam povedala, da smo se peljali z dvonadstropnim avtobusom. Jaz prvič v življenju na gornjem nadstropju. No, na ovinkih smo se mogli preselit v pritličje, da nismo vse pobruhali Me je pa včeraj zgleda en virus ujel, ker sem celo popoldne bila na wcju . Varja je prespala pri tašči brez problemov. Danes pa sem že v redu. in upam, da tako ostane.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 18.3.2010 20:27:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojoj, vidim, da se je samo kasso skorajžila in še nekaj napisala donc Grem rajš kar kavč merkat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 8:22:12
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Varja je spet vročična . Ob šestih zjutraj se je zbudila in jokala in jokala, pa nič ji ni pasalo. Vseeno je šla v varstvo, ker imam jaz še par stvari za narest in mogoče celo skočim po avto danes. je pri mehaniku že skoraj dva tedna . Se kar bojim, ko bodo povedali cifro popravila kodrana pa se nič ne pohvali tle, da je dobila službo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 8:36:22
|
|
|
|
TamaraJ
|
Ojla mačke! Javljam se vam malo :) Sem v službi in komaj še prenašam vse skupaj tukaj :( Od sodelavcev cicibanov, pa nasploh super toplih odnosov, ki so značilnost te firme...Ok, razen nekaj res zlatih izjem, HB za njih. Ker se ti drugače zmeša. Aprila imam naslednji pregled in bom začela mal napeljevat na bolniško počasi. Je naša državca obubožala, ker so tako vztrajno kradli, da je vse prazno in nočejo podaljševati bolniških barabe! Ma nikoli nisem izkoriščala sistema, zdaj pa bi REEEEs bila rada doma, ker stresa v tej nosečnosti ne rabim. Je cena previsoka za jajcanje v službi, če se počutiš odvratno, če so odnosi obremenjujoči. Auuuuuuuuaauuuu :)) OK, dost jamranja :) Kako ste kaj ve in vedno večji sončki?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 8:44:20
|
|
|
|
kasso
|
Ja TamaraJ, tale tvoja firma ni ravno znana po dobrih odnosih . Samo ti se jim ne pusti, da te živcirajo, sploh sedaj s tvojo pikico v trebuhu, si ne smeš dovoliti, da ti pridejo do živega. Še malo zdrži, potem pa stiskam pesti, da dobiš bolniško Sem pozabila povedat, da so v šoli včeraj pisali Matematični Kenguru in je mali dobil 20 točk od 25 možnih. Eno nalogo je sfalil, ampak vseeno je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 8:49:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Varja je spet vročična . Ob šestih zjutraj se je zbudila in jokala in jokala, pa nič ji ni pasalo. Vseeno je šla v varstvo, ker imam jaz še par stvari za narest in mogoče celo skočim po avto danes. je pri mehaniku že skoraj dva tedna . Se kar bojim, ko bodo povedali cifro popravila za Varjo! upam, da račun za avto ne bo prevelik! HB se kar dobro spozna na avtomobile in marsikatero stvar popravi sam. pa se prišpara kak euro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 8:50:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Ojla mačke! Javljam se vam malo :) Sem v službi in komaj še prenašam vse skupaj tukaj :( Od sodelavcev cicibanov, pa nasploh super toplih odnosov, ki so značilnost te firme...Ok, razen nekaj res zlatih izjem, HB za njih. Ker se ti drugače zmeša. Aprila imam naslednji pregled in bom začela mal napeljevat na bolniško počasi. Je naša državca obubožala, ker so tako vztrajno kradli, da je vse prazno in nočejo podaljševati bolniških barabe! Ma nikoli nisem izkoriščala sistema, zdaj pa bi REEEEs bila rada doma, ker stresa v tej nosečnosti ne rabim. Je cena previsoka za jajcanje v službi, če se počutiš odvratno, če so odnosi obremenjujoči. Auuuuuuuuaauuuu :)) OK, dost jamranja :) Kako ste kaj ve in vedno večji sončki? ti si kar daj duška in pojamraj! saj moraš iz sebe dat! držim pesti, da bo G upošteval prejšnjo slabo izkušnjo in te dal na počivanje! drži se!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 8:51:07
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem pozabila povedat, da so v šoli včeraj pisali Matematični Kenguru in je mali dobil 20 točk od 25 možnih. Eno nalogo je sfalil, ampak vseeno je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 8:52:38
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro in dober tek! a bo vredu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 8:59:22
|
|
|
|
suzy85
|
jst sm že mela eno anketiranje to jutro, včeraj sem pa celo dopoldne bla na moji gimnaziji, ker sem anketirala dijake. rabim še nekaj dijakov s strokovnim in poklicnih šol. upam, da se kmalu dogovorim s kom. sem se pa prejšnji teden dogovorila z ravnateljem naše gimnazije za pripravništvo septembra. me pa malo skrbi, ker sem izvedela, da je profesorica, ki bi naj bila mentorica, noseča in bo verjetno jeseni že v porodniški. bom pa kje drugje iskala. aha! vam povem, katere so trenutno najbolj aktualne evine besede? ne! moj! ti ti! tilči ti si omenjala sparove pike, ne? jih rabiš? sem jih nabrala okrog 60, tako da ti jih lahko pošljem. tudi kateri drugi, če katera rabi! kako je mami? špelin@ za gregijevo spanje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 8:59:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 dobro jutro in dober tek! a bo vredu? mmmmm zelo dobro izgleda, kaj če bi me kdo res tako postregel..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 9:02:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst sm že mela eno anketiranje to jutro, včeraj sem pa celo dopoldne bla na moji gimnaziji, ker sem anketirala dijake. rabim še nekaj dijakov s strokovnim in poklicnih šol. upam, da se kmalu dogovorim s kom. sem se pa prejšnji teden dogovorila z ravnateljem naše gimnazije za pripravništvo septembra. me pa malo skrbi, ker sem izvedela, da je profesorica, ki bi naj bila mentorica, noseča in bo verjetno jeseni že v porodniški. bom pa kje drugje iskala. aha! vam povem, katere so trenutno najbolj aktualne evine besede? ne! moj! ti ti! tilči ti si omenjala sparove pike, ne? jih rabiš? sem jih nabrala okrog 60, tako da ti jih lahko pošljem. tudi kateri drugi, če katera rabi! kako je mami? špelin@ za gregijevo spanje! kako si pridna.. jst pa sploh ne vem kako se naj k diplomi spravim.. mencam med dvema temama.. Nejc pa kr čeblja ko začne, in ga ne morem ustavit, včeraj smo bili na obisku pri eni žlahti, ki ima dvojčici 3 leta stari, in to so tako divjali in čebljali da je bilo joj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 9:05:39
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Gregor je bil danes cepljen proti pnevmokoku in je zelo korajžno prestal tilči, cepivo imamo na stroške ZZZS (so odobrili) zaradi ponavljajočih se bronhitisov in vnetij ušes.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 9:11:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo mene. Sem danes imela že čistilno akcojo. Sem iz notranjih stopnic tepih dol vzela in spodaj lesene stopnice zdrgnila....jao kakšna svinjarija, človek kar verjeti ne more. DRugače pa je bilo ponoči spet ene slabi dve uri jamranja in stokanja in seveda je posledično postala pri nama. Pol ko je bilo po treba vstal bi pa ona še spala Pridna Hja, naše noči so tudi spet pestre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 9:12:49
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Gregor je bil danes cepljen proti pnevmokoku in je zelo korajžno prestal tilči, cepivo imamo na stroške ZZZS (so odobrili) zaradi ponavljajočih se bronhitisov in vnetij ušes. za gregija in breplačno cepljenje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 9:13:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da danes ni žive duše tukaj oj, sem tle Danes sem zapela in naredila en kup stvari za službo, tako da sem malo lažja. V nedeljo gremo ponovno smučat oz. moja dva smučarja imasta tekmo spet v Italiji. Res sta korajžna moja otroka in komaj čakam, da bom spet navijala Tudi moj dragi bo tekmoval, tako da bo treba tudi zanj navijat . Na koncu pa bomo šli menda še vsi na pico, ej bo lušno. Sem vam povedala, da smo se peljali z dvonadstropnim avtobusom. Jaz prvič v življenju na gornjem nadstropju. No, na ovinkih smo se mogli preselit v pritličje, da nismo vse pobruhali Me je pa včeraj zgleda en virus ujel, ker sem celo popoldne bila na wcju . Varja je prespala pri tašči brez problemov. Danes pa sem že v redu. in upam, da tako ostane. Pestke za smučarje, da bodo fajn zvozili Hehe, dvonadstropni avtobus, ja Jaz sem se edinkrat peljala v zg. štuku takega, ko sva šli s prijateljico v Gardaland, zelo zabavno Ti pa naženi virus!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 9:14:40
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jst sm že mela eno anketiranje to jutro, včeraj sem pa celo dopoldne bla na moji gimnaziji, ker sem anketirala dijake. rabim še nekaj dijakov s strokovnim in poklicnih šol. upam, da se kmalu dogovorim s kom. sem se pa prejšnji teden dogovorila z ravnateljem naše gimnazije za pripravništvo septembra. me pa malo skrbi, ker sem izvedela, da je profesorica, ki bi naj bila mentorica, noseča in bo verjetno jeseni že v porodniški. bom pa kje drugje iskala. aha! vam povem, katere so trenutno najbolj aktualne evine besede? ne! moj! ti ti! tilči ti si omenjala sparove pike, ne? jih rabiš? sem jih nabrala okrog 60, tako da ti jih lahko pošljem. tudi kateri drugi, če katera rabi! kako je mami? špelin@ za gregijevo spanje! kako si pridna.. jst pa sploh ne vem kako se naj k diplomi spravim.. mencam med dvema temama.. ti lahko pomagamo pri odločitvi? Nejc pa kr čeblja ko začne, in ga ne morem ustavit, včeraj smo bili na obisku pri eni žlahti, ki ima dvojčici 3 leta stari, in to so tako divjali in čebljali da je bilo joj. joj, res mormo spet prit do vas, sam mamo zdaj ful gužvo z raznašanjem vabil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 19.3.2010 9:15:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Varja je spet vročična . Ob šestih zjutraj se je zbudila in jokala in jokala, pa nič ji ni pasalo. Vseeno je šla v varstvo, ker imam jaz še par stvari za narest in mogoče celo skočim po avto danes. je pri mehaniku že skoraj dva tedna . Se kar bojim, ko bodo povedali cifro popravila kodrana pa se nič ne pohvali tle, da je dobila službo Pa ne že spet, no, boga Varja 2 tedna je že na popravilu?? Upam, da ne bo predrago A je kodrana na FB sporočila? Sem tako redko tam gor... za službo!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?