|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
18.3.2010 9:33:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro!

otroka sta v vrtcu.K sreči nimamo noricuser posted image .vsaj to rundo ne.Nejcu se je pa komaj dalo v vrtec.Najrajši bi bil doma,pa se je potem le odločil,da gre malo svoje prijateljčke pogledat

user posted image da ni noric. No, vseeno bi bilo fajn, če bi jih čimprej dali skozi.
Ja tudi to je res.Prej jih damo skuzi,lažje bo
Aja, Gregorja jutri peljem na cepljenje proti pnevmokoku.

user posted image user posted image user posted image ti zdravstvo krije?

Ti jutri poročam - sestra je rekla, da rabim s sabo samo zdr. kartico in cepilno knjižico, denarja ni omenila user posted image Bom vzela za vsak slučaj keš s sabo, kaj pa čem user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
18.3.2010 9:35:32   
špelin@
Špelin@..burek je super ratal,glede okusa,le testo je malo preveč trdo.Mogoče veš zakaj?A si ti dala jajce v testo?A si že šla v celje?Mi gremo verjetno danes v nabavo,pa še sestro sem zdražilauser posted image

Nisem še šla v CE - verjetno to soboto, če bova ujela (časovno, mislim).

Testo sem delala po temle receptu:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4842
A si po koncu pečenja polila burek z mešanico soljene vode in olja ali masla? In pokrila za par minut?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
18.3.2010 9:40:27   
tilči

Špelin@..burek je super ratal,glede okusa,le testo je malo preveč trdo.Mogoče veš zakaj?A si ti dala jajce v testo?A si že šla v celje?Mi gremo verjetno danes v nabavo,pa še sestro sem zdražilauser posted image

A si po koncu pečenja polila burek z mešanico soljene vode in olja ali masla? In pokrila za par minut?

polila sem,pokrila pa ne
Me je mami ravno klicala.6 dohtarjev jo je že pregledalo,pa še ne vejo,kaj ji jeuser posted image Sedaj jo bo še glavni pregledal

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
18.3.2010 9:42:12   
špelin@

polila sem,pokrila pa ne
Jaz sem čez pekač kar drug enako velik pekač zvrnila in je testo vseeno ostalo malo hrustljavo povrhu, drugače pa rahlo user posted image
Me je mami ravno klicala.6 dohtarjev jo je že pregledalo,pa še ne vejo,kaj ji jeuser posted image Sedaj jo bo še glavni pregledal
Jao user posted image Upam, da čimprej pogruntajo...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
18.3.2010 11:24:12   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Evo mene. Sem danes imela že čistilno akcojo. Sem iz notranjih stopnic tepih dol vzela in spodaj lesene stopnice zdrgnila....jao kakšna svinjarija, človek kar verjeti ne more.

DRugače pa je bilo ponoči spet ene slabi dve uri jamranja in stokanja in seveda je posledično postala pri nama. Pol ko je bilo po treba vstal bi pa ona še spala user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
18.3.2010 11:25:17   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!

otroka sta v vrtcu.K sreči nimamo noricuser posted image .vsaj to rundo ne.Nejcu se je pa komaj dalo v vrtec.Najrajši bi bil doma,pa se je potem le odločil,da gre malo svoje prijateljčke pogledat

user posted image user posted image user posted image da niste staknili noric

Pa upam, da tudi končno pogruntajo kaj je s tvojo mamico!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
18.3.2010 13:57:41   
Soncnica Sandra ***
Vidim, da danes ni žive duše tukaj user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
18.3.2010 14:14:02   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

oj, sem tle user posted image

Danes sem zapela in naredila en kup stvari za službo, tako da sem malo lažja. user posted image

V nedeljo gremo ponovno smučat oz. moja dva smučarja imasta tekmo spet v Italiji. Res sta korajžna moja otroka in komaj čakam, da bom spet navijala user posted image Tudi moj dragi bo tekmoval, tako da bo treba tudi zanj navijat user posted image . Na koncu pa bomo šli menda še vsi na pico, ej bo lušno. Sem vam povedala, da smo se peljali z dvonadstropnim avtobusom. Jaz prvič v življenju na gornjem nadstropju. No, na ovinkih smo se mogli preselit v pritličje, da nismo vse pobruhaliuser posted image

Me je pa včeraj zgleda en virus ujel, ker sem celo popoldne bila na wcju user posted image . Varja je prespala pri tašči brez problemov. Danes pa sem že v redu.user posted image in upam, da tako ostane.

Neposredna povezava do sporočila: 3658
18.3.2010 20:27:34   
Soncnica Sandra ***
Ojoj, vidim, da se je samo kasso skorajžila in še nekaj napisala donc user posted image
Grem rajš kar kavč merkat

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
19.3.2010 8:22:12   
kasso
Dobro jutro!

Varja je spet vročična user posted image . Ob šestih zjutraj se je zbudila in jokala in jokala, pa nič ji ni pasalo. Vseeno je šla v varstvo, ker imam jaz še par stvari za narest in mogoče celo skočim po avto danes. je pri mehaniku že skoraj dva tedna user posted image . Se kar bojim, ko bodo povedali cifro popravila user posted image

kodrana pa se nič ne pohvali tle, da je dobila službo user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3660
19.3.2010 8:36:22   
TamaraJ
Ojla mačke!

Javljam se vam malo :) Sem v službi in komaj še prenašam vse skupaj tukaj :( Od sodelavcev cicibanov, pa nasploh super toplih odnosov, ki so značilnost te firme...Ok, razen nekaj res zlatih izjem, HB za njih. Ker se ti drugače zmeša. Aprila imam naslednji pregled in bom začela mal napeljevat na bolniško počasi. Je naša državca obubožala, ker so tako vztrajno kradli, da je vse prazno in nočejo podaljševati bolniških barabe! Ma nikoli nisem izkoriščala sistema, zdaj pa bi REEEEs bila rada doma, ker stresa v tej nosečnosti ne rabim. Je cena previsoka za jajcanje v službi, če se počutiš odvratno, če so odnosi obremenjujoči. Auuuuuuuuaauuuu :))

OK, dost jamranja :) Kako ste kaj ve in vedno večji sončki?

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 3661
19.3.2010 8:44:20   
kasso
Ja TamaraJ, tale tvoja firma ni ravno znana po dobrih odnosihuser posted image . Samo ti se jim ne pusti, da te živcirajo, sploh sedaj s tvojo pikico v trebuhu, si ne smeš dovoliti, da ti pridejo do živega. Še malo zdrži, potem pa stiskam pesti, da dobiš bolniškouser posted image
user posted image

Sem pozabila povedat, da so v šoli včeraj pisali Matematični Kenguru in je mali dobil 20 točk od 25 možnih. Eno nalogo je sfalil, ampak vseeno je user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
19.3.2010 8:49:34   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Varja je spet vročična user posted image . Ob šestih zjutraj se je zbudila in jokala in jokala, pa nič ji ni pasalo. Vseeno je šla v varstvo, ker imam jaz še par stvari za narest in mogoče celo skočim po avto danes. je pri mehaniku že skoraj dva tedna user posted image . Se kar bojim, ko bodo povedali cifro popravila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Varjo! upam, da račun za avto ne bo prevelik! HB se user posted image kar dobro spozna na avtomobile in marsikatero stvar popravi sam. pa se prišpara kak euro

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
19.3.2010 8:50:53   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ojla mačke!

Javljam se vam malo :) Sem v službi in komaj še prenašam vse skupaj tukaj :( Od sodelavcev cicibanov, pa nasploh super toplih odnosov, ki so značilnost te firme...Ok, razen nekaj res zlatih izjem, HB za njih. Ker se ti drugače zmeša. Aprila imam naslednji pregled in bom začela mal napeljevat na bolniško počasi. Je naša državca obubožala, ker so tako vztrajno kradli, da je vse prazno in nočejo podaljševati bolniških barabe! Ma nikoli nisem izkoriščala sistema, zdaj pa bi REEEEs bila rada doma, ker stresa v tej nosečnosti ne rabim. Je cena previsoka za jajcanje v službi, če se počutiš odvratno, če so odnosi obremenjujoči. Auuuuuuuuaauuuu :))

OK, dost jamranja :) Kako ste kaj ve in vedno večji sončki?

ti si kar daj duška in pojamraj! saj moraš iz sebe dat! držim pesti, da bo G upošteval prejšnjo slabo izkušnjo in te dal na počivanje! user posted image user posted image user posted image drži se!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
19.3.2010 8:51:07   
suzy85
Sem pozabila povedat, da so v šoli včeraj pisali Matematični Kenguru in je mali dobil 20 točk od 25 možnih. Eno nalogo je sfalil, ampak vseeno je user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
19.3.2010 8:52:38   
suzy85
dobro jutro in dober tek!

a bo vredu? user posted image

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
19.3.2010 8:59:22   
suzy85
jst sm že mela eno anketiranje to jutro, včeraj sem pa celo dopoldne bla na moji gimnaziji, ker sem anketirala dijake. rabim še nekaj dijakov s strokovnim in poklicnih šol. upam, da se kmalu dogovorim s kom.

sem se pa prejšnji teden dogovorila z ravnateljem naše gimnazije za pripravništvo septembra. me pa malo skrbi, ker sem izvedela, da je profesorica, ki bi naj bila mentorica, noseča in bo verjetno jeseni že v porodniški. bom pa kje drugje iskala.

aha! vam povem, katere so trenutno najbolj aktualne evine besede? ne! moj! ti ti! user posted image

tilči ti si omenjala sparove pike, ne? jih rabiš? sem jih nabrala okrog 60, tako da ti jih lahko pošljem. tudi kateri drugi, če katera rabi! kako je mami?

špelin@ user posted image user posted image user posted image za gregijevo spanje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
19.3.2010 8:59:41   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

dobro jutro in dober tek!

a bo vredu? user posted image

user posted image

mmmmm zelo dobro izgleda, kaj če bi me kdo res tako postregel..user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
19.3.2010 9:02:06   
jana81

jst sm že mela eno anketiranje to jutro, včeraj sem pa celo dopoldne bla na moji gimnaziji, ker sem anketirala dijake. rabim še nekaj dijakov s strokovnim in poklicnih šol. upam, da se kmalu dogovorim s kom.

sem se pa prejšnji teden dogovorila z ravnateljem naše gimnazije za pripravništvo septembra. me pa malo skrbi, ker sem izvedela, da je profesorica, ki bi naj bila mentorica, noseča in bo verjetno jeseni že v porodniški. bom pa kje drugje iskala.

aha! vam povem, katere so trenutno najbolj aktualne evine besede? ne! moj! ti ti! user posted image

tilči ti si omenjala sparove pike, ne? jih rabiš? sem jih nabrala okrog 60, tako da ti jih lahko pošljem. tudi kateri drugi, če katera rabi! kako je mami?

špelin@ user posted image user posted image user posted image za gregijevo spanje!

kako si pridna.. jst pa sploh ne vem kako se naj k diplomi spravim.. mencam med dvema temama..

Nejc pa kr čeblja ko začne, in ga ne morem ustavit, včeraj smo bili na obisku pri eni žlahti, ki ima dvojčici 3 leta stari, in to so tako divjali in čebljali da je bilo joj.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
19.3.2010 9:05:39   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Gregor je bil danes cepljen proti pnevmokoku in je zelo korajžno prestal user posted image
tilči, cepivo imamo na stroške ZZZS (so odobrili) zaradi ponavljajočih se bronhitisov in vnetij ušes.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
19.3.2010 9:11:36   
špelin@

Ojla!

Evo mene. Sem danes imela že čistilno akcojo. Sem iz notranjih stopnic tepih dol vzela in spodaj lesene stopnice zdrgnila....jao kakšna svinjarija, človek kar verjeti ne more.

DRugače pa je bilo ponoči spet ene slabi dve uri jamranja in stokanja in seveda je posledično postala pri nama. Pol ko je bilo po treba vstal bi pa ona še spala user posted image

Pridna user posted image
Hja, naše noči so tudi spet pestre user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3671
19.3.2010 9:12:49   
suzy85

Dobro jutro user posted image

Gregor je bil danes cepljen proti pnevmokoku in je zelo korajžno prestal user posted image
tilči, cepivo imamo na stroške ZZZS (so odobrili) zaradi ponavljajočih se bronhitisov in vnetij ušes.

user posted image za gregija in breplačno cepljenje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
19.3.2010 9:13:28   
špelin@

oj, sem tle user posted image

Danes sem zapela in naredila en kup stvari za službo, tako da sem malo lažja. user posted image

V nedeljo gremo ponovno smučat oz. moja dva smučarja imasta tekmo spet v Italiji. Res sta korajžna moja otroka in komaj čakam, da bom spet navijala user posted image Tudi moj dragi bo tekmoval, tako da bo treba tudi zanj navijat user posted image . Na koncu pa bomo šli menda še vsi na pico, ej bo lušno. Sem vam povedala, da smo se peljali z dvonadstropnim avtobusom. Jaz prvič v življenju na gornjem nadstropju. No, na ovinkih smo se mogli preselit v pritličje, da nismo vse pobruhaliuser posted image

Me je pa včeraj zgleda en virus ujel, ker sem celo popoldne bila na wcju user posted image . Varja je prespala pri tašči brez problemov. Danes pa sem že v redu.user posted image in upam, da tako ostane.

Pestke za smučarje, da bodo fajn zvozili user posted image

Hehe, dvonadstropni avtobus, ja user posted image Jaz sem se edinkrat peljala v zg. štuku takega, ko sva šli s prijateljico v Gardaland, zelo zabavno user posted image

Ti pa naženi virus!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
19.3.2010 9:14:40   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

kako si pridna.. jst pa sploh ne vem kako se naj k diplomi spravim.. mencam med dvema temama..
ti lahko pomagamo pri odločitvi? user posted image

Nejc pa kr čeblja ko začne, in ga ne morem ustavit, včeraj smo bili na obisku pri eni žlahti, ki ima dvojčici 3 leta stari, in to so tako divjali in čebljali da je bilo joj.

user posted image joj, res mormo spet prit do vas, sam mamo zdaj ful gužvo z raznašanjem vabil user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
19.3.2010 9:15:16   
špelin@

Dobro jutro!

kodrana pa se nič ne pohvali tle, da je dobila službo user posted image

user posted image

Pa ne že spet, no, boga Varja user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
2 tedna je že na popravilu?? Upam, da ne bo predrago user posted image user posted image

A je kodrana na FB sporočila? Sem tako redko tam gor... user posted image

user posted image za službo!!!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?